aynen canım iğnelerden mi nedir anlamadım bende transferın 5.gunu ağladım... gıttım doktorun yanına..kızdı bana...ne hissedeceksin 5.gun belirti neden arıyorsun..belirti diye bişey yok...sadece suna okdaklan dedı sen ve bız elımızden gelenı yaptık..gerisi Allahın işi..karıısılmaz artık bundan sonrasına...oyle aglayınca rahatladım ama ara ara duygu dalgalanması yasıom işteee Allahım emeklerimizi karşılıksız koymasın ya Rabbim onları bize hayırlı saglıklı salih evlatlar olarak nasip etsinnnn
merhaba cnm ii olmana sevindim ne zaman başlıcaksın tedaviye inşlh güzel günler göreceksinÇok şükür cnm iyiyim kafamı dinledim biraz
Günler fena geçmiyor biraz dengem bozuldu sahura kadar ayaktayım gözüme uyku girmiyor sabaha karşı uyuyorum öğlen gibi uyanıyorum sonra ev işiydi yemekti dergen günler hızla geçiyor ama ben şikeyetci değilim günler hızlı geçsinki ben tedaviye biran önce başlıyayım dimi ama
Sen nasılsın fıstık hangi aşamadasın
ceydammmm yapıcam ama kocamın haberi olmayacakkk...offf ne yapayım merak edıom:18::18: ama sonucu da nedense öğrenmek ıstemıomm..erken mı acaba 8. gun:44::44:..olumsuz almak cok uzucu yaaaa ..Allahım hepimize hayırlı olumlu sonuclar göstersınnn
ben de katılmak istiyorum ama saati bir an önce söylerseniz akşama doğru şehir dışına çıkacağım internetim olmayabilir:)
merhaba cnm ii olmana sevindim ne zaman başlıcaksın tedaviye inşlh güzel günler göreceksin
Hakliymissin tatlım..biraz kucultup tekrar denedim oldu gece:)))tesekkur ederim cokk iyi calismalar cicim
Süper olur ya buluşma yapılsa ayy:)
Gelirsek izmire sana da haber ederiz güzellik:) geçen yaz manisaya da gitmiştik:)
Ay kuzum bende isterim ama tatil memleketteyim bi orda bi burda ben eylülde tedavi öncesinde okumayı planlıyorum tatlm o sayılır mi şimdiden:)
Aynen canim birlikte dogurcaz ama siz ekimde başlıcaksiniz tedaviye ben eylül sizden önce dogurcam ki hehe
Çok şükür cnm iyiyim kafamı dinledim biraz
Günler fena geçmiyor biraz dengem bozuldu sahura kadar ayaktayım gözüme uyku girmiyor sabaha karşı uyuyorum öğlen gibi uyanıyorum sonra ev işiydi yemekti dergen günler hızla geçiyor ama ben şikeyetci değilim günler hızlı geçsinki ben tedaviye biran önce başlıyayım dimi ama
Sen nasılsın fıstık hangi aşamadasın
Hayırlı Cumalar topikcanlar
41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]ruzgar17[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bence 9. gün yapa bilirsin varsa da hafif çizgi illaki olur
Salı günü test günüm. Senin ne zaman.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağrı olmazmi var,özellikle omuzlarında kaburgalarımin altinda sancı gibi ağrılar çekiyorum birde kanamam oluyor ara ara normal herhalde..
Al al şöyle 5_6 tane hergün yap ne olacak ki:18::18::18:ben geçen 8. Günde yapmıştım testi..
kuzumm kesın bozulucak moralımmm yaaaaa offfffffcanım ne bilim daha erken gibi hemen çıkmazsa moralini bozmasın :) inşallah hemen çıkar ama :)
canım oyuncak bebk için mi? gerçek bebk için mi onlar :)
çoooooooooook şekerlerdi :)
Kuzucummmmmmmm bende bende çok özledim vallaa
Kız gerçekten bi buluşma ayarlayalım çok güzel olur
Çok şükür cnm iyiyim asıl sen nasılsın senin transferin olmuş sanırım güzel haberlerini heyecanla bekliyorum fıstıkkkkkkkkkkkk
saati yok canım istediğin saat okuya bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?