Canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
Canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
Tatlimmm yerimmm yaa bende seni özledim..iftarda kuzendeydik hala burdayiz oturuyoruz halaa...iisiniz dimi cicim?Kızlarr ben kaçıyomm kocam kişisi bilgisayarı istiyo
Öptüm kızçelerimmm
Perceneige nerdesin kuzujum özledim
Gecmis olsunn kuzum rabbimmm sifa versinn eksikligini göstermesin tatllimmCanımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
Kizlarrr sayfalarr cokk okuyamadimm biliomuydunuz kutladiniz mi bilmiorum amaaa bugün ensucugumuzun doğumgünusuymus...bi de burdan kutliimmm ensummm iiki doğmuşsunn canimcim nice mutlu saglikli guzel yaslarin olsunn..rabbim gonlunun muradini bu yasinda versin insallahhhh
Güzel fikirAma benim soyadim kurur... :))) ben isim soyisim komik denj gelirse cok gulerim... Hatta bu konudafa cocuk dogunca eve getirip bi hafta test etmeyi planliyorum, baktim beni uykusuz birakiyo kiz olursa adini su erkek olursa toprak koyarim omru billah dalga gecerler o da anlar beni uyutmamak neymişama tabi alev de kurur, ateş de kurur olabilir
Kızçeler birbirinize ulaşma şekillerini ulu orta yerde telafuz etmeyiniz lütfen rica ediyorum anladınız siz beni
Kuzum çok geçmiş olsun dualarimiz seninle Rabbim tez zamanda sifasini versinCanımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
hayırlı sahurlarr kızlarrrrrrrrrrrr
hayırlı sahurlarr kızlarrrrrrrrrrrr
Güzel fikir
gulmemi de sen anladın
Kuzum çok geçmiş olsun dualarimiz seninle Rabbim tez zamanda sifasini versin
Sanada canım
Yumurta haşlıyorım içimdem sayıyorum o esnadada kadınlar kulübüne bakıyorum çok enteresanım ben yaa
bencede canmm bızde lahmacun var bugunn sadece ısıtacamm ayy bıde ayran yapmm kalkım adamı doyurımm yaa davulcu gectııı
Lahmacunu senmi yaptın yoksa
Hayirli sahurlar olsunnn gadasinii aldiklarimmm caninizii yirimmm
Yaa ben hakkını yiyemem eşimin Allah ondan razı olsun herzaman yanımda herzaman herkonuda arkamda kimseye söz erttirmiyor destekliyor 😢😇sadece bacıım koştur koştur bi tedavi en büyük korkum bu tüpte tutmazsa 2 yılda ne çok şey geçirmiş olcam hayal kırıklıklarım daha ağırlaşak😞😞gene bi yola koyulduk bi 10 gün sonra başlayacaz tedaviye ama zaman yaklaştıkça korkumda kaygımda arttı💆Allah tez zamanda bi zi bu sınavdan kurtarsın 🙏kuzum sen tüp bebek denedin mi nerde yaptırdın başka bi sıkıntınız var mı inan sebebsiz olanı daha kötüü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
başınız sağolsun ... Allah taksiratını affetsin .. Kalanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?