2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Oy canim güzel haberlerini bekliyoruz insallah hayırlısıyla sana gelsin bebislerin

Hayirli olsun gonlune gore olsun arkadasim

Aminnnn inşallah canım ... Allah hepimizin yüzüne gülsün

Evettt bu gunun sorusu su , tup bebek ile microenjeksiyon farkli seyler mi . Yani bir klasik tup bebis varmis galiba birde micro . Veeeee diger sorum da su ozel hastanelerin hepsi micro mu yapiyor hadi bakalimmmm biktiniz biliyorum ama ne yapayim tecrube kuru bilgiden iyidir tecrubeyle sabit bilgiye itimat ediyorum sevgilerrrr hepinize

Canim microenjeksiyon yumurtaya bi aparat yardimiyla spermi enjekte etmeye denilir genelde spermde problem oldugu zaman uygulanir..hastahanelere gelince trkiyede yasamadigim icin bilemiycem...

canım julieatta bir kız doğurdu tatlımı tatlı..
eski topikten doğuramayan pek yok zaten hatta ikincilere kendiliğinden gebe kalanlar oldu..

Oy canim güzel haberlerini bekliyoruz insallah hayırlısıyla sana gelsin bebislerin
Amin canım inş hepimize nasip etsin allhım
Amin inşallah bitanem
İnş canım benim
canım julieatta bir kız doğurdu tatlımı tatlı..
eski topikten doğuramayan pek yok zaten hatta ikincilere kendiliğinden gebe kalanlar oldu..

Oyyy maşallah maşallah ne güzel inş darısı bu topiktekilere olsun inş rabbim ne buyuk mükafatını veriyor bak

Kocam evden gitsin yaaaa hiç çekemiyorum sıcakta sinir ediyor beni

Kiz Allah seni yaaa guldurdun ya beni Allah da seni guldursun.. benim de iftara misafir cagirmistim.bizimki de arkadasiyla gorusmeye gitti. Biraz kizmistim senin yazini okuyunca inan dedimki iyiki gitmis kesin sinirlerimi hoplatirdi evde dursa :)))))))

evet iyi olmuş gittiği benim ki gidecek sandım şimdide uzandı 2.80 koltuğa kaynana gibi herşeye laf ediyo

Bencede benimkide
Kız dikkat ettimde bizimkiler bizi aynı anda sınır ediyor

seninkinin burcu ne merak ettim

temizlik kurallarıma uymadığı zaman sinir oluyorum daha çok pis insan
bazen emekli olsa ve hep evde takılsa naparım diyorum

ay babamda biliyorum emekli ve evden çıkmayan erkek korkunç oluyor . bu sebeple beyler geçemekli olmalı emeklilik sonrasına da bir uğraşı olmalı. mesela komsu amcalar işleri yoksada ya kahveye gider ya mahallecek toplanırlar sohbet ederlerdi babam hiçç evden çıkmaz ve eve komşu çağırsan olmaz iş yappsan olmaz habire yemek çay .ayy annecim pek kızar anlıyorum senii bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…