hoşbulduk tatlım nasılsın
hahahha evet kız azda olsa verdım ama asıl ıs orucdan sonra baslıyo
Hayırlı olsun taze annecikk rabbim sag saglim kucağına almayi nasip etsin insallahh
Canım önce keseyi görürsün, sonra da kalp atışı için gidersin. Benim doktorum vajinal bakıyordu, hiç bir sıkıntı olmuyor canım merak etme. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Cnm araştır bi istersen senbilirsin ama yinede sor bi oyle yp ağda da iyi aslında ama hayrlısıBenim doktorum da bişey olmaz dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende sağol canımamin canım sağol
Merhaba kızlarrr..iyisinizdir insallahh.
Transfer olan arkadaşlarr
Yokhe 9ay insallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür insallah.atladıgım arkadaşlarım varsa kusura bakmayınn.
birazdan gircem diyosun şimdimi fikrimi soruyosun
bikini bölgesine dokundurtma diğer yerleri lazerle şekerim..
Parça dediği biyopsidir bu gibi işlemlerde alınır inceleme yaparlar sana özel değil canım..
smear testi gibi düşün...
tüp yapalım dese derdi sanırım adetle gelin başlıyoruz diye bu da senin aklında kalacak bir cümle olurdu sanırım doğal deneyin demiş tüpün ucunu açmışlar ya...tabii yinede imkanın varsa görüş daktırınla..
homosistein dediğin gibi halledilebilir diğerinde tam emin olmamakla birlikte tedavide kan sulandırıcı iğne ya da hap kullanman gerekecek gibi geliyor bana...sınırı abartılı geçmemiş benim ki de böyleydi örneğin üst sınır 60 dı benim ki 62 çıkmıştı bu sebeple iğne kullandım çok ciddi değil ama önlem amaçlı vereyim demişti düşük doz..
Nasıl olayım bitanem iş güç işte devam..
bende bu reglı ıle tedaviye baslayım dıyorum ama doktor ne der bılmıyorumm..
sen nasılsın
Nasıl olayım bitanem iş güç işte devam..
bende bu reglı ıle tedaviye baslayım dıyorum ama doktor ne der bılmıyorumm..
sen nasılsın
yarın trasnferım var kızlar. şuna buna dıkkat et sunu ye dedıgınız bısey varmı ozellıkle hamıs olanlar
yarın trasnferım var kızlar. şuna buna dıkkat et sunu ye dedıgınız bısey varmı ozellıkle hamıs olanlar
kızlar 7 si test tarihimdi ve çok şükür hamileyim bildiğiniz üzere 15 gün sonra gel dediler.23 ünde tekrar gidicem ogün kese ve kalp atışımı bakılacak bide doktor karın ultrasonumu yoksa vajinal ultrasonmu yapıcak bana bilginiz varmı.
Kız daha zamanı gelmemiş ki :)))) buarada kuaförde jinekolog müşteri var :))) soru yağmuruna tuttum 20 gün önce doğum yapmış bi de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet atlattım canım ama geçti.ölü bebeğim için suni sancı çektim bu çok acı gerçekten.Sana tavsiyem testlerini yaptır genetik test kan pıhtılaşma testi sanırım ilk gebeliğindi benimde ilk gebeliğimde 2. 3. düşükten sonra bu tahlilleri istiyorlar ama ben malesef yalan söleyerek devlette yaptırdım hemde oruçlu oruçlu rabbim affeder inş.2.düşüğüm dedim ve tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum açıkçası kanamalarım büyük parçalar halinde olmuştu neden bekliyeyim dedim kendi kendime bir dahaki tüp bebek için hem bütçemi zorlayacağım hemde aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok kanuni sultan süleymanda yaptırdım testlerimi hiç zorluk çıkarmadılar tavsiye ederim dışarıda çok pahalı bu testler.
Kızlar sağlık ocağına gittim ben bu iğneye niye boyna para veriyorum yazdırmak varken diye düşünüp (2 ay sonra bunu düşünmüş olmam da iyi bişey tabi) Allahım her şey beleş, progestan iğnemi yazdı, tansiyon, kilo, vs bilgilendirme yaptı iğnemi de oldum her gün 7,5 lira veriyodum enjeksiyona. İyi oldu böyle. 15 dk falan yürümesi olmasa süper olay ama işte o kadar yürüyünce bile hemen ağrım lekelerim oldu.eve gelselerdi iyiydi. (Yüzsüzlüğün de bu kadarı)[/QUOTE
Bende hergün iğne oluyorum ilk sefer dışardan aldım bu sefer iki tane yazdırdım Dr a.. Crınone jel de reçeteye giriyormuş .. Dışardan almayın ... Sağlık Ocağı'na gidiyorum bende .. Bugün olduğum iğne yerim hala acıyor ya(( transferimin 8. Günü hiç bir belirtim yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?