hee parka çıkartırız torunları onlar oynarken:13: bizde elimize şiş alırız yün yelek örerizkışın giyerler
:109: hayallerimiz gerçek olsun inşallahkendimiz dogurdukta bide torunlardan bahsediyozzz
nine olmak için fazla gencim şuan
aynen şuan o durumdayım eşime diyorum gidelim bu evden bunaldım
kışın yine anlamıyorsun ztn güneş yok diye ama yazın çok farkediyo
benmde ruhum sıkıldı yeni ev dediğin gibi belki de bebişdaha mutlu olucam hissediyorum
memlekete giderken ayrı bi telaş dönerken ayrı bi telaş ben çok yoruluyorum izmire gidip gelirken
güle güle kirlen canım ohh miss gibi olmuşturbende ev topladım bende öldüm bittim
şimdi kahvemi aldım oc başına geçtim:126:
Gelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215
İnş canimcim hayırlısı evet bugün doktorumuza gittik ne dedi biliyormusun size arti koymustum o kadar umitliymis bizden hemşire de şaşırmış en erken ekim eylülde yine başlarız dedi esim şuan kaldiramam dedi ocak ayinda tekrar.her ay yine gideceğiz nasip olursa. Prolaktin değerini takip edecek tedaviye başlayacağı zaman bu değer yüksekti o yüzden her ay bu değeri takip edecekmiş.
Durmak yok yola devam inş.
Ayyyy sorma sekerimmmm yagmur yagdi yaasaaaa
Merhaba canim oncelikle gecmis olsun zamani degilmis uzulme..hangi merkezde tedavi oldun ve sorun neydi?? Cevabin icin simdiden tesekkur ederim...
kızlarrrrrrrrr bugün yoksunuz pek cumartesi gezmesi mi yapıyorsunuz
bende eşimle sahile gittim bi çay içtim geldim iyi geldi yorgunlugun üstüne püfür püfür deniz havası
Canım tesekkur ederim Allah razi olsun. bursa jimerde oldum.
Eşimin s p rm sayisi ve hareketliliği az olduğu için doktor direk tüp bebek dedi. Sen ne aşamadasin? Bugün doktorumuza tekrar gittik ve bizden çok umitliymis artı koymuştum dedi. Nasip değilmiş napalim.
ben çok beğendim çiçeklerini
gelin değilde kız kardeş olsun sana inşallah
benmki öyle ben çok mutluyum
Rabbim ol demeden olmuyor işte canım doktorlar da bir vesile sadece
Güçlü duruşuna hayran kaldım açıkcası durmak yok yola devamharikasın canım
bizde eylül ekim diyoruz beraber ozaman gün sayarız artık
eşlerde haklı canım napalım bekleyeceğiz birazcık
Ben varimm ama hep soru sorasim geluyor oleee pcnin badinda bekliyorum birileri hisiler yszar bilgi edinirom diyee sureklide soru sormak ayibima gidoyorda 😆
Hayirlisi canim.bende tedaviye hazirlik asamasindayim esimdede ayni problem var bakalim hakkimizda hayirlisi....
Ben varimm ama hep soru sorasim geluyor oleee pcnin badinda bekliyorum birileri hisiler yszar bilgi edinirom diyee sureklide soru sormak ayibima gidoyorda 😆
Evet canım Rabbim ol derse olur. Allah boyle takdir etmiş. Canım senin ilk denemenmi? Nerde tedavi göreceksin? Demek eylül ve ekim gibi bize de doktor öyle dedi ama eşim ocakta anca baslayabiliriz dedi.
Evet artik gün sayariz. Rabbim.hayırlısı ile versin inş.
Canım ilk denemenmi inş hayırlı sağlıklı bir şekilde olsun.
yok est. neden ayıp olsun canım burda birbirimize her konuda destek yardımcı oluyoruz yani
bildiğim yerlerden sorarsan bende cevaplayabilirm
Kuzum bende trkiyedeki tedavi sistemine yabanci oldugum icin aklima geldikce soru soruyorum sagolsunlar tecrubeli arkadaslar cok guzel yardimci oluyolar allah hepsinden razi olsun.bizi azcik idare edecekler napalim
ben ilk tüp bebeğimi geçen mayıs ayında izmirde yaptırdım, benimde sonucum negatif oldu malesef
2. deneme için IMSI olan yeri tercih edeceğiz çünkü bizim sperm morfolojimiz çok kötü iyisini seçmek zor oluyor sanırım
14 yumiden 2 si transfer oldu ama geriye 0 kaldı
bende eşime ekim diyince çok erken diyor ama ben kandırırım onu ki
kandıramazsamda canı sağolsun napalımgeç olsun güç olmasın
Okis o zamann yuhuuu basliyorum simdi benim tedavime basladik ilk ya benim tup bebis ilk gun e2 49.78 progesteron 0.800 gibi bisiyfi ve lh ta 6 .48 mi neydi baxilarini hatirlsyamadim simdide e2 260 bu normalmi korktum ben endometriozis hastssiyim gonal f vuruldum sadece sizlerin e2 leri kacti bide en buyuk yumi 12.5 azmi ki boyutu 6. Gun degerleri bunlar ne dersiiiinnnn tatlim
Yok canim yaa ne ilk denemesi( 2 asilama ve 1tupbebek tedavisi gordum malesef sonuc alamadim ((((
bak şimdi sana şöyle diyim e2 hakkında bilgim yok ama ben 11gün iğne vuruldum sen daha 6.günündesin.
en son e2 im 2400 küsurdu 14 yumi toplandı bu arada
gonalf den sonra şimdi ek iğnelerin olcak şuana kdr sadece gonal f mi vuruldun ?
boyut olarak tam bilmiyorum :26:
ama kendi tedavini başkasınınkiyle kıyaslama her doktor her hastaya göre iğne doz vs ayarlıyor bi şekilde
şimdi ben sana desem ki misal e2 benim 900dü(örnek verdim)bu sefer diyeceksin benim neden düşük e2
ama bilemeyiz ki doktorun senin için ne planladı nasıl tedavi uyguladı vs. o yüzden sen değerlere çok takılma
Rabbim hayırlısını versin hakkında
Canım ya hayırlısı olsun inş. lMSl ne demek. Benimde on beş yumurtadan iki transfer oldu. Dondurulmusumda yok. Birde doktorun embriyoların kalitesini arttırmak için bize vitamin takviyesi yapacak aralık ayında eşim ve ben iğne vurulacagiz öyle dedi. kaliteli olan embriyo yı transfer ettiler ama kalitesi çok daha iyi olması gerekiyormus. Yumurta toplandıktan sonra üçüncü günü sekiz yumurta varmış besinci günü iki tane kalmis:-( sahi birde bana yani rahim içine kamera ile bakacak larmis buda 1.250,civarı. Sana boyle birşey yapacaklarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?