Yardim edin kizlar transferimin.ikinci gunu lekelenmem.oldu korkuyorum bisey yoktur dimi
Bişey olmamıştır canim merak etme.ama pek bi yorum yapamayacak belki senin mercimek tutunuyordur rahimehani yerleşme kanaması diyorlar ya belki oyle biseydir insallah
Canımmm test tarihinden önceki 3 gün nasıldın .. Sen idrar testi yapmışmıydın,. Adet olacak gibi oluyor muydun .. Ben öyleyim de bi de su gibi akıntım var ...(
7 tane embriyom döllenmişti bunlardan 6 tanesi 3. gün donduruldu kızlar iyimi sadece bir tane fire vermişiz
Seni anlamadigimizi düşünme ben hergün şikayet ediyorum eşime bıktım ignelerden haplardan,operasyonlardan diye ama ışte hep bi umut bundan sonra bundan sonra diye diye deniyoruz..ama insallah bundan sonra olur.ne olur yilma ama..bunu kendine eziyet gibi gorme,sonunda o missss kokulu cennet parçasına kavusacagini dusun..bunları sana yazıyorum ama bi yandanda kendimi motive ediyorum..sen çok güzel bi bayansin ve bence bu güzellik nesiller boyunca kendini yasatmali
41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü aynı zamanda başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[TD]SAYI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]ruzgar17[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
7 tane embriyom döllenmişti bunlardan 6 tanesi 3. gün donduruldu kızlar iyimi sadece bir tane fire vermişiz
İnan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bende eşimin kafasını şişiyorum sürekli şikayet sen yedimiyosun o kadar iğneyi falan ama işte onlar naptın aslında biz üzülüyoruz die onlar daha çok üzülüyolar:2:ALLAHIM BİZEDE O MUTLULUĞU YAŞATIR MİSS KOKULARINI İÇİMİZE çekeriz. Bende en çok vijdan azabı çektiğim şey 2 yıl oldu evleneli 3 negatif aşılama ,hsg , histeroskopi v laparoskopi yapıldı sayısız iğne tedavisi ağustos gibi tüp bebek yapacaz acaba acele mi ediyorum ama olmuyo gerçekten sabrediyorum ama bişi değişmiyo zamanda kaybetmek istemiyorum benimle velenenlerin çocukları yürüyo napıcam şaşırdımmm ALLAHIM GÖR BİZİDE RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAHH
Süper olur ya buluşma yapılsa ayy:)
Gelirsek izmire sana da haber ederiz güzellik:) geçen yaz manisaya da gitmiştik:)
Ay kuzum bende isterim ama tatil memleketteyim bi orda bi burda ben eylülde tedavi öncesinde okumayı planlıyorum tatlm o sayılır mi şimdiden:)
Aynen canim birlikte dogurcaz ama siz ekimde başlıcaksiniz tedaviye ben eylül sizden önce dogurcam ki hehe
canım ne bilim daha erken gibi hemen çıkmazsa moralini bozmasın :) inşallah hemen çıkar ama :)
canım oyuncak bebk için mi? gerçek bebk için mi onlar :)
çoooooooooook şekerlerdi :)
Cn. Ben suan adetliyim buyuk ihtimalle cumartesi veya pazar baslarim merydm suresine listeye benide al hergun bi tane okurum bide her okudugumuzda buraya yazacakmiyim tatlim
Cok sordum da arkadaslarin adinada olacak bu okudugumuz dimi yani toplu okucaz..
Gelirsen mutlaka haber ver canim bi gorusme ayarlayalim..
Hatice senle aramızda bir gün var canım benim de belirti yok hiçbişey test yaptın mi evde
İnsallah iyi olur.arı şutu içmeye başladım yumurtalar için.senin onerecegin hiseyler varmı canim
313 ayetel kürsiyi bende okumuştum canım duymuştum da..
rabbım hakkımızda hayırlı zamanda vercek napalım beklicez..
olsun ben anlamammm hamişsin işte hamiş...dahası mı var kı
vlla canım aynen oyle oldu.geçen regli için doktor bana gel demişti bende gitmedim.bu ay çocuk ozlemım arttı gıdeyım dıyorum
Insallah kuzum insallah
Canim günlük olarak mi 313 tane okunuyor tedavi öncesi yapcam okucam hepsini insallah
canım benim Allah kabul etsin cumartesi mi başlıyorsunuz, güzbahar vardı bizim diğer topikten, burayı da sık sık okur.... bugün konuştuk telde, onun durumu biraz özel evden pek buraya giremiyor, iş yerinde de müsait olamamış bunu okumuş cevap yazamamış benim de adımı yazdır dedi.... elçilik yapıyorum yani :)41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ[/TD]
[TD="align: left"]NİCK[/TD]
[TD]SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="align: left"]phala[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]ruzgar17[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD="align: left"]cemrem29[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım ben hayıt suyu içtim sabahları aç karnıma :) ayrıca bal tarçın çörekotu ve keten tohumu karışımı yedim :) biosteron kullanıyordum :)
hayıt suyu önceleri kötü geliyordu sonra alıştım :)
yumilerim daha kaliteli oldu diğer tedavilerden :)
eşimde ilaç kullandı canım druna sor o da kullansın gerekiyorsa :)
canım valla sağolun :) sayenizde kendimi hamiş hissediyorum biraz daha :)
canım günlük olarak da okunabiliyor :) ben eşimle paylaştım bazen :) bazen de 100 100 113 okuyup 3'e böldüm :) nasıl kolayına gelirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?