- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Hele bu dönemde sakin haaa..burukluk falan hic hos diill bencede heyecanini bastirmasina izin verme..rabbkm yar ve yardımcın olsun..aramiza hosgeldinAllah razı olsun..
Evet o konuda şanslıyım ama hala uğraşıyorum olmazsa olmuyor işte..
Hayırlısı olsun artık üzülecek gücüm de kalmadı inanın :)
İçim buruk ama bir köşesinde heyecan kıpırtı devam ediyor..
O burukluğun heyecanımı bastırmasına izin vermemeliyim..
Emin ol bi cogumuz düşüyoruz o duruma cokk cokk zor bi surec ama umut var hepimiz icin..keske bu denemede psikolojik destek alsaydin ilac kullanman pek mumkun olmayacakti ama destek ii gelebilirdi bu kadar kötü hissediyorsan..sen buralarda ol..elimizden geldigince destek olur moralini yukseliriz bizHamile kalmak çok zor gibi geliyor bana.. Sanki ben hiç hamile olamazmışım gibi hissediyorum bilmiyorum benden başka hisseden var mı..?
Ama umudum da var işte..
Sanırım ben normal biri değilim psikolojim ciddi derecede bozuk
Çok tşk ederim..
Hoşbuldum.. İnşaAllah herşey güzel olacak.. :)
Eskiden full kk daydım şimdi ara sıra bakıyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim..
Şu an acayip kasık ağrım var..
Peki senin oldu mu bebeğin telden giRiyorum hamileysen de görünmüyor :)
Valla canım senin endoların nerde? benim yumurtalıklardan uzakta mesela hsg'de tüplerimde sorun çıkmadı benim.Sorun etme tüp bebekte tüpler önemli değil biliyosun ki
Benimki de çok kızdı:26: Gerçekten haklılar ama adamlar 15 yıl okusun çok bilmişler gelip doktorluk taslasınbenim kaç cümlemi 'doktor olan benim bırakda onu ben düşüneyim' diye kesti
Ayrıca zarar veriyor olsa bile iyi tarafından bak tamamen bitmiyor
inşallah sorunsuz halledilir şekerimmmKizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
:) eşine yazık seni dr ilaçla uyutmuş da öyle evlenmişçok düşkünüm ben de anneme dünyalara değişmem o da bana öyle, kopamıyorum. Yarım saat uzaklıktaydı ilk yılımızda evim sonra böyle olmaz dedik ben hep yollarda taşındık yanıbaşına. Allah başımızdan eksik etmesin.
Amin inşallah cnm hayırlıysa eğer rabbim güldürsün yüzümüzü.. ben şuan tekrar oraya gitmek bile istemiyorum... beni hastaneye çağırırlarmı acaba değerim sıfıra düşünce... bursada mı oturuyorsun sen.. bende acıbadem maslakta bi dr duydum bakalım..
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Yarın sosyete pazarına gidiyorum annemgilin orda yeni açılıyor bakalım ne kadar sosyetik ciciler var
Açılış var indirimde olur ürünler diye erkenden gidip kapıya dayanayım diyorum
Beğendiklerimde beden kalmazsa bunalıma girerim ben en iyisi sahurdan gideyim
canımm merhaba hoşgeldın senı görmek cok güzel..
senınde mı transferın oldu?
Geçmişe biraz göz attım doktor ve merkezlerden bahsedilmiş.
Eleştirilebilinir ancak dikkatli olmak lazım eleştiri dozunda.
Benim memnun olmadığım merkezden başkası çok memnun ayrılabilir.
Herkes her doktorla aynı iletişimi kuramaz.
Eleştiride ileri gidilirse bu eleştiri olmaz karalamaya girer ki bu da forum kuralları gereği yasaktır.
Bu hususa dikkat etmenizi rica ediyorum.
Kizlar gunaydinnn..bugun transferin 4.gunu..hic birsey hjssetmiyorum..ne kasik agrisi ne bel agrisi ne baska bisey...bu da acayip moralimi bozuyor..digerlerinde de hisseetmemistim...hamile arkadaslarim belirti olmadan hamis olan var mi...offf yine korku basti Allahim sen feraklik ver banaaa...
ben en son değerim 14 de düştü bir daha kan vermedim zaten kendi hastaneme gitmeye de gerek görmedim 1,5 saat mesafede çünkü hastane, sadece doktorumla telefonda konuştum. Br kaç güne de adet oldum. sıfırı görmeyi beklemedim.
Ben zaten şuan regl oluyorum heralde bunu pek anlayamadım.. 9gündür kanıyorum.. doktorum gel derse giderim (2-3saat mesafede de olsa bile) yapılacak bir şey varsa son kez yapılsın bişey olmasın.. bakalım yarın kaç çıkacak değerim....
DEMİ CANIM HAKLIISN VALLLA.
rabbım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?