2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Oy kızlar annemdeyim bende ablam çalıştığı için ablamın bebise annemle kaynanasi dönüşümlu bakiyo annemde şimdi hanım ne güzel yaa annem mukabeleye gitti ben bakiyom uyutuyom gezdiriyom mama yediriyom:) yerim bu cimcimeyi ben yaaaa bizim de olsun

Arkadaslar alinti yapamiyorum cepten girdigim icin cok tesekkur ederim.opudan ciktim.eve gidiyorum persembe transfer olcak insallah bu sefer olur herkesin kucagini saglikli hayirli bebeklerle doldursun.yice rabbim

Ya iyiki buraya gelip anlatıyorum yoksa çatlayacağım iyiki varsınız

dimi ... burası iyi geliyor..
nese sen gene de boşverrrrrrrrrr kafana pek takma..

ayy kıyamam ona yaaa..ne güzel.
bende gorumcemın bebişi olcak onu bekliyorum sevmek ıcın.
insan cok yakını olmayan bebekleri zor seviyor.en azından ben oyleyım..
sen de yok mu? olmuyor mu deyiveriyorlar..

sen aradığında reglim ile aramamı söylemişlerdi regl oldum de; geçen ay gelmedim falan hiç karıştırma.... verirler merak etme

inşallah tez vakitte Rabbim hayırlı kılıp nasip eder hepimizeeeee
Arkadaslar alinti yapamiyorum cepten girdigim icin cok tesekkur ederim.opudan ciktim.eve gidiyorum persembe transfer olcak insallah bu sefer olur herkesin kucagini saglikli hayirli bebeklerle doldursun.yice rabbim
bol ve kaliteli yumilerin olsun inşallahhhhh

amaaaannnn... geçenlerde pazarda bi abla "e hadi yap da bi tane sevelim" dedi..... "ay ne iyi oldu söylediğin ben de biri yap desin diye bekliyodum kıymet abla; emir telakki ederim hemen akşam yapıyorum bi tane " dedim bizi dinleyen meraklı gözlerin de kıymet ablanın da sesi kesiliverdi... niyeyse

face de bi arkadaşım bunu paylaşmış.... sizlerle de paylaşmak istedim...

“Ulusal bir TV kanalında yazar olarak konuktum. İbretli hayat hikâyesi ekrana yansıtılan bir hanım geldi stüdyoya. Kendisini görür görmez acılarının yüz çizgilerine sindiğini hissettiğiniz bir kadındı.
Hikâyesi şöyleydi: Uzun yıllar kocasıyla birlikte bebek istemişler, yıllar sonra bir bebekleri doğmuş. Lakin bir hastalığa yakalanmış bebek. Boğazından sürekli bir hortuma bağımlı olarak yaşama mahkum olmuş. Tükürüğünü yutarken bile boğulabilirmiş ve bu yüzden gece gündüz 24 saat birisinin sürekli başında uyanık olarak beklemesi gerekliymiş. O kadın bir yıldır bebeği başında böyle bekliyormuş. Eşi işten gelince nöbeti devralıyor, yardım ediyormuş ve kendisi depresyon haplarıyla ayakta duruyormuş.
‘Ya Rabbim! Ne ağır bir imtihan! Canın çıksa evladını bırakıp uzaklaşamazsın. Tuvalete gitsen korku içerisinde aceleyle geri dönmeye çalışırsın, gözlerin yaslandığın yerde uykuya dalar, azıcık bir iniltiyle yerinden fırlarsın. Evden dışarıya çıkamazsın, pencereye bile yaklaşırken çekinirsin. Bilirsin ki gerektiği saniyede orada olmaz da müdahale edemezsen, bebeğin ihmalin yüzünden boğulacaktır. Ne zor!’
Stüdyoda hanımı teselli etmeye çalışırken lafı geveledim, adeta saçmaladım. Ne diyebilirim ki! Gerçekten feci bir zorluk! Ancak kalbimden geçti, ‘Allah’ım, Sen hikmetsiz zerre iş yapmazsın. Elbette bu takdirinde de bir hikmetin vardır. Rahmet buyur, yardım et!’
Bu olaydan sanırım bir yıl sonra, o programın yapımcısı, aynı kanalda aktif rol aldığım başka bir programın yapıcısı oldu. Bir sohbet sırasında o olayı hatırlattım kendisine ve o hikmeti çözemediğimi söyledim. Bana baktı. ‘Hocam, şimdi size bir şey söyleyeceğim, şaşıracaksınız.’ dedi. Heyecanla gözlerimi diktim.
O programdan sonra o hanımla stüdyo arkasında sohbet etmiştik. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yıllarca çocuğu olmayınca evlat hasretiyle fevkalade yorgun düşmüş ve şöyle söylemiş: ‘Allah’ım bana öyle bir evlat ver ki, bir dakika bile yanından ayrılmayayım.’
Bu söz üzerine donduk kaldık. Evet, o ağır imtihanın sırrı bu duada saklıydı. Hamdolsun, cevabımı aldım. Zor da gelse Allah’ın takdirine güvenmenin, olur olmaz konuşmamanın ve ne söylediğini bilmenin önemini bir kez daha idrak ettim. Çetin çilelerden geçmemiş bir tek insan yaşamayacaktır bu evrende. Kimse cennete sınanmadan gidemeyecektir. Bunu biliyoruz. Yüce Allah o çocuğa şifa, o anneye sabır lütfetsin ve bizleri korusun.” Dr. Muhammed Bozdağ

dualarımız seninle,inşallah çoooook yumişin olsun

Toplan bebisim kolay gelsin
Carsamba günü gelmene
uzun süre gorusemicez olmamıza ama seni çok ozlerimne zaman donuceksin:26:

Ben sahura geçmişım bile o arada

Günaydın

Günaydın

Günaydın canim

Günaydın hamis

Günaydın tatlmm

Günaydın tatlmm hep dualarımdasın

Ama ama özlerim(
Günaydın ozaman kuzum
Amin inşallah bitanem

Herşeyin hayırlısı çok üzüldüm kız Rabbim bebise şifa versin

Günaydın ozaman kuzum

Amin inşallah bitanem

üzülün diye değil, ağzımızdan çıkana aman diyim dikkat edelim; dualarımızı DOĞRU edelim gibi şeyler düşünerek paylaşmıştım.... Rabbim bebeğe sağlık annesine de metanet versin hakikaten çok zordur....

sen aradığında reglim ile aramamı söylemişlerdi regl oldum de; geçen ay gelmedim falan hiç karıştırma.... verirler merak etme

hakıkaten oyle derım arzuya saol canım..
perşembe falan gelir benımkı ınsallah

canlarrr nasılsınzzz

iyiyiz bitanem sen nasılsın?

hahaha kızımm kadınlara dicek bişey bırakmamışsın.
çok iyi demişsin amaaaaaaaa

rabbım yardımcıları olsun ya çok zor..
Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlar nasip etsin

Çok haklısın kuzum Rabbim den herseyin hayırlısıni istemek gerek seni seviyorum şeker kız

ayyy cok etkılendmabbım herzaman ne verırse hayırlısını versın ınsallahh

Çok seviliyo yeğen ya kendi çocuğu olsa insanın nasil sevilir Allah bilir0Biz daha yeni evli olunca kimse bise demiyolar:)

Amin canimm hayırlısıyla insallah

Günaydın ozaman kuzum

Amin inşallah bitanem

Amin tatlm benim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…