- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Herşeyin hayırlısı tatlım benimde hep öyle oluyor hamile görüyorum içim gidiyor arkasından engelli görüyorum o yüzden hep hayırlısı ni istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursuniyi geceler kızlar bugun ıftardan sonra cayımızı aldık gıttık sahılde ıctık öyle gelene gecene bakarken bır hamıle görd karnı burnnda allahm neolur yarrabm banada yasat su duyguyu dedm ıcım aktı gıttı sonra bır baktm baska bır kadn yannda esı 1 kızı yannda dıger2 cocugu engellı tekerleklı sandalyede babası suruyor dedm rabbm sen ne verrsen hayırlısını verrsn verdıgındede vermedgndede verıpte aldıgındada hepsınde hayır var dedmm sonra dedm bu ısaretı acaba acaba olsa bnmde mı boyle olurdu deyıp korkmaya baslaadm
Tmm eklicim
Ayy çok ayıp nerden çaldın diyo hıh
bilemiyorum ki canım spindle view nedirtese micro ımsı demek değil ama onu biliyorum.
tüp bebek sonrası reglin mi düzensiz geldi?
benimde bu ay kahverengi leke vardı 4 gün sonra regl oldum bende ilaçlardan dedim ama sürekliyse bilemiyorum
evet anestezi ile oldu canım histeroskopim
ama transferde narkoz almadım uyanıktım ve hiç sorun yaşamadım
Heee azcik baktimSeni sevmeyen ölsün tabi sevcek senin gibi gorumce zor bulunur inşallah herzaman böyle güzel gitsin allah tamamına erdirsin
Herşeyin hayırlısı tatlım benimde hep öyle oluyor hamile görüyorum içim gidiyor arkasından engelli görüyorum o yüzden hep hayırlısı ni istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Anlaşılan pcden giriyorsun sobee
Herşeyin hayırlısı tatlım benimde hep öyle oluyor hamile görüyorum içim gidiyor arkasından engelli görüyorum o yüzden hep hayırlısı ni istiyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Tmm guvencem guveniyorum ama unutur felan oda hatirlatirim �� kesin sinir oluyodur drlar bana ama ne yapim ilk tecrubem .soliyesim sorasim geliyor zaten cokta iplemiyorlardir drlar bence kiziyorlar bazen olsun baneneeeee ������
Ya doktor bana daha konforlu olur birde benden için çok çekiniyor anesteziyle olsun dedi yalniz dört kez kustum onun embriyo ya zararımi oldu acaba? son gittiğimde doktora unuttum sormayı içimde kaldı soracam ama. Peki idrarını nasıl yaptın slklslk gitmedinmi? Ameliyathane de yarım saatte öyle beklettiler iki buçuk saatte hastanede yattım.
söyle tabi canım unutmasın
dört kez kustum dediğin ne zamandı canım orasını anlamadım tam :26: opu damı kustun daha önceki tüp bebek denemende transfer sonrası mı kustun tam anlamadım kusura bakma:26:
tam zamanında transfere girdim 7:30 demişlerdi 7 de su içmeye başladım zaten o gün psikolojik midir nedir
1 damla su içsem deli gibi sıkışıyordum çünkü 6:30 da içmeye başladıgım suyu saat 7 ye geliren tutamıcak duruma geldim onu wc ye döktümsonra yine sıkıştım hemen transferde hemşire bastırdıkça endişelendim kaçırcam diye
hemşire dedi tmm iyi sıkışmışsın olmuş
transfer sonrası hemen transfer yaptıkları yerde hiç kalkmadan bez koydular ona hemen yaptım ama ne yapmakkkkk
öyle bi rahatladım kiiiiiiiiiiiiii sonra sedyeye odama götürdüler odada da bi saat bekledikten sonra yine çişim geldi ki düşün 1 saat önce yapmıştım hiç bişey içmeme ragmen wc girdim 1 saat sonra eşim de kapıda bekliyordu diyor ki duş alıyorsun sandım
ay amma uzattım yaaayardımcı mı oldum kafanı mı karıştırdım anlamadım tam olarak sormak istediğiin neydi sıkışıklık konusunda
Benim de en çok endisem transfere slklslk gitmekti hemşire sen onu düşünme dedi anestezi aldığım için fazla slklslk değildim onlar idrar torbami doldurmuş transferden sonra hastanede bir kez kustum evde de 3 kez kustum. doktora hastanede kustugumu söyledim anesteziden dedi. dört kez kustum ya onu diyorum embriyo ya zararı olmuşmudur?Transferden sonra odama aldıklarında iki kez sürgüye yaptım. İdrarimi boşaltmaları na rağmen iki kez tuvaletim geldi. Anestezinin zararı olsa doktor neden transferi anestezi ile yapsın degilmi canım. Uzun cvbin için sağol varol
Kız msj kutun dolmuş boşalt çabuk:)
yok canım zararı olmamıştır bende opudan sonra kusmuştum anesteziden dediler aynen
transferim uyutulmadan oldugu için onda sorun yaşamadım
sen değilsin ki bi tek transferde anestezi alan
benim gittiim hastanede de 41 yaşındaydı kadın anestezi alarak olmuştu ve ilk denemesinde tuttu düşün
embriyoya zararı olacagını sanmıyorum çünkü öksürmek hapşurmak vs zararı yok deniyor ya kusmak da onun gibi bişey sonuçta emin değilim ama içini ferah tut Rabbim ol dediyse olacaktır elbet. ne zaman senin test günün?
Canım benim olumsuz daha öncede yazdım ya unuttunmudurmak yok yola devam demiştim ya
içimde kaldı doktora soracagim transferden sonra dört kez kustu embriyo larin tutunmasinda bir zararı olmusmudur diye?Afedersin çok öğürdum:-( ama.
Haklısın canım gel opeyimÖyle deme kız utanıyorum
Tabi ya bu hayatta hep iyi olalı m zaten kısacık hayat ne gerek var birbirimizi üzmeye
KopyaciYo yo foto çektim çok canim çekince bakiyom hehe
Amin canım benim inşallahamınn canımm ınsallah tek ıstegm o rabbmden baska bırsey ıstemıyormm bende anne sesını duyak ıstıyorm bana benzeyen esıme benzeyen bır evladımız olsun ıstıyorm gecen gun komsumun kızı geldı bana daha 7 yaasında bılgısayardan oyun oynuyo bebek bakma oyunu dusunebılıyormusun o yasta bıle var ıcımızde annelık duygusu ben 3 yasndayken bebegmı dızımde sallayıp sus sus haber dınlıyor baba dıyormusummmallahım bu duyguyla bu atesle canmı almasn hepımızın yuregııne su serpsın ınsallah
Kız msj kutun dolmuş boşalt çabuk:)
kulaktan kulaga mı konuşcaksınız
Haklısın canım gel opeyim
Kopyaci
Amin canım benim inşallah
Tamamdir kuzum
yok canım zararı olmamıştır bende opudan sonra kusmuştum anesteziden dediler aynen
transferim uyutulmadan oldugu için onda sorun yaşamadım
sen değilsin ki bi tek transferde anestezi alan
benim gittiim hastanede de 41 yaşındaydı kadın anestezi alarak olmuştu ve ilk denemesinde tuttu düşün
embriyoya zararı olacagını sanmıyorum çünkü öksürmek hapşurmak vs zararı yok deniyor ya kusmak da onun gibi bişey sonuçta emin değilim ama içini ferah tut Rabbim ol dediyse olacaktır elbet. ne zaman senin test günün?
ayy tamam tamam :44: benim aklım karıştı kusura bakma burda çok kişiyle sohbet ediyoruz ya unuttum :26:
anladım canım ama öksürmek hapşırmak zararlı değil diyorlar onun gibi bişey kusmak da o yüzden sanmıyorum
ama sen yine kendi kendine acaba diyeceğine bunu mutlaka doktoruna sor canım içn rahatlasın en azından
evet evet durmak yok yola devam demiştin bende senin güçlü duruşuna hayran kalmıştımhatırladım
Kuzum sensiz olur mu
Yo yo f..e eklicez de o yüzden gel seni de ekleyim:))
Napim sevmiyom ful site banane:)
Canım birde doktorumuz transferden sonra dediki son zamanlarda yaptığımız en güzel transfer sizin oldu bebekleri çok güzel yere koydum dedi. Ama nasip değilmiş. Hayırlısı. Cevremde o kadar çok çocuk varki arkadaslarim benden sonra evlenen cogu arkadaşlarım hamile bazi arkadaşlarım ikinciye hamile ikinci dogumunu yapanlar bile var. Sikayet olmasin ins.anlatamam duygularımi. Bana müsaade yatacagim inş. Hayırlı geceler dilerim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?