2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bebeğin diyor ki anam anam garip anam gel yanagindan opem seni affettim babama kızdın siniri bende patlattinama hemen hatani anladın sevgi dolu sözlerine karşı

oyyy anasının kuzusu sever beni sıpa ama uzaktan sever

ay alemsinnn neyse biz onları içimizden tahmin ederiz artık

herşey paylaşılmıyor işte

Aynen kuzum herkes ettiğini Biçer taaa nisanliyken başladı kendileri yapıyor anacim zorla kötü olalım diyorlar

kesinlikle katılıyorum biz kimseyi tanımıyorduk onlar bizi içlerine alacaklardı sıcak davranacaklardı vs..baştan o samimiyet yoksa sonra ağzınla kuş tutsan ne fayda...yaşasın gelin dayanışması:13:

Benimki ikizler evde olunca da katlanılmıyo haklısınız bacım

heh şöyle gerçeklerden bahsedelim

Canim hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun içini ferah tut Rabbim ol dedikten sonra hersey olur yarın güzel haberlerini bekliyoruz ben seni ege Ünv topiginde mi gördüm ki:26:nickin yabancı gelmedi:44::44:
Benimki ikizler evde olunca da katlanılmıyo haklısınız bacım
Kız 2 dakikada sattin ya adamı

Türkiye genelinde ve yavru vatan Kıbrısta kutlamalar başlasın kocam arabayı gölge yere park etmeye gitmişti yarım saatir çıkamadı eve çok mesudum

Arkadsslar yardim edin vajinadan.konmasi gereken biokadin adli ilaci kullanmayi unutmusum yatin.opu var sadecr bugun.kullansam sorun.olmaz dimi cannim cok sikildi unuttunca

biliyorum cnm hemen hemen hergün okumaya çalışıyorum sizi moral oluyosunuz gerçekten bu arada bende aslna burcuym 24 temmuz eşimde boğa :) bugün düne göre daha iiyim dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden cnm benim ilk denememde de 5 yumurtam toplanmıştı ikincisinde doktora amh testi yapalım dedim yumurtalara baktı 3. günü gerek yok dedi şimdide 8 toplandı bende rezerv azlığı varmı ki

evettt inş mutlu son olur senin için okudum yazdıklarını kolay değil buu işler benim de ilk her gün bişiler soruyorum bende dur sanada sorayım adımı soran kadın yapsayım keşke yada soran mini :))) evet sana sorm şunlar sen benden öndesin nede olsa ben daha ialçlarda bile 6 ç gün ne ilaçı kullndın geçri herkesin faklı sorunu var biliyorum ama bilgi bilgidir. kkaç gün e2 değerlerine bakılar mı tşk şimdiden cvp için byee

Ay yerim onları ben

Hahaha biz kötü değiliz zorla kötü yapildik:113::113::113::113::86::86: bi kaynana kafasida olaydı neyse bunla idare edelim

aaaa aynı doğum günümüz 24 temmuz:13:
nickinden 84 lü olduğunu anlıyorum 30 yaş civarısın ve bu yaşa göre az yumi üretmişsin...
yumi olduğundan bakma gereği duymadılar demek ki ama daha fazla yumurta olmalıydı..
rezerv azlığı varsa 8 yumiden 3 ü döllenir zaten kalite sorunu vardır...
bence baktır ama inşallah gerek kalmaz diyorum

Son düzenleme:

canım 12 gün gonal f 150lik ve merional kullandım bi de cetrotide kullandım ama o son günlerde tabibide reglim başlamadan öncede cetrotide kullanmıştım 7 gün onu yumurtalar eşit büyüsün diyeymiş birde e2 değerine hiç bakmadılar ilk denememde 2 güne bir bakmışlardı ama o farklı bi yerdeydi bunda neden bakmadılar anlamadım hemşireye sordıum artk bakmıyoruz gerek görmüyoruz falan dedi bende anlamadınm diğer tüp bebek merkezleri neden gerek görüyo o zaman cnm senin inşallah ilk ve son denemen olur çok yıpratıcı çünkü

hoşbulduk cnm irenbenin topiğine yaszmıştım birkaç kez belki ordan hatırlıyosundur

sağol cnm yardımın için bu arada maşallah çok zeki bir kadınsın esprilerine bayılıyorum inşallah sonucum ii olurda amh falan baktırmamam gerek kalmaz zaten büyük konuşmayayım ama rabbim 1 tane evlat versin ikincisi için tüp bebek yapmam heralde

Ay yerim onları ben

Hahaha biz kötü değiliz zorla kötü yapildik:113::113::113::113::86::86: bi kaynana kafasida olaydı neyse bunla idare edelim

tadımızdan yenmeyen gelinleriz biz kıymet bilmeyenler kaybetti
kaynana kafası iyi olurdu evet bende var bir kaç tane ama onların iyi niyetli duruşları var
bak bu teyze pek datlu kaynana sarı kafası olamaz

hahahahahahah çok güldüm geneee hadiii kutluyoruzzz oleeeeee

benimkide uyuyor yaşasın sessizlik
şom klavyemi açtım geldi işte

Son düzenleme:

sağol canım
bu işler amh ile olmuyor.. asıl olan nasip meselesi vakti zamanının gelmesi önemli..
eski kızlardan biri tek yumi ile gebe kalmıştı daha çocuğu olmaz gözü ile bakılırken ikinciye kendiliğinden gebe kaldı...
tek yumi ile gebe kalanların sayısı o kadar çok ki Rabbim ol desin yeterki...
ben 20 yumi ürettimde ne oldu elde var sıfır...
önceleri sayı önemliydi benim için sonra 20 yumi toplanıp gebe kalamadığımı görünce sayı değil kalite önemli demeye başladım,zaman geçti 2.kalite embriyo ile gebe kalanları gördüm bu kez de kalite bir yere kadar önemli herşey nasip diyorum

Son düzenleme:
evet iyi olmuş gittiği benim ki gidecek sandım şimdide uzandı 2.80 koltuğa kaynana gibi herşeye laf ediyo

seninkinin burcu ne merak ettim

Aynen kaynana yok ama bizimki kaynanadan beter...benimkinin burcunu sormadin ama soyliiiim...dengesiz teraziii... :))))))

Aynen kaynana yok ama bizimki kaynanadan beter...benimkinin burcunu sormadin ama soyliiiim...dengesiz teraziii... :))))))

melindamla aynı zamanda eşler tarafından mağdur edilince dedim ki aynı burçmu acaba bu koca kimseleri..
terazilerin bazıları aşırı dengelidir ama dengesizlerinden dek gelmiş sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…