2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim sana %100 katiliyorum..ben de cok inaniyorum bu duruma..agzimizdan cikana,kalbimizden gecene cok dikkat etmeliyiz..derler ya zaten, laina dikkat et allahin bi tarafina denk gelir diye..benim kendi kendime boyle buyuk laflarim oldu,gerceklesti..
Öldüm bittim,boyle yasayamam veya transfer bile olmadan olmicak,tutmicak,dusecek vs. Gibi seyleri israrla soylenirse gerceklesecegini dusunuyorum bende

sponsor mu, kocalarımız sponsor olsun mesela. Yani devlet eşi çalışmayan için en azından asgari ücret para verse eşlerimize onlarda bize verse

İşten ayrılma vaktim yaklaştıkça hiiiç çalışma azmim kalmadı, öğleden sonra yerime bakacak bayan gelecek ekranım kapalı olabilir beni merak etmeyin.
Yaaa bu arada beni merak eder misiniz görmeseniz?

bende iyim canım iş güç ugrasıyorum yarında babamı fakülteye götürücem öyle işte sen nasılsın
bnde de aynı canım ya..
ramazan güzel geçiyorda uykusuzluğa halen alışamadım.
hayrola babanın nesi var cnm geçmiş olsun..

Çok seviliyo yeğen ya kendi çocuğu olsa insanın nasil sevilir Allah bilir0Biz daha yeni evli olunca kimse bise demiyolar:)

Amin canimm hayırlısıyla insallah

Amin tatlm benim insallah

aman aman bu gunlerın kıymetını bılın madem.
evlat sevgısı başkadır tabı bıtanem

benimde ekimde bende bekliyorum ama bu kadar da kendime dert etmiyorum, boş ver hayatım illaki o günler gelecek hem de çarçabuk

sağolun kızlar verdiğiniz destek için asla isyan etmiyorum eğer farkında olmadan ediyorsam da Allah ım affetsin.Herşey ondan gelir dert,sıkıntı,keder de ama bunun yanında sevinç,mutluluk,sağlık da ondan gelir. İsyan etmek ne haddime. Allah ım bu yolda olan hepimize dayanma gücü versin. İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Amayacığım işten çıkıyorum bir kaç güne şirket battı çünkü alamadığım param var nasıl alırım hiç bilmiyorum zaten tedavi maddi manevi zorluyor bide başıma bu geldi bunun yanında eşim de işten ayrıldı 2 ay önce iş bulamadı. Yine de bugünüme şükürler olsun ama hepsi üstüste geldi psikolojim bozuldu bu kadar dertlenmem de bundan kuzum Yeni bir işe de giremem şimdi tedavi için tekrar evrakları yenileyeceğim sonra ekim de tedavi (oda maddi olarak nasıl olacak bilmiyorum onu da ertelemek istemiyorum) yeni bir işyeri beni asla kabul etmez sürekli izin isteyeceğim ve gebelik düşünüyorum 2 gün sonra çıkcam diye istemicekler felan

Haklısın hayatım en azından eşinin durumu üzücü olmuş, hadi sen çalışmasan eve faydan olur gene kadının evde yapacak bir sürü işi oluyor ama erkek için çok zor. Fakat bunlar gelip geçici bir sıkıntı eminim her şey bir gün yoluna girecektir.

İşten ayrılma vaktim yaklaştıkça hiiiç çalışma azmim kalmadı, öğleden sonra yerime bakacak bayan gelecek ekranım kapalı olabilir beni merak etmeyin.

Ya ama ben seni merak ederim yanında fazla durmasın hemen buraya kaç

Slm kizlar telden giriyom alinti yapamadim bende gaziyi eşime okuttum sinir etmişti beni ben çok aglayip uzulunce eğer böle uzersen kendini bende şöle dua etcem dedi neymiş çocuğumuz olunca Allah konuda yanina alsinmis o kadar sinir oldum ki hemen tövbe ettirdim amaci benim aglamami engellemek ama Allah korusun kabul oluverir uğur kosarin kitabibni okuyorum bu süreçte destek olsun diye tavsiye ederim sizede kizlar bu arada merkezi aradim embriyoları sorcam biz size doncez deyip araniyolar korkuyom hiç kalmadi da ondan mi aramiyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnde de aynı canım ya..
ramazan güzel geçiyorda uykusuzluğa halen alışamadım.
hayrola babanın nesi var cnm geçmiş olsun..
canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...
şimdi rutin kontroller var..
yarında radyo opak madde içirilip usg çekilecek

hımm ne kadar kaldı kı çıkmana canım.?
merak etmezmıyız akıllım AAAaaaa..gün içerisin de en aktif olan kişilerden birisin sen burda..yokluğun hemen anlaşılır..

Yok kız ne özlicez seni ohh deriz phala yok yandan yandan:118: şaka kız merak etmez miyiz hiç

Aynen tatlm aman boşver millete ne yapmıyoz deriz:) ceket degil kocalar deriz

Kuzum Rabbim bi kapıyı kapatıp bir kapıyı açar zor günler bitip güzel günler sizinle olsun sen içini ferah tut canım seni seviyoruz

Beni hatirladinizni bilmiyorum birkaç gün önce yazmistim 3tane embriyon var bugün 3 . gün donup donmiyacagi belli olacak dua edin kizlar banada

Beni hatirladinizni bilmiyorum birkaç gün önce yazmistim 3tane embriyon var bugün 3 . gün donup donmiyacagi belli olacak dua edin kizlar banada

Dualarimiz seninle canım bizi habersiz bırakma

canım babamda diyabete baglı siroz var cok zor günler geçirdik ama atlattıl şükür...

aaaaaaaa çok geçmiş olsun canım ya.
umarım sonuçları da güzel çıkar..

Yok kız ne özlicez seni ohh deriz phala yok yandan yandan:118: şaka kız merak etmez miyiz hiç

Aynen tatlm aman boşver millete ne yapmıyoz deriz:) ceket degil kocalar deriz

öylee...

yoook canım niye merak edelim!! Duymayayım bi daha

editörümmmmm hadi gel sende katıl bize
çok eğleniyosss biz

gelemedim dün akşam anneme geçtim erişte kestik akşam akşam
bugün de gelemiyorum bi türlü ev çok fena el atmam lazım..
siz bensiz takılın gelmeye çalışcam canım

Cok gecmis olsun cok sukur atlatmis benim amcam siroz yuzunden oldu 5 sene once ilan oldu

gelemedim dün akşam anneme geçtim erişte kestik akşam akşam
bugün de gelemiyorum bi türlü ev çok fena el atmam lazım..
siz bensiz takılın gelmeye çalışcam canım

Ev isleri bitmiyor yapiyosun yarin yine aynisi oluyor kolay gelsin sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…