- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
evet iyi olmuş gittiği benim ki gidecek sandım şimdide uzandı 2.80 koltuğa kaynana gibi herşeye laf ediyo
seninkinin burcu ne merak ettim
sürekli ayrı olduğunuzdan böyle diyosun sen dip dibe olsan görürdüm canımm bu aşk dolu halin kalırmıydı
Yazık kızzz n'aptılar yine?
Benimki de yarın Tiflis'te...Perşembe cuma Tel Aviv'deBenimki de artık gitmesin
Başak seninki ne:26:
ay babamda biliyorum emekli ve evden çıkmayan erkek korkunç oluyor . bu sebeple beyler geçemekli olmalı emeklilik sonrasına da bir uğraşı olmalı. mesela komsu amcalar işleri yoksada ya kahveye gider ya mahallecek toplanırlar sohbet ederlerdi babam hiçç evden çıkmaz ve eve komşu çağırsan olmaz iş yappsan olmaz habire yemek çay .ayy annecim pek kızar anlıyorum senii bu sebeple
yok valla evde duran erkek fena bişi annene Allah sabır versin..
aslında çok yoğun çalışan bir kimse kendisi ama ramazan girince kendi işi olduğundan rahat takılıyor ondan deliriyorum ramazan bitsin diye bekliyorum
boğa burcu benimkisi..
bende aslan olunca anlaşamayan iki burç bir evde anca bu kadar tahamül ediyorum kendisine
kızlar ya karnım kevgire döndüya benim bu neyy yavv .bide çok şiştim ben 4 5 günde fosur fosur iğnelerdensporda yapamıyommm
Bende koç inatciyimdir üstüme üstüme geliyor neyseki uyumuş 1 2 saat gözüm görmez
kızlar ya karnım kevgire döndüya benim bu neyy yavv .bide çok şiştim ben 4 5 günde fosur fosur iğnelerdensporda yapamıyommm
normal yaşadıkların bu süreçte ilaçlardan iştahım açıldı yiyorum dersen kilo alırsın ama sadece ilaçların şişliği iner merak etme..ben tedavi dönemlerimde hep kilo verirdim...spor olmaz zaten düşünme onu..
Şişlik geçici zamanla iner canım valla olan bize oluyorbeyler sadece opuda ise yarıyor Ohhh ne güzel is herseyi herzorlugu biz cekelim
Evet evet iftara kadar benimki uyusun seninki gölge yer arasınheh iyi olmuş 2 saat idare eder seni..
benimkide arabayı güneşli yerden gölge yere çekcekmiş ondan aşağı indi..
oyalanır inşallah orda birileriyle...
Şişlik geçici zamanla iner canım valla olan bize oluyorbeyler sadece opuda ise yarıyor Ohhh ne güzel is herseyi herzorlugu biz cekelim
onlarda bastırıyor parayı o şekilde ortak oluyorlar işte tedaviye
Evet evet iftara kadar benimki uyusun seninki gölge yer arasınbizde kafa dinleyelim
ee tabi orası öyle bu tüp bebek işleri fizksel anlamda kadın üzerinde ypılıyor yapcak bişicik yok bebişşş için dayanıcazz artık
He paranın gücühaksızlık söz konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?