2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

seni özlemez olurmuyuz yolun açık olsun tüm işlerin su gibi akıp gitsin canım..
Allaha emanet ol..
Bu arada 20 güne gebe kalırım ben kutlamaya gel mutlaka

Utuysuydu camasiriydi derken bütün muhabbeti kacirdin yine yahu((öperim kizcelerr hayirli sahurlar olsunnn

Çok moralim bozuk günahını aldım benimlen ilgilenmiyir diye ama sormussun beni,Kusum yazan elim kirilsin
Anlamadığım iki şey var dr dün gelip herşey güzel dedi,ama parça aldım patolojiye yolladım hicbirsey çıkmazda dedi,ben tabi kendimde pek olmadığından soramadim ne parçası nerden aldın diye.bugün de arayıp sormam geçen tam odasında 1 saat adam bana dil doktu...bide type başlayın normal yoldan mi deneyim dedigini anlamadım bi tupumun ucunu acmis

Teşekkür eedrım canım bendimde icim rahatladı hep aklımı kurcalıyordu,artık şu yumurtaların kalıtesını artıracak bişeyler yapmam lazım:26::26:

Canım şükürler olsun duaların kabul oldu, inan çok sevindim inşallah bundan sonraki işlerin dahada ras gider

Gecmis olsun canim sukur bak korktugun basina gelmedi.....

Çok şükür canım çok çok sevindim

Çok şükür canım çok çok sevindim

Teşekkür eedrım kızalar inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız,şimdi yumilerimin sayılarını ver kalitesini arttırmak zorundayım..bi aksılık olmazsa bu gelecek adetle tüpe tekrar başlayacağız...ama bu hasta olma işini sevdim,eşim hemen yıllık ıznını kullandı,abımle kardesım yanımda ne ısıtıyorsun ne yapalım dıye.....bügünde evlılık yıl dönümümüz abımle tutturdu hep beraber kutlayacağız dıye.eşiminde canına minnet para harcamayacak ya(abımler ona hesap hiç odetmezler)

Canım aşağıda görüyorum seni iyi misin?:26:

Fıstık benim telimde hep açık kadınlar kulübü belki ondan arada aşağıda görüyorsun....sen kuaföre mi gidecen sakin saç boyama bk vallahi kızarım 4 ay olsun oyle hatta hic boyama bence.lazer içinde bişey olmaz diyorlar ama allah korusun bişey olursa biz kendimizi yeriz.benim daha gitmedigim seansalrim duruyor iki yildirda gitmiyorum.lazerede dra gidiyorum ama oda bi sıkıntı olmaz ama yapmayalım diyor tüp yaptırdığımı biliyor

Hocam sen kendini aştın ya artık saygılar. :) antikoagülasyon felan diyor ya kızlar...
İlber ortaylı 1 egunal 2

Vallahi burda okadar şey okuyoruz ki dra gidince bizde bilmislik tasliyoruz,dr bana laporoskopinin ortasında kalkıp ama bu olmamais kadınlar kulübünde böyle yapılmıştı diye beni uyaracam herhalde diye espiri bile yapmisti bana hep egunal yüzünden ışte bu kadar bilgili olmak zorundami

biliyorum o kadarını kığıız teşekkürler yine de . bu arada şu güveli ceket muhabbeti ne arkadaş cvp vermedi bi de lazer epilasyondan mı bahsetmiş uçan anne, merak ettim

güveli ceket nedir bilmiyorum ama şöyle tahmin yürüttüm kocam üstüne ceketini atsa hamile kalırım lafı var ya, bizlerde hamile kalamıyoruz ya işte o ceketler güveli
Bu arada uçan anneye sordum bakalım bana cevap atmış mı?

Tamam arkadaşım yokluğunu aratmam
ama sen hiç gelmeyecek misin sayfaya?

Bingo doğru tahminnnnn canim benim

Vayyyy demek abinler hesap ödetmezler ha, damatlarını çok seviyorlar demek bizimkilerde ödetmezler. Annem derki biz varsak yanınızda size düşmez

canmmmmmmm evlılık yıldonumunuz kutlu olsun..rabbım sonuna kadar sıze huzur mutluluk versin.
ayrıca geçmiş olsun bundan sonra umarım herşey daha da güzel olucakk

Utuysuydu camasiriydi derken bütün muhabbeti kacirdin yine yahu((öperim kizcelerr hayirli sahurlar olsunnn

Canım bende kaçırıyorum hep akşam muhabbetlerini evde iş bitmiyor ki, ama az kaldı rahat edicem 3 haftaya

Evt canım DUAMIZ BELLİ DUYAN BELLİ GERİSİ TAKDİRİ İLAHİ allhım emeklerimizi boşa çıkrmasın inş ne güzel yıldönmünüz kutlu olsun cnm şimdiden inş son yanlız geçirdiğinz yıldönümü olur bidakine bebişle girersinz allhın izniyle

kızlar 2 gündür gelemedim keyifle nasıll KÖYDEYİM YA İŞLER VARDI BAŞIMI KALDIRANADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…