Günaydın kızlar
Günaydın editörüm...
Gülden abla lekelenmem oldu geçmiş demin wc ye gittim bişey yoktu ilk gelince böyle geldi Eki Görüntüle 1193824
Sence ne olmuş olabilr hemşire korkma yerleşme lekesidr dedi ama :18:korkuyorum bida olurmu acaba :18:
Pek bi umutsuz gördüm seni sabah sabah...
Kanda kesin sonucu görene kadar hiiiiiiç birşey belli olmaz canım kaç kez tecrübe ettik burda...
Yerleşme kanaması gibi duruyor canım umut verici inşallah gebeliktendir
Kanda kesin sonucu görene kadar hiiiiiiç birşey belli olmaz canım kaç kez tecrübe ettik
Iki gündür adet kasılmalarım başladı bunun yanında bağırsaklarımda gurul gurul(( adetimde öyle olurum hep ilk başlarda kabız gibiydim şimdi böyle (( benden öyle mucize çıkmaz ... Umutsuz olmak istemiyorum ama bunları düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum ..
İnşallah benimde öyle hikayem çıkar .. Adet olacağıma dair bütün belirtiler vardı ama mutlu sona ulaştım diyebilirim ... :18:
Kanda kesin sonucu görene kadar hiiiiiiç birşey belli olmaz canım kaç kez tecrübe ettik
Iki gündür adet kasılmalarım başladı bunun yanında bağırsaklarımda gurul gurul(( adetimde öyle olurum hep ilk başlarda kabız gibiydim şimdi böyle (( benden öyle mucize çıkmaz ... Umutsuz olmak istemiyorum ama bunları düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum ..
İnşallah benimde öyle hikayem çıkar .. Adet olacağıma dair bütün belirtiler vardı ama mutlu sona ulaştım diyebilirim ... :18:
Merhaba kızlar. .Bugün benim 9.gunum kan testi yaptırcam ogleden sonra ama umudum yok adet olacak gibiyim
Merhaba kızlar. .Bugün benim 9.gunum kan testi yaptırcam ogleden sonra ama umudum yok adet olacak gibiyim
Özel hastanede mi yaptırcan devlet hastane acilde filan mı ?
Özel hastanede mi yaptırcan devlet hastane acilde filan mı ?
Özelde canım 9.gun adet olunabilir mi adet sürecine göre daha erken ama
cnm kacirmisim sonucun pozitifmii tebrikler.. masallahhh
Günaydın kızlar
üzülmeyim demi kzummm yaaaa:18::18: Erken daha 8.gun bugunn:18::18:canım idrar testine güvenilmeyeceğini biliyorsun lütfen kanda negatif görmeden kendini üzme
flyingmom, her sey yolunda gitsin, usul usul keyifli bir kontrol olsun... 😇👍
İstemeden yaptigin evhamlarin ucsun gitsin 🙏😘
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güldenim bana bi fırça at da kendime geleyim ölüyom stresten dra gidiyom...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrRR BEN 4 SAATLİK İDRARLA YAPTIM YA BU TESTI..GECE BAKTIM CIKMAMIS AMA ÖYLE 10 BILE DK BEKLEMEDIM BASINDA..ZATEN GECE YAPTIM MORALIMDE BOZULUNCA BIRAKTIM YATTIM..ŞİMDİ BAKTIM DA SANKI SİLİK Bİ ÇİZGİ VAR GİBİ YAA..YARIN TEKRAR YAPICAM BAKALIM İNŞAALLAH YARIN HEMEN CIKAR YAAA:18::18:
Canm günaydın sen kadıköy demi yaptın ilk denememi yapmıştım orda kimyasal olmuştu doktorun erkekmi canm
Canım 2. Ve 3. Denemem kadıköyde oldu 2. Si kimyasal oldu ve doktorum erkekti. Op dr Nuri Delikara canım benim yaa çok tatlıdır :)
kızlarrr sabaha karsı wc ye kalkmısken ilk idrarla yaptım testı ve tamamen kocaman tek cızgı..acayıp uzuldum moralım bozuldu...yine olmadı galıba..zaten hıc belırtım yoktu...off Allahım yaaa yardım et yaa...adet sancımda basladı gbı testten once olacak mıyım acaba ...
Canim benim ne güzel yazmışsın okuyunca duygulandimHayatımin bi cok doneminde sıkıntılarla karsilastim cok buyuk degillerdi belki ama sıkıntıydi nihayetinde asmak icin vakit ve sabir gerekliydi ve rabbime sukurler olsunki astim..her seferinde olaylarin ii yanlarini görmeye calistim fazlaca pollyanna oldugumu dusunler oldu hayati ciddiye almadigimi rahat oldugumu dusunenler hatta ama ben oturup dertlenmekten karalar baglamaktansa dua edip beklemeyi ve umit etmeyi sectim..simdi etrafimdaki bicok kisi hatta en yakin arkadaşlarim dahi tedavi surecinden sonra "massallah ne kadarda güçlü ciktin iyi dayandin" gibi seyler soyledi..evet iyiyim çünkü..negatif alinca cok üzüldüm cok agladim ama iyiydim iyiyimm..bu bir sinavv hatta rabbim beterinden sakinsin belkide hayatimin en zorlu sinavii..her etapta baska ve hic bilmedigim calismadigim yerden cikio sorular:))asilamada yumurta gelisimi bilmezdim sperm morfoloji bilmezdim laparoskopi histereskopi bilmezdimm..kaldim o sinavdan sonraa o konulari calisip tupe girdimm orda karsima embriyo gelisimi cikti kaliteli sperm kaliteli yumurta cikti embriyo grade i varmis misal ordan bile soru ciktii offff cok pis cuvalladim..meger imsi diyede bisey varmis onu ogrendim simdide o konuya calisiyorumm allahin izniyle bu kez gecicem bu sinavievet gucluyum cunku iyi yanlarida var bu doneminn;ben hiccc bu kadar cok dua ettiğimi hatiramiyorumm ederdimm ama bu kadar degill ve ben hicc bu kadar cok arkadas edinmedim benimle ayni dili konuşan..anlatmak istediğimi lep demeden anlayan bu kadaaar uzakken yakin olan..tabikii arkadaslarim varr dostlarim var ama onlari birebir gore gore sevdim sizinse hicbirinizi tanimadan bilmeden..bi nilimm var misal buralardan hergun yazisiriz ilkayim var surekli gorustugum pitis varr bide su an hamile bebisini bekliyoruz dort gozle..bunlar hep yanima kardir bu hayatta..demem o ki bu sinav beni rabbime yakinlastirdii artik daha cok aniyorum mevlamii.bi sürüde yeni arkidisim olduu ne guzel:)))iyiki varsiniz:))yeni baslayan eli ayağına dolasan telaslanan kizceler merak etmeyinn herseyde bi hayir var..gun gelecek rabbim hepimizin yüzünü guldurecek..kendi yolunuzu kendi umut isiginizla aydinlatin o vakit cikis yolu bulmak cok daha kolay olacakk..seviyor sizleri....
KuzumGÜNAYDIN KIZLARRRR NASILSINIZ BEN BU GÜN BİRAZ KARIŞIĞIM DÜN KAYIN PEDERİMİ KAYBETTİK (eşimin ailesiyle konuşmuyordum )KP LÖSEMİYDİ DÜN KAN VERMEYE GİTTİM KAN VERDİM İLÇEYE DÖNDÜM ARADILAR GERİ GELİN DİYE GİTTİK VEFAAT ETMİŞ
Korkma canım kanamalarin sonu güzel oluyorKızlar dua edin nolur bugun 9 günüm ve sulu kahve leke geldi ardından sulu pembemsi kan geldi şuan dinleniyorum doktoru aradım ama bugun yokmuş hemşire korkma yerlşme kanamsıdır dedi inş geçe ya pazrtesi test günüm korkuyorum dua edin nolur
Günaydın sultanmGünaydın kızlar
Güldenim bana bi fırça at da kendime geleyim ölüyom stresten dra gidiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?