2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk cnm irenbenin topiğine yaszmıştım birkaç kez belki ordan hatırlıyosundur
Hımm olabilir canım nasip burda sohbet etmekmis
Bu teyze iyi teyze yüzünden belli al sana kaynana resmi
Kizlaarr kaynana protestosuna bende cani gonulden katiliyorumm :113: :113: :113:
Gel gel kuzum
Kızlar bana dua edin nolur ya bu arada kanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.
Canim bende seni merak ediyordum içini ferah tut yavrun Rabbimë emanet dualarimiz seninle
Onlar yoksa bunların toplamı kaynana mi var

Canım sende aramıza hoşgeldin inşallah son tedavin olur ve yavrun a kavusursun dediğin merkez hakkında bilgim yok bu arada resminden korktum:18::18::18::18:

ahhh elit gelinimizin dudağı uçuklamış ve kapatamamış olsun uçukluda güzeldir o..

24 temmuz canımcım...

bu konuyu ayrıca birgün tartışalım mühim sonuçta

Güzel güzel yicektim nerdeyse

Sorun olmaması tedavide büyük avantaj ben bunu biliyorum. Geçmiş olsun çok sevin bence. :)

Bende hep farklı düşündürdüm bir sorun olsa soruna yönelik tedavi yapılır ama şimdi sorun bilinmiyor neyi tedavi edeceğini doktorlarda bilmiyor en azından benim bugüne kadar gittiğim doktorlar bilmiyor

bende iki yıldır uğraşıyorum İnan bu iki yıl ömrümden 10 yılı aldı isyan etmek istemiyorum ama İnan elimde değiil Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Kızlar bana dua edin nolur ya bu arada kanamadan sonra lekelenmelerim de var. Kese etrafında kanama var dedi dr. korku içinde yaşıyorum.

Canim insallah hicbirsey olmaz bebegine,sağlıkla kucağına alman için bol bol dua edecem.rabbim yardimcin olsun

Geçmiş olsun lütfen sakin ol bol bol dinlen inşallah bebişin seni hiç bırakayacak dualarım seninle

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim Otursam oturamiyorum kalksam kalkamiyorum peki alkol zarar vermez dimi gunde iki ampul yaptiriyorum

Sanmıyorum. Amacımız iğnenin olduğu yerde toplanıp ağrıtmasını engellemek dağıtmak. Ben de iki ampul yaptırıyorum birazcık acı çekeceksin ama geçecek canım bi kaç güne.

Sağol canım ben de hep Allahım sana emanet nolur bize bağışla diyorum. Salı günü kontrol var paylaşırım gelişmeleri.

Canim insallah hicbirsey olmaz bebegine,sağlıkla kucağına alman için bol bol dua edecem.rabbim yardimcin olsun

Sağık canım Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Sen de bu kez çok temkinli bütün testleri yapıp öyle başlayacaktın yanlış hatırlamıyosam en güzel şekilde sonuçlanır inşallah bu kez.

Geçmiş olsun lütfen sakin ol bol bol dinlen inşallah bebişin seni hiç bırakayacak dualarım seninle

Teşekkür ederim canım inşallah. Dinleniyorum, tabi hep bi korku var hele o kanama anını Allahım düşmanıma vermesin kimseye yaşatmasın o korkuyu.

Bende hep farklı düşündürdüm bir sorun olsa soruna yönelik tedavi yapılır ama şimdi sorun bilinmiyor neyi tedavi edeceğini doktorlarda bilmiyor en azından benim bugüne kadar gittiğim doktorlar bilmiyor

Öyle değil canım. Bende çikolata kisti ve prolaktin yüksekliği vardı al sana 2 sebep ama birini düzeltsen öteki bozuluyor kist büyüse tedavi başlamıyor kisti küçültsen adet olamıyosun prolaktin için kullandığım ilaç psikolojimi bozdu yan etki yaptı mahvoldum. Diğer arkadaşların da sıkıntıları yine çok yorucu. Yumurta olmayan sperm olmayan vs bunlarla uğraşmayacaksın çok şükür. İçin rahatlasın avantajlısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…