2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sürekli ayrı olduğunuzdan böyle diyosun sen dip dibe olsan görürdüm canımm bu aşk dolu halin kalırmıydı

egunal a katılıyorum şimdi böle gelir ama o hele bir dönsün gelsin ve bir daha hiç uzağa gitmesin sen alışmışınıdr farkında da değilsindir sürekli evde olsa en çok sen gıcık kparsın benceee

yok valla evde duran erkek fena bişi annene Allah sabır versin..
aslında çok yoğun çalışan bir kimse kendisi ama ramazan girince kendi işi olduğundan rahat takılıyor ondan deliriyorum ramazan bitsin diye bekliyorum

kızlar ya karnım kevgire döndüya benim bu neyy yavv .bide çok şiştim ben 4 5 günde fosur fosur iğnelerden sporda yapamıyommm

ii bari kısa süreliymiş babam hep evde düşünsene

kızlar ya karnım kevgire döndüya benim bu neyy yavv .bide çok şiştim ben 4 5 günde fosur fosur iğnelerden sporda yapamıyommm

normal yaşadıkların bu süreçte ilaçlardan iştahım açıldı yiyorum dersen kilo alırsın ama sadece ilaçların şişliği iner merak etme..ben tedavi dönemlerimde hep kilo verirdim...spor olmaz zaten düşünme onu..

Şişlik geçici zamanla iner canım valla olan bize oluyorbeyler sadece opuda ise yarıyor Ohhh ne güzel is herseyi herzorlugu biz cekelim

:18: yokk yapmıcam sporrrr tmm kesinlikle

heh iyi olmuş 2 saat idare eder seni..
benimkide arabayı güneşli yerden gölge yere çekcekmiş ondan aşağı indi..
oyalanır inşallah orda birileriyle...
Evet evet iftara kadar benimki uyusun seninki gölge yer arasınbizde kafa dinleyelim

Şişlik geçici zamanla iner canım valla olan bize oluyorbeyler sadece opuda ise yarıyor Ohhh ne güzel is herseyi herzorlugu biz cekelim

ee tabi orası öyle bu tüp bebek işleri fizksel anlamda kadın üzerinde ypılıyor yapcak bişicik yok bebişşş için dayanıcazz artık

ee tabi orası öyle bu tüp bebek işleri fizksel anlamda kadın üzerinde ypılıyor yapcak bişicik yok bebişşş için dayanıcazz artık

Orası öyle canım 4 aşılama 3 tüp 1 de kürtaj geçirdim oyüzden psikoloji kalmadı birazda erkekler iğne yesin

kızlar peki sizden polip alındımı hiç benim vücüdm çok polip yapıyormuş alındı öle tedavi başladı bu tüp bebiş lmazsa bende gene polip olur acaba tup bebiş olmazsa hemen doğum kontrol hapınamı başlasam doktorada soracam gerçide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…