2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Misafir öyle oluyo ya ama güzel de oluyo:) iyi yapmışsın hemen yatarak bi güzel dinlenmişsindir tatlm:)

Benim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yok cvp gelmezse küsücem artık

Oy nere taşınıyon kuzumm Allah yardımcın olsun tatlm zor iş bende toparlanıyom memlekete gitcez yaz malum puf yani

arkadaşlar yumurtalarım çok sayı da çıktı transfer için 1 yada 2 adet döneminin geçmesini beklicez dedi dr bununla ilgili bilgisi olan varsa yardıcı olabilir mi?...

arkadaşlar yumurtalarım çok sayı da çıktı transfer için 1 yada 2 adet döneminin geçmesini beklicez dedi dr bununla ilgili bilgisi olan varsa yardıcı olabilir mi?...

Cnm hayirli olsun cok bilgim.yok ama sanirim.bolunuyolar dok bunu kast etmistur uce bese sekize bolunuyo yumurtalar gelisumi iyi olani alip transfer yapiyolar bende pazartesi opu olcam.bakalim herkesin.tedavusi hayii bebisli olsun.ins

Canim,degerlerini hatirlamiyorum malesef cayi azalt,yani bayaa azalt:) sanirim fsh yuksekti senin..benim bildigim,duydugum hic bi dr fsh dusurelim demez ama olacak yumurtalarinin kalitesini arttiracak biseyler verir..boyle olunca da gene dedigim gibi zamana ihtiyacin olacak.yani hemen baslamak istiyorsan takviye isteyemezsin..bana kalirsa zaten bu ay bayram seyran derken vakit gececek,bunlari dusunecegine,sonucta tup bebek pahali ve yorucu bir is,hic aklinda kalmadan,2ay kur yap,bu ay hemen dr ile konusup biosteron filan iste..yani tedaviye tam basla..
Bu arada esin de sana bosuna trip atiyor,senin rezerv azligi olsa bile,seni dolleyecek yeterli ileri hareketlisi yok ki

Cnm hayirli olsun cok bilgim.yok ama sanirim.bolunuyolar dok bunu kast etmistur uce bese sekize bolunuyo yumurtalar gelisumi iyi olani alip transfer yapiyolar bende pazartesi opu olcam.bakalim herkesin.tedavusi hayii bebisli olsun.ins

canım çok fazla agrım var dr yumurtaların fazlalıgından kaynaklandıgını söyledi beklenenden fazla çıktı benimde yumurtalar pazartesi toplanacak ama hemen transfer etmeyecekler adet dönemini bekleyeceklermiş uygun zaman da transfer olacak :44:

Benim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yok cvp gelmezse küsücem artık
Valla zor iş ama ben tasinmayi seviyorum yeni mekan ev dipten temizleniyor evlendigimden beri bende 4 kez tasindim
ben gidiyim toplanmaya devam ediyim kızlar kolay gelsin bana

Kolay gelsin bebeğim geliyorum hemen yardıma siz ne kadar daha Samsun'da kalcaniz izmire gelme ihtimali var mı:26:gelde komşu olalım bebislerimizi beraber buyutelim

sağol canım başka bi eve taşınıcam burdan sıkıldım ev güzel ama oturma alanı güneş görmüyo zaten planda vardı öyle işte hayırlısı bakalım. sanada kolay gelsin bende gidicem 1 hafta sonra memlekete bi yandan onu düşünüyorum valla :44:

sanırım ohss riskine karşı doktorun transferi ertelemiş
iyide yapmış sıkma canını aksi takdirde daha çok agrın olurdu
banada aynı şeyi dedi dr belki transferin ertelenir diye ama sonra dengelendi sanırım transfer olmuştum.
senin içinde geç olsun güç olmasın hayırlısı

aynen öyle dip köşe temizleniyor gereksizler atılıyor bi ferahlık oluyor
ama tek başıma zor biraz o yüzden şimdiden başladım yavaş yavaş halledicem
gel tabi yaaa ben burda yalnız yalnızz yardımsever arkadaşım benim etmiş kadar oldun sağol
ihtimal yok canım şimdilik emekli olunca komşu oluruz
bebişlerimizzz dedin içim gitti bak ahh ahhhh

sagol canım tsl ederim

Ozaman torunları oynatiriz inşallah bitanem bebişlerimizzz olacak hiç için gitmesin Rabbim kucaginizı doldursun amin 🙏🙏🙏

Hayirli olsun opun:) canim ohss olma ihtimalin vardir..bu durumda dr dedigi gibi 1-2donem bekleyip transfer olur.beklemek tabiki cok iyi.yoksa sen iyi olmadan iyi transfer olmaz..iyi dusun

Ev güneş almayınca kötü oluyo ya tedavi zamanında bizim evde öyleydi ruhumuz daralmışti o dönemde sonra yazın taşındık hemen ferah güneş görüyo önü fln açık içim açılıyo evde valla canim ev çok önemli yeni evde yeni tedavi sana bebisli gelir insallah memleket iyi oluyo da eşya toparlamak fln eziyet oluyo

eve 2 haftadır el sürmemiştim öldüm bittim yahu... camlar dahil temiz pak oldum ama.... bi de şu ütü olmayaydı iyiydi valllaaa.....

Bende catlatma ignesini bugun.olcam ama kasiklarim.cok agriyo adim bile zor atiyorum dok baska ne onerdi sana bana bisry demedi sunu ye bunu ic diye bi onerisi oldumu

bende bugün catlatma ignesi yapacam benimki de çok agrıyor yok başka bişey söylemedi sadece transfer için bekleyecegimizi söyledi canım birde pazartesi yumurta toplanacak ya ac ve susuz gel dedi sana söylediler mi bunu

Son düzenleme:
Hayirli olsun opun:) canim ohss olma ihtimalin vardir..bu durumda dr dedigi gibi 1-2donem bekleyip transfer olur.beklemek tabiki cok iyi.yoksa sen iyi olmadan iyi transfer olmaz..iyi dusun

sagol canım evet dr aynısını söyledi zaten şu an transfer olursa zarar verir tutmaz dedi

Kizlar bu ohss nedir- neye bagli olusur - bende biraz su topladim sisdim 4 gunde bendemi ohss gibiyim kiiiii kortktummm 😟benim ignelerim basladi e2 bugun 260 mis cokmu sizce 6 ,7 de yumurta var boyutlarida 12, 10 gibi iyimi sizce 😕

Cok mesakkatli bir yolmuss cokkkkkk bilmezken anlamiyordum .Allahim hepimize kolaylkk versin sabir versin guc versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…