Bebeğin diyor kianam anam garip anam gel yanagindan opem seni affettim babama kızdın siniri bende patlattin ama hemen hatani anladın sevgi dolu sözlerine karşı
ay alemsinnn neyse biz onları içimizden tahmin ederiz artık
Aynen kuzum herkes ettiğini Biçertaaa nisanliyken başladı kendileri yapıyor anacim zorla kötü olalım diyorlar
Benimki ikizlerevde olunca da katlanılmıyo haklısınız bacım
Canim hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun içini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra hersey olur yarın güzel haberlerini bekliyoruz ben seni ege Ünv topiginde mi gördüm ki:26:nickin yabancı gelmedi:44::44:slm kızlar topiği uzun zamandır takip ediyorum muhabbet çok güzel şimndiye kadar yazamadım fırsatım pek olmadı benide alın yanınıza kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 2.tüp bebek tedavisindeyim sebepsiz infertilite deniyo 3 buçuk yıldır evliyiz cuma opum oldu izmir irenbede tedavideyim 8 yumurta toplandı dün aradılar 3üdöllenmiş çok üzüldüm dün daha az yumurtası olan arkadaşlar kızmasın bana ben sadece bu sefer dondurulmuşum da olur diye ümit etmiştim o yüzden çok üzüldüm ağlaya ağlaya meryem suresini okudum yarın 12ye kadar biz aramazsak siz arayın dediler endişeyle bekliyorum dondurcaklar eğer kaliteliyse doktorumuz dondurulumş daha fazla şansı olduğuna inanıyo bizde ona bıraktık inşaallh yarın dondurulurlarsa öbür ay transfer olcak uzuın oldu biraz bende mini nickli arkadaşım gibi çok soru sorarım :)ama bilirkişi egunal :)cvplar dimi
Kız 2 dakikada sattin ya adamıBenimki ikizlerevde olunca da katlanılmıyo haklısınız bacım
selam tatlım hoşgeldin sen zaten bizi takip ederek yazmasanda aramıza katılmışsın..
8 yumurtadan 3 ünün döllenmesine canının sıkılması çok doğal herkes kendi durumuna göre değerlendirme yapar..
kimisinden 3 tane toplanır kimisinden 30 tane ve bu rakamlar üzerinden döllenme sayısı değerlendirilir..az yumisi olan sana niye kızsın..
şöyle söyleyim benim ikinci denememde 20 tane görülen yumurtamdan milyonda bir görülen şey başıma gelerek sadece 3 ü toplanabildi bazı şeyler elimizde değil yani...yumiler çatlamamış opu saatinde...3 taneside döllendi ve birinci kalite 2 embriyom oldu diğeri orta kalite idi..ilk kez o tüp denememde gebe kaldım çok üzülmüştüm 20 yumiden neden 3 tanesi toplanabildi diye ama sonunda anne olup olmaman önemli inşallah bundan sonrasında herşey yolunda gider ve bugün ki üzüntünü hatırlamazsın gelen evladınla...bu arada benim gebeliğim devam etmedi
az önce yazdım cnmbu topiği epeydir takipteyim yeni yazıyom histeroskopiden sonra tüp yapıldı opum cumaydı 8 yumurtadan 3 döölenmiş yarın dondurup dondurmıcakları belli olcak inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Ay yerim onları ben
oyyy anasının kuzusu sever beni sıpa ama uzaktan sever
herşey paylaşılmıyor işte
kesinlikle katılıyorum biz kimseyi tanımıyorduk onlar bizi içlerine alacaklardı sıcak davranacaklardı vs..baştan o samimiyet yoksa sonra ağzınla kuş tutsan ne fayda...yaşasın gelin dayanışması:13:
heh şöyle gerçeklerden bahsedelim
Türkiye genelinde ve yavru vatan Kıbrısta kutlamalar başlasın kocam arabayı gölge yere park etmeye gitmişti yarım saatir çıkamadı eve çok mesudum
biliyorum cnm hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum sizi moral oluyosunuz gerçekten bu arada bende aslna burcuym 24 temmuz eşimde boğa :) bugün düne göre daha iiyim dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden cnm benim ilk denememde de 5 yumurtam toplanmıştı ikincisinde doktora amh testi yapalım dedim yumurtalara baktı 3. günü gerek yok dedi şimdide 8 toplandı bende rezerv azlığı varmı ki
Türkiye genelinde ve yavru vatan Kıbrısta kutlamalar başlasın kocam arabayı gölge yere park etmeye gitmişti yarım saatir çıkamadı eve çok mesudum
evettt inş mutlu son olur senin için okudum yazdıklarını kolay değil buu işler benim de ilk her gün bişiler soruyorum bende dur sanada sorayım adımı soran kadın yapsayım keşke yada soran mini :))) evet sana sorm şunlar sen benden öndesin nede olsa ben daha ialçlarda bile 6 ç gün ne ilaçı kullndın geçri herkesin faklı sorunu var biliyorum ama bilgi bilgidir. kkaç gün e2 değerlerine bakılar mıtşk şimdiden cvp için byee
Canim hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun içini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra hersey olur yarın güzel haberlerini bekliyoruz ben seni ege Ünv topiginde mi gördüm ki:26:nickin yabancı gelmedi:44::44:
Kız 2 dakikada sattin ya adamı
aaaa aynı doğum günümüz 24 temmuz:13:
nickinden 84 lü olduğunu anlıyorum 30 yaş civarısın ve bu yaşa göre az yumi üretmişsin...
yumi olduğundan bakma gereği duymadılar demek ki ama daha fazla yumurta olmalıydı..
rezerv azlığı varsa 8 yumiden 3 ü döllenir zaten kalite sorunu vardır...
bence baktır ama inşallah gerek kalmaz diyorum
Ay yerim onları ben
Hahaha biz kötü değiliz zorla kötü yapildik:113::113::113::113::86::86: bi kaynana kafasida olaydı neyse bunla idare edelim
hahahahahahah çok güldüm geneee hadiii kutluyoruzzz oleeeeee
şom klavyemi açtım geldi iştebenimkide uyuyor yaşasın sessizlik
sağol cnm yardımın için bu arada maşallah çok zeki bir kadınsın esprilerine bayılıyorum inşallah sonucum ii olurda amh falan baktırmamam gerek kalmaz zaten büyük konuşmayayım ama rabbim 1 tane evlat versin ikincisi için tüp bebek yapmam heralde
evet iyi olmuş gittiği benim ki gidecek sandım şimdide uzandı 2.80 koltuğa kaynana gibi herşeye laf ediyo
seninkinin burcu ne merak ettim
Aynen kaynana yok ama bizimki kaynanadan beter...benimkinin burcunu sormadin ama soyliiiim...dengesiz teraziii... :))))))
temizlik kurallarıma uymadığı zaman sinir oluyorum daha çokpis insan
bazen emekli olsa ve hep evde takılsa naparım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?