2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım inşallah hiçbi sorun çıkmaz seninde yüzün güler tedavinle inşallah
melindam nereye kayboldu ki burdaydı sanki

Saol tatlmm benim ya insallah gelir bebisler hepimize son tedavilerimiz olsun insallah

Oy benim kuzum7/24 yanındayız

Amin Inşallah bitanem hersey güzel olacak Rabbim bebisle bu sıkıntılarınizi son bulduracak inşallah

Bebeğim bağlantm gitti anca geldmama simidi de sen yoksun

Amin kuzum benimm tedavilerimiz bebisle sonuçlansın insallah tatlmm

Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah
ben henüz o duruma gelemediğim için bilgim yok canım

topikten adam kaçırmalar sıklaşmış diye duydum egunal uyuyo Allahtan

hatırlatırım sabah beni burdan alıp götüren kimdi heh kimdi
hem davet ettiğim topikten kaçış planları yapıyoruz yeni topiğimize davet edicem ben zamanı gelince
bugünlük misafirimiz olsunlar dedim di

selam canmm nasılsın görusmeyelııı

selam canmm nasılsın görusmeyelııı
ii sayılırım kız sen nasılsın misafirlerim vardı yatıya kalan ifatar misafirlerim vardı bugün kaynanamlarda da menemen yaptık yani oruç geldi ben fulll iş güç ne olsun ..
nasıl gidiyor diet kilo verdin mi bakim sen..

sahur güzellerim Ankara için imsak vaktine yarım saatten fazla var hemencecik geldim sabah namazına kadar sizinleyim erken geldim dimi

sahur güzellerim Ankara için imsak vaktine yarım saatten fazla var hemencecik geldim sabah namazına kadar sizinleyim erken geldim dimi

hayırlı sahurlar canım Allah tuttugun niyetleri kabul etsin

bu kızları ben ne emeklerle bugünlere getirdim kaçıp kaçıp gitsinler diyemi ahhh ah sütümü helal etmiyorum

valla ya kendi sabah kaçırdı beni ben melindama link verdim diye bide bana kızıyo

ayrılık vakti yaklaşıyor seni özlicem

bende özlücemmmm bendeeee 5:15 de çıkıcam evden ilk defa bu saate yalnız çıkıcam ama kalabalık olur herhalde ramazan ya ne bileyim 5:30 da havaş geçicek. eşim bgn gece vardiyasında olduguiçin beni yolcu edemedi izin alamadı

hava sıcak ve millet geç saatlere kadar ayakta sabahın 5.15 i kalabalık olmasada illaki ıssızda olmaz ortalık...
kötü dek gelmiş eşinin vardiyası...

hava sıcak ve millet geç saatlere kadar ayakta sabahın 5.15 i kalabalık olmasada illaki ıssızda olmaz ortalık...
kötü dek gelmiş eşinin vardiyası...

evet canım malesef o da 5 gün sonra gelcek o yüzden bugünluk böyle oldu
evimde zaten caddede ondan da pek korkmuyorum
ben çıkıyorum canım son rötuşları yapim
Allah a emanet olun döndüğümde görüşürüzzzz
hepinizi çok seviyorum
beni özleyin anacım bayyyyyyyyy:80::80::80::80::80:

Son düzenleme:

iyi yolculuklar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…