değerinde baya yüksekmiş ya arkadaşım tüh, inanamıyorum ya kanaman oluyor ve sen kimseyle görüşemiyorsunpes
Benımde7+5de duyuldu ancak1hafta sonra kalp durduolmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Valla böyle daha güzel kuzum yat kalk insan sersem oluyor hadi biz evdeyiz çalışanlara zorHayırlı sahurlar tatlimm..biz sahur işini bıraktık..iftar gec oluyo zaten acikmis olmuyorum beni kalkdirma hic sonra sabah zor oluyo didi kocimm..benimde canima cumcumm zati zarzor yidiodum iki lokma kocimin zoruyla artık topu bekleyip suyumu icip yatıyorum bende:))size afiyet seker olsunnn..
sana da hayırlı sahurlar canımcım..
ye ye yat bu sahur bana selülit olarak geri dönücek
Bizde ceket atsa hamile kalıyorum modundayiz ama sanırım bizim ceket guveli spermleri yiyorbiz de korunmayı bırakmış ve planlı gebelik düşünen bir çift havasında takılıyoruz
planlarımıza göre de 3 vakte kadar gebelik bekliyoruz
Canim dualarimiz seninle hersey güzel olacak bizi habersiz bırakmaKizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Offf bitanem yaolmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum �� �� ��
Valla böyle daha güzel kuzum yat kalk insan sersem oluyor hadi biz evdeyiz çalışanlara zor
zaten dombikim iyice sistim
Bu arada iyi alışverişler
Bizde ceket atsa hamile kalıyorum modundayiz ama sanırım bizim ceket guveli spermleri yiyor
Canim dualarimiz seninle hersey güzel olacak bizi habersiz bırakma
Offf bitanem yabu duyguyu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus çok şükür bak hamile kalabildin hem daha yaşında küçük önümüze bakıp yikilmadan yola devam canım
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Kizlar gunaydinnn..bugun transferin 4.gunu..hic birsey hjssetmiyorum..ne kasik agrisi ne bel agrisi ne baska bisey...bu da acayip moralimi bozuyor..digerlerinde de hisseetmemistim...hamile arkadaslarim belirti olmadan hamis olan var mi...offf yine korku basti Allahim sen feraklik ver banaaa...
HERKESE merhabalarr
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Gunaydin kixlar yazilari okudum olumsuzluklar yasayan arkadaslarima gecmis olsun diyorum okurken siz kadar uzuldum inanin bende bir bebesimi kaybetmistim cok zorrr ... hayirlisi diyelim kizlar yasadiklarimiz inanilmaz zor hakli olarak kurumlarimizdan da destek ilgi bekliyoruz bu konuda bende ayni dusunuyorum ama iste olmuyor bize bizden baskasinin hayri yok deyip birakiyorum ben ama denemeye devam durmak yok sevgilerrrrr
Kurum isminden bahsetmiş olabilirim ancak yaşadıklarıma rağmen doktor ismi vermedim.. o kurumda kaç tane doktor var. Zaten bende belirttim bu benim şansım die herkes benim yaşadığımı yaşamayabilir, ayrıcana verdiğim isim benim sölememle karalanacak bir yer değil. Sadece ben yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Normal yaşamda herkesle otorup konuşamıyacağımız şeyler yaşıyoruz. Bu konularda birbirimize örnek olup yol göstererek ve yaşadığımız deneyimleri paylaşarak tercihlerimizde birbirimize yardımcı oluyoruz.. forum kurallarını çiğnediğimi düşünmüyorum..
Yazdıklarımdada ne kötü bir cümle ne hakaret nede başka bir şey war. Sadece aynı gün içerisinde hayırlı olsun ile başlayan bir telefon görüşmesi, bu hafta %80 düşük yapabilirsinizle bitti... ve sonuç öle de oldu.. bu deneyimimi paylaştım.. sadece bu......
bence de doğru söylüyorsun birbirimizden bilgi alıyoruz daha iyi oluyor.Ne şekilde yazdığını bilmiyorum ama merak ettim hangi kurum ve doktormuş.Bu tür şeylere ben önem veririm.Ve tedavi olacağım yeri seçerken de defalarca kk da internette çok yorumları okudum.Buradaki arkadaşlara sordum.şurası nasıl burası nasıl diye.Bizim bir arkadaş iki kere boşuna tüp bebek yaptırdı.kurumun ihmalinden dolayı... istersen bana özel msjdan yazabilrisin gerçekten merak ettim.kurum ve doktor ismini.
Hepinize sevgiler selamlar kızlar
Kontrolden geldim bir sürü temkinli cümle duydum hiç rahatlayamadım. "Şimdilik iyi" "büyüyor ama bakalım" "kanama var takip edicez" "hayırlısı" vs. sanki bana profesör değil babaannem. İnsan bişeyi de net söyler moral verir. Böyle iştehala duruyor olması tek yaşama sevincim. hiç böyle hayal etmemiştim.
Doktorların bu huyu da çok kötü yaa...Ben de en ufak bişey söylese dünya başıma yıkılacak gibi hissediyorum
Kontrolden geldim bir sürü temkinli cümle duydum hiç rahatlayamadım. "Şimdilik iyi" "büyüyor ama bakalım" "kanama var takip edicez" "hayırlısı" vs. sanki bana profesör değil babaannem. İnsan bişeyi de net söyler moral verir. Böyle iştehala duruyor olması tek yaşama sevincim. hiç böyle hayal etmemiştim.
aldıklarından bize fotolarını çek gönder
zaten dombikim iyice sistim
Bu arada iyi alışverişler
Bizde ceket atsa hamile kalıyorum modundayiz ama sanırım bizim ceket guveli spermleri yiyor
Yaaaa kız ben bile sinir oldumaçılış ertelenmiş
23 temmuza
en sosyetik halimle hazırdım oysaki sosyete pazarının açılışına
geldim ki hazırlıklar devam ediyooo satış vs.. yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?