2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosun vakit geçirmek için benmde 4 günüm inş iyi haberler almak nasip olur

neden ki 9 gündür kanaman var bence de doktora git canım. En son değerin kaç çıktı

Bugün transferimin 20. Günü....tahlil günümden beri kanıyorum.. bu sebepten sıkıntılarım var. Dr ismi vermeden kurum için konuşmuş olabilirim. Ama ne doktoruma ulaşabildim (hala daha doktorumdan ses yok) nede kendime önlem aldıracak biriyle muhattab oldum. Kendi kendime kanaya kanaya düşürdüm... bunu kimse anlayamaz... dünkü tahlilimde 139.6 çıktı cnm...düşüyor yane...

Kurum isminden bahsetmiş olabilirim ancak yaşadıklarıma rağmen doktor ismi vermedim.. o kurumda kaç tane doktor var. Zaten bende belirttim bu benim şansım die herkes benim yaşadığımı yaşamayabilir, ayrıcana verdiğim isim benim sölememle karalanacak bir yer değil. Sadece ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Normal yaşamda herkesle otorup konuşamıyacağımız şeyler yaşıyoruz. Bu konularda birbirimize örnek olup yol göstererek ve yaşadığımız deneyimleri paylaşarak tercihlerimizde birbirimize yardımcı oluyoruz.. forum kurallarını çiğnediğimi düşünmüyorum..
Yazdıklarımdada ne kötü bir cümle ne hakaret nede başka bir şey war. Sadece aynı gün içerisinde hayırlı olsun ile başlayan bir telefon görüşmesi, bu hafta %80 düşük yapabilirsinizle bitti... ve sonuç öle de oldu.. bu deneyimimi paylaştım.. sadece bu......

Canım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

MAŞALLAH BİTANEM YAAA.
inşallah olcak bu seferrrr güzel haberlerini bekliyorum

off canım ya geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim..
ama bence başka bi doktora git madem ordan hayır yoksa bunu neden ıhmal edıyorsun kı

bence de doğru söylüyorsun birbirimizden bilgi alıyoruz daha iyi oluyor.Ne şekilde yazdığını bilmiyorum ama merak ettim hangi kurum ve doktormuş.Bu tür şeylere ben önem veririm.Ve tedavi olacağım yeri seçerken de defalarca kk da internette çok yorumları okudum.Buradaki arkadaşlara sordum.şurası nasıl burası nasıl diye.Bizim bir arkadaş iki kere boşuna tüp bebek yaptırdı.kurumun ihmalinden dolayı... istersen bana özel msjdan yazabilrisin gerçekten merak ettim.kurum ve doktor ismini.

inşallah ovu günümdür geçen ay şaşırttı beni bu ay tutturmuşumdur diye umuyorum..
bu hesaptan ben bayrama gebeyim

biz de korunmayı bırakmış ve planlı gebelik düşünen bir çift havasında takılıyoruz
planlarımıza göre de 3 vakte kadar gebelik bekliyoruz

Kız ben senin planını programını yerim bal küpüm bayramda idrar testlerini bekliyoruz o zaman yanında olsam yanaklarından sıkmak istiyorum ben yaaaaaaaa

olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allah sabır versin belki duyulur cumartesi günü olmazsa da en azından tüple de olsa hamile kalabildiğine sevin

canım allah sabır versin ne desek boş gelir sana şuan rabbim dayanma gücü versin belki bir mucize olur duyarsın cumartesi

AYYYY canım yaa şuan şok oldum görünce..ne desem ne yazsam bılıyorum kı az gelicek ama belki bi mucize olurr belkı kalp atışı duyulur ne bıleyım..
rabbım yardımcın olsun sabır versın arkadaşım..

merhaba arkadaşım baya sesiz bugün

aynen canımm oyle vlla

Canım benim nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosun vakit geçirmek için benmde 4 günüm inş iyi haberler almak nasip olur

Canım vakit geçirmek için çocuk gelişim kitapları okuyorum Adem Güneş'in kitapları harika. Herkese tavsiye ederim. Hem bilimsel hem İslami yönden ele alıyor çocuk yetiştirmeyi. Herkese tavsiye ederim.

Dün pencere açık yattığımız için üşüyerek uyandım ve uyandığımda karnım ağrıyordu. Neyseki ısınınca geçti. Onun dışında uykulu ve açım :) Ama öncekilerden edindiğim tecrübe ile belirti aramıyorum.

Sen nasılsın? Yatıyor musun çoğunlukla? Ben hala %30-40 yatıyorum. Rahme giden kan akışı yatarken daha fazla. Biraz bacaklar yukarıda olacak tabii..

canımn benim ya acaba sebebi ne ki sonuçta gebe kalmışsın gerisi neden gelmiyor,doktora bir danış bakalım sebep olarak ne diyecek. çok üzüldüm canım ya. inşallah c.tesiye duyarsın umudunu kesme

Kızlar gebeliği devam etmeyenlere yürekten geçmiş olsun diyorum. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…