Kizlar gunaydin. Hayirli pazarlar diliyorum. bir guncelleme yapayim. Rahimdeki su kayboldugu icin dun transfer oldu. Test tarihim 24 temmuz. Bu sefer her zamankinden cok dualariniza ihtiyacim var. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsun 24 temmuz bayramın olsun dualarim seninleKizlar gunaydin. Hayirli pazarlar diliyorum. bir guncelleme yapayim. Rahimdeki su kayboldugu icin dun transfer oldu. Test tarihim 24 temmuz. Bu sefer her zamankinden cok dualariniza ihtiyacim var. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
Birdeben ne yaptım söyliyim şan fıstığı ayıkladım bıçakla parçaladım, maydonoz orta incelikte kestim minnacık yapmadım ama sonra bir limon kabuğunu rendeledim, hepsini harmanladım nasıl güzel kokuyordu anlatamam, eti pişirdim ateşten inmeye yakın etle karıştırdım bir kaç takikada öyle pişirdim, ete enfes bir tat bıraktı bayıldılar bayıldılar
Patatesleri ne kadar ince yaparsan o kadar iyi olur ve mutlaka havlu kağıtla suyunu emdir
Kizlar gunaydin. Hayirli pazarlar diliyorum. bir guncelleme yapayim. Rahimdeki su kayboldugu icin dun transfer oldu. Test tarihim 24 temmuz. Bu sefer her zamankinden cok dualariniza ihtiyacim var. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin...
afiyet olsun Maşallah53 kişi ne güzel ne keyifli olmuştur kim bilir
ben koca bi gün evimi topladım taşınacagımda bayram sonrası
şimdiden başladım çogu şeyi bitirdim bile
akşam üzeride eşimle sahile gittik biraz yürüdük falan öyle işte zaman geçti
orda varmı bilmiyorum arayıp sor telefonla canımmaliyeti ne kdr falan hepsini öğren varsa öyle yaptırısın.
bazı yerler ımsı için ekstra ücret istiyor, bence ücretsiz olmalı ki ücretsiz olan hastanelerde var
tabiki sperm morfolojisi çok önemli yani IMSı olmadan görünürde en iyisi konuyor ama ne kdr iyi orasını tam göremiyorlar
bizde bu yüzden 2. denememizde IMSI ile deneyeceğiz sende bi araştır canım.
ekim diyorum ben ama eşim ne dicek bilmiyorum o biraz daha erteleme taraftarı da
Merhaba canım
Olsun hayatım ya canın sağ olsun belki bir dahakinde kucağına alacaksın.
Bende biliyorsundur ocak tedavimde transferim iptal oldu tek yumurta toplandı ve gelişmedi, mayıs gibi tekrar başladım 4 yumurta toplandı en azından transfer güzelliğini yaşadım fakat o da kimyasal oldu. Şimdi yeni tedaviye hazırlanıyorum. Allah kısmet ederse Ekimde tekrar başlayacağım
banada yaptılar cnm tüp bebek tedavime başlamadan önce,histeroskopi ismi
kamera ile bakılıyor içeri bende polip çıktı et beni gibi bişeymiş rahim duvarında bebek olmasını engelleyen bişeymiş
bende 800kusur ödedim ssk ile özelde yaptırdım anlaşması vardı hastanenin
IMSI ile sperm 6000-8000 kat büyütülebiliyor baş kısmı detaylı inceleniyor ve sağlıklı sperm hakkında daha iyi fikir veriyor
normalde 600 kat büyütülüyor çünkü bu yüzden IMSI olan yerde yaptırıcaz ki embriyolarımız sağlıklı olsun sperm iyi seçilsin
eşime vitamin verdi doktor çinko ve selenyum vitamini onu içiyor şimdi
bizim 3.gün bozuldu geri kalanı 2 si transfer oldu ama sanırım onlarda pek iyi değildi bilemiyorum
günaydınlarIyi pazarlar
Slm kızlar tarnsferim oldu dinleniyorum 3 üncü demem donmuş ve ilk donmuş dememem ikitane konuldu bu mubarek ayn hürmetine inş bu sefr yüzüm güler DUANIZDA BENİDR UNUTMAYIN KIZLARbu sefr içimde bi tuaf bomboş neden ? Bilmiyorum :44:hep yarım kaldığı için diyor eşim ama bilemiyorum rabbime emanet ettim duayla sabırla bekleycem 9AY CANM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ DUALRIMDASIN CANM BENMDE 21 temmuz inş sonu güzel olur
aaaa bi test gününü bekleyen hatun daha
ilk donmuşların evet bu seriden tutunma oldu biliyorsun canımcım inşallah kardeşleride tutuncak ve sağlıklı bir gebelik olcak bu kez...
Allhımm duysun sesini gülden sultanımm inş bu ayın hürmetine rabbim hayırlı evlatlar naaip etsin inş hepimize evt olmuştu ama bu sefr cidden bi tuafım kalbim bomboşhiç bişey hissetmiyorum ya allhıma emanet ettim bu kez güler inş yüzmüz eğer olursa çifte bayram olcak helede 9 ay da gebyim diycek oh diycz inş günlük iğne ve bant kullanıyorum bunda progestan devm ilçlar sabh akşm allhım yardımcmz olsun inş bu arada 5 güne gidip dondurlmuş ablacım 4 taneydi şuan ikitane daha var
Tatlım transferin hayırlı olsun Rabbim yüzünü guldursun 21 temmuz da güzel haberlerini bekliyoruzSlm kızlar tarnsferim oldu dinleniyorum 3 üncü demem donmuş ve ilk donmuş dememem ikitane konuldu bu mubarek ayn hürmetine inş bu sefr yüzüm güler DUANIZDA BENİDR UNUTMAYIN KIZLARbu sefr içimde bi tuaf bomboş neden ? Bilmiyorum :44:hep yarım kaldığı için diyor eşim ama bilemiyorum rabbime emanet ettim duayla sabırla bekleycem 9AY CANM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ DUALRIMDASIN CANM BENMDE 21 temmuz inş sonu güzel olur
maşallahh
demek 5.gün dondurulmuşu kuzular..
e o zaman şans daha fazla...
bi de 2 tane daha var..
ne büyük nimet donmuş embriyo olması hep isteyipte bulamadığım şey..
opu ve iğne süreci olmadan direk transfer ve tutunma sürecine giriyorsun..
Tatlım transferin hayırlı olsun Rabbim yüzünü guldursun 21 temmuz da güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?