2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Himmmm aladim ya egunalcim benim yumiler pek biyumuyomu ki yaaa dr gityom 12 13 hep boyutu basiyor ilaci oda tup icin toplama icin yani kac olcak boyutu o kacinci gunlere denk geliyor

yavaş büyüyorlar canım belli..
ama napalım sonu güzel olsun biraz fazla iğne vurcaksın o kadar...
yumilerin olgun sayılabilmesi yani toplanabilmesi için 14mm ve üzeri olması yetiyor ama doktorlar 17mm-18mm istiyorlar en ideal büyüklük çünkü..

Konunun uzadğını düşünmüyorum.. arkadaşlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kimsenin takıldığı bir nokta yok bence...

Yaa 😧 anladim yapcak bisi yok o halde beklicem eeeee buyumedolerse nolcak bu igneler kac gun vurulabilcem ki ay boyu vurulcak degolim ya dimiiiji

Soruyorummmm 9. Gun igne oluyom ya benim yumiler daha 13 falan iyimi boyutu kidiye gore degisir disinda cvp isterim ona gore biraz buyumuyo gibiler ilac dozumu arttirip duruyolarrr cumku

Canim,senin 9.gun ignenin mi yoksa reglinin gunu mu? Benim ilk tedavide 7gun igne ile reglin 12.gunu,ikinci tedavimde ise 9gun igne ile reglin 14.gunu opu oldum.senin bence simdilik geri geliyor eger ignenin 9.gunu ise,ama dozunu artirirlar zaten,sen dert etme..yumilerin toplanmasi icin en az 18mm olmali diye biliyorum,benim iyi olanlar 21-22mm olmustu sanirim..

Kızlar ya hiç yatmadın ama pozitif oldu diyen var mı aranızda? Ben yattım ve olmadı. Ama yine yatıyorum çünkü kalkmak içime sinmiyor.
Yaaaaa iste bak demiyorkiii bisi ufffgf aaa kac olmaliydi misal

Genelde 11. Gün çatlatma iğnesi yaparlar o zamanda 18 ile 22 mm arasında olur. Ilacı arttırınca hızlanır merak etme :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Egunal! Nasılsın canım?
Yarın eşimin doğum günü. Malum dışarı çıkamıyorum. Ona evde şirin bir yaş pasta yapmak istiyorum. Bunu bilsen bilsen sen bilirsin. Paylaşabileceğin bir tarifin varsa çooook mutlu olurum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok saol canım çok teşekkür ederim... zaten bende bu şekilde kendimi teselli ediyorum. Sonrasında belki daha büyük sıkıntılar yaşabilirdim.. daha çok üzüleceğim şeyler olabilirdi.. rabbim böle uygun görmüş... bu tedavi süreci zor ve yıpratıcı birşeymiş... herkes çok hazırlıklı olmalı ve kendini iyi hazırlamalı...
Sanada çok çok geçmiş olsun... sende çok şey atlatmışsın. Elbetteki unutucağız bunları. Allahım bizi inşaalah çok sınamadan yakın zamanda yüzümüzü güldürür...

Yaaaaaaa himmm benim ignemde 9. Gunum adetin 2. Gunu baslandiya igneler ama bugun ta vurulmadim ya . Ve 8. Gun bakildi en buyuk 13.5 tu o zaman 7 tane igne vurulmusum 8. Gun muayene olmusum 13.5 mus buyugu heee tmmm bole oluyor ay kafam karisti beeeee yani 7 tane igne vurulmu halimde 13.5 mus demiiii hehehe kafayi yicem demistim hahahahaha

Evetttttt yavas yavas kafayi siyirmaya basladim hahahahahaaaaaa ay tam koptum ya sinir gulmesi nobeti yasiyom suan 😅😢😥

Kizlar suan aglama modundayim kendimi tutamiyorum konusabilecegim derdimi anlayabilecek kimse yok evin icerisinde sesli agliyorum allah yardimcimiz olsun yaa bugunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldursun cok zor cookkkk :'( :'( :'(

Kahverengi dedim ben de doktora biraz rahatlatır diye kırmızı değil dedim olsun kanaman devam ediyor sonuçta dedi. İğnelerin bi zararı olmaz sanırım 1 ampule düşürmesini iyi bişey sayıyorum. Sağol canım desteğin için inşallah iyi olur sonumuz.

Kafa karisacak bir durum yok,igne yaparsin ertesi gun 1-2mm buyur.yani dun yaptigin ignenin sonucu bugun gorulur zaten.bence dozunu arttirdilarsa,hergun 2mm buyudugunu dusunursek yaklasik bugun dahil 3 gun igne yaparsin.reglinin 13.gunu catlatmani yaparsin diye tahminde bulunabilirim..hayirlisi,kalitelisi olsun yumilerin.

Hemen paylaşayım o zaman..
14-15 cm lik yuvarlak kalıba uyar bu pandispanya tarifi...
3 türk kahvesi fincanı toz şeker
4 '' '' '' un
4 '' '' '' yumurta
yarım türk kahvesi fincanı sıcak su
1 paket kabartma tozu

şeker ve yumurtaları köpürene kadar çırp sıcak suyu ilave et yine çırp
un ve kabartma tozunu eleyerek ekle ve tekrar karıştır..
karışımı kalıba dök önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişir.
ilk 20 dk fırını açma sakın...
piştikten hemen sonrada çıkarma fırında kalsın ılınsın öyle çıkar hemen çıkarırsan ortası çöker..
soğusun iyice bir kaç kat kes kalınlığı sana kalmış katların..

ara kremasına

2,5 su bardağı süt
1,5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
1/2 su bardağı şeker
1 paket vanilya
yarım yemek kaşığı tereyağ

tüm malzemeyi (tereyağ ve vanilya hariç )kısık ateşte topaklanmadan karıştırarak pişir muhallebi kıvamına gelsin..
ocaktan indirmeden vanilya ve tereyağı ekle karıştır tamamdır.
soğumaya yakın ara katlara sür istersen meyve ve damla çikolata koy sana kalmış..
dışı içinde krem şanti kullanabilirsin ya da şeker hamurun varsa onunla süsleyebilirsin..

ben sana en basit şekilde yapılanın tarifibi verdim canım...

Son düzenleme:
Kizlar suan aglama modundayim kendimi tutamiyorum konusabilecegim derdimi anlayabilecek kimse yok evin icerisinde sesli agliyorum allah yardimcimiz olsun yaa bugunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldursun cok zor cookkkk :'( :'( :'(

noldu
yeni bişey yok dimi:26::26:
hani zaman zaman girdiğimiz anne olamama bunalımındasın öyle anladım ben
kadir gecesine hazırlan canım yine güzel bir etkinlik yapıcaz

Evet bana da aynısını söyledi dinlen yorulma. Bi de 2-3 hafta sonraya kontrol veriyor sabredip bekliycez sonum kardeşin gibi olur umarım. Bugünleri acilen atlatıp unutmak istiyorum.

Rica ederim canim ne olacak,bende bunlari yasadim sonucta..ilacin zarari filan yok.12.haftaya kadar igneyi kanamasi olmadan kullanan arkadaslar var..bikac gune kesilir merak etme..toplamda kac gundur kanaman vardi?dedigim gibi 7-9.haftada progesteron uretimi kadindan bebegin plasentasina geciyormus.bu donemde kanama olabilirmis.bende mesela rahim icinde kanama gormemisti dr.

Evet bana da aynısını söyledi dinlen yorulma. Bi de 2-3 hafta sonraya kontrol veriyor sabredip bekliycez sonum kardeşin gibi olur umarım. Bugünleri acilen atlatıp unutmak istiyorum.

kanama alanı nasıl yani kesenin hemen üzerindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…