2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eyvah uyarı da aldık:) birini f birini i yapsak sıkıntı olur mu patron

Buradan başka bir oluşuma izin vermiyorum ben sürüden ayrılana çemkiririm çok fena...
Baş harflerini bile görmek istemiyorum o derece katıyım yane

Oyyyyy deme cnm üzüldüm
Keşke senin bi pastanen olsa özelikle gelirim valla

olurrr

Unuttuk sorry

Sosyal medya diyelim özelden yazalım:26:

Tmm kuzum sen yaz özelden ben telden özel msj atmayı beceremiyom sen yaz:)

Buradan başka bir oluşuma izin vermiyorum ben sürüden ayrılana çemkiririm çok fena...
Baş harflerini bile görmek istemiyorum o derece katıyım yane

Yok yok biz bise yapmıyoruz masumuz aaa kim demiş sürüden ayrılmak fln a aaa

Yok canım yatmıyorum ben .. Istanbulda yaptırdım işlemden sonra 4/5 gün sonra kdz. Ereğli ye yani evime geldim yolculuk yaptım sonuçta .. Evde de hiç bi iş yapmıyorum ... Eşin bana test yaptırmıyor izin vermiyor .. Ondan gizli de yapmak istemiyorum .. Adet Kasılmalarım baya var ... Testten de korkuyorum açıkçası ... Inşallah bizimledirler

o zaman 27 ekimde bize gel misafir olraktan

Kızlarr ben kaçıyomm kocam kişisi bilgisayarı istiyo

Öptüm kızçelerimmm

Perceneige nerdesin kuzujum özledim

her okuduğunda yazarsam çok karıştırırım 41 tanesini bitirince haber verin o zaman yazarım
tmm cnm ben inşlh bitince yAZARIM SANA....

TATLIM NE OLMUŞ ÖLE YA HU kız
neyse genede güzel tarafı iğnelerini alabilmişsin bari

canım çok mutlu oldum seni gördüğüme ve döndüğüne
son işim

Eki Görüntüle 1193522
cnm gerçekten süperler başka laf yok yani

Tamam canım ekleyeceğim

41 tane Meryem suresi okuyacağız, cumartesi günü başlayalım ve 41 gün boyunca her gün okuyalım. (adetliysek ara verip adetimiz bitince kaldığımız yerden tekrar başlayacağız)Katılmak isteyenler bana alıntı yaparak ismini yazdıra bilirler.

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK[/TD]
[TD]SAYI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="align: left"]phala[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]kafunder[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]ruzgar17[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD="align: left"]cemrem29[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD="align: left"]guzbahar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD="align: left"]amayaa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Off yaa bak iyice daraldım şimdi. Keşke bşraz daha geç kalsaymışım ben de. 15 te aradım bende ama tanıdık eczaneye bile anlatamadım durumu. Bugün vurulmam gerekenler kaldı. Sabah müsait olunca beni çaldırsana canım ya bi yol göster bana izinlisin ya ben rahatsız etmeyeyim sen müsait olunca bir çaldırıver beni ne olur. Sabah fakülteye de gidebilirim bu arada bi denerim şansımı ne yapayım. Off of

Cep telefonumdan gönderildi.

Canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun inşlh atlatır bu günleride hani derler ya onlar eski toprak daha dayanıklıdır dye gerçekten öyleler bizler hemen kırılır yoruluruz onlar neler yaşamış atlatmışlardır güzelim bu zor günleride atlaacak allahın izniyle şu mübarek günlerde dualarımda olacak anaannen..

Insallah bi sıkıntı çıkmaz canim sağlığına en kısa zamanda kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…