Çok moralim bozuk günahını aldım benimlen ilgilenmiyir diye ama sormussun beni,Kusum yazan elim kirilsin
Anlamadığım iki şey var dr dün gelip herşey güzel dedi,ama parça aldım patolojiye yolladım hicbirsey çıkmazda dedi,ben tabi kendimde pek olmadığından soramadim ne parçası nerden aldın diye.bugün de arayıp sormam geçen tam odasında 1 saat adam bana dil doktu...bide type başlayın normal yoldan mi deneyim dedigini anlamadım bi tupumun ucunu acmis
doktor sadece bol su iç günlük egzersizlerin ve yürüyüşlerin olsun dedi.Homosistein tedavisi b12 ve folik asitle bide hareketli yaşamla düzelir diyor.benim b12 ve folik asit iyi.bu durumda hareketli yaşam yeterli olur herhalde düşürmek için.Lupus un yanında doğrulama testi ile yazıyor ve üst sınır 1,2 benim ki 1,39 çıkmış başka bişey yazmıyor canım.1,2-1,5 arası zayıf pozitif diyor
Evt eloşum yadeliyiz biz sanırım ama güzel delilik bunlar takılmamaya çalışıyorum ama işte oluyor allhıma sığındım kuzum ya inş bu kez sevnriZ
inşallah bu son olur ve bebeğin gelir tatlım
bende iyiyim bildiğin gibi yani bi değişiklik yok
hoşbulduk canım sende hoş geldin nasılsın
Canım hiç şort ve etek giyemiyorum onu halledeyim bana yeter 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ii sayılırım kız sen nasılsın misafirlerim vardı yatıya kalan ifatar misafirlerim vardı bugün kaynanamlarda da menemen yaptık yani oruç geldi ben fulll iş güç ne olsun ..
nasıl gidiyor diet kilo verdin mi bakim sen..
Ay saol kuzumm insallah herşey hepimiz için güzel olsun
Hoşgeldin
homosistein dediğin gibi halledilebilir diğerinde tam emin olmamakla birlikte tedavide kan sulandırıcı iğne ya da hap kullanman gerekecek gibi geliyor bana...sınırı abartılı geçmemiş benim ki de böyleydi örneğin üst sınır 60 dı benim ki 62 çıkmıştı bu sebeple iğne kullandım çok ciddi değil ama önlem amaçlı vereyim demişti düşük doz..
Amin inş canım benim ya inş seninkide sana süpriz yapar da mutlulukların en güzelini yaşman nasip olurinşallah bu son olur ve bebeğin gelir tatlım
bende iyiyim bildiğin gibi yani bi değişiklik yok
hoşbulduk canım sende hoş geldin nasılsın
Amin eloşum amin allhım yardımcmz olsun inşaynen canımm ınsan kendıne engel olamıyor..hayırlısı ınsallah
hoşgeldinnnnnnnnnn canımmmmmmm
ne bıleyım bitanem ya benım ıcım rahat etmedı ara verdım.
zaten sınırsız benım kı
Kız hamişCanım hiç şort ve etek giyemiyorum onu halledeyim bana yeter 😁
ayran içip ayrı düştük sanırım artık sana yazdığım mesajlarıda görmüyosun
Amin inş canım benim ya inş seninkide sana süpriz yapar da mutlulukların en güzelini yaşman nasip olur
Amin eloşum amin allhım yardımcmz olsun inş
Kız hamişbak bebişe iyi bak he doktor bana lazeri tavsiye etmiyordu ağdayı öneriyordu zararlı olduğu için istersen ağda yaptır canım
bana mesajmı yazdın görmedim ben
canım cidden görmemişimdir niye ayran içelim ayrı düşelim sen yoksun ki ortalıkta
Selam kızlar Günaydın
Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım
sağol canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin ama endişeler hiç bitmiyor yaa.bir sürü şey duyuyorum pozitif çıktı diye iş bimiyorki
Amin inş canım benim ya inş seninkide sana süpriz yapar da mutlulukların en güzelini yaşman nasip olur
bana mesajmı yazdın görmedim ben
canım cidden görmemişimdir niye ayran içelim ayrı düşelim sen yoksun ki ortalıkta
evet geçen gün yazmıştım görüşmeyeli neler yapıyosun tedaviyi düşünüyomusun diye falan ama cevap yazmayınca unutulduk sandım
Gülden birazdan epilasyona gircem sence ne yapayım?
görmemişim canım seninle yıllarcada görüşmesek asla unutmam kaldı ki burda ayrı gayrı düşcez mümkünatı yok
sigorta işimiz var canım onu halledince eşim hemen başlayacam tedaviye..
büyük ihtimalde recai pabuçcu olcak doktorum tabii bundan eşimin haberi yok ben öyle karar verdim
sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?