2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah razı olsun canım, gerçekten eski topraktır daha 14 yaşında kardeşlerine bakmış, sonra 5 çocuk sonra birde o çocuklarının çocuklarına baktı hakkını asla ödeyemeyiz. İnşallah atlatır inşallah Allahımdan başka hiç birşey istemem

Canım seni çok seviyorum

Insallah bi sıkıntı çıkmaz canim sağlığına en kısa zamanda kavuşur

İnşallah canımın işi inşallah birazdan gideceğim yanlarına kan vereceklermiş kansız bulmuşlar belki iyi gelir çok üşüyordu çünkü

Amin canım inş öyle olur paZrtesiye:18:

çok geçmiş olsun rabbim şifasını nasip etsin inşallah

aa bilmiyordum cnm bende teşekkür ederim yazdığın için
ne güzel yazmışsın çoğumuz bu anları kaçç kez yaşadık burdaki arkadaşlık daha samimi bence de.. bizde seni sevdik şeker
başınız sağolsun eşine ve ailesine sabırlar dilerim....
balımmm erken kız dur belki geç döllendi yerleşti lütfen sıkma canını 12.ci güne kadar bekle umutla
cnm bak herkesin dediği gibi yerleşem kanamasıdır o inşlh gönlünü ferah tutumaya bak..
amin cnm inşlh iyileşecek...

ceydammmm cok gecmıs olsunn kuzuumm...Allahım acil şifalar versin tonton pamuk anneannene cnm benım...en kısa zamanda iyileşir umarım kuzummm

cnm doğum günü kutlu olsun
gönlünden geçen bütün güzellikler seni bulsun seneye evladınla kutla doğum gününü
:119::119::119::119::119:

kızlarrr sizce bu test sonradan silik halde ya aacaba olumlu olabılır mııı..gölge falan dıyordu gulden...ben ısıkta baktım mı dıkkatlı goruom silik çooooook silik ama işte gece cıkmıs mıydı bılmıom..sabah fark ettım ben..cok beklemedım basında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…