Mybaby sen cok iyi yurekli bi insansin biliyosun demi
bak şimdi sana şöyle diyim e2 hakkında bilgim yok ama ben 11gün iğne vuruldum sen daha 6.günündesin.
en son e2 im 2400 küsurdu 14 yumi toplandı bu arada
gonalf den sonra şimdi ek iğnelerin olcak şuana kdr sadece gonal f mi vuruldun ?
boyut olarak tam bilmiyorum :26:
ama kendi tedavini başkasınınkiyle kıyaslama her doktor her hastaya göre iğne doz vs ayarlıyor bi şekilde
şimdi ben sana desem ki misal e2 benim 900dü(örnek verdim)bu sefer diyeceksin benim neden düşük e2
ama bilemeyiz ki doktorun senin için ne planladı nasıl tedavi uyguladı vs. o yüzden sen değerlere çok takılma
Rabbim hayırlısını versin hakkında
Canlarımmmm ozledinizmii beniii:)))
Tesekkyrlerrrr aman ne bileyim merak iste ilk ya hersey yolundami acaba meraki tabi herjesin tedavisi farkli ama genel olarsk e2cnin belli deger araliginda kalnasi gerekiyorki 2 gune bir bakiyorlar mantigindan hareketle acaba ben dogru araliktamiyim fobisi olustuu 😆😳
Canimm e2 yumurta gelişimi ile ilgili bilgi veren bi hormon ve sanirim bir olgun yumurta icin 200 oluyor durum..doktor e2 ye bakip yumurta gelisimini o sekilde takip ediyor canimOkis o zamann yuhuuu basliyorum simdi benim tedavime basladik ilk ya benim tup bebis ilk gun e2 49.78 progesteron 0.800 gibi bisiyfi ve lh ta 6 .48 mi neydi baxilarini hatirlsyamadim simdide e2 260 bu normalmi korktum ben endometriozis hastssiyim gonal f vuruldum sadece sizlerin e2 leri kacti bide en buyuk yumi 12.5 azmi ki boyutu 6. Gun degerleri bunlar ne dersiiiinnnn tatlim
Gelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215
hee parka çıkartırız torunları onlar oynarken:13: bizde elimize şiş alırız yün yelek örerizkışın giyerler
:109: hayallerimiz gerçek olsun inşallahkendimiz dogurdukta bide torunlardan bahsediyozzz
nine olmak için fazla gencim şuan
aynen şuan o durumdayım eşime diyorum gidelim bu evden bunaldım
kışın yine anlamıyorsun ztn güneş yok diye ama yazın çok farkediyo
benmde ruhum sıkıldı yeni ev dediğin gibi belki de bebişdaha mutlu olucam hissediyorum
memlekete giderken ayrı bi telaş dönerken ayrı bi telaş ben çok yoruluyorum izmire gidip gelirken
güle güle kirlen canım ohh miss gibi olmuşturbende ev topladım bende öldüm bittim
şimdi kahvemi aldım oc başına geçtim:126:
kızlarrrrrrrrr bugün yoksunuz pek cumartesi gezmesi mi yapıyorsunuz
bende eşimle sahile gittim bi çay içtim geldim iyi geldi yorgunlugun üstüne püfür püfür deniz havası
Iyiyimmm tatlimmm sen?bi iftar yaptik bu aksam 53 kisi:119::119::119: özledik tabikiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiiiii:129:
nassın bakalım
Tesekkyrlerrrr aman ne bileyim merak iste ilk ya hersey yolundami acaba meraki tabi herjesin tedavisi farkli ama genel olarsk e2cnin belli deger araliginda kalnasi gerekiyorki 2 gune bir bakiyorlar mantigindan hareketle acaba ben dogru araliktamiyim fobisi olustuu 😆😳
banada yaptılar cnm tüp bebek tedavime başlamadan önce,histeroskopi ismi
kamera ile bakılıyor içeri bende polip çıktı et beni gibi bişeymiş rahim duvarında bebek olmasını engelleyen bişeymiş
bende 800kusur ödedim ssk ile özelde yaptırdım anlaşması vardı hastanenin
IMSI ile sperm 6000-8000 kat büyütülebiliyor baş kısmı detaylı inceleniyor ve sağlıklı sperm hakkında daha iyi fikir veriyor
normalde 600 kat büyütülüyor çünkü bu yüzden IMSI olan yerde yaptırıcaz ki embriyolarımız sağlıklı olsun sperm iyi seçilsin
eşime vitamin verdi doktor çinko ve selenyum vitamini onu içiyor şimdi
bizim 3.gün bozuldu geri kalanı 2 si transfer oldu ama sanırım onlarda pek iyi değildi bilemiyorum
Hummmmmm tmm benim daha yolum var gibi ☺Canimm e2 yumurta gelişimi ile ilgili bilgi veren bi hormon ve sanirim bir olgun yumurta icin 200 oluyor durum..doktor e2 ye bakip yumurta gelisimini o sekilde takip ediyor canim
Guzel bi yol olsun insallah minim..mini minii evlatciklarini kucakla sonunda..Hummmmmm tmm benim daha yolum var gibi ☺
Tesekkurlerrrrr sevgilerrr
İnşallah herşey şuan yolundadır yolunda olmaya devam eder ve sonunda bebişlerin müjdesini alırsın canım
seni çok iyi anlıyorum bende çok endişelenmiştim ne olcak nasıl olcak diye ama biraz rahat ol tamam mı
güveniyorsan doktoruna gerisi öneml değil zten emin ellerdesin demektir
arkadşlar görürlerse sanada yardımcı olurlar ben pek bilmiyorum değerleri de
Sansli gorumce seniii:)))cok guzelmis tatlimm guzel hatuna guzel bi bukett..eferin gelin kizimizaGelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215
Guzel bi yol olsun insallah minim..mini minii evlatciklarini kucakla sonunda..
Iyiyimmm tatlimmm sen?bi iftar yaptik bu aksam 53 kisiesimin masülale hep birlikteydik..guzel oldu:))sen nwler yaptin bakiim?
Canım benim neler var diyorum yaş. acaba bizim jimerde bu dediğin varmı nasıl öğreneceğiz? Sanırım benim yumurtalarda öyleydi kalitesi çok önemli ya doktor ondan da olabilir dedi. Ya bizim için sağlıklı kaliteli embriyo ne kadar önemli.degilmi bu dediğin lMSl
Maliyetli birşey mi? Ya spermlerin bas kısmı kuyruklarida çok önemli demi? Canım kesin tedaviye ne zaman baslayacaksin. Ben decavit vitamince devam ve birde balık yagi verdi bunları da kullanacakmisim.
Canim ciceklere bayıldım maşallah çok zevkli gelinmis bu iş bence oldu
Amin canım...
Aynı sense tamamdır zaten
Yeni bir ev yeni bi tedavi yine gülecek bi ben lazım yeni umutlar gelsin bebisler ohh
Off biz de memlekete geldik kayinvalidemdeyız fena sıcak yaa evim evim güzel evim modundayim
Hi hi cooooookkk tsk tmm umarim daha rahatlarim surec icinde insallah hepimiz bebissslenirizz bir suru bebisssss ne guzel olurrrr 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?