2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tatlim bombalar ve ramazan hakkindaki sozlerine katiliyorum. Annene de sana da gecmis olsunnn

Ben bugun tefaviye basladim ama yaktim gectim enteresan bi gun gecirdim

Anaaa yavruyla goruntulu gorusmemi yapcan sennnn gercekten pek heyecanli

İnşallah herşey yolundadır heyecanım o yüzden

Tatlim bombalar ve ramazan hakkindaki sozlerine katiliyorum. Annene de sana da gecmis olsunnn

Ben bugun tefaviye basladim ama yaktim gectim enteresan bi gun gecirdim

Anaaa yavruyla goruntulu gorusmemi yapcan sennnn gercekten pek heyecanli

Sağol canım...
Bak hele tedaviye başlamış 2 gün boş bıraktım buraları hemen de bişiler olmuş 2 gün daha gelmiyim döndüğümde hamilelik haberini ver olurmu
nasıl yaktın geçirdin bi düşüneyim...
kesin seksapalitenle yaktın dimi ortalığı

Kuzum bugün başına gelmeyen kalmamış tedavin başlamış hayırlı olsuneee artık bebislerin adı kız olursa alev erkek olursa ateş olur
Bebeğim annemle sana geçmiş olsun
Gazze'ye Rabbim bu mübarek günde yardım etsin

Sen yokken cupcakelove de geldi aramıza geri geldi

Ama benim soyadim kurur... :))) ben isim soyisim komik denj gelirse cok gulerim... Hatta bu konudafa cocuk dogunca eve getirip bi hafta test etmeyi planliyorum, baktim beni uykusuz birakiyo kiz olursa adini su erkek olursa toprak koyarim omru billah dalga gecerler o da anlar beni uyutmamak neymiş ama tabi alev de kurur, ateş de kurur olabilir

Son düzenleme:

bi ara doktoruma icimden " hadi itiraf et beni begeniyosun hayalindeki hasta profi benim dimi" dedim icimden yuzune karsi

Begenmene sevindim tatlimm ilk denemeydi olurmu olmazmi becerebilirmiyim derken oldu sanki:))benim de cok icime sindi..fistigin uzerindede o kadar guzel durdu kii bi de popo da bez boylee kaldırıyo etegi havaya ayy deli oldum delii severken
canm benm allahm sıze bagıslasn bır ömur boyu ınsallah saglıklı sıhatlı hayırlı bır evlat olsun

Başına gelenleri okudum üzüleyim mi güleyim mi arada kaldım yaw dayanamıcam sorucam sen niye hemşireye örtü kan oldu diyorsun kızım direk çöpe atsaydın ya
Tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah cnm

orası özel değil, bildiğin kumaş bez veriyolar, benden öncekinin kullandığını ben kullanıyom sonra da benden sonra gelen... ondan canım

bu arada gül canım gül... ben eğlendim yaşarken açıkcası.... örtü bölümü hariç...

Son düzenleme:
Doğrudur cnm hemşire inşallahh bişi dememiştir sana :26: Bazıları gerçekten çooook gıcık oluyorda
yok canım bi şii demedi... onları da eğlendirdim... azcık şebeklik var benim kanımda da valla çok özür dilerim şuracıkda çitiliyiveriyim istersen dedim güldü o da önemli değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…