2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ...mutlu huzurlu bir hafta olsun.çalışanların en sevmediği gün sanırım pazartesi....evde oturmakta sıkıcı vakit geçmiyor ya...

elam başlamadınmı tedaviye bat ne zaman

GÜNAYDIN BİTANEMM..
yok başlamadım henüz tatlım regli olmayı bekliyorum bu hafta gelicek..arıcam hastaneyı gel derlerse baslıcam hayırlı olsun bakalım..
aynen pazartesı sıkıntılı ya bıde ramazan da gerçekten zor oluyor.
senın nasıl gidiyor hamılelık

Günaydın millet,ne var ne yok

slmm bayanlar..
gece sahura kadar oturup konuşmanıza bayılıyorum ya.ma ben sabah erken kalkıp işe geldiğim için maalesef uykunun her dakıkası önemli olduğundan size katılamıyorum

güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr

günaydınlarrrrrrrrrr

günaydın kızlar ...mutlu huzurlu bir hafta olsun.çalışanların en sevmediği gün sanırım pazartesi....evde oturmakta sıkıcı vakit geçmiyor ya...

elam başlamadınmı tedaviye bat ne zaman
günaydın canlarım bende hafta sonu baya yoğundum tek tük katıla bildim muhabbete ama artık sizinleyiiim

Hemen psikolojini düzelt bakayım, moral bozukluğu bizim en büyük düşmanımız hemen yerlerden topla bakayım moralini

aaa merve sana yakılıyor mu hiç ya..
sen kı bıze moral verıyordun..smdı nie kafana takıyorsun ki aşk olsun.
herşey rabbımn elinde napalımmm olmuyorsa vardır bir bildiği..zamanı var demek kuzucummmm üzülme....
şimdi bence yat ve uyumaya çalış.keşke senın yerınde olsam kızzz hemen uyurdum hee

günaydın canlarım bende hafta sonu baya yoğundum tek tük katıla bildim muhabbete ama artık sizinleyiiim

bu hafta da benım yoğun olcak ya..
eşim vardıyalı çalıştığından anca bu hafta 8-4 oldu.
her akşam iftarda olcaz cuma hariç....cumartesı akşamı da 15 kişilik misafirm olcak benım de..yandım he

Yat güzelim Allahın verdiği uyku yatma nasıl zararlı olabilir ki sana, takma böyle şeyleri

Amaaan 15 kişi mi e o gün çalışıyorsun da nasıl hazırlanacaksın?

iyi cnm şimdilik zorlamıyor bizimki.iki transfer edilmişti teki tutmuş.kalp atışınıda gördük c.tesi .darısı sana ve bu yolda çaba gösteren tüm annelerimize .

sürekli aklımdasınız ...

kolay gelsin cnm 15 kişi ben geçen 6 kişi çağıırdım canım çıktı kocada yoktu gerçi ben aynı gün akşamına davet edince pazar market işide çıktı ondan zor oldu

Amaaan 15 kişi mi e o gün çalışıyorsun da nasıl hazırlanacaksın?

yok canım cumartesi çalışmıyorum..
yabancı değiller ya annemler abımler ahalamlar ananemler falan gelcek..
hem servıs esnasın da falan yardım edıyorlar bana..
mecbur etçekler 2 masa hazırlıyorum cnku
bi kere de bitiyor canım iyi oluyor böyle..

iyi cnm şimdilik zorlamıyor bizimki.iki transfer edilmişti teki tutmuş.kalp atışınıda gördük c.tesi .darısı sana ve bu yolda çaba gösteren tüm annelerimize .

sürekli aklımdasınız ...

kolay gelsin cnm 15 kişi ben geçen 6 kişi çağıırdım canım çıktı kocada yoktu gerçi ben aynı gün akşamına davet edince pazar market işide çıktı ondan zor oldu

ayy maşallah kalp atışını da duydunuz demek..
rabbım kucağına almayıı ve devamını da nasip etsin arkadaşım..Allah razı olsun bizi düşündüğün için
kuzucumm ben önceden yapıcam alışverişi...günler de uzun hallederim yanı çorbayı tatlıyı falan cuma aksamından yaparım olmadı..
gelenlerde yabancı olmayınca sorun olmuyor..
sonrası da pazar butun gun yatarım

yatamam ki ama işyerindeyim arada bir geliyor ve şuan dip noktadayım ekim gelsin biran önce

Hemen psikolojini düzelt bakayım, moral bozukluğu bizim en büyük düşmanımız hemen yerlerden topla bakayım moralini

toparlayamıyorum şuan çok kötüyüm biran önce Ekim gelsin raporum çıksın istiyorum 4 aydır bekliyorum

Merhaba kızlarr.. Bende aranıza yeni katıldım, beni alıverin aranıza :) benim transferimin 4. Günü bugün. Sürekli isterehat halindeyim ama zaman geçmiyor.. İlk tüp denemem, birde doktor bir sorun gördü sanırım iki tane koydu biri tutmazsa biri tutar dedi.. Kafam çokk karısık günler geçmiyor. Tek belirti sayabileceğim şey ise aralıklı kasığımdaki ağrı baskada bi cacıkk yok 😅

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yatamam ki ama işyerindeyim arada bir geliyor ve şuan dip noktadayım ekim gelsin biran önce

toparlayamıyorum şuan çok kötüyüm biran önce Ekim gelsin raporum çıksın istiyorum 4 aydır bekliyorum

kuzuucm ne bıleyım evdesın sandım bende
aa böyle moralsız olma lütfen ekıme ne kaldı ya..
soyle düşün biz gene şanslıyız kızım kımı ınsan tup bebek ıcın para bıle bulamıyor..
ayrıca akşam iftar programında bir kadın bağlandı yayına 5 tane çocuğu varmış eşi hapiste buyuk oğlu da hapisteymıs kızım da kaçtı evlendı dedı.2 çocuğu da okuyormuş yardım edın dıyordu..düşünsene ne kadar zor durumda olanlar var gerçekten halımıze şükretmemiz gerek.

merhaba canım hoşgeldın..
transferın hayırlı olsun.sorun olduğu zaman koymuyorlar 2.ciyi genelde 2 embriyo transfer edıyorlarrr..
batmalar da iyiyye işaret

haklısın kuzucuğum da bazen kendimi çok yorgun hissediyorum çok da güçsüz.bir an da umudum kırılıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

haklısın kuzucuğum da bazen kendimi çok yorgun hissediyorum çok da güçsüz.bir an da umudum kırılıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah

iyi olabilmek için hep zorda kalanları düşünmemiz gerek..halimize şükretmek için..
bazen bana oluyor tabıkı kendımı güçsüz,yorgun hissetdiyorum amaaa gelip geçiyor..geçmekte zorunda zaten..
bu gunumuze şükürler olsun..rabbım vermıyorsa da vardır bir bildiği..
ben artık kendımı alıştırmaya başladım belkıde hiç çocuğum olmayabılır dıye zor geliyor bazen dusuncesı ama ya dıyorum hayırsız olsa
neler okuyoruz duyuyoruz haberler de..rabbım herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…