2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Tesekkyrlerrrr aman ne bileyim merak iste ilk ya hersey yolundami acaba meraki tabi herjesin tedavisi farkli ama genel olarsk e2cnin belli deger araliginda kalnasi gerekiyorki 2 gune bir bakiyorlar mantigindan hareketle acaba ben dogru araliktamiyim fobisi olustuu 😆😳

Ha birdeee Evet gonal f vuruldum cetrotide bide onu vutuldum bsska yok canimm

Canimm e2 yumurta gelişimi ile ilgili bilgi veren bi hormon ve sanirim bir olgun yumurta icin 200 oluyor durum..doktor e2 ye bakip yumurta gelisimini o sekilde takip ediyor canim

Gelin adayımızdan bana bir buse
Eki Görüntüle 1187215

Kız bayıldım çiçeklere vazosu fln çok şeker yerim kız ben o gelini

Yeni bir ev yeni bi tedavi yine gülecek bi ben lazım yeni umutlar gelsin bebisler ohh

kızlarrrrrrrrr bugün yoksunuz pek cumartesi gezmesi mi yapıyorsunuz
bende eşimle sahile gittim bi çay içtim geldim iyi geldi yorgunlugun üstüne püfür püfür deniz havası

Off biz de memlekete geldik kayinvalidemdeyız fena sıcak yaa evim evim güzel evim modundayim

İnşallah herşey şuan yolundadır yolunda olmaya devam eder ve sonunda bebişlerin müjdesini alırsın canım
seni çok iyi anlıyorum bende çok endişelenmiştim ne olcak nasıl olcak diye ama biraz rahat ol tamam mı
güveniyorsan doktoruna gerisi öneml değil zten emin ellerdesin demektir
arkadşlar görürlerse sanada yardımcı olurlar ben pek bilmiyorum değerleri de

Canım benim neler var diyorum yaş. acaba bizim jimerde bu dediğin varmı nasıl öğreneceğiz? Sanırım benim yumurtalarda öyleydi kalitesi çok önemli ya doktor ondan da olabilir dedi. Ya bizim için sağlıklı kaliteli embriyo ne kadar önemli.degilmi bu dediğin lMSl
Maliyetli birşey mi? Ya spermlerin bas kısmı kuyruklarida çok önemli demi? Canım kesin tedaviye ne zaman baslayacaksin. Ben decavit vitamince devam ve birde balık yagi verdi bunları da kullanacakmisim.

Hi hi cooooookkk tsk tmm umarim daha rahatlarim surec icinde insallah hepimiz bebissslenirizz bir suru bebisssss ne guzel olurrrr 😊

Iyiyimmm tatlimmm sen?bi iftar yaptik bu aksam 53 kisi esimin masülale hep birlikteydik..guzel oldu:))sen nwler yaptin bakiim?

afiyet olsun Maşallah 53 kişi ne güzel ne keyifli olmuştur kim bilir
ben koca bi gün evimi topladım taşınacagımda bayram sonrası
şimdiden başladım çogu şeyi bitirdim bile
akşam üzeride eşimle sahile gittik biraz yürüdük falan öyle işte zaman geçti

orda varmı bilmiyorum arayıp sor telefonla canım maliyeti ne kdr falan hepsini öğren varsa öyle yaptırısın.
bazı yerler ımsı için ekstra ücret istiyor, bence ücretsiz olmalı ki ücretsiz olan hastanelerde var
tabiki sperm morfolojisi çok önemli yani IMSı olmadan görünürde en iyisi konuyor ama ne kdr iyi orasını tam göremiyorlar
bizde bu yüzden 2. denememizde IMSI ile deneyeceğiz sende bi araştır canım.
ekim diyorum ben ama eşim ne dicek bilmiyorum o biraz daha erteleme taraftarı da

Yeni bir ev yeni bi tedavi yine gülecek bi ben lazım yeni umutlar gelsin bebisler ohh

Off biz de memlekete geldik kayinvalidemdeyız fena sıcak yaa evim evim güzel evim modundayim

ayyyy inşallah ağzın bal yesin yeni ev yeni bebiş
dimi ya insan illa evini özlüyo bende gidene kdr ölüp bitiyorum gidincede evceğizimde evceğizim diyorum

Hi hi cooooookkk tsk tmm umarim daha rahatlarim surec icinde insallah hepimiz bebissslenirizz bir suru bebisssss ne guzel olurrrr 😊

inşallah tatlım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…