One beeeee ne coklar cok iyi tabikiiiiioiikk bence yani benim okadar azki toplanacak olanlar bile bide kalitesizi dusecez bu sayidan bide dollenemeyenleri acaba yumurta kalcakmi benim icin meraktayim yani senin ki superrrr
Nie dondurdunuz kiiiiiii
Evettt 1. Soru.. bu transfer isi 3. Gun bide 5.gunmus ya bunu embiryo gelisimimi belirliyor yoksa tup bebek merkrzi gunu belirleyip ona goremi gelistirtiyor tsk cvp icin simdiden
dün belli oldu 6 tane döllendi bugun sabaha kadar bekledik devam eder mi diye ama olmadı 6 da kaldı onlarda donduruldular canım şimdi adet olmamı beklicez artık
yumurta çok fazla çogalmiş ve gelişmiş dr bekleyelim sönsünler yoksa zarar verir tutmasını engeller dedi o yuzden adet dönemine kadar beklicez
Neden dondurdular transfer etmediler
Hiiiiiiii tmmm ohhh ne guzel dinlen artik bak en tantanali bolum bitmis sevindimm
yumurtalar çok fazla gelişmişler ve çogalmışlar dr transfer ederse zarar verir tutmasına engel olur sönmelerini bekleyelim dedi o yuzden transfer gelecek aya kaldı
transfer nasıl oluyor bi bilgin var mı
çok üzüldüm inan ki
kanaman olduğunu söylemiştin ama benim de hep oldu herkesin de oluyor
böyle bir sonuç beklemiyordum
rabbim böyle uygun olmuş ne diyelim emir büyük yerden
çok şükür herşey yolunda canım ama bende sürekli yattım diyebilirim
son bir aydır falan işe geliyorum
21.haftadayız canım aminnnn inşallah herşey yolunda gider
dondurulmuşun varmıydı tekrar tedavi düşünüyormusun
Eğer senden çok yumurta toplanmışsa canım 5. güne kadar bekletiyorlar nasıl olsa çok yumurta var diye en uzun yaşaya bileni seçebilmek için bekliyorlar, atıyorum 20 yumurta toplandı 15 döllendi bu durumda 5. güne götürürler.
Fakat 2-3 veya 4 yumurta toplanmışsa 3. günü transfer yaparlar 5. günü beklemenin anlamı olmuyor çünkü zaten az yumurta var ve dışarda bekletip yorulmamaları için daha fazla dışarda tutmayıp transfer yapıyorlar.
Yokk nasil oluyor ben ilkkez deniyom yumilerde daha toplanmadi bilee
anladım canım inş seninkiler de çok ve kaliteli olur
Himmmm benim cok azlarrrrt kiiiii bide buyuyu vrmediler bi turluuuu 😢
Cok sevindim cnm her seyin yolunda gitmesine .dondurulmuslar var cnm 6 tane deneyecegiz tekrar eylul ekim gibi ins bu sefer olur.sen guvenc beyemi devam ediyorsun cnm.
en kısa zamanda büyürler inş canım
dün belli oldu 6 tane döllendi bugun sabaha kadar bekledik devam eder mi diye ama olmadı 6 da kaldı onlarda donduruldular canım şimdi adet olmamı beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?