Arkadaslar opuya geldim dualarinizi bekliyorum
günaydın kızlar ...mutlu huzurlu bir hafta olsun.çalışanların en sevmediği gün sanırım pazartesi....evde oturmakta sıkıcı vakit geçmiyor ya...
elam başlamadınmı tedaviye bat ne zaman
Günaydın millet,ne var ne yok
slmm bayanlar..
gece sahura kadar oturup konuşmanıza bayılıyorum ya.ma ben sabah erken kalkıp işe geldiğim için maalesef uykunun her dakıkası önemli olduğundan size katılamıyorum
güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr
günaydınlarrrrrrrrrr
günaydın canlarımgünaydın kızlar ...mutlu huzurlu bir hafta olsun.çalışanların en sevmediği gün sanırım pazartesi....evde oturmakta sıkıcı vakit geçmiyor ya...
elam başlamadınmı tedaviye bat ne zaman
günaydın kızlar hiç aydın bir gün değil, herşey olumsuz gidiyor.Uykucu olan ben 3 gündür sabahın köründe uyanıyorum 2-3 saatlik uykuyla dolanıyorum.Bu aralar yine efkar bastı beni. Bebek özlemim tuttu günlerim ağlayarak geçiyor4 de yattım 5.30 da kalktım daha da uyuyamadım kurtulmam lazım bu durumdan
günaydın kızlar hiç aydın bir gün değil, herşey olumsuz gidiyor.Uykucu olan ben 3 gündür sabahın köründe uyanıyorum 2-3 saatlik uykuyla dolanıyorum.Bu aralar yine efkar bastı beni. Bebek özlemim tuttu günlerim ağlayarak geçiyor4 de yattım 5.30 da kalktım daha da uyuyamadım kurtulmam lazım bu durumdan
günaydın canlarımbende hafta sonu baya yoğundum tek tük katıla bildim muhabbete ama artık sizinleyiiim
Slm kızlar iyi geceler herkese hayırlı sahurlar bi türlü uyuyamadım tuvaletdr çıkıyorum uyku tutmadı nedense eşim uyuyo sahıra kaldırm sanırım bu gidişle :18:bide duz yatıyorum transfer olunca böle bi evhamlı oluyorum raht değilm yani sağa sola yatabilirmiym acba bi ara sola yatmk iyi demişlerdi sanırım
bu hafta da benım yoğun olcak ya..
eşim vardıyalı çalıştığından anca bu hafta 8-4 oldu.
her akşam iftarda olcazcuma hariç....cumartesı akşamı da 15 kişilik misafirm olcak benım de..yandım he
GÜNAYDIN BİTANEMM..
yok başlamadım henüz tatlım regli olmayı bekliyorum bu hafta gelicek..arıcam hastaneyı gel derlerse baslıcam hayırlı olsun bakalım..
aynen pazartesı sıkıntılı ya bıde ramazan da gerçekten zor oluyor.
senın nasıl gidiyor hamılelık
bu hafta da benım yoğun olcak ya..
eşim vardıyalı çalıştığından anca bu hafta 8-4 oldu.
her akşam iftarda olcazcuma hariç....cumartesı akşamı da 15 kişilik misafirm olcak benım de..yandım he
Amaaan 15 kişi mi e o gün çalışıyorsun da nasıl hazırlanacaksın?
iyi cnm şimdilik zorlamıyor bizimki.iki transfer edilmişti teki tutmuş.kalp atışınıda gördük c.tesi .darısı sana ve bu yolda çaba gösteren tüm annelerimize .
sürekli aklımdasınız ...
kolay gelsin cnm 15 kişiben geçen 6 kişi çağıırdım canım çıktı kocada yoktu gerçi ben aynı gün akşamına davet edince pazar market işide çıktı ondan zor oldu
aaa merve sana yakılıyor mu hiç ya..
sen kı bıze moral verıyordun..smdı nie kafana takıyorsun ki aşk olsun.
herşey rabbımn elinde napalımmm olmuyorsa vardır bir bildiği..zamanı var demek kuzucummmm üzülme....
şimdi bence yat ve uyumaya çalış.keşke senın yerınde olsam kızzz hemen uyurdum hee
Hemen psikolojini düzelt bakayım, moral bozukluğu bizim en büyük düşmanımız hemen yerlerden topla bakayım moralini
Günaydın millet,ne var ne yok
güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr
yatamam ki ama işyerindeyimarada bir geliyor ve şuan dip noktadayım ekim gelsin biran önce
toparlayamıyorum şuan çok kötüyüm biran önce Ekim gelsin raporum çıksın istiyorum 4 aydır bekliyorum
Merhaba kızlarr.. Bende aranıza yeni katıldım, beni alıverin aranıza :) benim transferimin 4. Günü bugün. Sürekli isterehat halindeyim ama zaman geçmiyor.. İlk tüp denemem, birde doktor bir sorun gördü sanırım iki tane koydu biri tutmazsa biri tutar dedi.. Kafam çokk karısık günler geçmiyor. Tek belirti sayabileceğim şey ise aralıklı kasığımdaki ağrı baskada bi cacıkk yok 😅
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzuucm ne bıleyım evdesın sandım bende
aa böyle moralsız olma lütfen ekıme ne kaldı ya..
soyle düşün biz gene şanslıyız kızım kımı ınsan tup bebek ıcın para bıle bulamıyor..
ayrıca akşam iftar programında bir kadın bağlandı yayına 5 tane çocuğu varmış eşi hapiste buyuk oğlu da hapisteymıs kızım da kaçtı evlendı dedı.2 çocuğu da okuyormuş yardım edın dıyordu..düşünsene ne kadar zor durumda olanlar var gerçekten halımıze şükretmemiz gerek.
Günaydın kızlarr
haklısın kuzucuğum da bazen kendimi çok yorgun hissediyorum çok da güçsüz.bir an da umudum kırılıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?