Amin canım inşallah hiçbi sorun çıkmaz seninde yüzün güler tedavinle inşallah
melindam nereye kayboldu ki burdaydı sanki
Oy benim kuzum7/24 yanındayız
Amin Inşallah bitanem hersey güzel olacak Rabbim bebisle bu sıkıntılarınizi son bulduracak inşallah
Bebeğim bağlantm gitti anca geldmama simidi de sen yoksun
kızlar 7 si test tarihimdi ve çok şükür hamileyim bildiğiniz üzere 15 gün sonra gel dediler.23 ünde tekrar gidicem ogün kese ve kalp atışımı bakılacak bide doktor karın ultrasonumu yoksa vajinal ultrasonmu yapıcak bana bilginiz varmı.
burdayım kız soğan kürü topiğindeyim gelsene sende
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=622181&page=800&p=36164292#post36164292
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah
ben henüz o duruma gelemediğim için bilgim yok canım
topikten adam kaçırmalar sıklaşmış diye duydumegunal uyuyo Allahtan
Amin bitanemSaol tatlmm benim ya insallah gelir bebisler hepimize son tedavilerimiz olsun insallah
Amin kuzum benimm tedavilerimiz bebisle sonuçlansın insallah tatlmm
cnm ne dicemi bilemedim çok üzüldüm....
cnm sorunsuz devam eder inşlh kanaman duruda sende dr.dan olumlu sabit cümleler duyarsın...
çok geçmiş olsun tatlım inşlh bundan sonra ki adımların da daha güzel haberler alırsın
hiçbir sıkıntının da olmaması ayrı güzel
ii sayılırım kız sen nasılsın misafirlerim vardı yatıya kalan ifatar misafirlerim vardı bugün kaynanamlarda da menemen yaptık yani oruç geldi ben fulll iş güç ne olsun ..selam canmm nasılsın görusmeyelııı
herşey guzel olacak ınsallah canmm ıcıme öyle doguyooo
iyi gecelerr ben geldııımmmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız???
topikten adam kaçırmalar sıklaşmış diye duydumegunal uyuyo Allahtan
yokummm tabi yaaasizleri çok özlücem
telefonumda internetimde yok ama kocişden ara sıra bakarım sanırım vakit oldukça
sahur güzellerim Ankara için imsak vaktine yarım saatten fazla var hemencecik geldim sabah namazına kadar sizinleyim erken geldim dimi
bu kızları ben ne emeklerle bugünlere getirdim kaçıp kaçıp gitsinler diyemi ahhh ah sütümü helal etmiyorum
ayrılık vakti yaklaşıyor seni özlicem
hayırlı sahurlar canım Allah tuttugun niyetleri kabul etsin
valla ya kendi sabah kaçırdı beni ben melindama link verdim diye bide bana kızıyo
bende özlücemmmm bendeeee5:15 de çıkıcam evden ilk defa bu saate yalnız çıkıcam ama kalabalık olur herhalde ramazan ya ne bileyim 5:30 da havaş geçicek. eşim bgn gece vardiyasında olduguiçin beni yolcu edemedi izin alamadı
hava sıcak ve millet geç saatlere kadar ayakta sabahın 5.15 i kalabalık olmasada illaki ıssızda olmaz ortalık...
kötü dek gelmiş eşinin vardiyası...
bu kızları ben ne emeklerle bugünlere getirdim kaçıp kaçıp gitsinler diyemi ahhh ah sütümü helal etmiyorum
evet canım malesef o da 5 gün sonra gelcek o yüzden bugünluk böyle oldu
evimde zaten caddede ondan da pek korkmuyorum
ben çıkıyorum canım son rötuşları yapim
Allah a emanet olun döndüğümde görüşürüzzzz
hepinizi çok seviyorum
beni özleyin anacım bayyyyyyyyy:80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?