- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
boğa burcu benimkisi..
bende aslan olunca anlaşamayan iki burç bir evde anca bu kadar tahamül ediyorum kendisine
Kiz bir kez daha güldüm yaaa... brn de aslanim. Demekki huylarimiz senle benziyor. Karisilmasini müdahale sevmiyoruz haaahaaaaa
ne mutlu bana böyle mühim bir günde yemeğimle eşlik etmişim size
afiyet olsun canım...
gelin kız uçuğunu kapatmışmıydı
hımm değişik bi lezzet yaratmışsın eminim çok güzel olmuşturellerine sağlık
ama kociş maydonoz yemez benim ondan sade halini denemem gerek yada maydonozsuz harmanlıcam
ama bugün yapamıcam yarın yapcam bgn eşim işe gidecekmiş.
ben dayanamayıp yapıp kendim yiyomuşum
Canım ya inş Rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin. Peki senin üçüncü denemenmi oldu yoksa ikincimi? Doktor bizden çok umitliymis dun dediki size artı bile koymuştum. Ama Rabbim ol diyecekki olsun. Bizim dondurulmusumuz hic yok:-( sağlık olsun ne diyelim.
bak sen bugün aslan geçidi var topikte
hangi ay ve kaçı
Ay yerim onları ben
Hahaha biz kötü değiliz zorla kötü yapildik:113::113::113::113::86::86: bi kaynana kafasida olaydı neyse bunla idare edelim
İlki transfer olması, ikincisi kimyasal oldu, ekimde ki inşallah 3. Olacak umarım son olur.
Offffff ben bişey hissetmiyorum yaaaBazen şüpheye düşüyorum
Kapatmaya çalışmıştı ama tam kapanmamıştı
9 agustos canim.senin tarin ne ??
Kizlaarr kaynana protestosuna bende cani gonulden katiliyorumm :113: :113: :113:
1-2 haftaya hatırlatıcam sana bunu :) yavrum ben dedim ya başka başka doktora gittim hiç bi belirti yok bebek duruyo mu diye baktı ve evet duruyo hatta ikisi de dedi. 7 haftalık ikizken hiçbi şey hissetmemişim düşün seninki çok normal. İlerleyen zamanlarda hafif hafif başlar. Şu an düşük tehlikem var, birini kaybettim bu sebeple başka çeşit belirtiler var Allah bunlardan korusun o yüzden mutlu ve rahat ol.
ahhh elit gelinimizin dudağı uçuklamış ve kapatamamış olsun uçukluda güzeldir o..
24 temmuz canımcım...
bu konuyu ayrıca birgün tartışalım mühim sonuçta
Gecmis olsun aysincimm..bol bol dinlenn insallahh biseycik olmayacak bebisine..bol bol dua ederiz biz merak etme..Kızlar bana dua edin nolur ya bu aradakanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.
Gecmis olsun aysincimm..bol bol dinlenn insallahh biseycik olmayacak bebisine..bol bol dua ederiz biz merak etme..
Arkadaslar bana dua edin bugun transverimin 3.gunu cok heyecanliyim bu progestan igneler ne kadar agri yapiyor
Hayırlı olsun transferin inşallah pozitif sonuçlanır. O iğneden 1,5 aydır her gün yiyorum ilk zaman çok ağrıyo ama sonra ne hikmetse hiç hissetmiyosun. Kolonya ile ovmayı tavsiye ediyo hemşireler istersen deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?