üzülün diye değil, ağzımızdan çıkana aman diyim dikkat edelim; dualarımızı DOĞRU edelim gibi şeyler düşünerek paylaşmıştım.... Rabbim bebeğe sağlık annesine de metanet versin hakikaten çok zordur....
Biz niye böyleyiz ya? Benim sülalemde yok ben gibi ev hanımı olmak isteyen arkadaşlarımın içinde de yok hepsi plaza kadını olmak ister. Bana da ver ev işini bebeği hayat amacımı tamamlayayım. Böyle düşünen bizim gibi insanlara sponsor olsalar nolur sanki
bnde de aynı canım ya..bende iyim canım iş güç ugrasıyorum yarında babamı fakülteye götürücem öyle işte sen nasılsın
Çok seviliyo yeğen ya kendi çocuğu olsa insanın nasil sevilir Allah bilir0Biz daha yeni evli olunca kimse bise demiyolar:)
Amin canimm hayırlısıyla insallah
Amin tatlm benim insallah
oyyyy KUZUMBAZAN BANADA OLUYOR RÜYALRIMDA EVLADIM YANIMDA YADA HAMİLEYİM BİR UYANIYORUM Kİ YATAĞIM KARNIM BOŞ SONRA BİR HÜZÜN ÇÖKÜYOR BİR BEBEK BİR HAMİLE HABERİ ALIP GÖTÜRÜYOR BENİ BAZAN HİÇ BİR ŞEY YOKKEN AKLIMA GELİYOR :26::26::26::26:ANNE OLMADIĞIM OLAMADIĞIM BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR ÖYLE KÖTÜ OLUYORUM Kİ SONRA KENDİMİ TOPLARLIYORUM ALLAHA SIĞINIYORUM:26::26::26::26: AMA 3 5 GÜN SONRA YİNE AYNI ALIŞTIM DİYORUM OLMUYOR ALIŞAMIYORUM UNUTTUM DİYORUM UNUTAMIYORUM YANİ MERVEM KARMA KARIŞIK DUGULARLA GELİP GEÇİYOR ÖMÜR
hamile kalmak bebek sahibi olmak kimin aklına gelmiyor ki.
aklından çıkarmaya çalışsan da çevren buna musade etmıyor.
ben şuan mustakıl evde oturuyorum alta katta kıracımızın 2 tane kızı var biri 2 diğeri kaç aylık tam bılmıyorum yakın yakın oldular.nese seslerı okadar cok yukarı geliyor kı..bebeğin gece ağlaması falan..ben bunları duydukça hep üzülüyorumAllahım dıyorum benım de evımde bebek seslerı çınlasın...
ama elden bişey gelmiyor kızlar işte düşündükçe bu durum daha da çok üstümüze geliyor
yanı sende haklısınn canım ama düşünmek kafamıza takmak bize fayda değil zarar getirir.
hep olumlu olmaya çalışalım (bunu ben diorum)
ohoooooooooooo merveye moral verelim derken yeterımm sende çıktın yanı..
ya Allah askına bu sıkıntıları bıze veren kım Rabbım..ee biz şimdi neden kendımızı yıpratıyoruz kı ...Allahım ne zaman vereceğini yada verip vermeyeceğini bilir..bize düşense sabretmek
zor biliyorum ama napalım kı kızlar..
benimde ekimde bende bekliyorum ama bu kadar da kendime dert etmiyorum, boş ver hayatım illaki o günler gelecek hem de çarçabuk
mervecim ama lütfen yaaaa... toparlan hadiiiiielimiz ayağımız tutuyo kimseye muhtaç değiliz; işimiz gücümüz evimiz barkımız boğazımızdan geçen aşımız var.... geçen gün bi arkadaş bahsetmişti, aminosentez testi istemişlerdi de down sedromlu çocuğu olan bir arkadaşından bahsetmişti... "arkamda kalmasın inşallah ne yapar bensiz" diye dua ettiğinden bahsetmişti... düşünebiliyormusun demişti çocuğu kendinden önce ölsün diye dua ediyor.... aynen öyle, düşünmek çok zor belki ancak herkesin türlü türlü dertleri var... başka bir arkadaşım boşanmak üzere olan bi akrabalarından bahsetmişti, gelinlerini pek severlermiş ama aile olmayı bi şekilde yapamamışlar... iki çocukları varmış biri daha bebek.... kadın "bezini mamasını alacak param yok, nasıl bakarım, 1 gün 2 gün 1 hafta yardım ettiler ya sonra" diye düşünüyormuş, çocuk esirgeme kurumuna vermekten bahsetmiş.... hatta abla sana veriyim bile demiş hıçkıra hıçkıra ağlarken, o arkadaş da tedavi gören bi arkadaşım.... yani demem o ki.... dünya derdi olmayan insanlar yaşamayanlar... bu da bizim payımıza düşen, hepsi bu!!!!
sağolun kızlar verdiğiniz destek için asla isyan etmiyorum eğer farkında olmadan ediyorsam da Allah ım affetsin.Herşey ondan gelir dert,sıkıntı,keder de ama bunun yanında sevinç,mutluluk,sağlık da ondan gelir. İsyan etmek ne haddime. Allah ım bu yolda olan hepimize dayanma gücü versin. İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Amayacığım işten çıkıyorum bir kaç güne şirket battı çünkü alamadığım param var nasıl alırım hiç bilmiyorum zaten tedavi maddi manevi zorluyor bide başıma bu geldi bunun yanında eşim de işten ayrıldı 2 ay önce iş bulamadı. Yine de bugünüme şükürler olsun ama hepsi üstüste geldi psikolojim bozuldu bu kadar dertlenmem de bundan kuzumYeni bir işe de giremem şimdi tedavi için tekrar evrakları yenileyeceğim sonra ekim de tedavi (oda maddi olarak nasıl olacak bilmiyorum onu da ertelemek istemiyorum) yeni bir işyeri beni asla kabul etmez sürekli izin isteyeceğim ve gebelik düşünüyorum 2 gün sonra çıkcam diye istemicekler felan
İşten ayrılma vaktim yaklaştıkça hiiiç çalışma azmim kalmadı, öğleden sonra yerime bakacak bayan gelecek ekranım kapalı olabilir beni merak etmeyin.
Yaaa bu arada beni merak eder misiniz görmeseniz?
canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...bnde de aynı canım ya..
ramazan güzel geçiyorda uykusuzluğa halen alışamadım.
hayrola babanın nesi var cnm geçmiş olsun..
İşten ayrılma vaktim yaklaştıkça hiiiç çalışma azmim kalmadı, öğleden sonra yerime bakacak bayan gelecek ekranım kapalı olabilir beni merak etmeyin.
bnde de aynı canım ya..
ramazan güzel geçiyorda uykusuzluğa halen alışamadım.
hayrola babanın nesi var cnm geçmiş olsun..
aman aman bu gunlerın kıymetını bılın madem.
evlat sevgısı başkadır tabı bıtanem
Kuzum Rabbim bi kapıyı kapatıp bir kapıyı açar zor günler bitip güzel günler sizinle olsun sen içini ferah tut canım seni seviyoruzsağolun kızlar verdiğiniz destek için asla isyan etmiyorum eğer farkında olmadan ediyorsam da Allah ım affetsin.Herşey ondan gelir dert,sıkıntı,keder de ama bunun yanında sevinç,mutluluk,sağlık da ondan gelir. İsyan etmek ne haddime. Allah ım bu yolda olan hepimize dayanma gücü versin. İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Amayacığım işten çıkıyorum bir kaç güne şirket battı çünkü alamadığım param var nasıl alırım hiç bilmiyorum zaten tedavi maddi manevi zorluyor bide başıma bu geldi bunun yanında eşim de işten ayrıldı 2 ay önce iş bulamadı. Yine de bugünüme şükürler olsun ama hepsi üstüste geldi psikolojim bozuldu bu kadar dertlenmem de bundan kuzumYeni bir işe de giremem şimdi tedavi için tekrar evrakları yenileyeceğim sonra ekim de tedavi (oda maddi olarak nasıl olacak bilmiyorum onu da ertelemek istemiyorum) yeni bir işyeri beni asla kabul etmez sürekli izin isteyeceğim ve gebelik düşünüyorum 2 gün sonra çıkcam diye istemicekler felan
Dualarimiz seninle canım bizi habersiz bırakmaBeni hatirladinizni bilmiyorum birkaç gün önce yazmistim 3tane embriyon var bugün 3 . gün donup donmiyacagi belli olacak dua edin kizlar banada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...
şimdi rutin kontroller var..
yarında radyo opak madde içirilip usg çekilecek
Yok kız ne özlicez seni ohh deriz phala yok yandan yandan:118: şaka kız merak etmez miyiz hiç
Aynen tatlm aman boşver millete ne yapmıyoz deriz:) ceket degil kocalar deriz
Beni hatirladinizni bilmiyorum birkaç gün önce yazmistim 3tane embriyon var bugün 3 . gün donup donmiyacagi belli olacak dua edin kizlar banada
rabbim yardımcın olsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canım benim inşallahaaaaaaaa çok geçmiş olsun canım ya.
umarım sonuçları da güzel çıkar...
editörümmmmm hadi gel sende katıl bize
çok eğleniyosss biz
canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...
şimdi rutin kontroller var..
yarında radyo opak madde içirilip usg çekilecek
gelemedim dün akşam anneme geçtim erişte kestik akşam akşam
bugün de gelemiyorum bi türlü ev çok fena el atmam lazım..
siz bensiz takılın gelmeye çalışcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?