2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok eğlenceli tavsiye ediyrum
hele bu son yaptığım ayıcıkları sahurda yaptım çok keyif aldım
bu son yaptığına bayıldım 28 ekimde bizim evlilik yıldönümümüz, senden yeşil beyaz bi pasta istiyorum... ayrıntılara sen karar ver, fiyatı ve hesap nonu gönder... hemen ödemeni gerçekleştiriyim :)

Ama senin niye yok ki sende aç bi hesap
belki o kadar sosyal değilim yada aslında sosyal olan benim reel hayatta

Dipnot : bunu yazan gecenin bu saati burda ne arıyo demeyin, sabahın 8inde şe gönderdiğim canım yarim, biricik kocam hala işte ondan reel sosyalleşemiyom şu an

bu son yaptığına bayıldım 28 ekimde bizim evlilik yıldönümümüz, senden yeşil beyaz bi pasta istiyorum... ayrıntılara sen karar ver, fiyatı ve hesap nonu gönder... hemen ödemeni gerçekleştiriyim :)

oooyyyyyyy...
yavrucuumm şehirler arası pasta gönderemiyorum çünkü kargoda sorun oluyor garanti veremeyiz diyolar bana ben de sadece Ankaradan pasta siparişi alıyorum kardeşimde Kırklarelinden...
Kurabiye yollarım ancak

Kızçeler birbirinize ulaşma şekillerini ulu orta yerde telafuz etmeyiniz lütfen rica ediyorum

Son düzenleme:

Birdaha bu kadar ayrı kalmıcam söz
Ellerine kollarına sağlık cnm bizlerede yapmak nasip olur imşallahh dicem ama pasta istanbula gelmez ki :26:

Kızçeler birbirinize ulaşma şekillerini ulu orta yerde telafuz etmeyiniz lütfen rica ediyorum anladınız siz beni

Eyvah uyarı da aldık:) birini f birini i yapsak sıkıntı olur mu patron

Bende çok sosyal biri değilim sadece instagram hesabım var

Birdaha bu kadar ayrı kalmıcam söz
Ellerine kollarına sağlık cnm bizlerede yapmak nasip olur imşallahh dicem ama pasta istanbula gelmez ki :26:

o kadar çok sipariş geri çevirmek zorunda kaldım ki sırf başka ilden diye çok üzülüyorum ama bulamadım çaresini kargolar garanti vermiyorlar zaten çok maliyetli yollaması müşteride pastaya verdiği para kadar kargoya vermek istemez diye hiç şehirdışına göndermiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…