2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar iyi geceler herkese hayırlı sahurlar bi türlü uyuyamadım tuvaletdr çıkıyorum uyku tutmadı nedense eşim uyuyo sahıra kaldırm sanırım bu gidişle :18:bide duz yatıyorum transfer olunca böle bi evhamlı oluyorum raht değilm yani sağa sola yatabilirmiym acba bi ara sola yatmk iyi demişlerdi sanırım

Canım benim de uyurken iyice yan yatıp bir bacağımı diğerinin üstünden çapraza uzatmak gibi bir alışkanlığım. Tam tarif edemedim ama karnım ilginç bir şekilde bükülüyor. Öyle rahat uyuyorum napıım Onu yapmamaya çalıştığım için huzursuz uyuyorum ben de. Ama istediğin her şekilde yatabilirsin. Karnının üstüne yatma sadece. Sırt yatarsan da tam dizlerinin altına rulo halinde bir havlu veya küçük bir yastık yok yoksa bir süre sonra belin ağrır. Bak transferden sonra yapılabilecek yogo pozisyonları var:

Ben bunları yapıyorum. Rahmi rahatlatan pozisyonlar.

canımm merhaba hoşgeldın senı görmek cok güzel..
senınde mı transferın oldu?

slm bitanemm..
kız insan sanki ilk defa transfer olmuş gibi hissediyor demi kendini..aslında biz tecrübeli olduk artıkın doktorlara göre biliyon her sekılde yatılabılır ama sen gene de dıkkat et kuzucum.
transferınde hayırlı olsun ınsallah.rabbım bu seferrr ömür boyu ayırmasın onları senden

transferden sonra bende ne şekilde yatacağımı şaşırmıştım gerçekten sırtüstü yatınca ayaklarımın altına yastık koyuyordum yan yatıncada bacaklarımın arasına koyuyordum yastığı .dümdüz yatınca sanki kasıklarım geriliyor gibi oluyordu yastıkla arkadaş olmuştum

Günaydın millet,ne var ne yok

güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr

günaydınlarrrrrrrrrr

günaydın kızlar ...mutlu huzurlu bir hafta olsun.çalışanların en sevmediği gün sanırım pazartesi....evde oturmakta sıkıcı vakit geçmiyor ya...

elam başlamadınmı tedaviye bat ne zaman

günaydın kızlar hiç aydın bir gün değil, herşey olumsuz gidiyor.Uykucu olan ben 3 gündür sabahın köründe uyanıyorum 2-3 saatlik uykuyla dolanıyorum.Bu aralar yine efkar bastı beni. Bebek özlemim tuttu günlerim ağlayarak geçiyor 4 de yattım 5.30 da kalktım daha da uyuyamadım kurtulmam lazım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…