- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
aynen:13::13::13:
akşam olsa orucu açıp anneme kaçıcam kendiside okey oynamaya gitsin işte
parayla satın alıyorlar işte bebelerini bizide taşıyıcı olarak kullanıyorlar
bu kadar özel bir olayı ne kadar kabaca geçiştirdim
kızlar peki sizden polip alındımı hiç benim vücüdm çok polip yapıyormuş alındı öle tedavi başladı bu tüp bebiş lmazsa bende gene polip olur acaba tup bebiş olmazsa hemen doğum kontrol hapınamı başlasam doktorada soracam gerçide
Benim Annem yazliktaahh ahh ben nerelere kacam en iyisi onu gondereyim anasina
Orası öyle canım 4 aşılama 3 tüp 1 de kürtaj geçirdim oyüzden psikoloji kalmadı birazda erkekler iğne yesin
Hahahaay evet ya ağır oldu biraz
benden alınmadı hiç ama histeroskopi olunca belki görülür alınır...
tüp bebiş sonrası ciddi bir infertilite durumu yoksa kendiliğinden gebe kalma şansı yüksek oluyor bu şansını doğum kontrol hapı ile yok etme derim ben..
hımmm bunu duymuştum ama şey benim hemencik tekrar polip ürüyor rahimde histereskopi oldum geçen ay 2 tane diye baktılar bir sürüymüşşşş bari bir iki ay olmazsa bu kez tüp denerim sonra ilaca başlarım
Benimki gider ama ben gitmembenden alınmadı hiç ama histeroskopi olunca belki görülür alınır...
tüp bebiş sonrası ciddi bir infertilite durumu yoksa kendiliğinden gebe kalma şansı yüksek oluyor bu şansını doğum kontrol hapı ile yok etme derim ben..
aaaa olmaz öyle annesine göndermem ben dizimin dibinde dursun daha iyi bensiz takılamaz orda
Amin inşallah bitanem tabiki herseyin hayırlısıöyle öyle haklısın bende çok şeyler yasadım 6 yıldır kaç kez ameliyatlar oldum açık ameliyat oldum kaç saat sürdü labraskopi oldum ooo daha neler neler hatırlamak dahi istemiyorum bir bebek kaybettim 3 aylık tı neredeyse çok şeyler bunlar psikolojik anlamda yorucu çok hak veriyorum sana ama çare yok benim için sorun eşimde değil mesela bende o yüzden dişimi sıkıyorum :) ama tabiki çok yıprandım buda gerçek sseninde çok yıprandığını anlıyorum olsun dur bakalım bundan sonrası güzel olur belkii
o zaman hemen bebeğimden özürdileyim yoksa gelmez zaten nazlı
soryy babybu da çok soğuk olsu hiç anaç bir özürdileme şekli değil bir daha deneyim ben
özürdilerim kınalı kuzuuummm yavruumm gadasını aldığımheh şimdi daha samimi oldu
Benimki gider ama ben gitmemgider anasını danasini görür gelir yan apartmanda kendileri ama yüzünü gören cennetlik
Amin inşallah bitanem tabiki herseyin hayırlısı
amannnn gönlüne göre konuş burda rahat olmıcazda nerde olcaz kötü niyetin olmadığı aşıkar
o zaman hemen bebeğimden özürdileyim yoksa gelmez zaten nazlı
soryy babybu da çok soğuk olsu hiç anaç bir özürdileme şekli değil bir daha deneyim ben
özürdilerim kınalı kuzuuummm yavruumm gadasını aldığımheh şimdi daha samimi oldu
en güzeli ne kadar az görüşürsen o kadar çok huzur demek en azından kendi adıma öyle..
baştan kaybettiler beni..ben böyle değildim yaşarken oldum hesabı...
forum kurallarına aykırı konuşamam tabii
gönlüme göre konuşsam bazen neler neler yazmak istiyorum ama yazamıyorum
Aynen kuzum herkes ettiğini Biçeren güzeli ne kadar az görüşürsen o kadar çok huzur demek en azından kendi adıma öyle..
baştan kaybettiler beni..ben böyle değildim yaşarken oldum hesabı...
forum kurallarına aykırı konuşamam tabii
gönlüme göre konuşsam bazen neler neler yazmak istiyorum ama yazamıyorum
kızlar peki sizden polip alındımı hiç benim vücüdm çok polip yapıyormuş alındı öle tedavi başladı bu tüp bebiş lmazsa bende gene polip olur acaba tup bebiş olmazsa hemen doğum kontrol hapınamı başlasam doktorada soracam gerçide
sürekli ayrı olduğunuzdan böyle diyosun sen dip dibe olsan görürdüm canımm bu aşk dolu halin kalırmıydı
Aman uzak her zaman iyidir dibinde olsa inan çekilmiyor ay çok sinirliyim
slm cnm benden de aldılar polip ama doğru düzgün bi açıklama yapmadılar bi daha olur olmaz demediler sana ilaç mı kullan dediler
aldılarrr sonra hemen tüp bebebiş yapcaz dedilerrrr şimdi tüp bebiş yapıyoss senin durum ne
slm kızlar topiği uzun zamandır takip ediyorum muhabbet çok güzel şimndiye kadar yazamadım fırsatım pek olmadı benide alın yanınıza kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 2.tüp bebek tedavisindeyim sebepsiz infertilite deniyo 3 buçuk yıldır evliyiz cuma opum oldu izmir irenbede tedavideyim 8 yumurta toplandı dün aradılar 3üdöllenmiş çok üzüldüm dün daha az yumurtası olan arkadaşlar kızmasın bana ben sadece bu sefer dondurulmuşum da olur diye ümit etmiştim o yüzden çok üzüldüm ağlaya ağlaya meryem suresini okudum yarın 12ye kadar biz aramazsak siz arayın dediler endişeyle bekliyorum dondurcaklar eğer kaliteliyse doktorumuz dondurulumş daha fazla şansı olduğuna inanıyo bizde ona bıraktık inşaallh yarın dondurulurlarsa öbür ay transfer olcak uzuın oldu biraz bende mini nickli arkadaşım gibi çok soru sorarım :)ama bilirkişi egunal :)cvplar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?