2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim tuzsuz ye kanl çekirdeğini zaten ilaçlardan dolayı sisiyoz bide tuz şu topluyor vucudda gerek yok yani tuzsuz ye.

Canım tuzlu-tuzsuz diye bakmadım inan Benim 12. gün kan değerim 213.2 idi.

Canim zaten senin kırık dökük yerlere gitmeyeceğin herhalinden belli....

Hahahah

Canim tuzsuz ye kanl çekirdeğini zaten ilaçlardan dolayı sisiyoz bide tuz şu topluyor vucudda gerek yok yani tuzsuz ye.
Canm elimden geldiğince dikat ediyorum tuza ama bu ara eşim elma getiriyor iş yerinin bahçesinden onlardan yiyorum markettekileri yiyemiyorum bi sene dursa elmem yani organik seviyorum
Canım tuzlu-tuzsuz diye bakmadım inan Benim 12. gün kan değerim 213.2 idi.

Hahahah

Hımm tamam canm inş rabbim ol der bu kez bnde sevnrm klp atşını duydun demi cnm

İnsallah hayırlısıyla gelecek adetinde tedavin pozitif sonuclanir canim..yumurta sağında gayet güzel benim 5 tane toplanıp 3 u dollendi 2 tanesi gelişimine devam etmisti,bende yumurta rezervi az ve kalite kotuymus de

inş canım hepimizin ki pozitif sonuçlanır inş

Slmmm kızlar 3. Dememem için dün işlemlere başladık rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb arkadaslar transferim oldu eve geldim dinleniyorum.bana ne onerirsiniz yardimlarinizi ve dualarinizi bekliyorum

Slmmm kızlar 3. Dememem için dün işlemlere başladık rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın

hayırlı olsun canım :) sonu bebişli olsun inşallah :)
Mrb arkadaslar transferim oldu eve geldim dinleniyorum.bana ne onerirsiniz yardimlarinizi ve dualarinizi bekliyorum

canım hayırlı olsunn:) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :)
tatlım ben 3 gün evde idim ama sürekli yatmadım evin içinde yormadan kendimi gezindim :) sonraki günler ev gezmelerine gittim 1-2 saatliğine arkadaşlarım geldi kafeye gittim ama 2-3 saati geçirmedim :) dinlendim gelince :) kabak çekirdeği ve ananas yedim burada duydum diye ama zevkine :) en önemlileri proteinli beslendim tavuk yeme dedi ama :) hergün et yedim :)

Saol cnm saga yatma sola yatma diyolar sirt ustude yatamiyorumki bide bu igne kalcami cok agritti ve her gun.olcakmis napcam ya

Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz

Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz

Geçmiş olsun ablacım dinlen enerjini topla allh kolylıklı versin inş

Aminnn hepimize inşallahh rabbimm nasip edere

Bende 2 denememde hep yatmıştım ama bu seferlinde öyle yapmıcam ilk üçgün dinlencem

sabah günaydın yazdım net gitti KEYİFLER NASIL BAKALIM

Kizzzzzz ne gaza getirmesi ben yapacağımı soyluyorum ama sen sakin ol,embriyologlarla iyi geçinmek lazım))))
İnsallah güzel haberler verirsin

çok şükür sonunda embriyolarım hakkında haber alabildim bugün tekrar aradım not aldık bugün içinde geri dönecekler dediler ve yarım saat sonra falan aradılar 7 tane embriyom döllenmiş bugün ki gelişimleride iyiymiş yarın yani 3 gün olarak dondurulacaklarmış çok şükür Rabbim e

Hadi gözün aydın inş sonraki tedavnde allhım bebğini nasip edr canım hayırlısyla ne güzel yağmur yağıyor burdada bende duamla sabırla bekliyorum paRztesiyi inş tutmuştur bebişlerim

Hadi gözün aydın inş sonraki tedavnde allhım bebğini nasip edr canım hayırlısyla ne güzel yağmur yağıyor burdada bende duamla sabırla bekliyorum paRztesiyi inş tutmuştur bebişlerim
sağol canım Allah razı olsun bende geçmişe göz gezdiriyordum senin gün beklediğini gördüm Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç görmeni bebeğini kucağına almanı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…