- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
iyi olabilmek için hep zorda kalanları düşünmemiz gerek..halimize şükretmek için..
bazen bana oluyor tabıkı kendımı güçsüz,yorgun hissetdiyorum amaaa gelip geçiyor..geçmekte zorunda zaten..
bu gunumuze şükürler olsun..rabbım vermıyorsa da vardır bir bildiği..
ben artık kendımı alıştırmaya başladım belkıde hiç çocuğum olmayabılır dıye zor geliyor bazen dusuncesı ama ya dıyorum hayırsız olsa
neler okuyoruz duyuyoruz haberler de..rabbım herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.
günaydın kızlar hiç aydın bir gün değil, herşey olumsuz gidiyor.Uykucu olan ben 3 gündür sabahın köründe uyanıyorum 2-3 saatlik uykuyla dolanıyorum.Bu aralar yine efkar bastı beni. Bebek özlemim tuttu günlerim ağlayarak geçiyor4 de yattım 5.30 da kalktım daha da uyuyamadım kurtulmam lazım bu durumdan
arkadaslar opuya geldim dualarinizi bekliyorum
Bebisim hafta sonu bekleriz bizde seni sohbeteslmm bayanlar..
gece sahura kadar oturup konuşmanıza bayılıyorum ya.ma ben sabah erken kalkıp işe geldiğim için maalesef uykunun her dakıkası önemli olduğundan size katılamıyorum
Canim dualarimiz seninle kaliteli ve bol yumilerin olsunArkadaslar opuya geldim dualarinizi bekliyorum
canım aramıza hoşgeldin transferin Hayırli sonu bebisli olsunMerhaba kızlarr.. Bende aranıza yeni katıldım, beni alıverin aranıza :) benim transferimin 4. Günü bugün. Sürekli isterehat halindeyim ama zaman geçmiyor.. İlk tüp denemem, birde doktor bir sorun gördü sanırım iki tane koydu biri tutmazsa biri tutar dedi.. Kafam çokk karısık günler geçmiyor. Tek belirti sayabileceğim şey ise aralıklı kasığımdaki ağrı baskada bi cacıkk yok 😅
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminnnn kuzum Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah aynen bende senin gibi düşünüyorum bazen ama zor geliyor işte hiç olmayacağını düşünmek.etrafta herkes hamile herkesin kucağı dolu ilk başta onları görmek bile yıkıyordu beni şimdi ona alıştım. Allah ın izniyle olacak ben buna inanmak istiyorum Rabbim bizlere de nasip etsin hayırlısıyla inşallah
oyyyy KUZUMBAZAN BANADA OLUYOR RÜYALRIMDA EVLADIM YANIMDA YADA HAMİLEYİM BİR UYANIYORUM Kİ YATAĞIM KARNIM BOŞ SONRA BİR HÜZÜN ÇÖKÜYOR BİR BEBEK BİR HAMİLE HABERİ ALIP GÖTÜRÜYOR BENİ BAZAN HİÇ BİR ŞEY YOKKEN AKLIMA GELİYOR :26::26::26::26:ANNE OLMADIĞIM OLAMADIĞIM BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR ÖYLE KÖTÜ OLUYORUM Kİ SONRA KENDİMİ TOPLARLIYORUM ALLAHA SIĞINIYORUM:26::26::26::26: AMA 3 5 GÜN SONRA YİNE AYNI ALIŞTIM DİYORUM OLMUYOR ALIŞAMIYORUM UNUTTUM DİYORUM UNUTAMIYORUM YANİ MERVEM KARMA KARIŞIK DUGULARLA GELİP GEÇİYOR ÖMÜR
Bebisim hafta sonu bekleriz bizde seni sohbete
Canim dualarimiz seninle kaliteli ve bol yumilerin olsun
canım aramıza hoşgeldin transferin Hayırli sonu bebisli olsun
anladım canım tabi ya aile candır yardım ederleryok canım cumartesi çalışmıyorum..
yabancı değiller ya annemler abımler ahalamlar ananemler falan gelcek..
hem servıs esnasın da falan yardım edıyorlar bana..
mecbur etçekler 2 masa hazırlıyorum cnku
bi kere de bitiyor canım iyi oluyor böyle..
ayy maşallah kalp atışını da duydunuz demek..
rabbım kucağına almayıı ve devamını da nasip etsin arkadaşım..Allah razı olsun bizi düşündüğün için
kuzucumm ben önceden yapıcam alışverişi...günler de uzun hallederim yanı çorbayı tatlıyı falan cuma aksamından yaparım olmadı..
gelenlerde yabancı olmayınca sorun olmuyor..
sonrası da pazar butun gun yatarım
anladım canım tabi ya aile candır yardım ederler
yatamam ki ama işyerindeyimarada bir geliyor ve şuan dip noktadayım ekim gelsin biran önce
toparlayamıyorum şuan çok kötüyüm biran önce Ekim gelsin raporum çıksın istiyorum 4 aydır bekliyorum
Eee ozaman haftaiçi hergün 8 5 burdan konuşuruzyanı sende haklısınn canım ama düşünmek kafamıza takmak bize fayda değil zarar getirir.
hep olumlu olmaya çalışalım (bunu ben diorum)
ohoooooooooooo merveye moral verelim derken yeterımm sende çıktın yanı..
ya Allah askına bu sıkıntıları bıze veren kım Rabbım..ee biz şimdi neden kendımızı yıpratıyoruz kı ...Allahım ne zaman vereceğini yada verip vermeyeceğini bilir..bize düşense sabretmek
zor biliyorum ama napalım kı kızlar..
h.sonu da uykuya hasret olduğum ıcın uyuyorum kı
Ahah kuzum ahah hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ömrüm hayal kurmakla geçtihamile kalmak bebek sahibi olmak kimin aklına gelmiyor ki.
aklından çıkarmaya çalışsan da çevren buna musade etmıyor.
ben şuan mustakıl evde oturuyorum alta katta kıracımızın 2 tane kızı var biri 2 diğeri kaç aylık tam bılmıyorum yakın yakın oldular.nese seslerı okadar cok yukarı geliyor kı..bebeğin gece ağlaması falan..ben bunları duydukça hep üzülüyorumAllahım dıyorum benım de evımde bebek seslerı çınlasın...
ama elden bişey gelmiyor kızlar işte düşündükçe bu durum daha da çok üstümüze geliyor
günaydın kızlar ...mutlu huzurlu bir hafta olsun.çalışanların en sevmediği gün sanırım pazartesi....evde oturmakta sıkıcı vakit geçmiyor ya...
elam başlamadınmı tedaviye bat ne zaman
Eee ozaman haftaiçi hergün 8 5 burdan konuşuruz
Ahah kuzum ahah hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ömrüm hayal kurmakla geçtiama şunu çok iyi biliyorum herseyin hayırlısı birgün bizlerde anne olucaz ve Evlerimizden çocuk sesleri gelecek inşallah hemen regliyle tedaviye başlarsin ve hemen de yavruna kavusursun
günaydın kızlar geçmişi okuyup anca yazabildim hepinize güzel bir hafta diliyorum
yardımmmm, kızlar bu gün çok karamsar
slmm bayanlar..
gece sahura kadar oturup konuşmanıza bayılıyorum ya.ma ben sabah erken kalkıp işe geldiğim için maalesef uykunun her dakıkası önemli olduğundan size katılamıyorum
Günaydın millet,ne var ne yok
güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr
günaydınlarrrrrrrrrr
yanı sende haklısınn canım ama düşünmek kafamıza takmak bize fayda değil zarar getirir.
hep olumlu olmaya çalışalım (bunu ben diorum)
ohoooooooooooo merveye moral verelim derken yeterımm sende çıktın yanı..
ya Allah askına bu sıkıntıları bıze veren kım Rabbım..ee biz şimdi neden kendımızı yıpratıyoruz kı ...Allahım ne zaman vereceğini yada verip vermeyeceğini bilir..bize düşense sabretmek
zor biliyorum ama napalım kı kızlar..
h.sonu da uykuya hasret olduğum ıcın uyuyorum kı
bu hafta da benım yoğun olcak ya..
eşim vardıyalı çalıştığından anca bu hafta 8-4 oldu.
her akşam iftarda olcazcuma hariç....cumartesı akşamı da 15 kişilik misafirm olcak benım de..yandım he
Günaydın kızlarr
kuzuucm ne bıleyım evdesın sandım bende
aa böyle moralsız olma lütfen ekıme ne kaldı ya..
soyle düşün biz gene şanslıyız kızım kımı ınsan tup bebek ıcın para bıle bulamıyor..
ayrıca akşam iftar programında bir kadın bağlandı yayına 5 tane çocuğu varmış eşi hapiste buyuk oğlu da hapisteymıs kızım da kaçtı evlendı dedı.2 çocuğu da okuyormuş yardım edın dıyordu..düşünsene ne kadar zor durumda olanlar var gerçekten halımıze şükretmemiz gerek.
günaydın kızlar geçmişi okuyup anca yazabildim hepinize güzel bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?