2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Transferimin 9. Günü.. Bebişlerim benimle mi hala acaba ... Çok bişi hissetmiyorum arada bir adet ağrısı gibi bişi geliyor çok sürmüyor ama... Gazım da gitti batmalarımda kalmadı ... Tecrübeliler bişi söyleyin iyi bişiler duymaya ihtiyacım var :18::18::26:

sağol canım Allah razı olsun bende geçmişe göz gezdiriyordum senin gün beklediğini gördüm Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç görmeni bebeğini kucağına almanı nasip eder

Amin canım benim çok sağol inş rabbim yüm istyen ve dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş

Aminnn arkadaşım aminn rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim hayırlı uğurlu olsun incelikle ve sana sımsıkı tutunur insallah yavrun.dinlen canim benim ışte bildiğin şeyler kabak çekirdeği ve ananas ye

Canm bnmde 7 günüm bu 3 denemem ufak tefk gaz ve kasık agrısı gögs agrısı dışında hiç bişey hissetmedim ve bunda da öyle rabbim ol dediyse olur canım biz dua ve sabırla bekleycz inş bebğin seninle dir ve mutlu haberini alırz bnmde pazrtesi inş

Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz

Kiyamam ben kuzuma geçmiş olsun canim benim,oructan dolayı fazla şu almayınca da baş ağrısı oluyordur.sen dinlen dinlen

Kızlar bir belirti aramayın biliyorum çok zor ama stres stres kendimize yapıyoruz rahat bırakın çok zor ama birde meryem suresini bol bol okuyun

yok kızz ne iyisi çok fazla duraklıyor kilo vermem ama o inatsa ben daha inadım
ramazandan sonra diyetisyene gidecem iyi bir diyetisyen varmış
sen ne yaptın canım nasıl gidiyor

AZ OLURMU canım ya gayet ıyı bnce.
bnde napayım kı tedavı olmayı üşünüyorum yine..
bu ay reglim de yada ağustosta..

Özelde yaptıran arkadaşlar 2 embriyo transfer isteyin yüzde beş daha artıyormuş

İnşallh canım yaaa inşallah Rabbim ol desin

Gözün aydın canim çok şükür...7 süper bir rakam insallah fire vermeden devam ederler

Kizlar turkiyede tupbebek icin yapilmasi gereken testlerin toplam tutari ne kadar acaba? Burda yaptirmak istedim fakat cogunu sigortam karsilamiyo trkiyede daha uygun ise orda yaptiririm..

İnşallh canım yaaa inşallah Rabbim ol desin

Amin inş canm ananas kivi vede kabak çekirdeği iyi geliyormuş bilgin olsun bn ikincide ananas kivi kayısı badem fındık cevz de yemiştim boş gebelik olmuştu zamanı değilmiş demkki dedim inş pazrtesi zamnı glmiş olur

Ananasla kabak çekirdeğini yedim yiyorum :)) şuanda da ... İnşallah faydası olur hiç olmasa bu nimetler vesile olur

Kizlar turkiyede tupbebek icin yapilmasi gereken testlerin toplam tutari ne kadar acaba? Burda yaptirmak istedim fakat cogunu sigortam karsilamiyo trkiyede daha uygun ise orda yaptiririm..

canım eğer devlet hastanesinde yaptırırsan hiç ücret ödemezsin ama randevulu çalışıyorlar hemen gün vermeye bilirler sgk ile anlaşması olan özel bir yerde yaptırırsanda 2000 tl civarındadır hsg laparskopi vs yaptırman gereke bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…