2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım senin tecrübelerine güveniyorum gerek burdan gerek kendinden epey tecrübe edinmişsin bir çok konuda. İnşallah dediğin gibi olur ama büyük eziyet insana sürekli yüreğin ağzında ben dün gece uyuyamadım endişeden ya bugün kötü bişey duyarsam diye bugün de muayeneden geldim kafamdaki soru işaretlerinin biri bile gitmedi.
Şimdi senin mesajın bile daha iyi geldi 300 lira muayene ücretini size vereydim daha makbulmüş. :):):)

canımm bu mesajı yeni gördüm
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
dış gebelik geçirdiğimdeki yıkımı hatırlıyorum ne hissettiğini anlıyorum...
kese görmeye gitmiştim kese yerinde yok başka yerde yaşıyor bebek dedi berbat bir duyguydu...
Rabbim içine ferahlık versin

Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle bende bebeğimi 10.haftada kaybettim malesef kalp atışları durdu gebeliğin 6.yada 7 haftasında yoğun kanama geçirdim 5 saat sürdü bebeğimi kaybettim sandım hemen doktoruma gittim ultrasonda kalp atışlarını duyduk ve hemen iğneye başladık progeston 2 doz günde kanamalarım durdu 1 hafta dinlendim herşey yoluna girdi derken 10.haftada gelişimi ve kalbi durmuş bebeğimin 12.haftada öğrendim bunu ve kürtajla aldırmak zorunda kaldım.Yani mevlam bebeklerimize ömür verseydi devam edeceklerdi her şeye rağmen.Doktoruna ulaşamaman tabi hoş değil ama yoğun kanamalı gebeliklerin devamını pek istemiyorlar helede ilk ayı ise müdahele etmiyorlar cnm içini rahat tut bunu yaşayacakmışız demek inş diğer tedavilerimiz iyi geçer.Allah yadımcın olsun.

Yaaaa kız ben bile sinir oldumnapalım artık 23 temmuzu bekleyip görelim

aynen canım geldim ki satış falan yok...
annemin hemen arka sokağı olduğundan hemen anneciğime geçtim..
bu sıcakta uzun yol gelip ertelendiğini öğrenseydim cinnet geçirmiş olabilirdim

😆 mantikli hohihihijj

Öyle yapalım yavrum :) kanama var zaten kahverengi lekelenme şekline döndü içerde de gördü mü bilmem. Benim de duymak istediklerim her şey süper, kelebekler müthiş falan değil net olsun 30 yıllık hekimsin bin kere karşılaştın aynı durumla desene %80 devam ediyor ya da etmiyor vs. Ama yok... İğneye devam 2 ampulden 1'e düşürdü. Dinlen yorulma kısmet hayırlısı :)

Ay yeminle sinirlerim bozuldu Kısmet inşallah maşallah

doktorlarında yapabilecek pek birşeyi olmuyor canım bu dönemde biz de kardeşimle ultrason için gidiyorduk sadece sürekli yat iş yapma deniyordu.kanama alanı kendiliğinden geçiyor müdahale yapılabilecek bir durum değil..o yüzden yüreğin ağzında bekliyorsun..doktor seninle gerçekleri konuşmalı zaten evet gebe psikolojisi açısından zor ama riskleri söylemeli..

Soruyorummmm 9. Gun igne oluyom ya benim yumiler daha 13 falan iyimi boyutu kidiye gore degisir disinda cvp isterim ona gore biraz buyumuyo gibiler ilac dozumu arttirip duruyolarrr cumku

Canimooo slm kardesine ilac vedilermiydinnn yatmasi disinda opt

Canimooo slm kardesine ilac vedilermiydinnn yatmasi disinda opt

kesenin yanında kanama alanı oluşmuştu buna bişey yapamıyorlar canım beklemekten başka...
verilen ilaçlar vitamin progestan vs..kanama alanı ile ilgili değildi..

kesenin yanında kanama alanı oluşmuştu buna bişey yapamıyorlar canım beklemekten başka...
verilen ilaçlar vitamin progestan vs..kanama alanı ile ilgili değildi..

Himmmm aladim ya egunalcim benim yumiler pek biyumuyomu ki yaaa dr gityom 12 13 hep boyutu basiyor ilaci oda tup icin toplama icin yani kac olcak boyutu o kacinci gunlere denk geliyor

Ayaincim,bi kere oyle gece uyuyamadim filan olmasin artik bebegini dusun,sen iyi olmalisin ki o da iyi olsun.kahve ise,bisii kalmamis,kahveden korkma diyor drlar.benim kanama oldugunda,bittikten 3gun sonra igneyi kestik garanti olsun diye.seninki de o yuzdendir..iyi dusun,iyi olsun

Soruyorummmm 9. Gun igne oluyom ya benim yumiler daha 13 falan iyimi boyutu kidiye gore degisir disinda cvp isterim ona gore biraz buyumuyo gibiler ilac dozumu arttirip duruyolarrr cumku

9.günde 13mm biraz yavaş büyüdükleri anlamına geliyor o sebeple doz artırmışlar zaten..
ağırdan alıyor demek yumilerin

açılış ertelenmiş
23 temmuza
en sosyetik halimle hazırdım oysaki sosyete pazarının açılışına
geldim ki hazırlıklar devam ediyooo satış vs.. yok

Yapma ya tüh bizde alacağın cicileri bekliyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…