e sende şimdi korsun resmini nolcak kiii :))))
hııııımmmmm bütün tanıdıkların 3 sn arayla forumtakip i tıklıyolarmış zaten.... yada belki de burdadırlarYaw fotoğraf yüklerim de ya tanıdık çıkarsa
yok canım bi şii demedi... onları da eğlendirdim... azcık şebeklik var benim kanımda davalla çok özür dilerim şuracıkda çitiliyiveriyim istersen dedim güldü o da önemli değil dedi
bi ara doktoruma icimden " hadi itiraf et beni begeniyosun hayalindeki hasta profi benim dimi" dedim icimden yuzune karsi
hııııımmmmm bütün tanıdıkların 3 sn arayla forumtakip i tıklıyolarmış zaten.... yada belki de burdadırlar
Beni görmek isteyen instagramda göre bilir
bi kere daha saçıma şapkama bilmem başka bi şeyime derse dışımdan yüzüne karşı da derim... ama tabi itiraf et değil de itiraf edin ki hayalinizdeki hasta profili benim, siz de beni sevdiniz falan derim muhtemelencesaretine hayran kaldım içinden yüzüne karşı demeyi herkes başaramaz
Kaçırmışım üzüldüm şimdi
evet şimdi gördüm online forumda
nasılda özlemiştim
instagramda kullanıcı adın da aynı mı?
instagramda kullanıcı adın da aynı mı?
süper hatun dimiBende çok mutlu oldum çok özlemişim senide yaaaaa çok sarılasım geldi sana
Editörüm ara verdim ya inan çok iyi geldi ara vermeseydim aklımda sürekli bebek olacaktı
Kuzum ayıcıklarıdamı sen yaptın
Bende çok mutlu oldum çok özlemişim senide yaaaaa çok sarılasım geldi sana
Editörüm ara verdim ya inan çok iyi geldi ara vermeseydim aklımda sürekli bebek olacaktı
Kuzum ayıcıklarıdamı sen yaptın
ekleyin ekleyinKız ekleyelim birbirimizi:)
yuh artık!!!! altlığı da mı yeniyooooUzak kalmak iyi geldi demek
Özleştik ama iyi dönmüşsün sevindim...
Canım benim yaptığım pastaların her tarafı yenir tabiki ben yaptım ayıcıkları
Pasta altlığını bile ben yapıyorum
Altlık yenmiyor ama
Begenmene sevindim tatlimm ilk denemeydi olurmu olmazmi becerebilirmiyim derken oldu sanki:))benim de cok icime sindi..fistigin uzerindede o kadar guzel durdu kii bi de popo da bez boylee kaldırıyo etegi havaya ayy deli oldum delii severken
süper hatun dimipek özeniyorum bazen de uğraşabilir myim diyip vazcayıyorum
Ben biliyom ki seni fıstıksın fıstık
Öyle valla cook özlemişiz:)
ekleyin ekleyininstagramı olmayanlar da size dil çıkarsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?