2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yarın trasnferım var kızlar. şuna buna dıkkat et sunu ye dedıgınız bısey varmı ozellıkle hamıs olanlar

Merhaba kızlarrr..iyisinizdir insallahh.

Transfer olan arkadaşlarr
Yokhe 9ay insallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür insallah.atladıgım arkadaşlarım varsa kusura bakmayınn.

Benim doktorum da bişey olmaz dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm araştır bi istersen senbilirsin ama yinede sor bi oyle yp ağda da iyi aslında ama hayrlısı
amin canım sağol
Sende sağol canım
Merhaba kızlarrr..iyisinizdir insallahh.

Transfer olan arkadaşlarr
Yokhe 9ay insallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür insallah.atladıgım arkadaşlarım varsa kusura bakmayınn.

Sağol cnm allhım isteyen dileyn herkese nasip etsn inş

birazdan gircem diyosun şimdimi fikrimi soruyosun
bikini bölgesine dokundurtma diğer yerleri lazerle şekerim..

Kız daha zamanı gelmemiş ki :)))) buarada kuaförde jinekolog müşteri var :))) soru yağmuruna tuttum 20 gün önce doğum yapmış bi de

Havaya çarşamba sikisler için gidecem dra,yok canim gelecek ay bi aksilik olmazsa o tüp bebek deneyecek yine hic oyle doğal yolla dene demedi ki bana,biraz iyi olayım eczaneye gidip arı sütü felan alacam

Nasıl olayım bitanem iş güç işte devam..
bende bu reglı ıle tedaviye baslayım dıyorum ama doktor ne der bılmıyorumm..
sen nasılsın

ilk reglin ne zaman ? benim de ilk regli ile sıkıntı olmazsa tedaviye başlayacağız.

yarın trasnferım var kızlar. şuna buna dıkkat et sunu ye dedıgınız bısey varmı ozellıkle hamıs olanlar

hadi bakalım inşallah tuttunur bebişin, dualarımız seninle... ben henüz başlamadığım için ek bilgi veremiyorum

Canim,randevu tarihinde 7.haftani yasiyor olacaksin hesabima gore..yani kese ve kalp atisini goreceksin insallah.ben 6+3 te kalp gordum..

Hayırlı uğurlu olsun. Ben duyduğum her şeyi yaptım kabak çekirdeği ananas vs her sabah yumurta her gün karpuz yedim kabızlığı atlatmak için. Çokça yattım ama yemek yapmak için falan kalktım. 313 Ayetel kürsi okudum onun etkisine çok inandım. Sinirlendim de moralimi de bozdum ağladım ümitsizliğe de kapıldım ama olacağı varsa oluyor işte. Sen mutlu ol güzel düşün düşük tehlikem var bana da dua et arada :) sevgiler.

Kız daha zamanı gelmemiş ki :)))) buarada kuaförde jinekolog müşteri var :))) soru yağmuruna tuttum 20 gün önce doğum yapmış bi de

Hahaha şansa bak onu tutup foruma getirebilir misin? Bayıltıp da olabilir? Çok lazım oluyo burda.

Kızlar sağlık ocağına gittim ben bu iğneye niye boyna para veriyorum yazdırmak varken diye düşünüp (2 ay sonra bunu düşünmüş olmam da iyi bişey tabi) Allahım her şey beleş, progestan iğnemi yazdı, tansiyon, kilo, vs bilgilendirme yaptı iğnemi de oldum her gün 7,5 lira veriyodum enjeksiyona. İyi oldu böyle. 15 dk falan yürümesi olmasa süper olay ama işte o kadar yürüyünce bile hemen ağrım lekelerim oldu. eve gelselerdi iyiydi. (Yüzsüzlüğün de bu kadarı)

renkkk seni o kadar çok merak ettim ki

yazdım ama görmedin herhalde

dualarım seninleydi inan ki

çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca

allah bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…