Canim,randevu tarihinde 7.haftani yasiyor olacaksin hesabima gore..yani kese ve kalp atisini goreceksin insallah.ben 6+3 te kalp gordum..
Cnm nasilsin.uzun zamandir gozukmuyorsunn)
Kızlar sağlık ocağına gittim ben bu iğneye niye boyna para veriyorum yazdırmak varken diye düşünüp (2 ay sonra bunu düşünmüş olmam da iyi bişey tabi) Allahım her şey beleş, progestan iğnemi yazdı, tansiyon, kilo, vs bilgilendirme yaptı iğnemi de oldum her gün 7,5 lira veriyodum enjeksiyona. İyi oldu böyle. 15 dk falan yürümesi olmasa süper olay ama işte o kadar yürüyünce bile hemen ağrım lekelerim oldu.eve gelselerdi iyiydi. (Yüzsüzlüğün de bu kadarı)[/QUOTE
Bende hergün iğne oluyorum ilk sefer dışardan aldım bu sefer iki tane yazdırdım Dr a.. Crınone jel de reçeteye giriyormuş .. Dışardan almayın ... Sağlık Ocağı'na gidiyorum bende .. Bugün olduğum iğne yerim hala acıyor ya(( transferimin 8. Günü hiç bir belirtim yok ...
İyi yapıyosun da niye üzülüyon şimdi belirti yok diye benim öğrendikten sonra bile belirtim olmadı da doktora gittim yok galiba diye.
Bu arada çok az kalmış teste inşallah pozitifi görürsün.
Süper kaç kilo verdin? Ben 2 kg verebildim 4 ay spora gittim :)) ama diyet yapmadım. Muhtemelen şimdi de geri almışımdır.
Bismillah dedik başladık yine canım ne yapalım. Bekleme dönemindeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki gelirim ama aklıma bebek düşüncesi geliyorcanımmmmmmmmm çok sevindimmm :)gelsin bebişler gelsn bebişler inşallah :)
canım 1. de hiç belirti yoktuikinci de yani kızımda kasık ağrıları olmuştu ara ara ama çok değil :) 3. de pek yoktu belirti 4.de ooooo çok vardı sıcak basması kasık ağrısı göğüs ağrısı negatif bunda kasık ağrısı ara ara artı gögüslerim şişti ve gaz sancısı oldu test gününe doğru :) vallaa bilemedim ben ilaçlardan diye düşünüyorum :) Allahım yardımcın olsun :) 23ü kadir gecesi :) rabbim sana mucizeni bağışlasın inşallah :) canım bende teste gitmeden hep idrar testi yaptım sayıyı görüp yıkılmak istemedim birden alıştırdım yani 2 seferde daha rahat gittim hamile olduğumu düşünerek pozitifi idrarda görünce :) bence de evde yap önce :)
canım Allahım yardımcın olsun :)
canım özledim seni :) arada gel ama :)
Bu gün topik ağlıyor kızlar
renkkk seni o kadar çok merak ettim ki
yazdım ama görmedin herhalde
dualarım seninleydi inan ki
çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca
allah bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah
arkadaşlar pazartesi günü 26 yumurta toplandı 20 tanesi kaliteliydi ama 6 tanesi döllendi sizce nasıl sonuç :44:
canım merhaba bende sana cvp yazdım görmedi herhalde dedim telefondan yazdım gitmedi belkide.Kaç sefer bebeğim öldü diye msj yazmaya girdim sana ama yazamadım güzel haberler veriliyor ama kötü haberleri vermek zor.Sen nasılsın bebeş kay aylık oldu inş bir sorun yoktur Allah ikinizede sağlık versin inş.
hakkında hayırlısı olsun canım bende bildiğin gibiyim bi değişiklik yok yani
ilk reglin ne zaman ? benim de ilk regli ile sıkıntı olmazsa tedaviye başlayacağız.
Allah gene yakalandıkşaka şaka sor
peki gelirim ama aklıma bebek düşüncesi geliyorbirazcık hedefimi değiştirdim
durumlar nasıl peki
6 tane iyi bir rakam canım inşallah döllenmeye devam ederler
dün belli oldu 6 tane döllendi bugun sabaha kadar bekledik devam eder mi diye ama olmadı 6 da kaldı onlarda donduruldular canım şimdi adet olmamı beklicez artık
arkadaşlar pazartesi günü 26 yumurta toplandı 20 tanesi kaliteliydi ama 6 tanesi döllendi sizce nasıl sonuç :44:
6 tane ıyı canım ya..
rabbım sonunu güzel eylesin
dün belli oldu 6 tane döllendi bugun sabaha kadar bekledik devam eder mi diye ama olmadı 6 da kaldı onlarda donduruldular canım şimdi adet olmamı beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?