2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

HAYIRLI OLSUN CANIM SONU BEBİŞİLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ HER ŞEY YÜREĞİNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsun 24 temmuz bayramın olsun dualarim seninle

hımm değişik bi lezzet yaratmışsın eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık
ama kociş maydonoz yemez benim ondan sade halini denemem gerek yada maydonozsuz harmanlıcam
ama bugün yapamıcam yarın yapcam bgn eşim işe gidecekmiş.
ben dayanamayıp yapıp kendim yiyomuşum

transferin hayırlı olsun canım
Allah ın izniyle 24 temmuzda herşey güzel olacak inşallah
Rabbim yüzünü güldürsün gönlünden geçeni nasip etsin

Canım hayırlı olsun...Herşey gönlünce olsun...Bu sefer olacak ben inanıyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım jimerde şöyle birşey diyor ben anlamadım pek bir kâğıt varda ondan baktım spindle view kullanilarak yuksek gebelik oluşturulmaktadır. Bu lMSl mi oluyor acaba? Kagitta yine soyle yaziyor sperm degerlendirme morfoloji kruger strict kriterlerine gore
Sperm hazirlama sperm arama islemleri tesa tese micro tese pesa bunları anlamıyorum pek inş dediğin lMSl dır bunlar.

Ya biliyormusun benim reglim hic düzgün gelmiyor doktor muayenede etmedi ilaçlardan dedi. Sence neden olabilir?

Canım ya inş Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin. Peki senin üçüncü denemenmi oldu yoksa ikincimi? Doktor bizden çok umitliymis dun dediki size artı bile koymuştum. Ama Rabbim ol diyecekki olsun. Bizim dondurulmusumuz hic yok:-( sağlık olsun ne diyelim.

Bu kamera işleminde anestezi aldinmi doktor anesteziyle olacak dedi? Birde benim transferimde anestezi ile oldu ve transferimin ilk günü dört kez kustum :-( sonda taktıkları için sonda yerim iki gun çok sizi yaptı. Senin transfer demi anestezi ile oldu ?

Hayırlı olsun transferin canım. İnş güzel haberler alırsın. Kaç tane transfer edildi? Ve hangi merkezde oldun?

Canimm hayırlı olsun kuzum transferin insallah sımsıkı tutunsunlar 9ay bırakmasınlar seni kucağına al hayırlısıyla tatlmm

günaydınlar Iyi pazarlar

Günaydın canimmm

Slm kızlar tarnsferim oldu dinleniyorum 3 üncü demem donmuş ve ilk donmuş dememem ikitane konuldu bu mubarek ayn hürmetine inş bu sefr yüzüm güler DUANIZDA BENİDR UNUTMAYIN KIZLAR bu sefr içimde bi tuaf bomboş neden ? Bilmiyorum :44:hep yarım kaldığı için diyor eşim ama bilemiyorum rabbime emanet ettim duayla sabırla bekleycem 9AY CANM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ DUALRIMDASIN CANM BENMDE 21 temmuz inş sonu güzel olur

benim doğduğum gün senin test günün inşallah anne olacağının haberini aldığın gün olacak
kaçıncı gün embriyosu oldu şimdi karıştırdım ben:44:

aaaa bi test gününü bekleyen hatun daha
ilk donmuşların evet bu seriden tutunma oldu biliyorsun canımcım inşallah kardeşleride tutuncak ve sağlıklı bir gebelik olcak bu kez...

aaaa bi test gününü bekleyen hatun daha
ilk donmuşların evet bu seriden tutunma oldu biliyorsun canımcım inşallah kardeşleride tutuncak ve sağlıklı bir gebelik olcak bu kez...

Allhımm duysun sesini gülden sultanımm inş bu ayın hürmetine rabbim hayırlı evlatlar naaip etsin inş hepimize evt olmuştu ama bu sefr cidden bi tuafım kalbim bomboş hiç bişey hissetmiyorum ya allhıma emanet ettim bu kez güler inş yüzmüz eğer olursa çifte bayram olcak helede 9 ay da gebyim diycek oh diycz inşgünlük iğne ve bant kullanıyorum bunda progestan devm ilçlar sabh akşm allhım yardımcmz olsun inş bu arada 5 güne gidip dondurlmuş ablacım 4 taneydi şuan ikitane daha var

Son düzenleme:

maşallahh
demek 5.gün dondurulmuşu kuzular..
e o zaman şans daha fazla...
bi de 2 tane daha var..
ne büyük nimet donmuş embriyo olması hep isteyipte bulamadığım şey..
opu ve iğne süreci olmadan direk transfer ve tutunma sürecine giriyorsun..

Tatlım transferin hayırlı olsun Rabbim yüzünü guldursun 21 temmuz da güzel haberlerini bekliyoruz

Evt ablacım aynen öyle ilk defa beşgün ve donmuş rabbim büyük bize bu nasibi verdi inş sonuda böyle güzel olur hayırlısıyla inş bu arada jülieta nasıl bebişi feln iydir umarım daha dün gbi onların test günleri ne güzel inş bizde oyle anarız bigün

merhaba arakaşlar bu akşam çatlama iğnelerini yapacağım salı günü yumurtalarım toplanacak inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gider..
tedavinin yarısına geldim ama daha çoook var Allah ın izni ile embriyolarım oluşursa dondurulacaklar tedaviye daha sonra devam edeceğiz :)
test günü bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…