Gelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215
Canlarim gunaydinnn...dun tam saat dort bucukda kuzularimi aldim geldimmm...Rabbime cok sukur hersey yolunda gitti..o kdar guzel dualar adımlı sayenizde tam trafik saatinde trafige bile takilmadim..oyle rahat gecti hersey cok sukur...dilerim 12 gunde su gbi gecer guzel haber veririm sizlere. ..cok gelemiycem bu aralar esim siki denetimdee firsat buldukca gelicem yaniniza cok opuyorum hepinizi Allahim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimize yasatsin anneligiii hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin. Aminnnnnnn
oyyyyy daha bi hamile gördüm seni
ikiz kuzular göbüşte annesi
cnmm gözün aydın rabbim tamamına erdirsin .
MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHH
Aaminn insallahhh tAtlim rabbim tamamina erdirsin insallah
Amin bitanem inşallah
Ooo bir gorumce dahabugün phalaninda erkek kardeşi kız arkadaşını getirecek güzel gorumceler yirim sizi
Kuzum salı günü hersey güzel olacak sen içini ferah tut dualarim seninle
Canimmmm lekelenmeyle birsey olmaz kırmızı kanama olmadığı sürece korkma yavrun Rabbime emanet için rahat edicekse doktora git bence böyle hem bebisko hemde sen uzuluyorsun
Balım kaymagim transferin hayırlı olsun bebiskolarin Simsıki yapissin 9 ay hiç birakmasin
Ohhhhhh beeeeeeeeeeçok şükür Rabbime 🙏🙏değerin çok güzel ikiz kizceler yazasim geldi bütün herseyin 9 ay boyunca böyle güzel gitsin
Hiç sıkma tatlım canını güzel bi sonuç alırsınız insallah ve tedavide de bebisine kavuşursun
Güzel geçti mi kuzum yemek
Canim bisecik olmaz Allahıma emanetler sen içini ferah tut yeter ki
Hayırlı olsun tatlm kuzucuklarındualarınızla trafiğe bile yakalanmadık dedin ya nasil etkilendim dualarımızı eksik etmeyelim hiç kuzumm
Oy oy oy maşallah canimmm geliyo bebisler
Günaydın canimm
Ay ama adam kendi istedi sen bilerek yakmadın ki canimmçok çok geçmiş olsun tatlm
yaşasınnnnnnnnnnn
canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
2012 yaz ayında kullanmıştı eşim her kutuda 30 şase var ama sabah akşam içtiği için 15 günlük gidiyordu bi kutu
kutusunu 120tl mı ne almıştık ayda 240tl yapıyordu ozaman şimdiki fiyatını bilmiyorum
yani pahalı ama ilaç etkili o yüzden gönül rahatlıgıyla kullanmıştı eşim
Ayyyyyy ne vguzelllll allah tmmina erdorsin masallahh diyelim darisi isteyen herkesin basinaaa
canlarım çok teşekkür ederimmmmmmmmm :) iyiki varsınız :)
hepimiz kucaklarımıza alalım mucizelerimizi inşallah :)
haaaaaaaaaa bu arada benim bebiş tek embriyo idi :)
misafirlerim var bugün yarın ptesi sizlerleyim ama fırsat buldukça girmeye çalışırım :)
ay evet yaa tek embriyo konmuştu hatırladım şimdi..
yoksa tek yumi ikizimi geliyoooo
hayırlısı neyse o olsun sıkıntı yaşamanı asla istemiyorum...
Ayyy ne kadar zevkli bi kızmış maşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şahane pek beğendim..
görümce tamamdır
Gelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215
canım valla süper :) bu gelin kaçmaz :) nasıl gönül kazanacağını biliyor :)
Canim ciceklere bayıldım maşallah çok zevkli gelinmis bu iş bence olduGelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215
canım tek olsun benim olsun sağlıkla inşallah :)
Kendide çok tatlı çok kibar aynııı ben
Benim açımdan bu iş tamam
canım üzüldüm keşke sevinseydik senin içinde ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek
Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah
bizim umudumuz oldugu sürece çabalayıp ugraşacagız sonunda bebişlerimiz olacak Allah ın izniyle
bizede doktor yazmıştı canım sperm sayı ve hareketliğini artırıyo
morfolojide bu ilacı 2 aylık kullanım sonrası %1 den %3 e çıkmıştı ama sonra tekrar düştü
ömür boyu mu kullancak adamcagız bıraktık haliyle
sizin morfoloji de %8 iyi gibi aslında ama demekki sayı yada hareketlilik düşüktü ki verdi ilacı
ama sperm için en etkili ilaç diyebilirm zaten pahalıda bi ilaç
canım Türkiyem
THY hostes biliyor musun
canım inşallah birsey olmamıştırallahım yardımcıları olsun
kocana da geçmiş olsun canım :)
canım allahım yardımcın olsun allahım bir kapı kapatırken yenisini açarmış
Dimiii bencede kaçmaz alalım biz onu alalım
Selam phala beni çıkarabildi mi? Nasılsın? ben seni unutmadım. Bizimde ilk tüp bebek denememiz tutmadı dun neticelendi. Nasip degilmis :-( herseyin hayirlisi. Şuan sen neler yapıyorsun yine tedaviye devammi?
Ozaman torunları oynatirizinşallah bitanem bebişlerimizzz olacak hiç için gitmesin Rabbim kucaginizı doldursun amin 🙏🙏🙏
Ev güneş almayınca kötü oluyo ya tedavi zamanında bizim evde öyleydi ruhumuz daralmışti o dönemde sonra yazın taşındık hemen ferah güneş görüyo önü fln açık içim açılıyo evde valla canim ev çok önemliyeni evde yeni tedavi sana bebisli gelir insallah memleket iyi oluyo da eşya toparlamak fln eziyet oluyo
eve 2 haftadır el sürmemiştim öldüm bittim yahu... camlar dahil temiz pak oldum ama.... bi de şu ütü olmayaydı iyiydi valllaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?