2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

benden alınmadı hiç ama histeroskopi olunca belki görülür alınır...
tüp bebiş sonrası ciddi bir infertilite durumu yoksa kendiliğinden gebe kalma şansı yüksek oluyor bu şansını doğum kontrol hapı ile yok etme derim ben..

Benim Annem yazliktaahh ahh ben nerelere kacam en iyisi onu gondereyim anasina

aaaa olmaz öyle annesine göndermem ben dizimin dibinde dursun daha iyi bensiz takılamaz orda

Orası öyle canım 4 aşılama 3 tüp 1 de kürtaj geçirdim oyüzden psikoloji kalmadı birazda erkekler iğne yesin

öyle öyle haklısın bende çok şeyler yasadım 6 yıldır kaç kez ameliyatlar oldum açık ameliyat oldum kaç saat sürdü labraskopi oldum ooo daha neler neler hatırlamak dahi istemiyorum bir bebek kaybettim 3 aylık tı neredeyse çok şeyler bunlar psikolojik anlamda yorucu çok hak veriyorum sana ama çare yok benim için sorun eşimde değil mesela bende o yüzden dişimi sıkıyorum :) ama tabiki çok yıprandım buda gerçek sseninde çok yıprandığını anlıyorum olsun dur bakalım bundan sonrası güzel olur belkii

Hahaha ay evet ya ağır oldu biraz

o zaman hemen bebeğimden özürdileyim yoksa gelmez zaten nazlı
soryy babybu da çok soğuk olsu hiç anaç bir özürdileme şekli değil bir daha deneyim ben
özürdilerim kınalı kuzuuummm yavruumm gadasını aldığım heh şimdi daha samimi oldu

Benimki gider ama ben gitmemgider anasını danasini görür gelir yan apartmanda kendileri ama yüzünü gören cennetlik

Amin inşallah bitanem tabiki herseyin hayırlısı

amannnn gönlüne göre konuş burda rahat olmıcazda nerde olcaz kötü niyetin olmadığı aşıkar

Benimki gider ama ben gitmemgider anasını danasini görür gelir yan apartmanda kendileri ama yüzünü gören cennetlik

Amin inşallah bitanem tabiki herseyin hayırlısı

en güzeli ne kadar az görüşürsen o kadar çok huzur demek en azından kendi adıma öyle..
baştan kaybettiler beni..ben böyle değildim yaşarken oldum hesabı...

amannnn gönlüne göre konuş burda rahat olmıcazda nerde olcaz kötü niyetin olmadığı aşıkar

forum kurallarına aykırı konuşamam tabii
gönlüme göre konuşsam bazen neler neler yazmak istiyorum ama yazamıyorum

Bebeğin diyor ki anam anam garip anam gel yanagindan opem seni affettim babama kızdın siniri bende patlattinama hemen hatani anladın sevgi dolu sözlerine karşı

ay alemsinnn neyse biz onları içimizden tahmin ederiz artık

Aynen kuzum herkes ettiğini Biçer taaa nisanliyken başladı kendileri yapıyor anacim zorla kötü olalım diyorlar

slm kızlar topiği uzun zamandır takip ediyorum muhabbet çok güzel şimndiye kadar yazamadım fırsatım pek olmadı benide alın yanınıza kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 2.tüp bebek tedavisindeyim sebepsiz infertilite deniyo 3 buçuk yıldır evliyiz cuma opum oldu izmir irenbede tedavideyim 8 yumurta toplandı dün aradılar 3üdöllenmiş çok üzüldüm dün daha az yumurtası olan arkadaşlar kızmasın bana ben sadece bu sefer dondurulmuşum da olur diye ümit etmiştim o yüzden çok üzüldüm ağlaya ağlaya meryem suresini okudum yarın 12ye kadar biz aramazsak siz arayın dediler endişeyle bekliyorum dondurcaklar eğer kaliteliyse doktorumuz dondurulumş daha fazla şansı olduğuna inanıyo bizde ona bıraktık inşaallh yarın dondurulurlarsa öbür ay transfer olcak uzuın oldu biraz bende mini nickli arkadaşım gibi çok soru sorarım :)ama bilirkişi egunal :)cvplar dimi

slm cnm benden de aldılar polip ama doğru düzgün bi açıklama yapmadılar bi daha olur olmaz demediler sana ilaç mı kullan dediler

slm cnm benden de aldılar polip ama doğru düzgün bi açıklama yapmadılar bi daha olur olmaz demediler sana ilaç mı kullan dediler

aldılarrr sonra hemen tüp bebebiş yapcaz dedilerrrr şimdi tüp bebiş yapıyoss senin durum ne ha bide evet polip tekrar ediyor bana çook önceden kist ameliyatı yapıldıydı ozamanda küretaj yaptılardı gene polip var die

Son düzenleme:
aldılarrr sonra hemen tüp bebebiş yapcaz dedilerrrr şimdi tüp bebiş yapıyoss senin durum ne

az önce yazdım cnmbu topiği epeydir takipteyim yeni yazıyom histeroskopiden sonra tüp yapıldı opum cumaydı 8 yumurtadan 3 döölenmiş yarın dondurup dondurmıcakları belli olcak inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

selam tatlım hoşgeldin sen zaten bizi takip ederek yazmasanda aramıza katılmışsın..
8 yumurtadan 3 ünün döllenmesine canının sıkılması çok doğal herkes kendi durumuna göre değerlendirme yapar..
kimisinden 3 tane toplanır kimisinden 30 tane ve bu rakamlar üzerinden döllenme sayısı değerlendirilir..az yumisi olan sana niye kızsın..
şöyle söyleyim benim ikinci denememde 20 tane görülen yumurtamdan milyonda bir görülen şey başıma gelerek sadece 3 ü toplanabildi bazı şeyler elimizde değil yani...yumiler çatlamamış opu saatinde...3 taneside döllendi ve birinci kalite 2 embriyom oldu diğeri orta kalite idi..ilk kez o tüp denememde gebe kaldım çok üzülmüştüm 20 yumiden neden 3 tanesi toplanabildi diye ama sonunda anne olup olmaman önemli inşallah bundan sonrasında herşey yolunda gider ve bugün ki üzüntünü hatırlamazsın gelen evladınla...bu arada benim gebeliğim devam etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…