2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar
Gülden abla lekelenmem oldu geçmiş demin wc ye gittim bişey yoktu ilk gelince böyle geldi
Sence ne olmuş olabilr hemşire korkma yerleşme lekesidr dedi ama :18:korkuyorum bida olurmu acaba :18:

Günaydın editörüm...

Pek bi umutsuz gördüm seni sabah sabah...
Kanda kesin sonucu görene kadar hiiiiiiç birşey belli olmaz canım kaç kez tecrübe ettik burda...

Gülden abla lekelenmem oldu geçmiş demin wc ye gittim bişey yoktu ilk gelince böyle geldi Eki Görüntüle 1193824
Sence ne olmuş olabilr hemşire korkma yerleşme lekesidr dedi ama :18:korkuyorum bida olurmu acaba :18:

Yerleşme kanaması gibi duruyor canım umut verici inşallah gebeliktendir

Ayyy inşş oyledir ablacım ya nasıl korktum bilsenrabbim inş pazrtesi günü iyi sonuç almayı nasip etsin hayırlısıyla ilk defa sulu pembesi kn geldi inş bida gelmz dinleiyırum duanı eksk etme gülden sultnım

flyingmom, her sey yolunda gitsin, usul usul keyifli bir kontrol olsun... 😇👍

İstemeden yaptigin evhamlarin ucsun gitsin 🙏😘

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrRR BEN 4 SAATLİK İDRARLA YAPTIM YA BU TESTI..GECE BAKTIM CIKMAMIS AMA ÖYLE 10 BILE DK BEKLEMEDIM BASINDA..ZATEN GECE YAPTIM MORALIMDE BOZULUNCA BIRAKTIM YATTIM..ŞİMDİ BAKTIM DA SANKI SİLİK Bİ ÇİZGİ VAR GİBİ YAA..YARIN TEKRAR YAPICAM BAKALIM İNŞAALLAH YARIN HEMEN CIKAR YAAA:18::18:

flyingmom, her sey yolunda gitsin, usul usul keyifli bir kontrol olsun... 😇👍

İstemeden yaptigin evhamlarin ucsun gitsin 🙏😘

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim :) Sevgiler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güldenim bana bi fırça at da kendime geleyim ölüyom stresten dra gidiyom...

Canm günaydın sen kadıköy demi yaptın ilk denememi yapmıştım orda kimyasal olmuştu doktorun erkekmi canm

Canım ben 9. Gün başladım hala net değildi ve sabah yap mutlaka he bi de bana şans dile ve dua et kontrole gidiyom

Canm günaydın sen kadıköy demi yaptın ilk denememi yapmıştım orda kimyasal olmuştu doktorun erkekmi canm

Canım 2. Ve 3. Denemem kadıköyde oldu 2. Si kimyasal oldu ve doktorum erkekti. Op dr Nuri Delikara canım benim yaa çok tatlıdır :)

Canım 2. Ve 3. Denemem kadıköyde oldu 2. Si kimyasal oldu ve doktorum erkekti. Op dr Nuri Delikara canım benim yaa çok tatlıdır :)

Hımm kenan sofuoğlu vardı sanırm bide ynlış hatırlamıyorsam oydu bnmki merve hemşire vardı bide canm senin leken oldumuydu :44:

Ne canını sikiyorsun canim bu işin zevki heyacanı burda ışte yapacan yapacan takì pozitif sonucu alana kadar insallah.hem 8. Gün hem idrar testi kuzum

Canim benim ne güzel yazmışsın okuyunca duygulandimbende bende seni seviyoruminşallah bitanem bu Sefer güzel olacak vizelerde kaldın finalde tam puanla geceksin
Kuzum basinizsagolsun....
Korkma canım kanamalarin sonu güzel oluyor
Günaydın kızlar
Günaydın sultanm
Güldenim bana bi fırça at da kendime geleyim ölüyom stresten dra gidiyom...

Şeker güzel haberlerini bekliyoruz dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…