off canım ya geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim..
ama bence başka bi doktora git madem ordan hayır yoksa bunu neden ıhmal edıyorsun kı
Canım tebrik ederim gün sayıyorsun demek hadi inşallah bu kez hayırlı haberler veirisin inşallah vakti zamanı gelmiştirCanım günaydın. Seni görmek de çok güzel. Evet bugün transferin 3. Günü. 3. Gün embryosuydu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gittim cnmm.. ama iş işten geçti buseferlik... bana bu durumda hiçbirşey yapılamayacağına inandırdılar ilk zamanda.. sonrasındaysa geç oldu zaten...
Rabbim ben ne yaparsam yaparsam yapayım o yazmışsa olacatır ve herşeyin hayırlısı diyerek dua etmeye başladım...
rabbım hepimizi için de Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın.biz zaten bebek sahibi olmak için bu kadar çabalarken böyle olmaz yanı..
hakları yok ılgisiz umursamaz olmaya..
Canım vakit geçirmek için çocuk gelişim kitapları okuyorumAdem Güneş'in kitapları harika. Herkese tavsiye ederim. Hem bilimsel hem İslami yönden ele alıyor çocuk yetiştirmeyi. Herkese tavsiye ederim.
Dün pencere açık yattığımız için üşüyerek uyandım ve uyandığımda karnım ağrıyordu. Neyseki ısınınca geçti. Onun dışında uykulu ve açım :) Ama öncekilerden edindiğim tecrübe ile belirti aramıyorum.
Sen nasılsın? Yatıyor musun çoğunlukla? Ben hala %30-40 yatıyorum. Rahme giden kan akışı yatarken daha fazla. Biraz bacaklar yukarıda olacak tabii..
bence de doğru söylüyorsun birbirimizden bilgi alıyoruz daha iyi oluyor.Ne şekilde yazdığını bilmiyorum ama merak ettim hangi kurum ve doktormuş.Bu tür şeylere ben önem veririm.Ve tedavi olacağım yeri seçerken de defalarca kk da internette çok yorumları okudum.Buradaki arkadaşlara sordum.şurası nasıl burası nasıl diye.Bizim bir arkadaş iki kere boşuna tüp bebek yaptırdı.kurumun ihmalinden dolayı... istersen bana özel msjdan yazabilrisin gerçekten merak ettim.kurum ve doktor ismini.
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Canım transferin olmuş gözün aydın inşallah bu kez gebeliğin sonuna kadar devam eder hayırlı haberlerini bekliyorum
Ne güzel bende okuyorum ahmet batmanın soğuk kahvesini güzel bi kitapaman dikat et canm sıcak havalrda üştme bide :26:sana diyorum ben üstü açık uyuyorum bizimki örtüyor aslında sonra açıyorum tabi uykuda malum geçen gece uyuyamamıştım çok şukur bu gce iyi uyudmm canm ben yatmıyorum ama yatr gbi oturuyorum arada dolaşıyorum evn içinde yatr gbi oturursam bacaklarımn altına yastık koyuyorum öyle bakalım bnde ayanen hiç trnsfer olmamış gbiym sanki buna tecrübemimi diyoruz yoksa heves kaçıklığımı bilemicem rbbime sığındım ona emanet ettim hayırlısyla inş güzel olur herşey peki bu kaçıncı oluyor senin canm bnm 3
canım hayırlısı ile ctesi duyarsın bebişinin kalbini. allahım yardımcın olsun
hımmmmmmmmm az kalmış canım...
aa nıe az konuşçaz gelırsın yınee
Canım çok tbrk edrim maşallh meleğin seninleymiş banda dua et olurmu annesipazresi test günüm inş saglıklı ve iyi bi gebelik geçirmeyi nasip etsn rabbim hepimze
yok gelirimde yerime biri geldi iş öğretiyorum o varken ekranı açamıyorum ondan canım
Bence de biraz hevesinin kaçmasından oluyor. İnsan kötü şeyleri de çok çabuk unutuyor. Ben de ilk defa yapıyor gibiyim ama çok daha sakinim. Benim 5incidondurulmuşu saymazsa 4.
Bugün transferimin 20. Günü....tahlil günümden beri kanıyorum.. bu sebepten sıkıntılarım var. Dr ismi vermeden kurum için konuşmuş olabilirim. Ama ne doktoruma ulaşabildim (hala daha doktorumdan ses yok) nede kendime önlem aldıracak biriyle muhattab oldum. Kendi kendime kanaya kanaya düşürdüm... bunu kimse anlayamaz... dünkü tahlilimde 139.6 çıktı cnm...düşüyor yane...
Bence de biraz hevesinin kaçmasından oluyor. İnsan kötü şeyleri de çok çabuk unutuyor. Ben de ilk defa yapıyor gibiyim ama çok daha sakinim. Benim 5incidondurulmuşu saymazsa 4.
canım çok sağol :) inşallah güzel sonuçlarını alalım :) dualarım sizlerle :) allahım hepimize minik mucizelerimizi nasip etsin canım :) kucağımızda sevdirsin inşallahhhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?