Kızlar bana dua edin nolur ya bu aradakanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.
İnş üçüncüde hayırlı ve saglikli bir sekilde hamile kalırsın canim.bizde ocak gibi tekrar baslayacagiz? Bursa jimerde. Siz yine bursa acibademdemi?
Hımm olabilir canım nasip burda sohbet etmekmishoşbulduk cnm irenbenin topiğine yaszmıştım birkaç kez belki ordan hatırlıyosundur
Bu teyze iyi teyzetadımızdan yenmeyen gelinleriz biz kıymet bilmeyenler kaybetti
kaynana kafası iyi olurdu evet bende var bir kaç tane ama onların iyi niyetli duruşları var
Eki Görüntüle 1187710 bak bu teyze pek datlu kaynana sarı kafası olamaz
şom klavyemi açtım geldi işte
Gel gel kuzumKizlaarr kaynana protestosuna bende cani gonulden katiliyorumm :113: :113: :113:
Canim bende seni merak ediyordum içini ferah tut yavrun Rabbimë emanet dualarimiz seninleKızlar bana dua edin nolur ya bu aradakanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.
Onlar yoksa bunların toplamı kaynana mi varTopikcekkkk bugun kocilerdenn kaynanalardan görünmüşler bugunnn belli oldu..ayy yazik yahu ne istiosunuz insanciklardann cirkef gelinler sizii el kizi diilmk iste hepsi aynivaaalllahi elinizden geleni ardiniza komayinn..susmayin anacim:))bu arada ben yengec burcuyum kocim ikizleer ((bide ben bir evin bi evladini aldim düşünün artik yaniii...gerci bunun da avantajlari var,sevgili topikcan görümcelerimizii tenziii ederim siz türünüzün nadideee orneklerindensiniz amaaa görümcekkk yokk cingen eltii yok bolede ii aslinda
Herkese merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum yeteeeer sayesinde,
Ben 31 yaşındayım 5 senelik evliyim 4 uzun ptokol 1 kerede dondurulmuş 5 tüp bebek denemesi yaptırdım,inşallah 6. son olur.
Eylül yada Ekim gibi 6. deneyeceğiz ama doktor ve merkez değiştirmek istedik.
Çarşamba günü Ankalife Can Koşal'a gittik bağışıklık sistemi ile ilgi bazı testler istedi aranızda Ankalife giden yada gitmiş tanıdığı varmı ? eşimle kararsız kaldık..
ahhh elit gelinimizin dudağı uçuklamış ve kapatamamış olsun uçukluda güzeldir o..
24 temmuz canımcım...
bu konuyu ayrıca birgün tartışalım mühim sonuçta
HoşbuldumCanım sende aramıza hoşgeldin inşallah son tedavin olur ve yavrun a kavusursun dediğin merkez hakkında bilgim yokbu arada resminden korktum:18::18::18::18:
Sorun olmaması tedavide büyük avantaj ben bunu biliyorum. Geçmiş olsun çok sevin bence. :)
canmm benm yemedgm halt kalmadı nerdeyse 4 senedır cabalıyoruz burda dahada vahım durumda olanlar var nıye kendını yıpratıyon daha yolun bası rahm fılmı ahh ahh allah tez vakıtde kucaklarımızı doldursnnn
Kızlar bana dua edin nolur ya bu aradakanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.
Tesekkur ederim canim Otursam oturamiyorum kalksam kalkamiyorum peki alkol zarar vermez dimi gunde iki ampul yaptiriyorum
Canım merak etme ben hep dua edicem sana
Hımm olabilir canım nasip burda sohbet etmekmis
Bu teyze iyi teyzeyüzünden belli al sana kaynana resmi
Gel gel kuzum
Canim bende seni merak ediyordum içini ferah tut yavrun Rabbimë emanet dualarimiz seninle
Onlar yoksa bunların toplamı kaynana mi var
Canım sende aramıza hoşgeldin inşallah son tedavin olur ve yavrun a kavusursun dediğin merkez hakkında bilgim yokbu arada resminden korktum:18::18::18::18:
Canim insallah hicbirsey olmaz bebegine,sağlıkla kucağına alman için bol bol dua edecem.rabbim yardimcin olsun
Geçmiş olsun lütfen sakin ol bol bol dinlen inşallah bebişin seni hiç bırakayacak dualarım seninle
Sağol canım ben de hep Allahım sana emanet nolur bize bağışla diyorum. Salı günü kontrol var paylaşırım gelişmeleri.
Bende hep farklı düşündürdüm bir sorun olsa soruna yönelik tedavi yapılır ama şimdi sorun bilinmiyor neyi tedavi edeceğini doktorlarda bilmiyor en azından benim bugüne kadar gittiğim doktorlar bilmiyor
yarın yumurta toplama işlemi var ve ben korkuyorum :18:
:)bende yarin.opu olcam korku var ins saglikla gecer sonu bebisli olur herkesin tedavisi cnm ben aksam.fitili unutmusum ins sorun.olmaz
yarın yumurta toplama işlemi var ve ben korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?