2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sıcak çok sıcak yanıyorum...
Allah bu sıcak dışarda olup oruç tutanlara sabır versin...
hal böyleyken ben duşa gireyim en iyisi

canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsunlar ve seni hiç bırakmasınlar :)

oyyyyy daha bi hamile gördüm seni
ikiz kuzular göbüşte annesi

cnmm gözün aydın rabbim tamamına erdirsin .

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

Aaminn insallahhh tAtlim rabbim tamamina erdirsin insallah

Ayyyyyy ne vguzelllll allah tmmina erdorsin masallahh diyelim darisi isteyen herkesin basinaaa

canlarım çok teşekkür ederimmmmmmmmm :) iyiki varsınız :)
hepimiz kucaklarımıza alalım mucizelerimizi inşallah :)
haaaaaaaaaa bu arada benim bebiş tek embriyo idi :)
misafirlerim var bugün yarın ptesi sizlerleyim ama fırsat buldukça girmeye çalışırım :)

ay evet yaa tek embriyo konmuştu hatırladım şimdi..
yoksa tek yumi ikizimi geliyoooo
hayırlısı neyse o olsun sıkıntı yaşamanı asla istemiyorum...

İnş canimcim hayırlısı evet bugün doktorumuza gittik ne dedi biliyormusun size arti koymustum o kadar umitliymis bizden hemşire de şaşırmış en erken ekim eylülde yine başlarız dedi esim şuan kaldiramam dedi ocak ayinda tekrar.her ay yine gideceğiz nasip olursa. Prolaktin değerini takip edecek tedaviye başlayacağı zaman bu değer yüksekti o yüzden her ay bu değeri takip edecekmiş.

Durmak yok yola devam inş.

Son düzenleme:
Selam phala beni çıkarabildi mi? Nasılsın? ben seni unutmadım. Bizimde ilk tüp bebek denememiz tutmadı dun neticelendi. Nasip degilmis :-( herseyin hayirlisi. Şuan sen neler yapıyorsun yine tedaviye devammi?

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun zamani degilmis uzulme..hangi merkezde tedavi oldun ve sorun neydi?? Cevabin icin simdiden tesekkur ederim...

Ozaman torunları oynatiriz inşallah bitanem bebişlerimizzz olacak hiç için gitmesin Rabbim kucaginizı doldursun amin 🙏🙏🙏

hee parka çıkartırız torunları onlar oynarken:13: bizde elimize şiş alırız yün yelek öreriz kışın giyerler
:109: hayallerimiz gerçek olsun inşallah kendimiz dogurdukta bide torunlardan bahsediyozzz
nine olmak için fazla gencim şuan

aynen şuan o durumdayım eşime diyorum gidelim bu evden bunaldım
kışın yine anlamıyorsun ztn güneş yok diye ama yazın çok farkediyo
benmde ruhum sıkıldı yeni ev dediğin gibi belki de bebiş daha mutlu olucam hissediyorum

memlekete giderken ayrı bi telaş dönerken ayrı bi telaş ben çok yoruluyorum izmire gidip gelirken

eve 2 haftadır el sürmemiştim öldüm bittim yahu... camlar dahil temiz pak oldum ama.... bi de şu ütü olmayaydı iyiydi valllaaa.....

güle güle kirlen canım ohh miss gibi olmuştur bende ev topladım bende öldüm bittim
şimdi kahvemi aldım oc başına geçtim:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…