Inşallah kuzum bu sefer olacak
Yazını okuduğumda Kalbim nasıl hızlı attı anlatamam biranda kendimi hamile gibi hissettim
Kurban olduğum allahımmmmmm bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip olıur inşallahhhhhhhhhhh bu topik bebek haberleriyle dolar taşar inşallahhh
Oy yerim kız seniamin inşallah bitanem seninde kızın senin gibi olsun
Amin inşallah kuzum okuması bile güzel kim bilir kendi nasıldır
:)) canim benimm kendi baldir tadindan yenilmez..
canım benim donmuşta olmamıştısıfırdan denedik kaliteli oldular :) inşallah senin de kaliteli kaliteli embriyoların olacak ve sana kene gibi yapışacak :)
Git kuzum git fazla ara vermek iyi değil benim doktorum çok ara verme vücut küser dedi :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlisim Bende eylülde öngörusmeye gidicem belki de beraber başlarızSüper olur ya buluşma yapılsa ayy:)
Gelirsek izmire sana da haber ederiz güzellik:) geçen yaz manisaya da gitmiştik:)
Ay kuzum bende isterim ama tatil memleketteyim bi orda bi burda ben eylülde tedavi öncesinde okumayı planlıyorum tatlm o sayılır mi şimdiden:)
Aynen canim birlikte dogurcaz ama siz ekimde başlıcaksiniz tedaviye ben eylül sizden önce dogurcam ki hehe
Aman sıcak olsun biz burda klimayı açıp oturuyoz dışarı çıkmazsan sicagida hissetmiyon.insallah bi aksilik olmazsa adetimde baslarim tedaviye arı sutu içmeye başladım bugün.yumurtalarım için bide incir kuru yapacam ama şu bi marka var p..n onun kuru incirleri güzel ama dün marketlerde bulamadım.
haklısın bitanem ya..
bakalım reglim gelsin de bisende eylül de git ozaman aramız cok olmasın
Ağustos'ta bi doktora görüncem :)
İnşallah cnm doktorum Eylül der :)))
Oyyyyy senin kuzu maşallahhhh büyümüş
Tatlisim Bende eylülde öngörusmeye gidicem belki de beraber başlarız
Ben Bursaya gidicem kuzum tedavi için oyüzden havaların serin olmasını istiyoruz baskasinda kalicam yaz günü millet tatile filan gider k yüzden ekime bıraktım izmirde olsaydı zaten suan tedavide olurdumbiraz bağımlı oldum da illa iğne yemem lazım
Eğer test tarihine bir kaç gün kalmışsa idrar testi yap kendini böyle üzme
Günaydın kızlar
Yarın doktor randevum var ve yine çok stres yaptım offf
Sanırım Gazze'deki masum insanların ölmesi beni çok etkiledi
Kara bulutları dağıtamıyorum bi türlü
canım evet kötü düşüncelere kış kış bakim :...) bak laporoskopiyi iyi düşündük ohhhhh iyi oldu :) bu da olacak inşallah canım :)
Ben Bursaya gidicem kuzum tedavi için oyüzden havaların serin olmasını istiyoruz baskasinda kalicam yaz günü millet tatile filan gider k yüzden ekime bıraktım izmirde olsaydı zaten suan tedavide olurdumbiraz bağımlı oldum da illa iğne yemem lazım
canımcımmm yarın bı ılk denemeyı yapcam bakalım hayırlısı artık..dediğin gibi varsa silikte olsa cıkar belkii...ayy heyecan yaptımm yarın olsun hayırlı haber verıyım ınsaallahhh
hep aynı saatte okuyalım demişsiniz de o yüzden demiştim tamam yarın başlıyorum Allahım kabul etsin inşallah
Canımmm test tarihinden önceki 3 gün nasıldın .. Sen idrar testi yapmışmıydın,. Adet olacak gibi oluyor muydun .. Ben öyleyim de bi de su gibi akıntım var ...(
Bende sıfırdan başlıcam keşke kenarda dondurulmuşlarım olaydı 42 tane yumyum toplandı ama bi işe yaramadı kaliteleri pek iyi değildi inşallah benimde kaliteli yumyumlarım olur
((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?