Dua et ne olur hamilenin duası kabul olurmuş ya şimdi gidiyorum laporoskopiye ve stres yaptım:18::18::18:
Canım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden ki 9 gündür kanaman var bence de doktora git canım. En son değerin kaç çıktı
Geçmişe biraz göz attım doktor ve merkezlerden bahsedilmiş.
Eleştirilebilinir ancak dikkatli olmak lazım eleştiri dozunda.
Benim memnun olmadığım merkezden başkası çok memnun ayrılabilir.
Herkes her doktorla aynı iletişimi kuramaz.
Eleştiride ileri gidilirse bu eleştiri olmaz karalamaya girer ki bu da forum kuralları gereği yasaktır.
Bu hususa dikkat etmenizi rica ediyorum.
Canım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün transferimin 20. Günü....tahlil günümden beri kanıyorum.. bu sebepten sıkıntılarım var. Dr ismi vermeden kurum için konuşmuş olabilirim. Ama ne doktoruma ulaşabildim (hala daha doktorumdan ses yok) nede kendime önlem aldıracak biriyle muhattab oldum. Kendi kendime kanaya kanaya düşürdüm... bunu kimse anlayamaz... dünkü tahlilimde 139.6 çıktı cnm...düşüyor yane...
Amin canım arkadaşım benim inş
Kurum isminden bahsetmiş olabilirim ancak yaşadıklarıma rağmen doktor ismi vermedim.. o kurumda kaç tane doktor var. Zaten bende belirttim bu benim şansım die herkes benim yaşadığımı yaşamayabilir, ayrıcana verdiğim isim benim sölememle karalanacak bir yer değil. Sadece ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Normal yaşamda herkesle otorup konuşamıyacağımız şeyler yaşıyoruz. Bu konularda birbirimize örnek olup yol göstererek ve yaşadığımız deneyimleri paylaşarak tercihlerimizde birbirimize yardımcı oluyoruz.. forum kurallarını çiğnediğimi düşünmüyorum..
Yazdıklarımdada ne kötü bir cümle ne hakaret nede başka bir şey war. Sadece aynı gün içerisinde hayırlı olsun ile başlayan bir telefon görüşmesi, bu hafta %80 düşük yapabilirsinizle bitti... ve sonuç öle de oldu.. bu deneyimimi paylaştım.. sadece bu......
inşallah ovu günümdür geçen ay şaşırttı beni bu ay tutturmuşumdur diye umuyorum..
bu hesaptan ben bayrama gebeyim
biz de korunmayı bırakmış ve planlı gebelik düşünen bir çift havasında takılıyoruz
planlarımıza göre de 3 vakte kadar gebelik bekliyoruz
Yeni geldim valla yarında pek gelemicem gibi
3 hafta kaldı canım, üzülüyorum artık sık konşamıcağımız için
geldim geldim canım ama azcık geldim
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
HERKESE merhabalarr
merhaba arkadaşım baya sesiz bugün
Canım benim nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyosun vakit geçirmek için benmde 4 günüm inş iyi haberler almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?