CANIM İNŞŞ SENİNLEDİRBugün 11.günüm ... Ve bebeklerim benimle mi bilmiyorum.. Adet kasılmalarına bakarsak bi de adet sırasında bağırsaklarımın hiç çalışmadığı kadar iyi çalışıyorsa galiba benimle değiller(((. Uyandım şimdi ve sanki bir boşlukta hissediyorum bişiler eksik ( allahım sen ol de oluversin ...
CANIM İNŞŞ SENİNLEDİR:emir_bebekNEDEN KAN TESTİ YAPTIRMIYORSUN BU GÜNN:26::26::26:
GÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
eşim illa gününde yapalım diyor .. Bende sonuçtan yani yine o negatifi görmekten korkuyorum(
canim başınız sağolsun üzüldüm gercekten..adanadayim biliyorsun biseye ihtiyacın olursa burdayim
bencede canmm bızde lahmacun var bugunn sadece ısıtacamm ayy bıde ayran yapmm kalkım adamı doyurımm yaa davulcu gectııı
Canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. İnşallah sonucu çok kötü çıkmaz. Öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. Şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
canımın içi ananemi hastaneye yatırdık, kalp krizi riski varmış. Anjiyo olacak yaşından dolayı ameliyat olamıyor, bundan 15 yıl önce açık kalp ameliyatı olmuştu ama şimdi tavsiye etmiyorlar. Inşallah sonucu çok kötü çıkmaz. öyle vefakar bir insandır ki annem benim için neyse ananemde öyledir. şimdi hastaneden geldim, yarında gideceğim. Allahım bize bağışlasın onu inşallah, inşallah en kısa zamanda güzelce atlatır herşeyi.
kızlarrr sabaha karsı wc ye kalkmısken ilk idrarla yaptım testı ve tamamen kocaman tek cızgı..acayıp uzuldum moralım bozuldu...yine olmadı galıba..zaten hıc belırtım yoktu...off Allahım yaaa yardım et yaa...adet sancımda basladı gbı testten once olacak mıyım acaba ...
kızlarrr sabaha karsı wc ye kalkmısken ilk idrarla yaptım testı ve tamamen kocaman tek cızgı..acayıp uzuldum moralım bozuldu...yine olmadı galıba..zaten hıc belırtım yoktu...off Allahım yaaa yardım et yaa...adet sancımda basladı gbı testten once olacak mıyım acaba ...
Benimde 11. Gün bende de çok adet karşılamalarım var iki gündür ama testi yarın yapacaz . Benimde olmadı galiba hiç bişi hissetmiyorum(
Kızlar dua edin nolur bugun 9 günüm ve sulu kahve leke geldi ardından sulu pembemsi kan geldi şuan dinleniyorum doktoru aradım ama bugun yokmuş hemşire korkma yerlşme kanamsıdır dedi inş geçe ya pazrtesi test günüm korkuyorum dua edin nolur
canım idrar testine güvenilmeyeceğini biliyorsun lütfen kanda negatif görmeden kendini üzmekızlarrr sabaha karsı wc ye kalkmısken ilk idrarla yaptım testı ve tamamen kocaman tek cızgı..acayıp uzuldum moralım bozuldu...yine olmadı galıba..zaten hıc belırtım yoktu...off allahım yaaa yardım et yaa...adet sancımda basladı gbı testten once olacak mıyım acaba ...
kızlar dua edin nolur bugun 9 günüm ve sulu kahve leke geldi ardından sulu pembemsi kan geldi şuan dinleniyorum doktoru aradım ama bugun yokmuş hemşire korkma yerlşme kanamsıdır dedi inş geçe ya pazrtesi test günüm korkuyorum dua edin nolur
Aminnn canım inş rabbim buyk bnm ki pazrtesi duam hepimze inş olur bu kez cnm bnm lekelenmem oldu bugun korkuyorumCanimmmm dualarina tum yuregimle Aminnnnnnnn diyorum..Rabbim hepjmizin kalbinden geceni hakkinda hayirli eylesin...cnm benim de 7.gunum hic belirti yok:18:yarin bi idrar testi yapiyim diomsenin test gunu ne zaman benim taaaaa persembe yaaaawww
Cnm üzme kndini lütfen moral herşeyin ilacıdır dua da öyle rabbim yardımcımz olsun inşAmin
Benimde 8. günüm
Dün ağlama krizine girdim. Yine olmayacak gibi geliyor. Umarım güzel bir süpriz yaşarız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol kuzum yok ikitane 5 gün donmuş koyuldu bugun lekelenmem olduCanımmmmmm Maşallah az kalmış tes gününe biraz geçmişi okudum 4 tanemi transfer oldu
Canm ilk defa donmuş dendik iki tane ve 9 günm korkuyorum napim 3 denemem rabbim in nasip edr hayırlısyla dinleniyorum şuan inş geçicidrBence de telaş etme bu kanamalar hayra çıkıyor ... Bak bende hiç bişi yok adet oldum oluvercem gibi
inş yerleşme kanamasıdır ama için rahat etsin istiyorsan git kan ver pzrts yeniden verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?