Puf ama olmadı ki
sağlık olsun kızlar yapcak bişey yok
bide ben gidiyorum artıkınsizede hayırlı sahurlar iyigrceler kızlar
Allaha emanet olun
Bende gidiyorumsağlık olsun kızlar yapcak bişey yok
bide ben gidiyorum artıkınsizede hayırlı sahurlar iyigrceler kızlar
Allaha emanet olun
Saol tatlm sana da iyi geceler öptüm
Slm kızlar iyi geceler herkese hayırlı sahurlar bi türlü uyuyamadım tuvaletdr çıkıyorum uyku tutmadı nedense eşim uyuyo sahıra kaldırm sanırım bu gidişle :18:bide duz yatıyorum transfer olunca böle bi evhamlı oluyorum raht değilm yani sağa sola yatabilirmiym acba bi ara sola yatmk iyi demişlerdi sanırım
Canım benim de uyurken iyice yan yatıp bir bacağımı diğerinin üstünden çapraza uzatmak gibi bir alışkanlığım. Tam tarif edemedim ama karnım ilginç bir şekilde bükülüyor. Öyle rahat uyuyorum napıımOnu yapmamaya çalıştığım için huzursuz uyuyorum ben de. Ama istediğin her şekilde yatabilirsin. Karnının üstüne yatma sadece. Sırt yatarsan da tam dizlerinin altına rulo halinde bir havlu veya küçük bir yastık yok yoksa bir süre sonra belin ağrır. Bak transferden sonra yapılabilecek yogo pozisyonları var:
Eki Görüntüle 1188297 Eki Görüntüle 1188298 Eki Görüntüle 1188299
Ben bunları yapıyorum. Rahmi rahatlatan pozisyonlar.
Slm kızlar iyi geceler herkese hayırlı sahurlar bi türlü uyuyamadım tuvaletdr çıkıyorum uyku tutmadı nedense eşim uyuyo sahıra kaldırm sanırım bu gidişle :18:bide duz yatıyorum transfer olunca böle bi evhamlı oluyorum raht değilm yani sağa sola yatabilirmiym acba bi ara sola yatmk iyi demişlerdi sanırım
Şeker bende gidiyorumsanada iyi geceler Hayırli sahurlar öptüm
Arkadaslar opuya geldim dualarinizi bekliyorum
Arkadaslar opuya geldim dualarinizi bekliyorum
kaliteli bol bol yumilerin olsun arkadaşım
Canim hayırlısıyla güzel gecer insallah,bol bol kaliteli yumurtan olsun canim benim
Günaydın millet,ne var ne yok
güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr
günaydınlarrrrrrrrrr
slm bitanemm..
kız insan sanki ilk defa transfer olmuş gibi hissediyor demi kendini..aslında biz tecrübeli olduk artıkındoktorlara göre biliyon her sekılde yatılabılır ama sen gene de dıkkat et kuzucum.
transferınde hayırlı olsun ınsallah.rabbım bu seferrr ömür boyu ayırmasın onları senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?