Seni böyle gordugume çok sevindimınan ki..bende dondurulmuş denedim bide sen yokken negatif aldım tabi ki,salı gunude lapproskopi oldum,bi problem çıkmadı çok sukur.bu adetimlede tekar yeni bi tüp bebek maceram başlayacak..insallah bu sefer olur hepimizinki toplu halde 2015 anneleri topigi açarız
amin canım :) hayırlı cumalar :)
Inşallah canım yazın beraber dogurucaz tüpcan la tüpnaz
Havalar çok sıcakeylülde ongorusmeye gidicem belki ozaman başlarım
Bende bende
Amin inşallah bitanem sanada Hayırli cumalar
Amin güzellik
Canımmmm nasılsın yakın bi zamanda tedaviyemi başlayacaksın
Dırırırın dın dın dın......kovboy filmlerinde ki heyacan müzigini yaptim senin icinahhh kuzummm cok gecmıs olsunnn yaaa...dilerim cabuk gecer agrılarınn...bende baslıycam kuzucum 8.gun yapmayaaaa
evet kuzuucum beklıom oldu bugun 7.gunnn:18::18::18:..Allahım bu sefer yüzüme bakar inşaAllah bu gariban kulunu sevındırır bu guzel gunlerın yuzu suyu hurmetınecanım buluşma işini ayarlayalım bende hala ist dayken okul acılınca mecbur olucaz ıst dz zaten deeee
Allah razı olsun cnm benimmm
Kuzum sıfırdanmı başlayacakcın :26:
Sanada hayırlı cumalar canim.nasıl gidiyor hamilelik
amin bitanem..
ee nasıl geçiyor günlerin taze anniş
saol bitanem..
eee nasılsın bakalım kıs
ooOOOoooO kimler gelmiş kimler.....
nasılsın bitanem...
ben kendı kendime öyle bi karar aldım evetregli olunca hastaneyı arıcam bakalım ne dicekler bilmiyorum yani.
hakkımızda hayırlısı inşallah
kızlar daha hiç birsey anlamıyorum :) keseyi görelim pıt pıtları duyalım sonra başlayacak hamişlik :)
darısı size canlar
amin bitanem..
ee nasıl geçiyor günlerin taze anniş
saol bitanem..
eee nasılsın bakalım kıs
ooOOOoooO kimler gelmiş kimler.....
nasılsın bitanem...
ben kendı kendime öyle bi karar aldım evetregli olunca hastaneyı arıcam bakalım ne dicekler bilmiyorum yani.
hakkımızda hayırlısı inşallah
olur canım ben gene ismini yazacağım
evet kuzuucum beklıom oldu bugun 7.gunnn:18::18::18:..Allahım bu sefer yüzüme bakar inşaAllah bu gariban kulunu sevındırır bu guzel gunlerın yuzu suyu hurmetınecanım buluşma işini ayarlayalım bende hala ist dayken okul acılınca mecbur olucaz ıst dz zaten deeee
Yes bebem sil baştan baslayacam herşeye zaten bi tane dondurulmusum vardı onuda transfer edip 3. Deneme olsun ki iki tane yerlestirmekti amac..insallah güzel kaliteli yumurtalarım olurda bu sefer tutunurlar..anammm bunları yazınca bile korku sarıyor her yanim hadi yumurtam olmazsa diye:18::18::18: neyse kötü düşünceleri akıldan def ediyoruz hemen
Yes bebem sil baştan baslayacam herşeye zaten bi tane dondurulmusum vardı onuda transfer edip 3. Deneme olsun ki iki tane yerlestirmekti amac..insallah güzel kaliteli yumurtalarım olurda bu sefer tutunurlar..anammm bunları yazınca bile korku sarıyor her yanim hadi yumurtam olmazsa diye:18::18::18: neyse kötü düşünceleri akıldan def ediyoruz hemen
Tmm kuzum ben eylülde okur haber ederim:)
Kız olumlu düşün ben daha tedaviye başlamadan olumlu sonuç alacağım günü evlilik yıl dönümüme getiriyorum, sonra doğumu yaza diyorum yaza bi yere gidemem diyorum he hesen nerdeydin kuzum ist te eylülde buluşalım yaa:)
Bende sıfırdan başlıcam keşke kenarda dondurulmuşlarım olaydı 42 tane yumyum toplandı ama bi işe yaramadı kaliteleri pek iyi değildi inşallah benimde kaliteli yumyumlarım olur
((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim donmuşta olmamıştısıfırdan denedik kaliteli oldular :) inşallah senin de kaliteli kaliteli embriyoların olacak ve sana kene gibi yapışacak :)
kızlar daha transfer olmamışken bir hacı amca demişti bana oku diye ona birkaç kez mucize gerçekleşmiş :) ben de inanıyorum :) okuyorum hala ben :) sizde okuyun isterseniz :)
kızlar daha hiç birsey anlamıyorum :) keseyi görelim pıt pıtları duyalım sonra başlayacak hamişlik :)
darısı size canlar
Çok şükür iyiyim cnm benim
Sende benim gibi kendi kendine karar vermişsin bende Eylül'de tedaviye başlıcam diyorum ama bakalım doktorum ne diyecek :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
313 ayetel kürsiyi bende okumuştum canım duymuştum da..
rabbım hakkımızda hayırlı zamanda vercek napalım beklicez..
olsun ben anlamammm hamişsin işte hamiş...dahası mı var kı
vlla canım aynen oyle oldu.geçen regli için doktor bana gel demişti bende gitmedim.bu ay çocuk ozlemım arttı gıdeyım dıyorum
canım ne güzel :) hep böyle düşün :) inşallah düşündüğün gibi olacak canım :)
kızlar daha transfer olmamışken bir hacı amca demişti bana oku diye ona birkaç kez mucize gerçekleşmiş :) ben de inanıyorum :) okuyorum hala ben :) sizde okuyun isterseniz :)
darısı size canlar
Yaaa benim de olsunn ensumm olsunn dimii dimiii:))
evet canım çok şükür pozitif ama biliyosun onunla bitmiyo 23 de gidicem ultrason için bakalım inşallah sağlıkla duruyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?