sabah günaydın yazdım net gittiKEYİFLER NASIL BAKALIM
Slmmm kızlar 3. Dememem için dün işlemlere başladık rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardimcin olsun insallah son olur tedavin
sağol canım Allah razı olsun bende geçmişe göz gezdiriyordum senin gün beklediğini gördüm Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç görmeni bebeğini kucağına almanı nasip eder
Aminnn arkadaşım aminn rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferimin 9. Günü.. Bebişlerim benimle mi hala acaba ... Çok bişi hissetmiyorum arada bir adet ağrısı gibi bişi geliyor çok sürmüyor ama... Gazım da gitti batmalarımda kalmadı ... Tecrübeliler bişi söyleyin iyi bişiler duymaya ihtiyacım var :18::18::26:
Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz
Transferimin 9. Günü.. Bebişlerim benimle mi hala acaba ... Çok bişi hissetmiyorum arada bir adet ağrısı gibi bişi geliyor çok sürmüyor ama... Gazım da gitti batmalarımda kalmadı ... Tecrübeliler bişi söyleyin iyi bişiler duymaya ihtiyacım var :18::18::26:
yok kızz ne iyisi çok fazla duraklıyor kilo vermem ama o inatsa ben daha inadım
ramazandan sonra diyetisyene gidecem iyi bir diyetisyen varmış
sen ne yaptın canım nasıl gidiyor
Cok sukur iyi sen nasilsin abla
Canm bnmde 7 günüm bu 3 denemem ufak tefk gaz ve kasık agrısı gögs agrısı dışında hiç bişey hissetmedim ve bunda da öyle rabbim ol dediyse olur canım biz dua ve sabırla bekleycz inş bebğin seninle dir ve mutlu haberini alırz bnmde pazrtesi inş
Gözün aydın canim çok şükür...7 süper bir rakam insallah fire vermeden devam ederlerçok şükür sonunda embriyolarım hakkında haber alabildim bugün tekrar aradım not aldık bugün içinde geri dönecekler dediler ve yarım saat sonra falan aradılar 7 tane embriyom döllenmiş bugün ki gelişimleride iyiymiş yarın yani 3 gün olarak dondurulacaklarmış çok şükür Rabbim e
İnşallh canım yaaa inşallah Rabbim ol desin
Amin inş canm ananas kivi vede kabak çekirdeği iyi geliyormuş bilgin olsun bn ikincide ananas kivi kayısı badem fındık cevz de yemiştim boş gebelik olmuştu zamanı değilmiş demkki dedim inş pazrtesi zamnı glmiş olur
Kizlar turkiyede tupbebek icin yapilmasi gereken testlerin toplam tutari ne kadar acaba? Burda yaptirmak istedim fakat cogunu sigortam karsilamiyo trkiyede daha uygun ise orda yaptiririm..
Kizlar turkiyede tupbebek icin yapilmasi gereken testlerin toplam tutari ne kadar acaba? Burda yaptirmak istedim fakat cogunu sigortam karsilamiyo trkiyede daha uygun ise orda yaptiririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?