2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Insallah hepimiz guzel haberler aliriz benim yasim 26 doktor 2 embriyo transfer yapti sizde nasil oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 35 yaşındayım tek embriyo transfer ettiler bazı risklerden dolayı :)o da tuttu çok şükür :)
canım hayırlıısı ile senden de güzel haberler alırız inşallah :)

canım yaaaa :) olumsuzluklara böyle bakman ne güzel :) bu sana kazandıracak emin ol :)

3. Kormozanda dengesiz kurulum var 2 defa dusukten sonra anlaşıldı
Colyakta var dusuk yapınca buda kan tahlilinda çıktı.

editörümmm

Bizler iyiyiz ya sen nasılsın? Yarın benim dr kontrolüm var

İyi sayılmam canım..
Rahatsızım midem fena halsizim anneminde bugün doktor işleri vardı hastanedeydik yorgunum..
Psikolojik açıdanda iyi değilim Gazze de katliam var canım sıkkın yavrular ölüyor tv den izliyoruz sadece

bunlar ne şeker şeyler böyle :)

üçüzlerim benim kız çok yaramaz teyzesi emziği fırlatıyooo sonra alamayınca ağla ağla yıkıyooo ortalığı

Geçmiş olsun tatlım çabucak iyileş

Gazze için ne söylesem boş zaten sosyal paylaşım sitesinden görüyosun tepkimi

canım geçmiş olsun sana da annene de önemli birsey değildir inşallah :)
bende sana senin üçüzler mi diyecektim :)o yaramaz sana benziyooooo :) allahım üçüz değilde ikiz nasip eder sağlıkla inşallah :)

Mrb sanada sorim dun transferim oldu vcde kucuk bi kan pihtisi gibi bisey gordum ve kahverengi lekelenmem var devlet hastanesi o yuzden dok ariyamiyorum bisey olmusmudur napim

Hiç birşey olmaz canım merak etme..
Embriyo konulduğu gibi düşmez adet dönemi atılır vücuttan tutunmazsa..
İşlemden kalan bir pıhtıdır o lekelenmede öyle..
Yarın tamamen biter diye düşünüyorum..

Saol rahatladim cok korkuyorum bu seferde olmazsa diye diken uzerindeyim

Geçmiş olsun tatlım çabucak iyileş

Gazze için ne söylesem boş zaten sosyal paylaşım sitesinden görüyosun tepkimi

sağol canım...
yarın kuzuyla randevun varmış ne güzel heyecanla bekliyorsundur şimdi sakin olduğunu düşünemek hayal olur dimi

rutin kontroller canım annem adına benim durumumda açıkta kalan yerlerim olmuş sanırım yel girmiş üşütmüşüm bu havada
ben üçüz hayal edeyim en az 1 tane ile kapatırız bu pazarlığı töbeeee evet kız aynı ben

Ayneeeennnnnnnnnn Güldenn ben neden böyleyim yaaaaa?

Kuzum kim gelmis ya özledik valla:)

Evet canim ya çok iç acıtıcı ve elden hiç bir sey gelmiyor sadece izleyip dua edebiliyoruz ya kâhhar çekiyorum aksamları

Kuzum kim gelmis ya özledik valla:)

Evet canim ya çok iç acıtıcı ve elden hiç bir sey gelmiyor sadece izleyip dua edebiliyoruz ya kâhhar çekiyorum aksamları

hoşgördük tatlım kıymatlım
şu mübarek Ramazan ayını seçmeleri daha bi deli ediyor beni...
az önce haberlerde canlı bombardımanı izliyorum bomba seslerine oradaki camiden okunan kuran sesi karışıyordu
çok duygulandım...
Kahrolsunlar

Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine onlari kahretsin(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…