2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzum ya başına gelmeyen kalmamış olsun hayırlısıyla başladın ya tedaviye Allahım bebisle sonlandirsın insallah

Neyse canim günü dolu dolu yasamissin ekşin olmuş sanadaama hic olmazsa ilaçlarını alabilmissin canim o güzel olmus..hayirli uğurlu olsun

Ya kizlar ikinci tup bebege baslayacakken miyom ameliyati sebebiyle iptal olan tedavimden lucrin var elimde. İhtiyaci olana kargo ile gondermek istiyorum. Son kullanma tarihi 09/2014. Bu konuda topik varmis ama bulamadim. Bilen bi link atsa...

Tedavimin durumu belli olmadigindan dolapta beklemedeydi. Trdaviye uzun protokol ile baslayacak birine ucretsiz gondericem

Selam kızlar!!! Benim bugün 6 günüm ve hiç belirtim yok. Klasik şeyler hariç. Yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, karında şişlik... Çok mutsuz oluyorum böyle olunca
ooo canım yaa tüpün olmuş bile
bence çok normal şişlik ilaçlardan oluyo peki kabızlık var mı
gazdan oluyor bu ama çok rahatsız olursan doktora sor bence
hep şiş kalır inşallah
Âmin canım inşallah.
Biraz indi şiş. Kabızlık hiç olmadı çok şükür. Iyi besleniyorum. Yağlı, unlu, şekerli yemiyorum. Ondan galiba.
Şişlik de yumurtalıklarımdan kaynaklı. Onlar şiş ama rahatsızlık vermiyor bugün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kızlar MERYEM suresine beni de ekleyin

ohh az kalmış canım hiç moralini bozma oldu bu inşallah allahın izniyle müjdeli haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım ya ... Adet olacak gibi kasılmalarım batmalarım dünden beri fazlalaştı ( inşallah gebelik belirtisdir...inşallah bebişlerimin yaramazlıklarıdır...

Bircok kisi hafif lekelenmeden sonra hamile kalmis tutunma belirtisi demisler. Benim bugun 4. Gunum bitiyor hicbir belirti yok tutunmadi mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum ya başına gelmeyen kalmamış olsun hayırlısıyla başladın ya tedaviye Allahım bebisle sonlandirsın insallah
sorma canım sormaaaa nerde bi olay orda ben zaten.... yada "nerde ben orda bi olay" da olabilir

amin kuzum inşallah sonu bebişlisinden bi tedavi olur, en hayırlısından

canım maşallah :) çok hareketli bir gün olmuş :) çocukta böyle hareketli olacak bence annesi :) seni yerinde oturtmayacak canım yumilerde büyüyormuş :) ohhhh ne güzel :) kaliteli kaliteli olsunlar inaşallah :)

canım belirti arama bence :) kendini de bebişi de üzme :) inşallah sıkısıkı tutunmuştur ve haftaya güzel haberlerini alacağız inşallah :) bende de belirti olmadı :)

Bircok kisi hafif lekelenmeden sonra hamile kalmis tutunma belirtisi demisler. Benim bugun 4. Gunum bitiyor hicbir belirti yok tutunmadi mi acaba

canım ben 2 kere gebe kaldım hiç tutunma lekelenmesi olmadı :) içini ferah tut herkeste olmuyor :)

Insallah hepimiz guzel haberler aliriz benim yasim 26 doktor 2 embriyo transfer yapti sizde nasil oldu

İnşallah canım ya ... Adet olacak gibi kasılmalarım batmalarım dünden beri fazlalaştı ( inşallah gebelik belirtisdir...inşallah bebişlerimin yaramazlıklarıdır...

Merhaba canım sürekli yatıyor musun ben günlük hayatıma devam ediyorum benim de adet olacak gibi ağrılarım var..yarın 9.gunim test yapacam ben
Annemler kalıyorum yarın eşim gelecek almaya test yapmayı düşünüyorum inşallah bebekle riz tutunmustur

çok güldüm ama yaaaa durup durup güldüm yani hatta fakülteden çıkınca "Allahım şimdi de bardaktan boşanırcasına yağmur yağar ve bi saçak altı bulamazsam şaşırmıycam" dedim... beyaz t-shortüm, regli oluşum ve şemsiyemin olmadığı bi anda yağmur bastırmasının hayalini kurup kendimle eğlendim hayalimde çok komik olmuştum ama kafada şapka yağmur altındaaaa

Hahahah ben de dün kuzenimle Bebek'e yürüdüm orada yemek falan yedik dönerken benim bağırsaklar gurul gurul eve zor yetiştim resmen 1 km koştum eve

Kizlar dun transferim oldu bugun az az kahve rengi lekelenmem.oluyo dok arayamam devlet hastanesiydi dok bilirsiniz napim.bana bi oneriniz varmi

Sağol canım ama sende adet sancısı benzeri sancı olmuş. Ben de o da yok. Çok iyiyim

Kizlar dun transferim oldu bugun az az kahve rengi lekelenmem.oluyo dok arayamam devlet hastanesiydi dok bilirsiniz napim.bana bi oneriniz varmi

canım kahve rengiyse transferden kaynaklı olabilir. progeteron ne alıyorsun? jel? fitil? iğne? muhtemelen yarına kesilir

Yaa ben hakkını yiyemem eşimin Allah ondan razı olsun herzaman yanımda herzaman herkonuda arkamda kimseye söz erttirmiyor destekliyor 😢😇sadece bacıım koştur koştur bi tedavi en büyük korkum bu tüpte tutmazsa 2 yılda ne çok şey geçirmiş olcam hayal kırıklıklarım daha ağırlaşak😞😞gene bi yola koyulduk bi 10 gün sonra başlayacaz tedaviye ama zaman yaklaştıkça korkumda kaygımda arttı💆Allah tez zamanda bi zi bu sınavdan kurtarsın 🙏kuzum sen tüp bebek denedin mi nerde yaptırdın başka bi sıkıntınız var mı inan sebebsiz olanı daha kötüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…