2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

:)) amin canim insallah tez zamandaaa hepimiz

canım benim donmuşta olmamıştı sıfırdan denedik kaliteli oldular :) inşallah senin de kaliteli kaliteli embriyoların olacak ve sana kene gibi yapışacak :)

dondurulmuşta bende direk 0 almıştım cnm..
ama taze embiriyoda kımyasal olmuştu.

Tatlisim Bende eylülde öngörusmeye gidicem belki de beraber başlarız

Ben Bursaya gidicem kuzum tedavi için oyüzden havaların serin olmasını istiyoruz baskasinda kalicam yaz günü millet tatile filan gider k yüzden ekime bıraktım izmirde olsaydı zaten suan tedavide olurdum biraz bağımlı oldum da illa iğne yemem lazım

He illa birlikte dogurcaz diyon yani

Eğer test tarihine bir kaç gün kalmışsa idrar testi yap kendini böyle üzme

Canımmm test tarihinden önceki 3 gün nasıldın .. Sen idrar testi yapmışmıydın,. Adet olacak gibi oluyor muydun .. Ben öyleyim de bi de su gibi akıntım var ... (

Anammm buda manyakbende narkoz meraklisydim ama laporoskopoden sonra iyyyyyyyyk oldum

canımcımmm yarın bı ılk denemeyı yapcam bakalım hayırlısı artık..dediğin gibi varsa silikte olsa cıkar belkii...ayy heyecan yaptımm yarın olsun hayırlı haber verıyım ınsaallahhh

inşallah o ikinci çizgiyi görürsün canım

hep aynı saatte okuyalım demişsiniz de o yüzden demiştim tamam yarın başlıyorum Allahım kabul etsin inşallah

Yok aynı saatte değil aynı günde başlayalım dedim canım aynı saatlere denk getirmemiz hele hele 41 gün çok zor olur.

Canımmm test tarihinden önceki 3 gün nasıldın .. Sen idrar testi yapmışmıydın,. Adet olacak gibi oluyor muydun .. Ben öyleyim de bi de su gibi akıntım var ... (

yaptım canım ama çizgi hayalet gibiydi sonuçta kimyasal gebelikti

Canim benim bir iki tane olsun kaliteli olsun hic oyle aklıma takmiyacam ben bilmem sukadar toplandı bukadari dollendi diye,sonuçta taş çatlasa iki tane transfer edilecek.dondurulmuslar cozulunce bazen zarar görebiliyorlar canim ayçiçeği yaşadı mesala bu durumu oyizden hic üzülme.taze taze yaptırıriz biz

Yaaa hani Ekimdi

Yardim edin kizlar transferimin.ikinci gunu lekelenmem.oldu korkuyorum bisey yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…