2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın 2015-2016 yılı anne adayları :) ben evde yatıyorum malum her ne kadar riskten dolayı yatıyor olsam da çalışmamak ne kadar süper bişey yahu! ideal mesleğim ev hanımlığıymış boşu boşuna okumuşum. Bi de özgürce ev işi yapabilsem ve gezebilsem bundan güzel hayat olmaz bana.

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KUZUM RABBİM DAHA FAZAL BEKLETMESİN İNŞ

Kızlar bu pazartesi gerçekten çok gıcık ya bende çok gerginim sabahtan beri iş yerinde olaylar canımı sıktı bugün resmi tatil olsun.:26::26::26::26:

Allah'ın izni ile doğum yapınca doğum izninde tekrar konuşalım bunu ben sıkıntıdan patlamıştım gec uyku yok gündüz uyku yok pejmurde bir halde evin içinde tüm gün pijamalı bakımsız bir kadın sürekli inek gibi emzirme modunda işe başladım da kendime geldim en azından kendimi toparladım düzgün giyindim ve en önemlisi kendi başıma kaldığım bir zaman dilimim oldu

günaydın canım bence hiç evham yapma cünkü ben sırt üstü yatamayanlardanım yan yattım hatta yüz asagı yattım rabbim nasip edcekse her sekilde olur allaha sıgın sürekli tevbeyi istigfar cek insallah hayırlı haberlerini alırız

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi regl ol, bende olıyım hatta aynı gün olalım olar mııııııı

haklısın kuzucuğum da bazen kendimi çok yorgun hissediyorum çok da güçsüz.bir an da umudum kırılıyor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah
mervecim ama lütfen yaaaa... toparlan hadiiiii elimiz ayağımız tutuyo kimseye muhtaç değiliz; işimiz gücümüz evimiz barkımız boğazımızdan geçen aşımız var.... geçen gün bi arkadaş bahsetmişti, aminosentez testi istemişlerdi de down sedromlu çocuğu olan bir arkadaşından bahsetmişti... "arkamda kalmasın inşallah ne yapar bensiz" diye dua ettiğinden bahsetmişti... düşünebiliyormusun demişti çocuğu kendinden önce ölsün diye dua ediyor.... aynen öyle, düşünmek çok zor belki ancak herkesin türlü türlü dertleri var... başka bir arkadaşım boşanmak üzere olan bi akrabalarından bahsetmişti, gelinlerini pek severlermiş ama aile olmayı bi şekilde yapamamışlar... iki çocukları varmış biri daha bebek.... kadın "bezini mamasını alacak param yok, nasıl bakarım, 1 gün 2 gün 1 hafta yardım ettiler ya sonra" diye düşünüyormuş, çocuk esirgeme kurumuna vermekten bahsetmiş.... hatta abla sana veriyim bile demiş hıçkıra hıçkıra ağlarken, o arkadaş da tedavi gören bi arkadaşım.... yani demem o ki.... dünya derdi olmayan insanlar yaşamayanlar... bu da bizim payımıza düşen, hepsi bu!!!!

aynen öyle, arada o hüzün çökse de aman diyim hemen geri dönün

benimde ekimde bende bekliyorum ama bu kadar da kendime dert etmiyorum, boş ver hayatım illaki o günler gelecek hem de çarçabuk
ay canım ben de taaaa kasımın 20 sinde ameliyat oldum o zamandan bu zamana bekledim.... bak 8 ay olmuş....ve çarçabuk da geçti gerçekten....

evet ya senide kaybettik zaten senide öyle görünce yardım isteyeyim dedim.

Tabi canım zaman geçmeye görsün

Al bendende o kadar, bende evde olmayı, temizlik yapmayı, yemek yapmayı istiyorum gerçi bunların hepsini zaten yapıyoruz ama yorgun olmadan rahat rahat yapmak bir başka yaaa

Konuşalım canım :) ben en üst düzey toplantıda bile şimdi evde olup kadın programları izleseydim ne güzel olurdu diye iç geçiren ruhu ev hanımı olan bi insanım. İzinli olduğum zaman ne kadar uzun olursa olsun hiç sıkılmıyorum. Pijamayla yaşamaya bayılırım topuklu ayakkabı ve şık kıyafetlerden nefret ederim. Ama Allah bilir tabi ne olacağını tecrübeye karşı büyük konuşmayayım :)

Günaydın kuzum

ben biraz daha toparlanayım zor geliyo ama toplancam mecbur yapcak bişi yok
çarşamba gidiyorum memleketime
az kaldı yani
bu süre zarfında sizlerle görüşemeyeceğm çünkü annemin interneti yok
arada sırada buldugum yerden girer bakarım tabiki

Al bendende o kadar, bende evde olmayı, temizlik yapmayı, yemek yapmayı istiyorum gerçi bunların hepsini zaten yapıyoruz ama yorgun olmadan rahat rahat yapmak bir başka yaaa

Biz niye böyleyiz ya? Benim sülalemde yok ben gibi ev hanımı olmak isteyen arkadaşlarımın içinde de yok hepsi plaza kadını olmak ister. Bana da ver ev işini bebeği hayat amacımı tamamlayayım. Böyle düşünen bizim gibi insanlara sponsor olsalar nolur sanki

Mesleğin ne kamuda mı çalışıyorsun?
bende rahatlığa bayılırım öyle şıkır şıkır biri değilim eve gider gitmez ilk işim pijamalarımı giymektir evimde olmayı çok severim sabahları Müge Anlı (ben ona Mügüş diyorum) izlemeden duramam ama düşün ben bile böyle oldum yani acaba bakımlı hergün makyajlı şıkır şıkır bayanlar ne hissediyordur?

YA TABIKI INSANın HER ZAMAN keyfı yerınde olmuyor..
ama olsun kımın canı sıkkın biz moral verelımm canlar..
ne için burdayız kı...
rabbım tez zamanda anne olabılmeyı nasip etsın ınsallah..

evet cnm 3 vardıya..
e ne yapcan alıştım ben artık. bazen gece vardıyasındayken koca yatakta tek basıma yatmak cok hoşuma gidiyor...

Kızlar bu pazartesi gerçekten çok gıcık ya bende çok gerginim sabahtan beri iş yerinde olaylar canımı sıktı bugün resmi tatil olsun.:26::26::26::26:

aynen ya..
bnde hiç sevmıorummmmmmmmmmm poffffff..
nese sen gene de sakın ol..dikkat bebiş

evettttttttttttt keşke aynı gun olsak..bakalımmm benım durum ne olcak ama

evet ya senide kaybettik zaten senide öyle görünce yardım isteyeyim dedim.

dımı yaa..
bi anlıktı o geldı ve gıttı allaha şükür iyiyim ki ben

Eki Görüntüle 1188523 pazartesi sendromu
Eki Görüntüle 1188524
Eki Görüntüle 1188525 ben çalışırken pazartesi böyleydim diyebilirm

Aynen ya gıcık oldum çalıştığım birimin fatura borcu varmış ve bu borç genel müdürlüğe bildirilmiş o da bölge müdürlüğüne yazmış sabah sabah bir telefon " hemen borcu yatırın Genel müdürlük bilgi bekliyor" diye borç da ne 0,76 kuruş 5 lira vereyim de susun bari diyesim geldi arkasından başka bir telefon tüm şoförlerim izinde benden traktör istiyorlar olmaz diyorum olur diyorlar offffffff sanki burası dingo'nun ahırı ne biçim hafta başı oldu böyle

Şeker bende gidiyorumsanada iyi geceler Hayırli sahurlaröptüm

Ben sahura geçmişım bile o arada

günaydınlarrrrrrrrrr

Günaydın

Günaydın millet,ne var ne yok

Günaydın

güüüüünaaayyydınnnlaaarrrr

Günaydın canim

Günaydın kızlarr

Günaydın hamis

günaydın kızlar geçmişi okuyup anca yazabildim hepinize güzel bir hafta diliyorum
Günaydın tatlmm

Günaydın tatlmm hep dualarımdasın

Ama ama özlerim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…