2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
değerinde baya yüksekmiş ya arkadaşım tüh, inanamıyorum ya kanaman oluyor ve sen kimseyle görüşemiyorsun pes

Aynen öle arkadaşım... efet şakır şakır kanıyosun ve öle kalakalmışsın... elinden gelen bir şey yok... hiçbirşey yapamıosun... artık olan oldu... rabbimin sınavı diyorum....
İnşallah rabbim birgün bizim yüzümüzüde güldürür...

Benımde7+5de duyuldu ancak1hafta sonra kalp durdu

Keske kalbı hıç atmasaydı 6+5de duyulmayınca dr1sans daha verelıım 1hft sonra yenıden bakalım dedı.umıtsızcr yenıden gıttım;ve sesı bana da dınlettı.1hft sonra da az bı kanamayla gıttım;sonuç yaşamıuo kürtaj.keşke hiç duymasaydım diyorum)

hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)

Ayyyyyy canım sen hamilemisin çok sevindim şimdi gördüm vallahi çok çok tebrik ederim vallahi o kadar sevindim ki anlatamam inşallah sağ salim kucağına alırsın rabbim korusun meleğini

Valla böyle daha güzel kuzum yat kalk insan sersem oluyor hadi biz evdeyiz çalışanlara zor
sana da hayırlı sahurlar canımcım..
ye ye yat bu sahur bana selülit olarak geri dönücek
zaten dombikim iyice sistim
Bu arada iyi alışverişler
:92::92::92::92::92::92::92:veeeeeeeEki Görüntüle 1189260

biz de korunmayı bırakmış ve planlı gebelik düşünen bir çift havasında takılıyoruz
planlarımıza göre de 3 vakte kadar gebelik bekliyoruz
Bizde ceket atsa hamile kalıyorum modundayiz ama sanırım bizim ceket guveli spermleri yiyor
Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez
Canim dualarimiz seninle hersey güzel olacak bizi habersiz bırakma
Offf bitanem yabu duyguyu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus çok şükür bak hamile kalabildin hem daha yaşında önümüze bakıp yikilmadan yola devam canım

Son düzenleme:

Gunaydin kixlar yazilari okudum olumsuzluklar yasayan arkadaslarima gecmis olsun diyorum okurken siz kadar uzuldum inanin bende bir bebesimi kaybetmistim cok zorrr ... hayirlisi diyelim kizlar yasadiklarimiz inanilmaz zor hakli olarak kurumlarimizdan da destek ilgi bekliyoruz bu konuda bende ayni dusunuyorum ama iste olmuyor bize bizden baskasinin hayri yok deyip birakiyorum ben ama denemeye devam durmak yok sevgilerrrrr

Kizlarrrrrr dua edin,laporoskopi için gidiyorum.insallah hicbi problem yaşamadan biter,ne tullerime,nede yumurtalık rezervim zarar grlmez

Canim insallah sıkıntısiz atlatır gelirsin

Kuzumm belirti arama bebisin seninle hayırlısıyla

Günaydın fıstık bizde seni çok seviyoruz

HERKESE merhabalarr

Günaydın tatlmm

Insallah duyarsın canim benim hakkınızda hayırlısı insallah

Aynen öle canımm... hepimizin hakkında hayırlısıı....

Mesajda büyük harflerle hastane ismi vurgulanmış alıntı yapmak istemedim.
Hakaret ya da karalama var demedim.
Eleştiri yapılabilir ama konu uzarsa bizler zor durumda kalıyoruz.

benim mesajım sadece bir uyarıdır.
yapılan yorumların herkes tarafından takip edildiğini unutmayın.
söz hakkı doğuyor bu söz hakkını siteye dava açarak kullanabiliyorlar.
daha fazla detaya inmek durumunda değilim.
lütfen aşağıdaki linki ziyaret edermisiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=459043

Hepinize sevgiler selamlar kızlar
Kontrolden geldim bir sürü temkinli cümle duydum hiç rahatlayamadım. "Şimdilik iyi" "büyüyor ama bakalım" "kanama var takip edicez" "hayırlısı" vs. sanki bana profesör değil babaannem. İnsan bişeyi de net söyler moral verir. Böyle işte hala duruyor olması tek yaşama sevincim. hiç böyle hayal etmemiştim.

Doktorların bu huyu da çok kötü yaa...Ben de en ufak bişey söylese dünya başıma yıkılacak gibi hissediyorum

Doktorların bu huyu da çok kötü yaa...Ben de en ufak bişey söylese dünya başıma yıkılacak gibi hissediyorum

İnsanlık tarihi kadar eski bir olay hakkında 2014 yılında hala nasıl net konuşamıyoruz ben anlayamıyorum ya 3 boyutlu ultrasonlar envayi çeşit aletler bişeyler. Hala kısmet hayırlısı bakalım'la devam ediyoruz fal baktırırım ben bunları duymak istesem.
Öfff hiçbi doktora gitmeyip Allaha emanet edip 9 aya erişirsem evde doğurasım var!!!

bu yaşadığını kız kardeşim ilk gebeliğinde yaşadı kesenin etrafında kanama alanı vardı riskli gebelik dendi..
bildiğin ped kullandı kanama alanı yok olana kadar kanaması oluyordu..
biz de her ciddi kanamasında gitti bebek diyorduk
kanama alanı zamanla kayboldu..
sonra normal gebelik sürecine girdi..
şimdi paşamız 5 buçuk yaşında
burada da yaşayan oldu canım ve bugüne kadar olumsuz sonuçlanan olmadı çok şükür..
içini ferah tut ve iş güç yapmadan dikkat et kendine Allahın izniyle hiiiiç bişi olmayacak..

Caniiiiim gecmis olsun dur bakalim bisicik olmaz korkmaaaaaaa sen ..rahat ol ..sakinles bisi yok iyisin ...guzel seyler dusun hatta sen nefes egzersizi yap biraz sirt ustu yat gozlerini kapa guzel bir yer hayal et burnundan nefes al agzindan ver 3 -5 defa yap yeter optummmm sevgilerr

Demek ki cok ciddi bisi yok diye yoralim biz:)) moralini bozma..rahim icinde kanama mi gordu devam eden? İgneye devam mi?kontrol de haftaya mi? Bu arada bende drlarin boyle babanne vari konusmalarina oldum olasi sinir olurum.sonucta ben bilimsel seyler duymak isterim,cahil insan degiliz ki,hani anlamaz desin neyse sen dinlenmene bak,gecer :))

Son düzenleme:
zaten dombikim iyice sistim
Bu arada iyi alışverişler

Bizde ceket atsa hamile kalıyorum modundayiz ama sanırım bizim ceket guveli spermleri yiyor

bi dönem çok gezdin her gittiğin yerde kesin bol bol yedin şişersin tabii
güvesiz ceket bulun şekerim şimdilerde inferitlite sebebi zaten güveli ceket henüz tıp kabul etmedi tabii

açılış ertelenmiş
23 temmuza
en sosyetik halimle hazırdım oysaki sosyete pazarının açılışına
geldim ki hazırlıklar devam ediyooo satış vs.. yok
Yaaaa kız ben bile sinir oldumnapalım artık 23 temmuzu bekleyip görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…