2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Selam phala beni çıkarabildi mi? Nasılsın? ben seni unutmadım. Bizimde ilk tüp bebek denememiz tutmadı dun neticelendi. Nasip degilmis :-( herseyin hayirlisi. Şuan sen neler yapıyorsun yine tedaviye devammi?

Merhaba canım
Olsun hayatım ya canın sağ olsun belki bir dahakinde kucağına alacaksın.
Bende biliyorsundur ocak tedavimde transferim iptal oldu tek yumurta toplandı ve gelişmedi, mayıs gibi tekrar başladım 4 yumurta toplandı en azından transfer güzelliğini yaşadım fakat o da kimyasal oldu. Şimdi yeni tedaviye hazırlanıyorum. Allah kısmet ederse Ekimde tekrar başlayacağım

İnşallah canım bende çok istiyorum öyle olmasını

Vazo benim
Kız çiçekleri verdi elime bende heyecan yapmışım diyorum ki çiçekleri kavonaza koyiğim kardeşimde abla o kavonoz değil vazo dedi. Bende altta kalır mıyım biliyorum her halde vazo olduğunu ama bende vazo yok o yüzden kavonoza koyacağım dedim dakka 1 daha ben yerlerde

Son düzenleme:

Canimcimmm hayirli olsun..yeni ev yeni bi baslangic guzel surprizlerle olsun insallah..ayni sehirmi?Sehir degisikliligi var mi?

amin inşallah canımaynı şehir ama güneş cepheli bi ev olcak nasipse
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldi gidiyim yatıyım hemen gelmişken kaçırmıyım dimi ama iyigeceler

Eşim bile bana böyle güzel buket almamıştır
Offff cita yukseldiii yandi enisteee yandiiii cicek iyidir yaaa..tamam solar gider amaa guzeldir iyi hissetirir çünkü..bu yuzden kocisler cicek almamali..benimki de alir amaa bu konu da hep cicekciyi zengin edioz elimizdede bisi kalmıyor der

:

amin inşallah canımaynı şehir ama güneş cepheli bi ev olcak nasipse
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldi gidiyim yatıyım hemen gelmişken kaçırmıyım dimi ama iyigeceler
Ohhh misss hayirli olsun..güneş girsint doktor girmesin insallah..iyi geceler cicim tatli ruyalarr

bende yarın yapicim bodrum kebabını
ohh ellerine sağlık afiyet olsun canım

Birdeben ne yaptım söyliyim şan fıstığı ayıkladım bıçakla parçaladım, maydonoz orta incelikte kestim minnacık yapmadım ama sonra bir limon kabuğunu rendeledim, hepsini harmanladım nasıl güzel kokuyordu anlatamam, eti pişirdim ateşten inmeye yakın etle karıştırdım bir kaç takikada öyle pişirdim, ete enfes bir tat bıraktı bayıldılar bayıldılar
Patatesleri ne kadar ince yaparsan o kadar iyi olur ve mutlaka havlu kağıtla suyunu emdir

Çiçek evin havasını çok değiştiriyor birde ben bayılırım çiçeğe sanki canımdan bir can gibidirler

ayyyy inşallah ağzın bal yesin yeni ev yeni bebiş
dimi ya insan illa evini özlüyo bende gidene kdr ölüp bitiyorum gidincede evceğizimde evceğizim diyorum

inşallah tatlım inşallah...

Ole olack kuzum Allahın izniyle puf bi ay buralardayız biz

Vazo ile çiçekler o kadar uyumlu olunca bi sandım kavonoz he süpersin yaa

Tebrikler canim cook mutlu oldum. Seni son denemenden hatirliyorum. Bunca zorkuga gogus gerdin. Cok sukur artik hepsi geride kaldi. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
Benim de bu 5inci ve biri donmus. O nedenke 4 diye sayiyorum. Insallah tutar. Teansferden sonra yattin mi? Ben esim yardim etmedigi icin yatamiyorum pek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin. Hayirli pazarlar diliyorum. bir guncelleme yapayim. Rahimdeki su kayboldugu icin dun transfer oldu. Test tarihim 24 temmuz. Bu sefer her zamankinden cok dualariniza ihtiyacim var. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…