Slm kızlar tarnsferim oldu dinleniyorum 3 üncü demem donmuş ve ilk donmuş dememem ikitane konuldu bu mubarek ayn hürmetine inş bu sefr yüzüm güler DUANIZDA BENİDR UNUTMAYIN KIZLARbu sefr içimde bi tuaf bomboş neden ? Bilmiyorum :44:hep yarım kaldığı için diyor eşim ama bilemiyorum rabbime emanet ettim duayla sabırla bekleycem 9AY CANM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ DUALRIMDASIN CANM BENMDE 21 temmuz inş sonu güzel olur
merhaba arakaşlar bu akşam çatlama iğnelerini yapacağım salı günü yumurtalarım toplanacak inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gider..
tedavinin yarısına geldim ama daha çoook var Allah ın izni ile embriyolarım oluşursa dondurulacaklar tedaviye daha sonra devam edeceğiz :)
test günü bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız
merhaba arakaşlar bu akşam çatlama iğnelerini yapacağım salı günü yumurtalarım toplanacak inşallah hayırlısı ile herşey yolunda gider..
tedavinin yarısına geldim ama daha çoook var Allah ın izni ile embriyolarım oluşursa dondurulacaklar tedaviye daha sonra devam edeceğiz :)
test günü bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız
Evettt bu gunun sorusu su , tup bebek ile microenjeksiyon farkli seyler mi . Yani bir klasik tup bebis varmis galiba birde micro . Veeeee diger sorum da su ozel hastanelerin hepsi micro mu yapiyor hadi bakalimmmm biktiniz biliyorum ama ne yapayim tecrube kuru bilgiden iyidir tecrubeyle sabit bilgiye itimat ediyorum sevgilerrrr hepinize
Amin canım inş rabbim nasip edr bu sefrde mutluluğumz yarım kalmz allhım hepimze haytlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Evt ablacım aynen öyle ilk defa beşgün ve donmuş rabbim büyük bize bu nasibi verdi inş sonuda böyle güzel olur hayırlısıyla inş bu arada jülieta nasıl bebişi feln iydir umarım daha dün gbi onların test günleri ne güzel inş bizde oyle anarız bigün
Amin canım inşOy canim güzel haberlerini bekliyoruz insallah hayırlısıyla sana gelsin bebislerin
İnş canım benimAmin inşallah bitanem
canım julieatta bir kız doğurdu tatlımı tatlı..
eski topikten doğuramayan pek yok zaten hatta ikincilere kendiliğinden gebe kalanlar oldu..
Kocam evden gitsin yaaaa hiç çekemiyorum sıcakta sinir ediyor beni
Canim microenjeksiyon yumurtaya bi aparat yardimiyla spermi enjekte etmeye denilir genelde spermde problem oldugu zaman uygulanir..hastahanelere gelince trkiyede yasamadigim icin bilemiycem...
evet iyi olmuş gittiği benim ki gidecek sandım şimdide uzandı 2.80 koltuğa kaynana gibi herşeye laf ediyoKiz Allah seni yaaa guldurdun ya beni Allah da seni guldursun.. benim de iftara misafir cagirmistim.bizimki de arkadasiyla gorusmeye gitti. Biraz kizmistim senin yazini okuyunca inan dedimki iyiki gitmis kesin sinirlerimi hoplatirdi evde dursa :)))))))
Bencede benimkide
Kız dikkat ettimde bizimkiler bizi aynı anda sınır ediyor
Bencede benimkide
Kız dikkat ettimde bizimkiler bizi aynı anda sınır ediyor
bencedeee yaaa zatin tikliyim her şeye hiiçççç çekemiyomm bazinnnnböööleeeee işteeeee
Yazık kızzz n'aptılar yine?
Benimki de yarın Tiflis'te...Perşembe cuma Tel Aviv'deBenimki de artık gitmesin
temizlik kurallarıma uymadığı zaman sinir oluyorum daha çokpis insan
bazen emekli olsa ve hep evde takılsa naparım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?