2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
boğa burcu benimkisi..
bende aslan olunca anlaşamayan iki burç bir evde anca bu kadar tahamül ediyorum kendisine

Kiz bir kez daha güldüm yaaa... brn de aslanim. Demekki huylarimiz senle benziyor. Karisilmasini müdahale sevmiyoruz haaahaaaaa

Yaptın mı yemeği canım

İlki transfer olması, ikincisi kimyasal oldu, ekimde ki inşallah 3. Olacak umarım son olur.

Offffff ben bişey hissetmiyorum yaaa Bazen şüpheye düşüyorum

1-2 haftaya hatırlatıcam sana bunu :) yavrum ben dedim ya başka başka doktora gittim hiç bi belirti yok bebek duruyo mu diye baktı ve evet duruyo hatta ikisi de dedi. 7 haftalık ikizken hiçbi şey hissetmemişim düşün seninki çok normal. İlerleyen zamanlarda hafif hafif başlar. Şu an düşük tehlikem var, birini kaybettim bu sebeple başka çeşit belirtiler var Allah bunlardan korusun o yüzden mutlu ve rahat ol.

Kızlar bana dua edin nolur ya bu arada kanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.

Tamam hatırlat

Topikcekkkk bugun kocilerdenn kaynanalardan görünmüşler bugunnn belli oldu..ayy yazik yahu ne istiosunuz insanciklardann cirkef gelinler sizii el kizi diilmk iste hepsi aynivaaalllahi elinizden geleni ardiniza komayinn..susmayin anacim:))bu arada ben yengec burcuyum kocim ikizleer((bide ben bir evin bi evladini aldim düşünün artik yaniii...gerci bunun da avantajlari var,sevgili topikcan görümcelerimizii tenziii ederim siz türünüzün nadideee orneklerindensiniz amaaa görümcekkk yokk cingen eltii yok bolede ii aslinda

Gecmis olsun aysincimm..bol bol dinlenn insallahh biseycik olmayacak bebisine..bol bol dua ederiz biz merak etme..

Teşekkür ederim inşallah canım Allah razı olsun. Dinleniyorum da benim oluşumumda pek dinlenmek yokmuş onu da anladım bu süreçte. Umarım siz risksiz gebelik yaşarsınız böyle zor.

Arkadaslar bana dua edin bugun transverimin 3.gunu cok heyecanliyim bu progestan igneler ne kadar agri yapiyor

Herkese merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum yeteeeer sayesinde,
Ben 31 yaşındayım 5 senelik evliyim 4 uzun ptokol 1 kerede dondurulmuş 5 tüp bebek denemesi yaptırdım,inşallah 6. son olur.
Eylül yada Ekim gibi 6. deneyeceğiz ama doktor ve merkez değiştirmek istedik.
Çarşamba günü Ankalife Can Koşal'a gittik bağışıklık sistemi ile ilgi bazı testler istedi aranızda Ankalife giden yada gitmiş tanıdığı varmı ? eşimle kararsız kaldık..

Arkadaslar bana dua edin bugun transverimin 3.gunu cok heyecanliyim bu progestan igneler ne kadar agri yapiyor

Hayırlı olsun transferin inşallah pozitif sonuçlanır. O iğneden 1,5 aydır her gün yiyorum ilk zaman çok ağrıyo ama sonra ne hikmetse hiç hissetmiyosun. Kolonya ile ovmayı tavsiye ediyo hemşireler istersen deneyebilirsin.

Tesekkur ederim canim Otursam oturamiyorum kalksam kalkamiyorum peki alkol zarar vermez dimi gunde iki ampul yaptiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…