Merak etme arkadaşımı görevlendirdim dediğim eczaneye gidecekCok sevinirim inan ne zamandir ariyorum cunku cok sagol
Ne güzel canım benimkide 3 denemem ikitane koydu doktor banda bende hiç bişey yok sadece bugun biraz belim agrıdı sol aygm feln okadar pazrtesi inş güzel haber almak nasip olur ben dinlemiyorum canm ama ytmıyorum çok yemeğimi hazırlıyorum kalıp yürüyorum evn içinde bi tek yemk ve temzlik yapmıyorum eşim yapıyor ilçlarımı kullanıyorum işte sabah akşam bide bant var hergün iğne var işte aldırcam cnm kabak çekirdeği peki tuzlumu? Yoksa tuzsuzmu yedin ? Benide duan da unutma cnım rabbim inş bu sefr nasip edr hayırlısıyla hepimize inşsende 11 günüm versin canm kanı kaç çıkmştı
Ne güzel canım benimkide 3 denemem ikitane koydu doktor banda bende hiç bişey yok sadece bugun biraz belim agrıdı sol aygm feln okadar pazrtesi inş güzel haber almak nasip olur ben dinlemiyorum canm ama ytmıyorum çok yemeğimi hazırlıyorum kalıp yürüyorum evn içinde bi tek yemk ve temzlik yapmıyorum eşim yapıyor ilçlarımı kullanıyorum işte sabah akşam bide bant var hergün iğne var işte aldırcam cnm kabak çekirdeği peki tuzlumu? Yoksa tuzsuzmu yedin ? Benide duan da unutma cnım rabbim inş bu sefr nasip edr hayırlısıyla hepimize inşsende 11 günüm versin canm kanı kaç çıkmştı
Canim zaten senin kırık dökük yerlere gitmeyeceğinherhalinden belli....
Operasyon da hiç ağrın olmuyor, sonrasında ise san ki hastalanacakmışsın gibi çok hafif yumurtalıkların ağrıyor o kadar.
Canm elimden geldiğince dikat ediyorum tuza ama bu ara eşim elma getiriyor iş yerinin bahçesinden onlardan yiyorum markettekileri yiyemiyorum bi sene dursa elmem yani organik seviyorumCanim tuzsuz ye kanl çekirdeğini zaten ilaçlardan dolayı sisiyoz bide tuz şu topluyor vucudda gerek yok yani tuzsuz ye.
Canım tuzlu-tuzsuz diye bakmadım inanBenim 12. gün kan değerim 213.2 idi.
Hahahah
İnsallah hayırlısıyla gelecek adetinde tedavin pozitif sonuclanir canim..yumurta sağında gayet güzel benim 5 tane toplanıp 3 u dollendi 2 tanesi gelişimine devam etmisti,bende yumurta rezervi az ve kalite kotuymus de
Slmmm kızlar 3. Dememem için dün işlemlere başladık rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb arkadaslar transferim oldu eve geldim dinleniyorum.bana ne onerirsiniz yardimlarinizi ve dualarinizi bekliyorum
hayırlı olsun canım :) sonu bebişli olsun inşallah :)
canım hayırlı olsunn:) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :)
tatlım ben 3 gün evde idim ama sürekli yatmadım evin içinde yormadan kendimi gezindim :) sonraki günler ev gezmelerine gittim 1-2 saatliğine arkadaşlarım geldi kafeye gittim ama 2-3 saati geçirmedim :) dinlendim gelince :) kabak çekirdeği ve ananas yedim burada duydum diye ama zevkine :) en önemlileri proteinli beslendim tavuk yeme dedi ama :) hergün et yedim :)
Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz
hayırlı olsun canım :) sonu bebişli olsun inşallah :)
canım hayırlı olsunn:) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :)
tatlım ben 3 gün evde idim ama sürekli yatmadım evin içinde yormadan kendimi gezindim :) sonraki günler ev gezmelerine gittim 1-2 saatliğine arkadaşlarım geldi kafeye gittim ama 2-3 saati geçirmedim :) dinlendim gelince :) kabak çekirdeği ve ananas yedim burada duydum diye ama zevkine :) en önemlileri proteinli beslendim tavuk yeme dedi ama :) hergün et yedim :)
Kizzzzzz ne gaza getirmesi ben yapacağımı soyluyorum ama sen sakin ol,embriyologlarla iyi geçinmek lazım))))
İnsallah güzel haberler verirsin
Hadi gözün aydın inş sonraki tedavnde allhım bebğini nasip edr canım hayırlısyla ne güzel yağmur yağıyor burdada bende duamla sabırla bekliyorum paRztesiyi inş tutmuştur bebişlerimçok şükür sonunda embriyolarım hakkında haber alabildim bugün tekrar aradım not aldık bugün içinde geri dönecekler dediler ve yarım saat sonra falan aradılar 7 tane embriyom döllenmiş bugün ki gelişimleride iyiymiş yarın yani 3 gün olarak dondurulacaklarmış çok şükür Rabbim e
Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz
sağol canım Allah razı olsun bende geçmişe göz gezdiriyordum senin gün beklediğini gördüm Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç görmeni bebeğini kucağına almanı nasip ederHadi gözün aydın inş sonraki tedavnde allhım bebğini nasip edr canım hayırlısyla ne güzel yağmur yağıyor burdada bende duamla sabırla bekliyorum paRztesiyi inş tutmuştur bebişlerim
Mrb arkadaslar transferim oldu eve geldim dinleniyorum.bana ne onerirsiniz yardimlarinizi ve dualarinizi bekliyorum[/QUOT insallah tutunur birakmaz seni bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?