Kız ben senin planını programını yerim bal küpüm bayramda idrar testlerini bekliyoruz o zaman yanında olsam yanaklarından sıkmak istiyorum ben yaaaaaaaa
bu yaşadığını kız kardeşim ilk gebeliğinde yaşadı kesenin etrafında kanama alanı vardı riskli gebelik dendi..
bildiğin ped kullandı kanama alanı yok olana kadar kanaması oluyordu..
biz de her ciddi kanamasında gitti bebek diyorduk
kanama alanı zamanla kayboldu..
sonra normal gebelik sürecine girdi..
şimdi paşamız 5 buçuk yaşında
burada da yaşayan oldu canım ve bugüne kadar olumsuz sonuçlanan olmadı çok şükür..
içini ferah tut ve iş güç yapmadan dikkat et kendine Allahın izniyle hiiiiç bişi olmayacak..
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar merhaba,
Ben doğal yollarla hamile kalmaya çalışıpta kalamayan ve ardından laparoskopik yöntemle endometriozis ameliyatı olup(Kadıköy şifa hast) tüplerimin kapalı olduğunu akışkanlık olmadığını öğrendim ve vakit kaybetmeden direk tüp bebek tedavisine başladım. Ufak bir araştırmayla iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor için AMERİKAN HASTANESİNi tercih ettim ve hemen başladım. Gitmeler gelmeler usg ler iğneler derken 3. Gün transferiyle 2tane kaliteli embriyo yerleştirildi. Herşey gayet iyi giderken tahlil günüm (12.gün) lekelenmem başladı. Sonucum pozitif die sevinirken 2gün sonra löp löp pıhtı atıyorum... kurumda bir doktorla görüşebilmek için göbeğim çatlıyor ve kullandığım jele dewam etmem söyleniyor. Bu arada ben eşim ve kardeşim tırım tırım internette okuyoruz bu tarz vakalarda hap jel iğne takviyesi yapılıyormuş. Yatıyorum ancak kanamam gitgide artıyor doktorum hala yok çünkü yurt dışına çıkmış bunu ne sonra öğreniyorum!!!!! Tekrar tahlil isteniyor ve katlanmaya dewam o gün teldeki ilk kişi hayırlı olsun diyor 2hafta sonra keseyi görmeye gelebilirsiniz dediğinde benim kanamam hala dewam dedim işe gidimmi dedim efet gidebilirsiniz dedi teşefondaki kişi.. aradan 1 saat geçti biri daha aradı 2gün sonna tekrar tahlil yaptırmamı ve sonucunu onlara iletmemi söyledi... aradan 1 saat geçti biri daha aradı telefondaki doktor bu sefer sonucunuz pozitif ancak bu hafta içerisinde %80 düşürebileceğimi söyleyip pazartesi tekrar tahlil yaptırmamı istedi.. ve bugün tahlilimi yaptırdım. Gözleri aydın olsun değerim düşüyor. Dayanamadı ufaklık bu kadar kanamaya..... telde çarşamba tekrar test yapmamı istedi doktor. Heralde o kocaman SIFIRI görmek istiyor.... ama kendi doktorumdan hala ses yok.. en azından bir msj atsaydı bir geçmiş olsun dileseydi.... tatile gitmesine yada kongrede olmasına bir lafım yaok. Ancak asıcık yanımda olsaydı keşke....
Çok zor zamanlar geçirdim deeWamlı gittim geldim yoruldum uykusuz kaldım ilaçlarımın saati geçmesin die yollarda iğnelerimi yaptım... hayallerimde o küçük meleği düşündüm... mart ayı anneleri topiğinde sohbetlere katıldım balık burcu annesi olarak özelliklerini araştırdım felan felan işte.
Bugün annadımki ogün bu gün değilmiş. Rabbime hep dua ettim ondan hayırlısını diledim. Vakti gelince yüzümüzü güldüreceğini biliyorum ama olmaz isede ondan sabır ve güç diledim... her şerde vardır bir hayır....
Sizlerin hikayesini okuyup bende tedavi olacağım günü bekleyeceğim.. kısa bir dinlenmeden sonra tekrar başlıcam. Bu süreçte sizden doktor tawsiyeleri almak istiyorum....
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin.. inşallah hepiniz rahat hamilelikler geçirirsiniz...
Hepinize bol şanss.....
Yaaaa kız ben bile sinir oldumnapalım artık 23 temmuzu bekleyip görelim
İnsanlık tarihi kadar eski bir olay hakkında 2014 yılında hala nasıl net konuşamıyoruz ben anlayamıyorum ya 3 boyutlu ultrasonlar envayi çeşit aletler bişeyler. Hala kısmet hayırlısı bakalım'la devam ediyoruz fal baktırırım ben bunları duymak istesem.
Öfff hiçbi doktora gitmeyip Allaha emanet edip 9 aya erişirsem evde doğurasım var!!!
Demek ki cok ciddi bisi yok diye yoralim biz:)) moralini bozma..rahim icinde kanama mi gordu devam eden? İgneye devam mi?kontrol de haftaya mi? Bu arada bende drlarin boyle babanne vari konusmalarina oldum olasi sinir olurum.sonucta ben bilimsel seyler duymak isterim,cahil insan degiliz ki,hani anlamaz desinneyse sen dinlenmene bak,gecer :))
Öyle yapalım yavrum :) kanama var zaten kahverengi lekelenme şekline döndü içerde de gördü mü bilmem. Benim de duymak istediklerim her şey süper, kelebekler müthiş falan değil net olsun 30 yıllık hekimsin bin kere karşılaştın aynı durumla desene %80 devam ediyor ya da etmiyor vs. Ama yok... İğneye devam 2 ampulden 1'e düşürdü. Dinlen yorulma kısmet hayırlısı :)
Allah razı olsun canım senin tecrübelerine güveniyorum gerek burdan gerek kendinden epey tecrübe edinmişsin bir çok konuda. İnşallah dediğin gibi olur ama büyük eziyet insana sürekli yüreğin ağzında ben dün gece uyuyamadım endişeden ya bugün kötü bişey duyarsam diye bugün de muayeneden geldim kafamdaki soru işaretlerinin biri bile gitmedi.
Şimdi senin mesajın bile daha iyi geldi 300 lira muayene ücretini size vereydim daha makbulmüş. :):):)
doktorlarında yapabilecek pek birşeyi olmuyor canım bu dönemde biz de kardeşimle ultrason için gidiyorduk sadece sürekli yat iş yapma deniyordu.kanama alanı kendiliğinden geçiyor müdahale yapılabilecek bir durum değil..o yüzden yüreğin ağzında bekliyorsun..doktor seninle gerçekleri konuşmalı zaten evet gebe psikolojisi açısından zor ama riskleri söylemeli..
Canimooo slm kardesine ilac vedilermiydinnn yatmasi disinda opt
kesenin yanında kanama alanı oluşmuştu buna bişey yapamıyorlar canım beklemekten başka...
verilen ilaçlar vitamin progestan vs..kanama alanı ile ilgili değildi..
Öyle yapalım yavrum :) kanama var zaten kahverengi lekelenme şekline döndü içerde de gördü mü bilmem. Benim de duymak istediklerim her şey süper, kelebekler müthiş falan değil net olsun 30 yıllık hekimsin bin kere karşılaştın aynı durumla desene %80 devam ediyor ya da etmiyor vs. Ama yok... İğneye devam 2 ampulden 1'e düşürdü. Dinlen yorulma kısmet hayırlısı :)
Soruyorummmm 9. Gun igne oluyom ya benim yumiler daha 13 falan iyimi boyutu kidiye gore degisir disinda cvp isterim ona gore biraz buyumuyo gibiler ilac dozumu arttirip duruyolarrr cumku
9.günde 13mm biraz yavaş büyüdükleri anlamına geliyor o sebeple doz artırmışlar zaten..
ağırdan alıyor demek yumilerin
9.günde 13mm biraz yavaş büyüdükleri anlamına geliyor o sebeple doz artırmışlar zaten..
ağırdan alıyor demek yumilerin
açılış ertelenmiş
23 temmuza
en sosyetik halimle hazırdım oysaki sosyete pazarının açılışına
geldim ki hazırlıklar devam ediyooo satış vs.. yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?