misafirlere sormak lazım tatlım ben hiç bişey anlamadım ki hizmet etmekten
okadar çok yorulmuşumki onlar gider gitmez son kez mutfagı topladım direk uyudum belim agrımış çook
bugün de kalanları hallletim iyiyim şimdi işte size bakayım diye girdim
Benim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yokcvp gelmezse küsücem artık
arkadaşlar yumurtalarım çok sayı da çıktı transfer için 1 yada 2 adet döneminin geçmesini beklicez dedi dr bununla ilgili bilgisi olan varsa yardıcı olabilir mi?...
Anladım cnm .peki bu değerlerle tedaviye başlamam mümkün değil miyani beklemem ve değeri düşürmem mi lazım. sigara kullanmıyom fakat çayı çok fazla tüketiyom. resmen çaykoligim . zaten artık yediğime içtiğime dikkat ediyom bakalım hayırlısı . tşk ederim önerilerin için cnm. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cnm hayirli olsun cok bilgim.yok ama sanirim.bolunuyolar dok bunu kast etmistur uce bese sekize bolunuyo yumurtalar gelisumi iyi olani alip transfer yapiyolar bende pazartesi opu olcam.bakalim herkesin.tedavusi hayii bebisli olsun.ins
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee
Valla zor iş ama ben tasinmayi seviyorum yeni mekan ev dipten temizleniyor evlendigimden beri bende 4 kez tasindimBenim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yokcvp gelmezse küsücem artık
ben gidiyim toplanmaya devam ediyim kızlar kolay gelsin bana
Misafir öyle oluyo ya ama güzel de oluyo:) iyi yapmışsın hemen yatarak bi güzel dinlenmişsindir tatlm:)
Oy nere taşınıyon kuzumm Allah yardımcın olsun tatlm zor işbende toparlanıyom memlekete gitcez yaz malum puf yani
canım çok fazla agrım var dr yumurtaların fazlalıgından kaynaklandıgını söyledi beklenenden fazla çıktı benimde yumurtalar pazartesi toplanacak ama hemen transfer etmeyecekleradet dönemini bekleyeceklermiş uygun zaman da transfer olacak :44:
Valla zor iş ama ben tasinmayi seviyorum yeni mekan ev dipten temizleniyor evlendigimden beri bende 4 kez tasindim
Kolay gelsin bebeğim geliyorum hemen yardımasiz ne kadar daha Samsun'da kalcaniz izmire gelme ihtimali var mı:26:gelde komşu olalım bebislerimizi beraber buyutelim
sağol canım başka bi eve taşınıcam burdan sıkıldımev güzel ama oturma alanı güneş görmüyo zaten planda vardı öyle işte hayırlısı bakalım. sanada kolay gelsin bende gidicem 1 hafta sonra memlekete bi yandan onu düşünüyorum valla :44:
sanırım ohss riskine karşı doktorun transferi ertelemiş
iyide yapmış sıkma canını aksi takdirde daha çok agrın olurdu
banada aynı şeyi dedi dr belki transferin ertelenir diye ama sonra dengelendi sanırım transfer olmuştum.
senin içinde geç olsun güç olmasın hayırlısı
aynen öyle dip köşe temizleniyor gereksizler atılıyor bi ferahlık oluyor
ama tek başıma zor biraz o yüzden şimdiden başladım yavaş yavaş halledicem
gel tabi yaaa ben burda yalnız yalnızzyardımsever arkadaşım benim etmiş kadar oldun sağol
ihtimal yok canım şimdilikemekli olunca komşu oluruz
bebişlerimizzz dedin içim gitti bak ahh ahhhh
sagol canım tsl ederim
arkadaşlar yumurtalarım çok sayı da çıktı transfer için 1 yada 2 adet döneminin geçmesini beklicez dedi dr bununla ilgili bilgisi olan varsa yardıcı olabilir mi?...
sağol canım başka bi eve taşınıcam burdan sıkıldımev güzel ama oturma alanı güneş görmüyo zaten planda vardı öyle işte hayırlısı bakalım. sanada kolay gelsin bende gidicem 1 hafta sonra memlekete bi yandan onu düşünüyorum valla :44:
sanırım ohss riskine karşı doktorun transferi ertelemiş
iyide yapmış sıkma canını aksi takdirde daha çok agrın olurdu
banada aynı şeyi dedi dr belki transferin ertelenir diye ama sonra dengelendi sanırım transfer olmuştum.
senin içinde geç olsun güç olmasın hayırlısı
Bende catlatma ignesini bugun.olcam ama kasiklarim.cok agriyo adim bile zor atiyorum dok baska ne onerdi sana bana bisry demedi sunu ye bunu ic diye bi onerisi oldumu
Hayirli olsun opun:) canim ohss olma ihtimalin vardir..bu durumda dr dedigi gibi 1-2donem bekleyip transfer olur.beklemek tabiki cok iyi.yoksa sen iyi olmadan iyi transfer olmaz..iyi dusun
Hayirli olsun opun:) canim ohss olma ihtimalin vardir..bu durumda dr dedigi gibi 1-2donem bekleyip transfer olur.beklemek tabiki cok iyi.yoksa sen iyi olmadan iyi transfer olmaz..iyi dusun
eve 2 haftadır el sürmemiştim öldüm bittim yahu... camlar dahil temiz pak oldum ama.... bi de şu ütü olmayaydı iyiydi valllaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?