Ya iyiki buraya gelip anlatıyorum yoksa çatlayacağım iyiki varsınız
Oy kızlar annemdeyim bende ablam çalıştığı için ablamın bebise annemle kaynanasi dönüşümlu bakiyo annemde şimdi hanım ne güzel yaa annem mukabeleye gitti ben bakiyom uyutuyom gezdiriyom mama yediriyom:) yerim bu cimcimeyi ben yaaaa bizim de olsun
sen aradığında reglim ile aramamı söylemişlerdi regl oldum de; geçen ay gelmedim falan hiç karıştırma.... verirler merak etmeYA TABIKI INSANın HER ZAMAN keyfı yerınde olmuyor..
ama olsun kımın canı sıkkın biz moral verelımm canlar..
ne için burdayız kı...
rabbım tez zamanda anne olabılmeyı nasip etsın ınsallah..
evet cnm 3 vardıya..
e ne yapcan alıştım ben artık. bazen gece vardıyasındayken koca yatakta tek basıma yatmak cok hoşuma gidiyor...
aynen ya..
bnde hiç sevmıorummmmmmmmmmm poffffff..
nese sen gene de sakın ol..dikkat bebiş
evettttttttttttt keşke aynı gun olsak..bakalımmm benım durum ne olcak ama
dımı yaa..
bi anlıktı o geldı ve gıttı allaha şükür iyiyim ki ben
inşallah tez vakitte Rabbim hayırlı kılıp nasip eder hepimizeeeeeOy kızlar annemdeyim bende ablam çalıştığı için ablamın bebise annemle kaynanasi dönüşümlu bakiyo annemde şimdi hanım ne güzel yaa annem mukabeleye gitti ben bakiyom uyutuyom gezdiriyom mama yediriyom:) yerim bu cimcimeyi ben yaaaa bizim de olsun
bol ve kaliteli yumilerin olsun inşallahhhhhArkadaslar alinti yapamiyorum cepten girdigim icin cok tesekkur ederim.opudan ciktim.eve gidiyorum persembe transfer olcak insallah bu sefer olur herkesin kucagini saglikli hayirli bebeklerle doldursun.yice rabbim
amaaaannnn... geçenlerde pazarda bi abla "e hadi yap da bi tane sevelim" dedi..... "ay ne iyi oldu söylediğin ben de biri yap desin diye bekliyodum kıymet abla; emir telakki ederim hemen akşam yapıyorum bi tanedimi ...burası iyi geliyor..
nese sen gene de boşverrrrrrrrrr kafana pek takma..
ayy kıyamam ona yaaa..ne güzel.
bende gorumcemın bebişi olcak onu bekliyorum sevmek ıcın.
insan cok yakını olmayan bebekleri zor seviyor.en azından ben oyleyım..
sen de yok mu? olmuyor mu deyiveriyorlar..
Arkadaslar alinti yapamiyorum cepten girdigim icin cok tesekkur ederim.opudan ciktim.eve gidiyorum persembe transfer olcak insallah bu sefer olur herkesin kucagini saglikli hayirli bebeklerle doldursun.yice rabbim
Toplan bebisim kolay gelsinben biraz daha toparlanayım zor geliyo ama toplancam mecbur yapcak bişi yok
çarşamba gidiyorum memleketime
az kaldı yani
bu süre zarfında sizlerle görüşemeyeceğm çünkü annemin interneti yok
arada sırada buldugum yerden girer bakarım tabiki
Günaydın ozaman kuzumBen sahura geçmişım bile o arada
Günaydın
Günaydın
Günaydın canim
Günaydın hamis
Günaydın tatlmm
Günaydın tatlmm hep dualarımdasın
Ama ama özlerim(
Amin inşallah bitanemOy kızlar annemdeyim bende ablam çalıştığı için ablamın bebise annemle kaynanasi dönüşümlu bakiyo annemde şimdi hanım ne güzel yaa annem mukabeleye gitti ben bakiyom uyutuyom gezdiriyom mama yediriyom:) yerim bu cimcimeyi ben yaaaa bizim de olsun
face de bi arkadaşım bunu paylaşmış.... sizlerle de paylaşmak istedim...
Ulusal bir TV kanalında yazar olarak konuktum. İbretli hayat hikâyesi ekrana yansıtılan bir hanım geldi stüdyoya. Kendisini görür görmez acılarının yüz çizgilerine sindiğini hissettiğiniz bir kadındı.
Hikâyesi şöyleydi: Uzun yıllar kocasıyla birlikte bebek istemişler, yıllar sonra bir bebekleri doğmuş. Lakin bir hastalığa yakalanmış bebek. Boğazından sürekli bir hortuma bağımlı olarak yaşama mahkum olmuş. Tükürüğünü yutarken bile boğulabilirmiş ve bu yüzden gece gündüz 24 saat birisinin sürekli başında uyanık olarak beklemesi gerekliymiş. O kadın bir yıldır bebeği başında böyle bekliyormuş. Eşi işten gelince nöbeti devralıyor, yardım ediyormuş ve kendisi depresyon haplarıyla ayakta duruyormuş.
Ya Rabbim! Ne ağır bir imtihan! Canın çıksa evladını bırakıp uzaklaşamazsın. Tuvalete gitsen korku içerisinde aceleyle geri dönmeye çalışırsın, gözlerin yaslandığın yerde uykuya dalar, azıcık bir iniltiyle yerinden fırlarsın. Evden dışarıya çıkamazsın, pencereye bile yaklaşırken çekinirsin. Bilirsin ki gerektiği saniyede orada olmaz da müdahale edemezsen, bebeğin ihmalin yüzünden boğulacaktır. Ne zor!
Stüdyoda hanımı teselli etmeye çalışırken lafı geveledim, adeta saçmaladım. Ne diyebilirim ki! Gerçekten feci bir zorluk! Ancak kalbimden geçti, Allahım, Sen hikmetsiz zerre iş yapmazsın. Elbette bu takdirinde de bir hikmetin vardır. Rahmet buyur, yardım et!
Bu olaydan sanırım bir yıl sonra, o programın yapımcısı, aynı kanalda aktif rol aldığım başka bir programın yapıcısı oldu. Bir sohbet sırasında o olayı hatırlattım kendisine ve o hikmeti çözemediğimi söyledim. Bana baktı. Hocam, şimdi size bir şey söyleyeceğim, şaşıracaksınız. dedi. Heyecanla gözlerimi diktim.
O programdan sonra o hanımla stüdyo arkasında sohbet etmiştik. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yıllarca çocuğu olmayınca evlat hasretiyle fevkalade yorgun düşmüş ve şöyle söylemiş: Allahım bana öyle bir evlat ver ki, bir dakika bile yanından ayrılmayayım.
Bu söz üzerine donduk kaldık. Evet, o ağır imtihanın sırrı bu duada saklıydı. Hamdolsun, cevabımı aldım. Zor da gelse Allahın takdirine güvenmenin, olur olmaz konuşmamanın ve ne söylediğini bilmenin önemini bir kez daha idrak ettim. Çetin çilelerden geçmemiş bir tek insan yaşamayacaktır bu evrende. Kimse cennete sınanmadan gidemeyecektir. Bunu biliyoruz. Yüce Allah o çocuğa şifa, o anneye sabır lütfetsin ve bizleri korusun. Dr. Muhammed Bozdağ
Günaydın ozaman kuzum
Amin inşallah bitanem
Herşeyin hayırlısıçok üzüldüm kız Rabbim bebise şifa versin
sen aradığında reglim ile aramamı söylemişlerdi regl oldum de; geçen ay gelmedim falan hiç karıştırma.... verirler merak etme
canlarrr nasılsınzzz
inşallah tez vakitte Rabbim hayırlı kılıp nasip eder hepimizeeeee
bol ve kaliteli yumilerin olsun inşallahhhhh
amaaaannnn... geçenlerde pazarda bi abla "e hadi yap da bi tane sevelim" dedi..... "ay ne iyi oldu söylediğin ben de biri yap desin diye bekliyodum kıymet abla; emir telakki ederim hemen akşam yapıyorum bi tane" dedim bizi dinleyen meraklı gözlerin de kıymet ablanın da sesi kesiliverdi... niyeyse
face de bi arkadaşım bunu paylaşmış.... sizlerle de paylaşmak istedim...
“Ulusal bir TV kanalında yazar olarak konuktum. İbretli hayat hikâyesi ekrana yansıtılan bir hanım geldi stüdyoya. Kendisini görür görmez acılarının yüz çizgilerine sindiğini hissettiğiniz bir kadındı.
Hikâyesi şöyleydi: Uzun yıllar kocasıyla birlikte bebek istemişler, yıllar sonra bir bebekleri doğmuş. Lakin bir hastalığa yakalanmış bebek. Boğazından sürekli bir hortuma bağımlı olarak yaşama mahkum olmuş. Tükürüğünü yutarken bile boğulabilirmiş ve bu yüzden gece gündüz 24 saat birisinin sürekli başında uyanık olarak beklemesi gerekliymiş. O kadın bir yıldır bebeği başında böyle bekliyormuş. Eşi işten gelince nöbeti devralıyor, yardım ediyormuş ve kendisi depresyon haplarıyla ayakta duruyormuş.
‘Ya Rabbim! Ne ağır bir imtihan! Canın çıksa evladını bırakıp uzaklaşamazsın. Tuvalete gitsen korku içerisinde aceleyle geri dönmeye çalışırsın, gözlerin yaslandığın yerde uykuya dalar, azıcık bir iniltiyle yerinden fırlarsın. Evden dışarıya çıkamazsın, pencereye bile yaklaşırken çekinirsin. Bilirsin ki gerektiği saniyede orada olmaz da müdahale edemezsen, bebeğin ihmalin yüzünden boğulacaktır. Ne zor!’
Stüdyoda hanımı teselli etmeye çalışırken lafı geveledim, adeta saçmaladım. Ne diyebilirim ki! Gerçekten feci bir zorluk! Ancak kalbimden geçti, ‘Allah’ım, Sen hikmetsiz zerre iş yapmazsın. Elbette bu takdirinde de bir hikmetin vardır. Rahmet buyur, yardım et!’
Bu olaydan sanırım bir yıl sonra, o programın yapımcısı, aynı kanalda aktif rol aldığım başka bir programın yapıcısı oldu. Bir sohbet sırasında o olayı hatırlattım kendisine ve o hikmeti çözemediğimi söyledim. Bana baktı. ‘Hocam, şimdi size bir şey söyleyeceğim, şaşıracaksınız.’ dedi. Heyecanla gözlerimi diktim.
O programdan sonra o hanımla stüdyo arkasında sohbet etmiştik. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yıllarca çocuğu olmayınca evlat hasretiyle fevkalade yorgun düşmüş ve şöyle söylemiş: ‘Allah’ım bana öyle bir evlat ver ki, bir dakika bile yanından ayrılmayayım.’
Bu söz üzerine donduk kaldık. Evet, o ağır imtihanın sırrı bu duada saklıydı. Hamdolsun, cevabımı aldım. Zor da gelse Allah’ın takdirine güvenmenin, olur olmaz konuşmamanın ve ne söylediğini bilmenin önemini bir kez daha idrak ettim. Çetin çilelerden geçmemiş bir tek insan yaşamayacaktır bu evrende. Kimse cennete sınanmadan gidemeyecektir. Bunu biliyoruz. Yüce Allah o çocuğa şifa, o anneye sabır lütfetsin ve bizleri korusun.” Dr. Muhammed Bozdağ
Çok haklısın kuzum Rabbim den herseyin hayırlısıni istemek gerek seni seviyorum şeker kızüzülün diye değil, ağzımızdan çıkana aman diyim dikkat edelim; dualarımızı DOĞRU edelim gibi şeyler düşünerek paylaşmıştım.... Rabbim bebeğe sağlık annesine de metanet versin hakikaten çok zordur....
selam kızlaarr nasılsınızzz
slm şeker iyiyizz sen nasılsın
ayyy cok etkılendmabbım herzaman ne verırse hayırlısını versın ınsallahhface de bi arkadaşım bunu paylaşmış.... sizlerle de paylaşmak istedim...
Ulusal bir TV kanalında yazar olarak konuktum. İbretli hayat hikâyesi ekrana yansıtılan bir hanım geldi stüdyoya. Kendisini görür görmez acılarının yüz çizgilerine sindiğini hissettiğiniz bir kadındı.
Ya Rabbim! Ne ağır bir imtihan! Canın çıksa evladını bırakıp uzaklaşamazsın. Tuvalete gitsen korku içerisinde aceleyle geri dönmeye çalışırsın, gözlerin yaslandığın yerde uykuya dalar, azıcık bir iniltiyle yerinden fırlarsın. Evden dışarıya çıkamazsın, pencereye bile yaklaşırken çekinirsin. Bilirsin ki gerektiği saniyede orada olmaz da müdahale edemezsen, bebeğin ihmalin yüzünden boğulacaktır. Ne zor!
Stüdyoda hanımı teselli etmeye çalışırken lafı geveledim, adeta saçmaladım. Ne diyebilirim ki! Gerçekten feci bir zorluk! Ancak kalbimden geçti, Allahım, Sen hikmetsiz zerre iş yapmazsın. Elbette bu takdirinde de bir hikmetin vardır. Rahmet buyur, yardım et!
Bu olaydan sanırım bir yıl sonra, o programın yapımcısı, aynı kanalda aktif rol aldığım başka bir programın yapıcısı oldu. Bir sohbet sırasında o olayı hatırlattım kendisine ve o hikmeti çözemediğimi söyledim. Bana baktı. Hocam, şimdi size bir şey söyleyeceğim, şaşıracaksınız. dedi. Heyecanla gözlerimi diktim.
O programdan sonra o hanımla stüdyo arkasında sohbet etmiştik. Bana ne dedi biliyor musunuz? Yıllarca çocuğu olmayınca evlat hasretiyle fevkalade yorgun düşmüş ve şöyle söylemiş: Allahım bana öyle bir evlat ver ki, bir dakika bile yanından ayrılmayayım.
Bu söz üzerine donduk kaldık. Evet, o ağır imtihanın sırrı bu duada saklıydı. Hamdolsun, cevabımı aldım. Zor da gelse Allahın takdirine güvenmenin, olur olmaz konuşmamanın ve ne söylediğini bilmenin önemini bir kez daha idrak ettim. Çetin çilelerden geçmemiş bir tek insan yaşamayacaktır bu evrende. Kimse cennete sınanmadan gidemeyecektir. Bunu biliyoruz. Yüce Allah o çocuğa şifa, o anneye sabır lütfetsin ve bizleri korusun. Dr. Muhammed Bozdağ
bende iyim canım iş güç ugrasıyorum yarında babamı fakülteye götürücem öyle işte sen nasılsıniyiyiz bitanem sen nasılsın?
dimi ...burası iyi geliyor..
nese sen gene de boşverrrrrrrrrr kafana pek takma..
ayy kıyamam ona yaaa..ne güzel.
bende gorumcemın bebişi olcak onu bekliyorum sevmek ıcın.
insan cok yakını olmayan bebekleri zor seviyor.en azından ben oyleyım..
sen de yok mu? olmuyor mu deyiveriyorlar..
inşallah tez vakitte Rabbim hayırlı kılıp nasip eder hepimizeeeee
bol ve kaliteli yumilerin olsun inşallahhhhh
amaaaannnn... geçenlerde pazarda bi abla "e hadi yap da bi tane sevelim" dedi..... "ay ne iyi oldu söylediğin ben de biri yap desin diye bekliyodum kıymet abla; emir telakki ederim hemen akşam yapıyorum bi tane" dedim bizi dinleyen meraklı gözlerin de kıymet ablanın da sesi kesiliverdi... niyeyse
Günaydın ozaman kuzum
Amin inşallah bitanem
Herşeyin hayırlısıçok üzüldüm kız Rabbim bebise şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?