Aynı ben
Senin yemekten yaptım bayıldılaaaaar valla bende bayıldım
Selam phala beni çıkarabildi mi? Nasılsın? ben seni unutmadım. Bizimde ilk tüp bebek denememiz tutmadı dun neticelendi. Nasip degilmis :-( herseyin hayirlisi. Şuan sen neler yapıyorsun yine tedaviye devammi?
ben çok beğendim çiçeklerini
gelin değilde kız kardeş olsun sana inşallah
benmki öyle ben çok mutluyum
Rabbim ol demeden olmuyor işte canım doktorlar da bir vesile sadece
Güçlü duruşuna hayran kaldım açıkcası durmak yok yola devamharikasın canım
bizde eylül ekim diyoruz beraber ozaman gün sayarız artık
eşlerde haklı canım napalım bekleyeceğiz birazcık
Kız bayıldım çiçeklere vazosu fln çok şeker yerim kız ben o gelini
Yeni bir ev yeni bi tedavi yine gülecek bi ben lazım yeni umutlar gelsin bebisler ohh
Off biz de memlekete geldik kayinvalidemdeyız fena sıcak yaa evim evim güzel evim modundayim
afiyet olsun Maşallah53 kişi ne güzel ne keyifli olmuştur kim bilir
ben koca bi gün evimi topladım taşınacagımda bayram sonrası
şimdiden başladım çogu şeyi bitirdim bile
akşam üzeride eşimle sahile gittik biraz yürüdük falan öyle işte zaman geçti
Canimcimmm hayirli olsun..yeni ev yeni bi baslangic guzel surprizlerle olsun insallah..ayni sehirmi?Sehir degisikliligi var mi?
Sansli gorumce seniii:)))cok guzelmis tatlimm guzel hatuna guzel bi bukett..eferin gelin kizimiza
Canimcimmm hayirli olsun..yeni ev yeni bi baslangic guzel surprizlerle olsun insallah..ayni sehirmi?Sehir degisikliligi var mi?
Offff cita yukseldiii yandi enisteee yandiiiiEşim bile bana böyle güzel buket almamıştır
Vazo benim
Kız çiçekleri verdi elime bende heyecan yapmışım diyorum ki çiçekleri kavonaza koyiğimkardeşimde abla o kavonoz değil vazo dedi. Bende altta kalır mıyım biliyorum her halde vazo olduğunu ama bende vazo yok o yüzden kavonoza koyacağım dedim dakka 1 daha ben yerlerde
Ohhh misss hayirli olsun..güneş girsint doktor girmesin insallah..iyi geceler cicim tatli ruyalarramin inşallah canımaynı şehir ama güneş cepheli bi ev olcak nasipse
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldigidiyim yatıyım hemen gelmişken kaçırmıyım dimi ama iyigeceler
amin inşallah canımaynı şehir ama güneş cepheli bi ev olcak nasipse
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldigidiyim yatıyım hemen gelmişken kaçırmıyım dimi ama iyigeceler
bende yarın yapicim bodrum kebabını
ohh ellerine sağlık afiyet olsun canım
Offff cita yukseldiii yandi enisteee yandiiiicicek iyidir yaaa..tamam solar gider amaa guzeldir iyi hissetirir çünkü..bu yuzden kocisler cicek almamali..benimki de alir amaa bu konu da hep cicekciyi zengin edioz elimizdede bisi kalmıyor der
ayyyy inşallah ağzın bal yesin yeni ev yeni bebiş
dimi ya insan illa evini özlüyo bende gidene kdr ölüp bitiyorum gidincede evceğizimde evceğizim diyorum
inşallah tatlım inşallah...
Vazo benim
Kız çiçekleri verdi elime bende heyecan yapmışım diyorum ki çiçekleri kavonaza koyiğimkardeşimde abla o kavonoz değil vazo dedi. Bende altta kalır mıyım biliyorum her halde vazo olduğunu ama bende vazo yok o yüzden kavonoza koyacağım dedim dakka 1 daha ben yerlerde
Aynı ben
Senin yemekten yaptım bayıldılaaaaar valla bende bayıldım
Pamukelma benim reçetede öyle yazıyormuş toplamadan sonra sabah akşam 5 gün içiniz diye bu durumda benimde kullanmamam gerek demi. :))
Canim evet gerekiyor. Erken transfer oldugun icin 5 gune tamamlayacaksin. Ben doktora transfer aninda artik kullanmayacagim di mi dedim hayir tamamla dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazdıklarınızla :) bu sevincimi paylaşmanızla beni çok mutlu ettiniz :) Allahım hepinize bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın ve hayırlısı ile mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
bazı arkadaşlarım sorular sormuş :) 35 yaşındayım 5. denemem (biri donmuş) 2. denememde tutmuştu :) bugünde oldu allahın izni ile :)eskişehir acıbademdeyim :) 1 tane transferim oldu bazı tehlikelerimden dolayı :) kalan 4 bebişim donduruldu :)
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?