evet canım malesef o da 5 gün sonra gelcek o yüzden bugünluk böyle oldu
evimde zaten caddede ondan da pek korkmuyorum
ben çıkıyorum canım son rötuşları yapim
Allah a emanet olun döndüğümde görüşürüzzzz
hepinizi çok seviyorum
beni özleyin anacım bayyyyyyyyy:80::80::80::80::80:
Hayırlı olsun taze annecikk rabbim sag saglim kucağına almayi nasip etsin insallahhsağol canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin ama endişeler hiç bitmiyor yaa.bir sürü şey duyuyorum pozitif çıktı diye iş bimiyorki
Eki Görüntüle 1190032
Eki Görüntüle 1190021 Eki Görüntüle 1190029 Eki Görüntüle 1190028 Eki Görüntüle 1190027 Eki Görüntüle 1190026 Eki Görüntüle 1190025 Eki Görüntüle 1190024 Eki Görüntüle 1190023 Eki Görüntüle 1190022 Eki Görüntüle 1190030
Geçenlerde salı günü laparaskopi olcam diye yazmıştın bugün aklımdaydın öğlen gibi geldim topiğe bakındım ses yok akşam oldu artık yazdım desdodan haberi olan varmı yazdıysa ben görmemiş olabilirim diye meğersem yazmamışsın..şimdi gelinece gördüm taze mesajını..güzel haberlerle gelmişsin çok şükürhemen ilk adetle tüpe başlasan ne güzel olur bu tür işlemlerden sonra tedavi verimli oluyor..çooooook geçmiş olsun kuzucum
dogru dogruu hep güvelerin suçu
ama sesli sesli güldüm yemin ederim
cnm ne dicemi bilemedim çok üzüldüm....
cnm sorunsuz devam eder inşlh kanaman duruda sende dr.dan olumlu sabit cümleler duyarsın...
çok geçmiş olsun tatlım inşlh bundan sonra ki adımların da daha güzel haberler alırsın
hiçbir sıkıntının da olmaması ayrı güzel
Canım şükürler olsun duaların kabul oldu, inan çok sevindim inşallah bundan sonraki işlerin dahada ras gider
Gecmis olsun canim sukur bak korktugun basina gelmedi.....
Kuzummmm dikkat et kendine tatlmm
hayırlı yolculuklar şimdiden canim benim öpüyorum çok cook
Ohh geçmiş olsun kuzum ya çok sevindim bak o kadar stres yapıyodun Allahım nasil da yardımcın olmus tatlmartik gelsin bebis hayırlısıyla:))
canımmmmmmmmm çok sevindimmm :)gelsin bebişler gelsn bebişler inşallah :)
canım 1. de hiç belirti yoktuikinci de yani kızımda kasık ağrıları olmuştu ara ara ama çok değil :) 3. de pek yoktu belirti 4.de ooooo çok vardı sıcak basması kasık ağrısı göğüs ağrısı negatif bunda kasık ağrısı ara ara artı gögüslerim şişti ve gaz sancısı oldu test gününe doğru :) vallaa bilemedim ben ilaçlardan diye düşünüyorum :) Allahım yardımcın olsun :) 23ü kadir gecesi :) rabbim sana mucizeni bağışlasın inşallah :) canım bende teste gitmeden hep idrar testi yaptım sayıyı görüp yıkılmak istemedim birden alıştırdım yani 2 seferde daha rahat gittim hamile olduğumu düşünerek pozitifi idrarda görünce :) bence de evde yap önce :)
canım Allahım yardımcın olsun :)
canım özledim seni :) arada gel ama :)
Çok şükür canımçok çok sevindim
Çok şükür canımçok çok sevindim
Canım aşağıda görüyorum seni iyi misin?:26:
Hocam sen kendini aştın ya artık saygılar. :) antikoagülasyon felan diyor ya kızlar...
İlber ortaylı 1 egunal 2
biliyorum o kadarını kığıızteşekkürler yine de . bu arada şu güveli ceket muhabbeti ne arkadaş cvp vermedi bi de lazer epilasyondan mı bahsetmiş uçan anne, merak ettim
geldimmmmm
çantamı hazırladım herşey tastamamhazırım sabah ola ben kaçar memlekete dogru
şimdi burdayım ama daha gitmiyom
ayyyyy ne güldüm ne güldüm güveli ceket
çok yaşa emi sen
kuzummmm gidicem yaa ben yokken karıştırmayı ihmal etme tamam mı
güveli ceket nedir bilmiyorum ama şöyle tahmin yürüttüm kocam üstüne ceketini atsa hamile kalırım lafı var ya, bizlerde hamile kalamıyoruz ya işte o ceketler güveli
Bu arada uçan anneye sordum bakalım bana cevap atmış mı?
Teşekkür eedrım kızalar inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız,şimdi yumilerimin sayılarını ver kalitesini arttırmak zorundayım..bi aksılık olmazsa bu gelecek adetle tüpe tekrar başlayacağız...ama bu hasta olma işini sevdim,eşim hemen yıllık ıznını kullandı,abımle kardesım yanımda ne ısıtıyorsun ne yapalım dıye.....bügünde evlılık yıl dönümümüz abımle tutturdu hep beraber kutlayacağız dıye.eşiminde canına minnet para harcamayacak ya(abımler ona hesap hiç odetmezler)
Teşekkür eedrım kızalar inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alırız,şimdi yumilerimin sayılarını ver kalitesini arttırmak zorundayım..bi aksılık olmazsa bu gelecek adetle tüpe tekrar başlayacağız...ama bu hasta olma işini sevdim,eşim hemen yıllık ıznını kullandı,abımle kardesım yanımda ne ısıtıyorsun ne yapalım dıye.....bügünde evlılık yıl dönümümüz abımle tutturdu hep beraber kutlayacağız dıye.eşiminde canına minnet para harcamayacak ya(abımler ona hesap hiç odetmezler)
Utuysuydu camasiriydi derken bütün muhabbeti kacirdin yine yahu((öperim kizcelerr hayirli sahurlar olsunnn
Dediğin gibi Allah'ın takdiri. Ol dedi mi oluyor. Babasız çocuk olurken, ihtiyarlıkta çocuk olurken Allah'ın rahmetinden umut kesilmez. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ablana da çok sevindim. Allah bağışlasın çocuklarını.
Hem dondurulmuş hem de 5. Gün. Kulağa çok güzel geliyor. Umutlu ol canım... 8 yıl ne güzel uzun bir süre. Daha nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. Bizim de yarın 3. Yıl dönümümüz 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?