bizimde bebişlerimizzz olcak kiiiiiiiiiiiiiiiiii
sadece zamanı var bize düşen sabretmek
Rabbim yüzümüzü güldürcek ben inanıyorum
banada oluyor ara sıra ama kendi kendime moral veriyorum herşeyin hayırlısı
sizi seviyoruzzzzzhep birlikte sevincez burda birbirimiz içn o günler çok yakın pek yakın
günaydın canım
sanada güzel bir hafta olsun inşallah
günaydınnnn
Günaydın 2015-2016 yılı anne adayları :) ben evde yatıyorum malum her ne kadar riskten dolayı yatıyor olsam da çalışmamak ne kadar süper bişey yahu! ideal mesleğim ev hanımlığıymış boşu boşuna okumuşum. Bi de özgürce ev işi yapabilsem ve gezebilsem bundan güzel hayat olmaz bana.
Slm kızlar iyi geceler herkese hayırlı sahurlar bi türlü uyuyamadım tuvaletdr çıkıyorum uyku tutmadı nedense eşim uyuyo sahıra kaldırm sanırım bu gidişle :18:bide duz yatıyorum transfer olunca böle bi evhamlı oluyorum raht değilm yani sağa sola yatabilirmiym acba bi ara sola yatmk iyi demişlerdi sanırım
hadi regl ol, bende olıyımgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mervecim ama lütfen yaaaa... toparlan hadiiiiihaklısın kuzucuğum da bazen kendimi çok yorgun hissediyorum çok da güçsüz.bir an da umudum kırılıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
iyi olabilmek için hep zorda kalanları düşünmemiz gerek..halimize şükretmek için..
bazen bana oluyor tabıkı kendımı güçsüz,yorgun hissetdiyorum amaaa gelip geçiyor..geçmekte zorunda zaten..
bu gunumuze şükürler olsun..rabbım vermıyorsa da vardır bir bildiği..
ben artık kendımı alıştırmaya başladım belkıde hiç çocuğum olmayabılır dıye zor geliyor bazen dusuncesı ama ya dıyorum hayırsız olsa
neler okuyoruz duyuyoruz haberler de..rabbım herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.
aynen öyle, arada o hüzün çökse de aman diyim hemen geri dönünoyyyy KUZUMBAZAN BANADA OLUYOR RÜYALRIMDA EVLADIM YANIMDA YADA HAMİLEYİM BİR UYANIYORUM Kİ YATAĞIM KARNIM BOŞ SONRA BİR HÜZÜN ÇÖKÜYOR BİR BEBEK BİR HAMİLE HABERİ ALIP GÖTÜRÜYOR BENİ BAZAN HİÇ BİR ŞEY YOKKEN AKLIMA GELİYOR :26::26::26::26:ANNE OLMADIĞIM OLAMADIĞIM BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR ÖYLE KÖTÜ OLUYORUM Kİ SONRA KENDİMİ TOPLARLIYORUM ALLAHA SIĞINIYORUM:26::26::26::26: AMA 3 5 GÜN SONRA YİNE AYNI ALIŞTIM DİYORUM OLMUYOR ALIŞAMIYORUM UNUTTUM DİYORUM UNUTAMIYORUM YANİ MERVEM KARMA KARIŞIK DUGULARLA GELİP GEÇİYOR ÖMÜR
ay canım ben de taaaa kasımın 20 sinde ameliyat oldum o zamandan bu zamana bekledim.... bak 8 ay olmuş....ve çarçabuk da geçti gerçekten....benimde ekimde bende bekliyorum ama bu kadar da kendime dert etmiyorum, boş ver hayatım illaki o günler gelecek hem de çarçabuk
hı hı elımden geldığınce h.içi burda olmaya çalışıyorum kuzucum.
ay ınsallah bı sorun olmaz da bu ay baslarım.
kısmet gene de ne yapcan
günaydın bitanem..
ben pek geçmişi okumuyorum cok uzun yaa..
valla bende kızlara moral vereyim derken canım sıkıldı yanı
hadi regl ol, bende olıyımhatta aynı gün olalım olar mııııııı
mervecim ama lütfen yaaaa... toparlan hadiiiiielimiz ayağımız tutuyo kimseye muhtaç değiliz; işimiz gücümüz evimiz barkımız boğazımızdan geçen aşımız var.... geçen gün bi arkadaş bahsetmişti, aminosentez testi istemişlerdi de down sedromlu çocuğu olan bir arkadaşından bahsetmişti... "arkamda kalmasın inşallah ne yapar bensiz" diye dua ettiğinden bahsetmişti... düşünebiliyormusun demişti çocuğu kendinden önce ölsün diye dua ediyor.... aynen öyle, düşünmek çok zor belki ancak herkesin türlü türlü dertleri var... başka bir arkadaşım boşanmak üzere olan bi akrabalarından bahsetmişti, gelinlerini pek severlermiş ama aile olmayı bi şekilde yapamamışlar... iki çocukları varmış biri daha bebek.... kadın "bezini mamasını alacak param yok, nasıl bakarım, 1 gün 2 gün 1 hafta yardım ettiler ya sonra" diye düşünüyormuş, çocuk esirgeme kurumuna vermekten bahsetmiş.... hatta abla sana veriyim bile demiş hıçkıra hıçkıra ağlarken, o arkadaş da tedavi gören bi arkadaşım.... yani demem o ki.... dünya derdi olmayan insanlar yaşamayanlar... bu da bizim payımıza düşen, hepsi bu!!!!
aynen öyle, arada o hüzün çökse de aman diyim hemen geri dönün
ay canım ben de taaaa kasımın 20 sinde ameliyat oldum o zamandan bu zamana bekledim.... bak 8 ay olmuş....ve çarçabuk da geçti gerçekten....
Günaydın 2015-2016 yılı anne adayları :) ben evde yatıyorum malum her ne kadar riskten dolayı yatıyor olsam da çalışmamak ne kadar süper bişey yahu! ideal mesleğim ev hanımlığıymış boşu boşuna okumuşum. Bi de özgürce ev işi yapabilsem ve gezebilsem bundan güzel hayat olmaz bana.
Allah'ın izni ile doğum yapınca doğum izninde tekrar konuşalım bunuben sıkıntıdan patlamıştım gec uyku yok gündüz uyku yok pejmurde bir halde evin içinde tüm gün pijamalı bakımsız bir kadın sürekli inek gibi emzirme modunda işe başladım da kendime geldim en azından kendimi toparladım düzgün giyindim ve en önemlisi kendi başıma kaldığım bir zaman dilimim oldu
Günaydın kuzum
Al bendende o kadar, bende evde olmayı, temizlik yapmayı, yemek yapmayı istiyorum gerçi bunların hepsini zaten yapıyoruz ama yorgun olmadan rahat rahat yapmak bir başka yaaa
Kızlar bu pazartesi gerçekten çok gıcık ya bende çok gerginim sabahtan beri iş yerinde olaylar canımı sıktı bugün resmi tatil olsun.:26::26::26::26:
Konuşalım canım :) ben en üst düzey toplantıda bile şimdi evde olup kadın programları izleseydim ne güzel olurdu diye iç geçiren ruhu ev hanımı olan bi insanım. İzinli olduğum zaman ne kadar uzun olursa olsun hiç sıkılmıyorum. Pijamayla yaşamaya bayılırım topuklu ayakkabı ve şık kıyafetlerden nefret ederim. Ama Allah bilir tabi ne olacağını tecrübeye karşı büyük konuşmayayım :)
YA TABIKI INSANın HER ZAMAN keyfı yerınde olmuyor..amannnnnnnnnnnnnnnn 2 dk karamsarlık yapalım dediktamam yaaaaaaaaaaaabıraktım PEKİ BU OLURMUUUU YADA BUUUUUUUUU KIZLAR BENİ BİLİRİSNİZ BEN KADERCİYİMDİR HE RŞEYİN ALLAHATAN GELDİĞİNE İNANIRIM AMA ARA SIRA OLUYOR İŞTE BÖYLE GELDİLER BU GÜNLERDE BANA YİNEE
seninde mi vardiyalı çalışıyor eşin
benimkide öyle malesef :2:
15 kişilk misafirde zormuş yaniAllah kolaylık versin tatlım
günaydın uçan annecik
kesinlikle katılıyorum herşeyin hayırlısı
olmuyorsa elbet vardır onda da bir hayır Rabbim sınavımızı kolaylaştırsın inşallah
Kızlar bu pazartesi gerçekten çok gıcık ya bende çok gerginim sabahtan beri iş yerinde olaylar canımı sıktı bugün resmi tatil olsun.:26::26::26::26:
hadi regl ol, bende olıyımhatta aynı gün olalım olar mııııııı
mervecim ama lütfen yaaaa... toparlan hadiiiiielimiz ayağımız tutuyo kimseye muhtaç değiliz; işimiz gücümüz evimiz barkımız boğazımızdan geçen aşımız var.... geçen gün bi arkadaş bahsetmişti, aminosentez testi istemişlerdi de down sedromlu çocuğu olan bir arkadaşından bahsetmişti... "arkamda kalmasın inşallah ne yapar bensiz" diye dua ettiğinden bahsetmişti... düşünebiliyormusun demişti çocuğu kendinden önce ölsün diye dua ediyor.... aynen öyle, düşünmek çok zor belki ancak herkesin türlü türlü dertleri var... başka bir arkadaşım boşanmak üzere olan bi akrabalarından bahsetmişti, gelinlerini pek severlermiş ama aile olmayı bi şekilde yapamamışlar... iki çocukları varmış biri daha bebek.... kadın "bezini mamasını alacak param yok, nasıl bakarım, 1 gün 2 gün 1 hafta yardım ettiler ya sonra" diye düşünüyormuş, çocuk esirgeme kurumuna vermekten bahsetmiş.... hatta abla sana veriyim bile demiş hıçkıra hıçkıra ağlarken, o arkadaş da tedavi gören bi arkadaşım.... yani demem o ki.... dünya derdi olmayan insanlar yaşamayanlar... bu da bizim payımıza düşen, hepsi bu!!!!
aynen öyle, arada o hüzün çökse de aman diyim hemen geri dönün
ay canım ben de taaaa kasımın 20 sinde ameliyat oldum o zamandan bu zamana bekledim.... bak 8 ay olmuş....ve çarçabuk da geçti gerçekten....
evet ya senide kaybettik zaten senide öyle görünce yardım isteyeyim dedim.
Eki Görüntüle 1188523 pazartesi sendromu
Eki Görüntüle 1188524
Eki Görüntüle 1188525 ben çalışırken pazartesi böyleydim diyebilirm
aynen ya..
bnde hiç sevmıorummmmmmmmmmm poffffff..
nese sen gene de sakın ol..dikkat bebiş
Şeker bende gidiyorumsanada iyi geceler Hayırli sahurlar öptüm
günaydınlarrrrrrrrrr
Günaydın millet,ne var ne yok
güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr
Günaydın kızlarr
Günaydın tatlmmgünaydın kızlar geçmişi okuyup anca yazabildim hepinize güzel bir hafta diliyorum
ben biraz daha toparlanayım zor geliyo ama toplancam mecbur yapcak bişi yok
çarşamba gidiyorum memleketime
az kaldı yani
bu süre zarfında sizlerle görüşemeyeceğm çünkü annemin interneti yok
arada sırada buldugum yerden girer bakarım tabiki
Eki Görüntüle 1188523 pazartesi sendromu
Eki Görüntüle 1188524
Eki Görüntüle 1188525 ben çalışırken pazartesi böyleydim diyebilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?