2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim ben yurtdisindayim trkiyedeki devlet hastahanelerinden yararlanabilirmiyimki??

arkdaşlar bensize yardımcı olmak icin bir yer önerecegim önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyattda adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aandis ameliyatı gecirdim. ve taki evlenene kadar gene kist oluştu ve bu kistle yşadım evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyatoldu laparaskopi ameliyatıoldum doktorun adını da vermek istiyorum türkiyenin en yiy doktorlarınan biridir adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutumadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü . ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE CEM DEMİREL DİYE BİR DOKTORA GİTTİK DURUMUMUZ COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ SİZE TAVSİYE EDEBİLECEGİM YER TEK ORASI BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM EGER GİTTİGİNİZDE DERSENİZ CEM BEYE BİZİ KIBRISDAN İPEK HABNIM ÖNERDİ ONLAR BİZİ BİLİRLER ÇÜNKÜ ÇOK ZORDU BEBEK SAHİBİ OLMAMIZ ONLARDA BİZİ TANIYORDU ALLAH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN

Evet canım duydum bu cumartesi 3. kontrolümüz var

Slmmm kızlar 3. Dememem için dün işlemlere başladık rabbim yar ve yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun

Mrb arkadaslar transferim oldu eve geldim dinleniyorum.bana ne onerirsiniz yardimlarinizi ve dualarinizi bekliyorum

En zor kısmı Hayırlı olsun inş

Kızlar dün acil bir siparişim çıktı sahura kadar onunla ilgilendim bugün baş ağrısı ile uyandım gelemiyorum topiğe bilginiz olsun dinlenicem biraz

Sen bize lazımsın editörüm ay lav yuuu

sabah günaydın yazdım net gitti KEYİFLER NASIL BAKALIM

Ttalım keyifler iyi bu cumartesi kontrolümüz var heyecanlıyım

MERCİMEKLİ GÜNLER BAŞLADI HADİ HAYIRLI HABERLE GEL İNŞ

Kizlar turkiyede tupbebek icin yapilmasi gereken testlerin toplam tutari ne kadar acaba? Burda yaptirmak istedim fakat cogunu sigortam karsilamiyo trkiyede daha uygun ise orda yaptiririm..

Nerede yasiyorsun? Ben almanyadayim ve suana kadar yapilan butu testleti sigortam karsiladi ( hormon testleri, esimin sperm testini, laproskopie vs)

Kizlar bugun soru sorma sirasi bende olsun ozellikle istanbulda yasayan kizceler sizlere soruyorum istanbulda bana onerebileceginiz uygun fiyata bi otel varmi?? (avrupa yakasi memorial sisliye yakin)

Canim,hormon testlerini yaptirmak icin reglin 2.gunu olmasi gerekiyor.yani en erken tedavinden 1ay once..sen yurtdisindan geldigin icin o kadar uzun sure ist.da kalabilecek misin?tabi devlet hastanesi kullanabilecek misin? Calisan eain ise o bilir sanirim..
Kalma yeri ilgili olarak ise uzun sure kalacaginiz icin esyali daire kiralamanizi tavsiye ederdim ben.internette sahibinden sitesinden bakabilirsin.bu arada tsh degerini biliyor musun mesela? 2ve alti olmasi gerek diye biliyorum.degilse ilac ile dusuruyorlar.tedavi oncesi bunlarin belli olmasi gerek ki ona gore on hazirlik yapilabilsin..

Umut dolu mesajin icin cok tesekkurler.allahbebegine saglikli uzun omurler versin insallah

Aaa oylemi ne guzel berlindeyim canim sen nerdensin??

Heidelbergdeyim canim.sali günü laproskopie oldum.tüplerimin ikiside tikaliymis ( kendimi toparlamaya calisiyorum annemdeyim.enerji toplayip allaha siginip tedaviye baslamam gerekli ama suan cok umutsuzum ama gecicek insallah bu gunler.seninde ilk tedavin mi?

Kuzum ben kacirmisim seni bu aralar kendi dertlerim vardı arada girip çıkıyordum topige...kactane yumurtan oluştu ki senin sanırım ohss oldun ve yumurtaların donduruldu oylemi???

Yoooooooo ben olmadim ohss canimm benim toplama bilem olmadi dahaa

Hayir canim yaa ilk tedavim degil malesef iki asilama ve 1tupbebek tedavisi gordum sonuc alamadim sansimizi trkiyede denemek istiyoruz bu arada hangi sigortaya kayitlisin?

Evet canım duydum bu cumartesi 3. kontrolümüz var
Ttalım keyifler iyi bu cumartesi kontrolümüz var heyecanlıyım

canim,guzel haberini bekliyorum
Sormasi ayip nereye gidiyorsun bana ozelden yazsana..bende kac yildir gitmiyorum,bikac seans gidesim var..hangi aleti kullaniorlasmis,gidebilecegim biyerse diye merak ettim

Ananasla kabak çekirdeğini yedim yiyorum :)) şuanda da ... İnşallah faydası olur hiç olmasa bu nimetler vesile olur
Amin canım amin rabbimn izniyle inş bnde al dedim eşime bulmadım dedi ananas çevren çok dedim buk keyfmden istemiyorum ya rabbim imkn vermiş çablayın diye dedim hemn kızıyor sanki suçlu bnm tek başına erkek milleti işte cnm napcn inş bebişlerimz olurda onlarla mutlu olurz

hay maşallah size rabbim saglıkla gelişp doğmasını nasip etsn inş

Canim degerli bilgilerin icin tskr ederim ayrica esyali daire fikri bana cazip geldi otelden daha uygun olur sanirim degerlendirmeye alacam bu arada AMH bakildi 5.01 iyi bi degermi??

Hayir canim yaa ilk tedavim degil malesef iki asilama ve 1tupbebek tedavisi gordum sonuc alamadim sansimizi trkiyede denemek istiyoruz bu arada hangi sigortaya kayitlisin?

Bir an once melegine kavusursun insallah.
Ben AOK dayim.sen?
Asilama ben de olmazmis bu yuzden hemen tüp dediler.ben herseye raziyim yeterki hayirlisiyla olsunda.
Ilk denememi burda yapmahi dusunuyorum fakat fazla zaman kaybetmek istemiyorum.
Ikinci denememi olmazsa ben de turkiyede dusunuyorum.orada cocuk konusuna daha fazla onem veriyorlar sanki.
Ameliyati yaoan doktor o kadar ruhsuz konustuki benimle o anki cektigim aciyi anlamaya calismadi bile (
Senin almanyadaki tedavini hepsini karsiladimi sigortan? Turkiyede bir merkez sectin mi?

canim,guzel haberini bekliyorum
Sormasi ayip nereye gidiyorsun bana ozelden yazsana..bende kac yildir gitmiyorum,bikac seans gidesim var..hangi aleti kullaniorlasmis,gidebilecegim biyerse diye merak ettim

Slm nazancım maşallah Allah sağlıklı geblik geçirmeni nasip etsin inş bi kç sorum olck kaçıncı denem kç gün emriyosu ve belirtin oldumu kaçıncı gün değerin kçtı malum bnm 3 denemem 5 gün embriyosu ve donmuş ilkez konuldu ve ikitane ilk kimyasal ikinci boş gebliğim oldu inş rabbim bu kez nasip edrçok sorfum kb

Canim bende AOKadayim % 50 ini odediler.kesinlikle burdaki drtorlar cocuk konusuna onem vermiyolar onlar icin olursada olur olmassada olur.drum dedi eger cocuk sahibi olamazsaniz bi tane kopek alin besleyin :)) evet canim burdaki cevrem bana memorial sisliyi tavsiye ettiler ve orayi sectik suan trkiyedeki drla irtibattayim hayirlisi baklalim..

Kizlar turkiyede tupbebek icin yapilmasi gereken testlerin toplam tutari ne kadar acaba? Burda yaptirmak istedim fakat cogunu sigortam karsilamiyo trkiyede daha uygun ise orda yaptiririm..

Canim ben hangi testlerden bahsettiğini anlamadım.genelde rahim filmi istiyorlar onu ben özelde 500 liraya çektirdim.Amh testini gittiğim hastanede bedava baktılar,adetin 3. Günü yapılan testlerdende para almadılar.başka da bi test yaptırmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…