2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Parça dediği biyopsidir bu gibi işlemlerde alınır inceleme yaparlar sana özel değil canım..
smear testi gibi düşün...
tüp yapalım dese derdi sanırım adetle gelin başlıyoruz diye bu da senin aklında kalacak bir cümle olurdu sanırım doğal deneyin demiş tüpün ucunu açmışlar ya...tabii yinede imkanın varsa görüş daktırınla..

homosistein dediğin gibi halledilebilir diğerinde tam emin olmamakla birlikte tedavide kan sulandırıcı iğne ya da hap kullanman gerekecek gibi geliyor bana...sınırı abartılı geçmemiş benim ki de böyleydi örneğin üst sınır 60 dı benim ki 62 çıkmıştı bu sebeple iğne kullandım çok ciddi değil ama önlem amaçlı vereyim demişti düşük doz..

ayran içip ayrı düştük sanırım artık sana yazdığım mesajlarıda görmüyosun

Evt eloşum ya deliyiz biz sanırım ama güzel delilik bunlar takılmamaya çalışıyorum ama işte oluyor allhıma sığındım kuzum ya inş bu kez sevnriZ

aynen canımm ınsan kendıne engel olamıyor..hayırlısı ınsallah

inşallah bu son olur ve bebeğin gelir tatlım

bende iyiyim bildiğin gibi yani bi değişiklik yok

hoşbulduk canım sende hoş geldin nasılsın

hoşgeldinnnnnnnnnn canımmmmmmm

Canım hiç şort ve etek giyemiyorum onu halledeyim bana yeter 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne bıleyım bitanem ya benım ıcım rahat etmedı ara verdım.
zaten sınırsız benım kı

arkadaşlarım merhaba Allah nasip kısmet edrse bizde Ağustosda tüp bebek deneyecez,bu yolda inşallah birbirimize destek oluruz birbirimize birer birer hamilelik haberlerini alırız birbirimizin

hahahha evet kız azda olsa verdım ama asıl ıs orucdan sonra baslıyo

sağol canım yardımcı olduğun için Allah razı olsun senden

merhaba arkadaşlar dün ilk tüp bebek tedavimin negatif olduğunu öğrendim zaten 10. günde lekelenmelerim başlamıştı hayırlısı buymuş demekki şimdi 5 tane kaliteli dondurulmuş embriyom var inşallah onlardan pozitif sonuçlar alabilirim

bu işlemde ne gibi ilaçlar kullanılıyor kaçıncı gün transfer yapılıyor hemen bu adetimden sonra başlanabilirmi bilgilendirmisiniz beni

inşallah bu son olur ve bebeğin gelir tatlım

bende iyiyim bildiğin gibi yani bi değişiklik yok

hoşbulduk canım sende hoş geldin nasılsın
Amin inş canım benim ya inş seninkide sana süpriz yapar da mutlulukların en güzelini yaşman nasip olur
Amin eloşum amin allhım yardımcmz olsun inş
Canım hiç şort ve etek giyemiyorum onu halledeyim bana yeter 😁

Kız hamiş bak bebişe iyi bak he doktor bana lazeri tavsiye etmiyordu ağdayı öneriyordu zararlı olduğu için istersen ağda yaptır canım

Benim doktorum da bişey olmaz dedi

Selam kızlar Günaydın

Şimdi gördüm daha mesajlarınızı...Bugün lazer epilasyona gidiyorum drum sorun olmaz dedi ama ben ne olur ne olmaz diye bikini bölgesine yaptırmayacağım

Gel sen bizi dinle hiç yaptırma

sağol canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin ama endişeler hiç bitmiyor yaa.bir sürü şey duyuyorum pozitif çıktı diye iş bimiyorki

Canım önce keseyi görürsün, sonra da kalp atışı için gidersin. Benim doktorum vajinal bakıyordu, hiç bir sıkıntı olmuyor canım merak etme. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

bana mesajmı yazdın görmedim ben
canım cidden görmemişimdir niye ayran içelim ayrı düşelim sen yoksun ki ortalıkta

evet geçen gün yazmıştım görüşmeyeli neler yapıyosun tedaviyi düşünüyomusun diye falan ama cevap yazmayınca unutulduk sandım

evet geçen gün yazmıştım görüşmeyeli neler yapıyosun tedaviyi düşünüyomusun diye falan ama cevap yazmayınca unutulduk sandım

görmemişim canım seninle yıllarcada görüşmesek asla unutmam kaldı ki burda ayrı gayrı düşcez mümkünatı yok
sigorta işimiz var canım onu halledince eşim hemen başlayacam tedaviye..
büyük ihtimalde recai pabuçcu olcak doktorum tabii bundan eşimin haberi yok ben öyle karar verdim
sen ne durumdasın

bende öyle seni unutacağımı hiç zannetmiyorum buraya gelmesemde yazmasamda hep aklımdasın dualarımdasın hamile olduğun haberini okusam en çok sevinenlerin başında ben olurum inan

ben ağustos yada eylül gibi başlayayım diyorum neden bilmiyorum tedaviye başlamak için hiç heves yok içimde oysa bir evladımın olmasını herşeyden çok istiyorum

hep bi kaç gün geciken adetim bu ayda dört gün erken geldi ona çok şaşırdım sıcaklardanmıdır ramazandanmıdır yoksa hormonlar kafayımı yedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…