Himmmm aladim ya egunalcim benim yumiler pek biyumuyomu ki yaaa dr gityom 12 13 hep boyutu basiyor ilaci oda tup icin toplama icin yani kac olcak boyutu o kacinci gunlere denk geliyor
Mesajda büyük harflerle hastane ismi vurgulanmış alıntı yapmak istemedim.
Hakaret ya da karalama var demedim.
Eleştiri yapılabilir ama konu uzarsa bizler zor durumda kalıyoruz.
benim mesajım sadece bir uyarıdır.
yapılan yorumların herkes tarafından takip edildiğini unutmayın.
söz hakkı doğuyor bu söz hakkını siteye dava açarak kullanabiliyorlar.
daha fazla detaya inmek durumunda değilim.
lütfen aşağıdaki linki ziyaret edermisiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=459043
yavaş büyüyorlar canım belli..
ama napalım sonu güzel olsun biraz fazla iğne vurcaksın o kadar...
yumilerin olgun sayılabilmesi yani toplanabilmesi için 14mm ve üzeri olması yetiyor ama doktorlar 17mm-18mm istiyorlar en ideal büyüklük çünkü..
Soruyorummmm 9. Gun igne oluyom ya benim yumiler daha 13 falan iyimi boyutu kidiye gore degisir disinda cvp isterim ona gore biraz buyumuyo gibiler ilac dozumu arttirip duruyolarrr cumku
Yaaaaa iste bak demiyorkiii bisi ufffgf aaa kac olmaliydi misal
Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle bende bebeğimi 10.haftada kaybettim malesef kalp atışları durdu gebeliğin 6.yada 7 haftasında yoğun kanama geçirdim 5 saat sürdü bebeğimi kaybettim sandım hemen doktoruma gittim ultrasonda kalp atışlarını duyduk ve hemen iğneye başladık progeston 2 doz günde kanamalarım durdu 1 hafta dinlendim herşey yoluna girdi derken 10.haftada gelişimi ve kalbi durmuş bebeğimin 12.haftada öğrendim bunu ve kürtajla aldırmak zorunda kaldım.Yani mevlam bebeklerimize ömür verseydi devam edeceklerdi her şeye rağmen.Doktoruna ulaşamaman tabi hoş değil ama yoğun kanamalı gebeliklerin devamını pek istemiyorlar helede ilk ayı ise müdahele etmiyorlar cnm içini rahat tut bunu yaşayacakmışız demek inş diğer tedavilerimiz iyi geçer.Allah yadımcın olsun.
Canim,senin 9.gun ignenin mi yoksa reglinin gunu mu? Benim ilk tedavide 7gun igne ile reglin 12.gunu,ikinci tedavimde ise 9gun igne ile reglin 14.gunu opu oldum.senin bence simdilik geri geliyor eger ignenin 9.gunu ise,ama dozunu artirirlar zaten,sen dert etme..yumilerin toplanmasi icin en az 18mm olmali diye biliyorum,benim iyi olanlar 21-22mm olmustu sanirim..
Konunun uzadğını düşünmüyorum.. arkadaşlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kimsenin takıldığı bir nokta yok bence...
Ayaincim,bi kere oyle gece uyuyamadim filan olmasin artikbebegini dusun,sen iyi olmalisin ki o da iyi olsun.kahve ise,bisii kalmamis,kahveden korkma diyor drlar.benim kanama oldugunda,bittikten 3gun sonra igneyi kestik garanti olsun diye.seninki de o yuzdendir..iyi dusun,iyi olsun
Yaaaaaaa himmm benim ignemde 9. Gunum adetin 2. Gunu baslandiya igneler ama bugun ta vurulmadim ya . Ve 8. Gun bakildi en buyuk 13.5 tu o zaman 7 tane igne vurulmusum 8. Gun muayene olmusum 13.5 mus buyugu heee tmmm bole oluyor ay kafam karisti beeeee yani 7 tane igne vurulmu halimde 13.5 mus demiiii hehehe kafayi yicem demistim hahahahaha
Egunal! Nasılsın canım?
Yarın eşimin doğum günü. Malum dışarı çıkamıyorum. Ona evde şirin bir yaş pasta yapmak istiyorum. Bunu bilsen bilsen sen bilirsin. Paylaşabileceğin bir tarifin varsa çooook mutlu olurum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar suan aglama modundayim kendimi tutamiyorum konusabilecegim derdimi anlayabilecek kimse yok evin icerisinde sesli agliyorum allah yardimcimiz olsun yaa bugunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldursun cok zor cookkkk :'( :'( :'(
doktorlarında yapabilecek pek birşeyi olmuyor canım bu dönemde biz de kardeşimle ultrason için gidiyorduk sadece sürekli yat iş yapma deniyordu.kanama alanı kendiliğinden geçiyor müdahale yapılabilecek bir durum değil..o yüzden yüreğin ağzında bekliyorsun..doktor seninle gerçekleri konuşmalı zaten evet gebe psikolojisi açısından zor ama riskleri söylemeli..
Kahverengi dedim ben de doktora biraz rahatlatır diye kırmızı değil dedim olsun kanaman devam ediyor sonuçta dedi. İğnelerin bi zararı olmaz sanırım 1 ampule düşürmesini iyi bişey sayıyorum. Sağol canım desteğin için inşallah iyi olur sonumuz.
Evet bana da aynısını söyledi dinlen yorulma. Bi de 2-3 hafta sonraya kontrol veriyor sabredip bekliycez sonum kardeşin gibi olur umarım. Bugünleri acilen atlatıp unutmak istiyorum.
noldu
yeni bişey yok dimi:26::26:
hani zaman zaman girdiğimiz anne olamama bunalımındasın öyle anladım ben
kadir gecesine hazırlan canım yine güzel bir etkinlik yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?