Puf 5ağustos eşimin kontrol tarihiinsallah bunu da güzel atlatır sonra da eylülde mutlu mutlu tedaviye başlarız kuzumm
kızlar 2 gündür gelemedim keyifle nasıll KÖYDEYİM YA İŞLER VARDI BAŞIMI KALDIRANADIM
olmadı kızlar 6+5 im kalp atışı vajinal duyulmadı dr cumartesi kürtaj dedi % 1 ihtimal var sadece kalbinin atması için dedi .2 . Tüp bebek denemem di yıkıldık ağlıyorum 😢 😢 😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar sağlıklı huzrlu mutlu berektli bol pozitfli birgün diliyorumkızlar aklıma takılan bişey var :44: bu 3 tüpüm ama ben hep hiç bişey hissetmiyırum :44: akıntı yada leke yada kasık ağrısı hep gaz oluyor oda normal aşırıda değil gögs agrısıda yok aklıma getrmek yada takmak istemiyorum ama hiç olmamış gbiyim :26: saçmalıyormuyum acaba ya hep hamiş kalanların belirtisi olmuş herkes te olck siye bişeyde yok ama işte naprsınz umut dünyası rabbim büyüksün ne olur hayırlsııyla nasip et bu yolda uğraşıp göz yaşı dökenlerinde kucaklarını boş koymasın inş
Amin canım inş evt ikimzde test günü bekliyoruz benim 3 deneme sen nasılsın canımkızlar siz yeniden tedaviyemi başladınız ne güzel inşallah Rabbim bu sefer yüzlerinizi güldürür
kızlar siz yeniden tedaviyemi başladınız ne güzel inşallah rabbim bu sefer yüzlerinizi güldürür
CANIM YAPMA BÖYLE BELİRTİYE TAKILIP BELİRTİ ARAYIP KENDİNİ ÜZME BU DÖNEM (doğal hamile kalamauan biler için )BEBEKLERİMİZE EN YAKIN OLDUĞUMUZ ZAMANDIR ONLAR İÇİMİZDE BUNU DÜŞÜN ÖLE DAVRAN İNŞŞŞŞŞŞ ALLAHIM OL DEMİŞSE OLACAKTIR TADINI ÇIKAR HAMİEYMİŞSİN GİBİ DAVARAN KENDİNE
inş canım rabbim bu sefr güldürür napim kuzum ya insanız işte bazen oluyor böyle bekleyişteKafayı yemiyoz iyki Ah ah bi gelsin o sıpalar o totoşını ısırcam Allhım hepimize hayırlısıyl nasip etsin inş
güveli ceket nedir bilmiyorum ama şöyle tahmin yürüttüm kocam üstüne ceketini atsa hamile kalırım lafı var ya, bizlerde hamile kalamıyoruz ya işte o ceketler güveli
Bu arada uçan anneye sordum bakalım bana cevap atmış mı?
kızlar 2 gündür gelemedim keyifle nasıll KÖYDEYİM YA İŞLER VARDI BAŞIMI KALDIRANADIM
Fıstık benim telimde hep açık kadınlar kulübü belki ondan arada aşağıda görüyorsun....sen kuaföre mi gidecen sakin saç boyama bk vallahi kızarım 4 ay olsun oyle hatta hic boyama bence.lazer içinde bişey olmaz diyorlar ama allah korusun bişey olursa biz kendimizi yeriz.benim daha gitmedigim seansalrim duruyor iki yildirda gitmiyorum.lazerede dra gidiyorum ama oda bi sıkıntı olmaz ama yapmayalım diyor tüp yaptırdığımı biliyor
homosistein kanda ölçülen aminoasit demek yani protein yapan aminoasitlerdir..
yüksek çıkarsa tekrarlayan düşüklere sebep olur...daha bir çok şeye sebep olur ama bizi ilgilendiren kısmını yazdım sadece..
en ideal değeri 10 un altında olmasıdır seninki sınıra yakın çıkmış..
bazı hastanelerde 13 den az olması yeterli derler..
benim ki 6 küsür çıkmıştı...
lupus antikoagülasyon kan pıhtılaşması ile ilgili ama birim olarak yazmamışsın direk 1.39 demişsin yanında ne yazıyor mm,saniye vs..gibi birimler vardırya hani onlardan...saniye olarak hesap edildiğini biliyorum ben...ona bakıp tekrar yazarsan bildiklerimi yazarım canımcım..
Selam kızlar Günaydın
Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım
Günaydın kızlar sağlıklı huzrlu mutlu berektli bol pozitfli birgün diliyorumkızlar aklıma takılan bişey var :44: bu 3 tüpüm ama ben hep hiç bişey hissetmiyırum :44: akıntı yada leke yada kasık ağrısı hep gaz oluyor oda normal aşırıda değil gögs agrısıda yok aklıma getrmek yada takmak istemiyorum ama hiç olmamış gbiyim :26: saçmalıyormuyum acaba ya hep hamiş kalanların belirtisi olmuş herkes te olck siye bişeyde yok ama işte naprsınz umut dünyası rabbim büyüksün ne olur hayırlsııyla nasip et bu yolda uğraşıp göz yaşı dökenlerinde kucaklarını boş koymasın inş
canım inşş gelir bebiş inşş sağlıkla hepimiz anne oluruz başka bir topiğimiz var orada bir arkadaş ikiz annesi diyorki kızlar dua ediyorum rabbim ne olur tüp arkadaşlarımı tektek evlat ver diye annem kv ben hep birlikteyiz ve pertimiz çıkmış durumdayız diyor
tatlışım ne kadar belirti arama desekte aranıyor demi..
nese bence sen gene de pek düşünme bunları umarımm rabbım bu sefer yüzünü güldürür
Amin canım inş evt ikimzde test günü bekliyoruz benim 3 deneme sen nasılsın canım
sarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnn
KUZUCUMMMMMMMM ben tedaviye başladığımdan berı lazere gıtmıyorum bıraktım arkadaşım da hamış onla aynı yere gıdıyorduk o da bıraktı..
bence sende ara ver ya..
zaten hamışken hormanlar daha da cok çalışıyor pek etkılı olmadığını duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?