2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hele bu dönemde sakin haaa..burukluk falan hic hos diill bencede heyecanini bastirmasina izin verme..rabbkm yar ve yardımcın olsun..aramiza hosgeldin

Emin ol bi cogumuz düşüyoruz o duruma cokk cokk zor bi surec ama umut var hepimiz icin..keske bu denemede psikolojik destek alsaydin ilac kullanman pek mumkun olmayacakti ama destek ii gelebilirdi bu kadar kötü hissediyorsan..sen buralarda ol..elimizden geldigince destek olur moralini yukseliriz biz

Çok tşk ederim..
Hoşbuldum.. İnşaAllah herşey güzel olacak.. :)
Eskiden full kk daydım şimdi ara sıra bakıyorum.. Gelişmelerden haberdar ederim..
Şu an acayip kasık ağrım var..
Peki senin oldu mu bebeğin telden giRiyorum hamileysen de görünmüyor :)

yok canım maaleseff bu sefer olmadı bi aşılama bi tüp negatif ve son durum da yeni merkez ve doktor araştırması..eylülle kadar ara verdik eylüldee doktor görüşmeleri başlar kısmet olursa ekim kasım gibide tedavi inşaallah

Dua et ne olur hamilenin duası kabul olurmuş ya şimdi gidiyorum laporoskopiye ve stres yaptım:18::18::18:

Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez

Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez

Canim Allah yar ve yardimcin olsun...su gibi gecsin operasyonun..insaallah hic bii sorun olmadan gecicek canim benim...dualarimdasin...

Kizlar gunaydinnn..bugun transferin 4.gunu..hic birsey hjssetmiyorum..ne kasik agrisi ne bel agrisi ne baska bisey...bu da acayip moralimi bozuyor..digerlerinde de hisseetmemistim...hamile arkadaslarim belirti olmadan hamis olan var mi...offf yine korku basti Allahim sen feraklik ver banaaa...

Ayyyy ne güzel yaa, çok güzel maşallah size

ben en son değerim 14 de düştü bir daha kan vermedim zaten kendi hastaneme gitmeye de gerek görmedim 1,5 saat mesafede çünkü hastane, sadece doktorumla telefonda konuştum. Br kaç güne de adet oldum. sıfırı görmeyi beklemedim.

İnşallah operasyonun sorunsuz geçer canım, inşallah hiç bir zarar ama hiç bir zarar görmez kurtulursun canım. Allah yanında olsun.

aldıklarından bize fotolarını çek gönder

canımm merhaba hoşgeldın senı görmek cok güzel..
senınde mı transferın oldu?

Canım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben sadece "bende gittiğim hastanede bu tür sorunlar yaşadım" dedim :26:

Son düzenleme:

rabbim yardımcın olsun cnm.. içini ferah tut. herkes de aynı etkiyi yaratmıyor... benimde 10 günde başlamıştı ağrım göğüslerimde çok hassasiyet wardı bendede... takılma onlara keyfini sür bence:))
inşallah çok güsel sonuçlanır...

Ben zaten şuan regl oluyorum heralde bunu pek anlayamadım.. 9gündür kanıyorum.. doktorum gel derse giderim (2-3saat mesafede de olsa bile) yapılacak bir şey varsa son kez yapılsın bişey olmasın.. bakalım yarın kaç çıkacak değerim....

neden ki 9 gündür kanaman var bence de doktora git canım. En son değerin kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…