2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun cnm benimmm
Kuzum sıfırdanmı başlayacakcın :26:

amin canım :) hayırlı cumalar :)

amin bitanem..
ee nasıl geçiyor günlerin taze anniş

Inşallah canım yazın beraber dogurucaz tüpcan la tüpnaz

Havalar çok sıcakeylülde ongorusmeye gidicem belki ozaman başlarım

Bende bende

Amin inşallah bitanem sanada Hayırli cumalar

saol bitanem..
eee nasılsın bakalım kıs

Amin güzellik
Canımmmm nasılsın yakın bi zamanda tedaviyemi başlayacaksın

ooOOOoooO kimler gelmiş kimler.....
nasılsın bitanem...
ben kendı kendime öyle bi karar aldım evet regli olunca hastaneyı arıcam bakalım ne dicekler bilmiyorum yani.
hakkımızda hayırlısı inşallah

Ayyyyy az kalmış bende heyecan yaptım
Amin kuzum aminnnnnnnn olacak allahın izniyle Gebe halinle buluşmaya gelebilirmisin

kız ya ben Meryem suresını okurken cok zorlanıyorum 41 gün deil de arada okusam olmaz mı ki?

Allah razı olsun cnm benimmm
Kuzum sıfırdanmı başlayacakcın :26:

Yes bebem sil baştan baslayacam herşeye zaten bi tane dondurulmusum vardı onuda transfer edip 3. Deneme olsun ki iki tane yerlestirmekti amac..insallah güzel kaliteli yumurtalarım olurda bu sefer tutunurlar..anammm bunları yazınca bile korku sarıyor her yanim hadi yumurtam olmazsa diye:18::18::18: neyse kötü düşünceleri akıldan def ediyoruz hemen

kızlar daha transfer olmamışken bir hacı amca demişti bana oku diye ona birkaç kez mucize gerçekleşmiş :) ben de inanıyorum :) okuyorum hala ben :) sizde okuyun isterseniz :)

Sanada hayırlı cumalar canim.nasıl gidiyor hamilelik

kızlar daha hiç birsey anlamıyorum :) keseyi görelim pıt pıtları duyalım sonra başlayacak hamişlik :)
darısı size canlar

Son düzenleme:

Çok şükür iyiyim cnm benim
Sende benim gibi kendi kendine karar vermişsin bende Eylül'de tedaviye başlıcam diyorum ama bakalım doktorum ne diyecek :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olur canım ben gene ismini yazacağım

Tmm kuzum ben eylülde okur haber ederim:)

Kız olumlu düşün ben daha tedaviye başlamadan olumlu sonuç alacağım günü evlilik yıl dönümüme getiriyorum, sonra doğumu yaza diyorum yaza bi yere gidemem diyorum he he sen nerdeydin kuzum ist te eylülde buluşalım yaa:)

canım evet kötü düşüncelere kış kış bakim :...) bak laporoskopiyi iyi düşündük ohhhhh iyi oldu :) bu da olacak inşallah canım :)

Bende sıfırdan başlıcam keşke kenarda dondurulmuşlarım olaydı 42 tane yumyum toplandı ama bi işe yaramadı kaliteleri pek iyi değildi inşallah benimde kaliteli yumyumlarım olur
((

canım ne güzel :) hep böyle düşün :) inşallah düşündüğün gibi olacak canım :)

canım benim donmuşta olmamıştı sıfırdan denedik kaliteli oldular :) inşallah senin de kaliteli kaliteli embriyoların olacak ve sana kene gibi yapışacak :)

canım benim donmuşta olmamıştı sıfırdan denedik kaliteli oldular :) inşallah senin de kaliteli kaliteli embriyoların olacak ve sana kene gibi yapışacak :)

İnşallahhh kuzum inşallahhhhhhhhhhhh
Yapışsınlar annelerine sıkı sıkı söz onlar iyi bakıcam :)))

313 ayetel kürsiyi bende okumuştum canım duymuştum da..
rabbım hakkımızda hayırlı zamanda vercek napalım beklicez..
olsun ben anlamammm hamişsin işte hamiş...dahası mı var kı

vlla canım aynen oyle oldu.geçen regli için doktor bana gel demişti bende gitmedim.bu ay çocuk ozlemım arttı gıdeyım dıyorum

Git kuzum git fazla ara vermek iyi değil benim doktorum çok ara verme vücut küser dedi :)))

canım ne güzel :) hep böyle düşün :) inşallah düşündüğün gibi olacak canım :)

Insallah kuzum insallah

Canim günlük olarak mi 313 tane okunuyor tedavi öncesi yapcam okucam hepsini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…