2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Puf 5ağustos eşimin kontrol tarihi insallah bunu da güzel atlatır sonra da eylülde mutlu mutlu tedaviye başlarız kuzumm

Bir önce ki kontrolün nasıl güzel çıkmışsa bu ondan da güzel çıkacak inşallah canım bak görürsün içini ferah tut hiç boşuna aklına kötü şeyler getirme.

Günaydın kızlar sağlıklı huzrlu mutlu berektli bol pozitfli birgün diliyorum kızlar aklıma takılan bişey var :44: bu 3 tüpüm ama ben hep hiç bişey hissetmiyırum :44: akıntı yada leke yada kasık ağrısı hep gaz oluyor oda normal aşırıda değil gögs agrısıda yok aklıma getrmek yada takmak istemiyorum ama hiç olmamış gbiyim :26: saçmalıyormuyum acaba ya hep hamiş kalanların belirtisi olmuş herkes te olck siye bişeyde yok ama işte naprsınz umut dünyası rabbim büyüksün ne olur hayırlsııyla nasip et bu yolda uğraşıp göz yaşı dökenlerinde kucaklarını boş koymasın inş

kızlar siz yeniden tedaviyemi başladınız ne güzel inşallah Rabbim bu sefer yüzlerinizi güldürür

çok üzüldüm canımmmmm

CANIM YAPMA BÖYLE BELİRTİYE TAKILIP BELİRTİ ARAYIP KENDİNİ ÜZME BU DÖNEM (doğal hamile kalamauan biler için )BEBEKLERİMİZE EN YAKIN OLDUĞUMUZ ZAMANDIR ONLAR İÇİMİZDE BUNU DÜŞÜN ÖLE DAVRAN İNŞŞŞŞŞŞ ALLAHIM OL DEMİŞSE OLACAKTIR TADINI ÇIKAR HAMİEYMİŞSİN GİBİ DAVARAN KENDİNE

İnş canım rabbim bu sefr güldürür napim kuzum ya insanız işte bazen oluyor böyle bekleyişte kafayı yemiyoz iyki ah ah bi gelsin o sıpalar o totoşını ısırcam allhım hepimize hayırlısıyl nasip etsin inş

canım inşş gelir bebiş inşş sağlıkla hepimiz anne oluruz başka bir topiğimiz var orada bir arkadaş ikiz annesi diyorki kızlar dua ediyorum rabbim ne olur tüp arkadaşlarımı tektek evlat ver diye annem kv ben hep birlikteyiz ve pertimiz çıkmış durumdayız diyor

Selam kızlar Günaydın

Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım

kızlar 2 gündür gelemedim keyifle nasıll KÖYDEYİM YA İŞLER VARDI BAŞIMI KALDIRANADIM

Ben de seni merak ettim çok hoşgeldinnn

Yok canım yaa ne boyaması hayatta boyatmam

doktor sadece bol su iç günlük egzersizlerin ve yürüyüşlerin olsun dedi.Homosistein tedavisi b12 ve folik asitle bide hareketli yaşamla düzelir diyor.benim b12 ve folik asit iyi.bu durumda hareketli yaşam yeterli olur herhalde düşürmek için.Lupus un yanında doğrulama testi ile yazıyor ve üst sınır 1,2 benim ki 1,39 çıkmış başka bişey yazmıyor canım.1,2-1,5 arası zayıf pozitif diyor

Selam kızlar Günaydın

Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım

KUZUCUMMMMMMMM ben tedaviye başladığımdan berı lazere gıtmıyorum bıraktım arkadaşım da hamış onla aynı yere gıdıyorduk o da bıraktı..
bence sende ara ver ya..
zaten hamışken hormanlar daha da cok çalışıyor pek etkılı olmadığını duymuştum

tatlışım ne kadar belirti arama desekte aranıyor demi..
nese bence sen gene de pek düşünme bunları umarımm rabbım bu sefer yüzünü güldürür

Aminnn aminnnn inş canm bnde her dua edişimde hepinize ediyorum rabbime diyorum bu yolda uğraşn göz yşı döküp isteyne herkese hayırlı evlat nasip ey diyorum şuan bnmde ikitane göbüşümde inş rabbim hayırlısıyla nasip edr çok istiyoruz rabbimden oda bizi seviyor dua etmemiz için oda çok istiyor bizden sabırla beklememizi inş mükafatımz olur

tatlışım ne kadar belirti arama desekte aranıyor demi..
nese bence sen gene de pek düşünme bunları umarımm rabbım bu sefer yüzünü güldürür

Evt eloşum ya deliyiz biz sanırım ama güzel delilik bunlar takılmamaya çalışıyorum ama işte oluyor allhıma sığındım kuzum ya inş bu kez sevnriZ

Canım hiç şort ve etek giyemiyorum onu halledeyim bana yeter 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…