Insallah hepimiz guzel haberler aliriz benim yasim 26 doktor 2 embriyo transfer yapti sizde nasil oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güldüm ama yaaaadurup durup güldüm yani hatta fakülteden çıkınca "Allahım şimdi de bardaktan boşanırcasına yağmur yağar ve bi saçak altı bulamazsam şaşırmıycam" dedim... beyaz t-shortüm, regli oluşum ve şemsiyemin olmadığı bi anda yağmur bastırmasının hayalini kurup kendimle eğlendim hayalimde çok komik olmuştum ama kafada şapka yağmur altındaaaa
canım kahve rengiyse transferden kaynaklı olabilir. progeteron ne alıyorsun? jel? fitil? iğne? muhtemelen yarına kesilir
3. Kormozanda dengesiz kurulum var 2 defa dusukten sonra anlaşıldı
Colyakta var dusuk yapınca buda kan tahlilinda çıktı.
editörümmm
Bizler iyiyiz ya sen nasılsın? Yarın benim dr kontrolüm var
bunlar ne şeker şeyler böyle :)
İyi sayılmam canım..
Rahatsızım midem fena halsizim anneminde bugün doktor işleri vardı hastanedeydik yorgunum..
Psikolojik açıdanda iyi değilim Gazze de katliam var canım sıkkın yavrular ölüyor tv den izliyoruz sadece
üçüzlerim benimkız çok yaramaz teyzesi emziği fırlatıyooo sonra alamayınca ağla ağla yıkıyooo ortalığı
İyi sayılmam canım..
Rahatsızım midem fena halsizim anneminde bugün doktor işleri vardı hastanedeydik yorgunum..
Psikolojik açıdanda iyi değilim Gazze de katliam var canım sıkkın yavrular ölüyor tv den izliyoruz sadece
üçüzlerim benimkız çok yaramaz teyzesi emziği fırlatıyooo sonra alamayınca ağla ağla yıkıyooo ortalığı
Mrb sanada sorim dun transferim oldu vcde kucuk bi kan pihtisi gibi bisey gordum ve kahverengi lekelenmem var devlet hastanesi o yuzden dok ariyamiyorum bisey olmusmudur napim
Hiç birşey olmaz canım merak etme..
Embriyo konulduğu gibi düşmez adet dönemi atılır vücuttan tutunmazsa..
İşlemden kalan bir pıhtıdır o lekelenmede öyle..
Yarın tamamen biter diye düşünüyorum..
Geçmiş olsun tatlım çabucak iyileş
Gazze için ne söylesem boş zaten sosyal paylaşım sitesinden görüyosun tepkimi
canım geçmiş olsun sana da annene de önemli birsey değildir inşallah :)
bende sana senin üçüzler mi diyecektim :)o yaramaz sana benziyooooo :) allahım üçüz değilde ikiz nasip eder sağlıkla inşallah :)
sağol canım...
yarın kuzuyla randevun varmış ne güzel heyecanla bekliyorsundur şimdi sakin olduğunu düşünemek hayal olur dimi
rutin kontroller canım annem adına benim durumumda açıkta kalan yerlerim olmuş sanırım yel girmiş üşütmüşüm bu havada
ben üçüz hayal edeyim en az 1 tane ile kapatırız bu pazarlığıtöbeeee evet kız aynı ben
Saol rahatladim cok korkuyorum bu seferde olmazsa diye diken uzerindeyim
Ayneeeennnnnnnnnn Güldenn ben neden böyleyim yaaaaa?
İyi sayılmam canım..
Kuzum kim gelmis ya özledik valla:)
Evet canim ya çok iç acıtıcıve elden hiç bir sey gelmiyor sadece izleyip dua edebiliyoruz ya kâhhar çekiyorum aksamları
hoşgördük tatlım kıymatlım
şu mübarek Ramazan ayını seçmeleri daha bi deli ediyor beni...
az önce haberlerde canlı bombardımanı izliyorum bomba seslerine oradaki camiden okunan kuran sesi karışıyordu
çok duygulandım...
Kahrolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?