2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
off canım ya geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim..
ama bence başka bi doktora git madem ordan hayır yoksa bunu neden ıhmal edıyorsun kı

Gittim cnmm.. ama iş işten geçti buseferlik... bana bu durumda hiçbirşey yapılamayacağına inandırdılar ilk zamanda.. sonrasındaysa geç oldu zaten...
Rabbim ben ne yaparsam yaparsam yapayım o yazmışsa olacatır ve herşeyin hayırlısı diyerek dua etmeye başladım...

Canım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım tebrik ederim gün sayıyorsun demek hadi inşallah bu kez hayırlı haberler veirisin inşallah vakti zamanı gelmiştir

Canım çok üzüldüm doktorlar en iyisini bilir tabi ama bazen geç duyulabiliyormuş bana da devlet hastanesinde 7+3 de ama (karından ultrasonda) kalp atışı yok demişti doktor 1 gün sonra 7+4 de vajinal duyulmuştu inşallah bir mucize olur da cumartesi duyulur

Reactions: 9ay

rabbım hepimizi için de Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın.biz zaten bebek sahibi olmak için bu kadar çabalarken böyle olmaz yanı..
hakları yok ılgisiz umursamaz olmaya..

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat

Ne güzel bende okuyorum ahmet batmanın soğuk kahvesini güzel bi kitap aman dikat et canm sıcak havalrda üştme bide :26:sana diyorum ben üstü açık uyuyorum bizimki örtüyor aslında sonra açıyorum tabi uykuda malum geçen gece uyuyamamıştım çok şukur bu gce iyi uyudmmcanm ben yatmıyorum ama yatr gbi oturuyorum arada dolaşıyorum evn içinde yatr gbi oturursam bacaklarımn altına yastık koyuyorum öyle bakalım bnde ayanen hiç trnsfer olmamış gbiym sanki buna tecrübemimi diyoruz yoksa heves kaçıklığımı bilemicem rbbime sığındım ona emanet ettim hayırlısyla inş güzel olur herşey peki bu kaçıncı oluyor senin canm bnm 3

Bencede...

canım hayırlısı ile ctesi duyarsın bebişinin kalbini. allahım yardımcın olsun

Canım transferin olmuş gözün aydın inşallah bu kez gebeliğin sonuna kadar devam eder hayırlı haberlerini bekliyorum

Amin canm benim sağol inş hepimz muradımıza erelim kimsenin gözündee klmasın inş allhım sağlıklı sıhatli evlatlr nasip etsin canm senin bebiş ne durumda maşllh size

Canımmm çok çok geçmiş olsun.. rabbim hayırlısını nasip etsin.. daha zamanı varmış demekki.. rabbim sana sabır ve güç wersin canım....

Bence de biraz hevesinin kaçmasından oluyor. İnsan kötü şeyleri de çok çabuk unutuyor. Ben de ilk defa yapıyor gibiyim ama çok daha sakinim. Benim 5inci dondurulmuşu saymazsa 4.

canım hayırlısı ile ctesi duyarsın bebişinin kalbini. allahım yardımcın olsun

Canım çok tbrk edrim maşallh meleğin seninleymiş banda dua et olurmu annesipazresi test günüm inş saglıklı ve iyi bi gebelik geçirmeyi nasip etsn rabbim hepimze

ayyy yapma yaaaa, kısmet başka diyecek hiç bir şey yok. Sakın üzülme gene olur

Canım çok tbrk edrim maşallh meleğin seninleymiş banda dua et olurmu annesipazresi test günüm inş saglıklı ve iyi bi gebelik geçirmeyi nasip etsn rabbim hepimze

canım çok sağol :) inşallah güzel sonuçlarını alalım :) dualarım sizlerle :) allahım hepimize minik mucizelerimizi nasip etsin canım :) kucağımızda sevdirsin inşallahhhhhhh :)

Bence de biraz hevesinin kaçmasından oluyor. İnsan kötü şeyleri de çok çabuk unutuyor. Ben de ilk defa yapıyor gibiyim ama çok daha sakinim. Benim 5inci dondurulmuşu saymazsa 4.

Evt canm öyle sanırım eşimde oyle dedi ama inş rabbim bu sefr güldrür canıö bn hep duacıyım sabırla bekliyoruz bu 8 yılımz inş bu yıl çifte bayram yaşamak nasip olur bizlere hayırlısıyla üzlme yok rabbime bıraktık elbet bizmde meleğimz gelck allhın izniyle bnm ablamda hamile 11 sene sonra bi kızı olmuştu doktora gittiler olmz dedi uğrşmadılar 11 sene sonra geldi yeğenm kız şun 3 geçti ve bi erkek kardeşi olcak 5 aylık onun için rabbim büyk canm bu benm ilk donmuş ve 5 gün embriyom inş olumlu olur pazrtesi günü 10 yıl daha yşalancm kesin

değerinde baya yüksekmiş ya arkadaşım tüh, inanamıyorum ya kanaman oluyor ve sen kimseyle görüşemiyorsun pes

canım bu da benim 5. idi donmuşu saymazsak 4. :) inşallah benimki gibi sonu bebişli olur :) test günün ne zaman tatlım :)

canım çok sağol :) inşallah güzel sonuçlarını alalım :) dualarım sizlerle :) allahım hepimize minik mucizelerimizi nasip etsin canım :) kucağımızda sevdirsin inşallahhhhhhh :)

Amin canm inş allhım hayırlısını versin hepimize ayyyy korktum yaaaelmamı iştahla yerken çok ısırmış bide ne göreyim kurt çıktı :18:hemde canlı eşim iş yerinin bahçesinden getrmişti normalde elmam yemem ama bahçenin ki bi başka diyordum hakketten öyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…