2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aminn inş öyledir cemremmm allhım yardımcımz olsun işte naprsın korkuyız :18:hemşire de öyle dedi inş öyledir

inşaalahh cnm benım ya dediğin gbi olur:18::18:..ben 13.gun gıdecem teste offf..cok var daha

Merhaba kizlar.transfer olup sonuc bekleyenler insallah hepiniz guzel haberler alirsiniz bebisleriniz sizinledir insallah.
Tedaviye baslayanlarinda umarim hersey iyi gider guzel haberler alirsiniz.
Ben dunden beri biraz daha iyiyim.toprladim kendimi bu yeni döneme hazirliyorum.südn esim annemden aldi eve getirdi ben de bakarim sana dedi sensiz ev bos dedi icim acidi cocuk istedigini ama ne pahasina olursa olsun degil sen benim icin daha kiymetlisin dedi icim rahatladi.
Simdi ilk olarak tatile gidicez ardindanda tedavi insallah persembe doktorumla gorusucem.
Kizlar calisan bayanlara sorum olucak tedavi sürecinde calisamadiginiz gün sayisi toplam kac? Ben austosda yrni bi yere baslicam pisman oldum simdi tedavi sureci nasil olur diye ama bakalim.
Birde sali laparoskopiden beri ara ara kanamam var bu kanama oruca engel mi? Yarin baslamak istiyorumda..
Yine basinizi sisirdim kusura bakmayin bubaldikca buraya giriyorum sizlerden siz farkinda olmasanizda destek aliyorum..

Ne canını sikiyorsun canim bu işin zevki heyacanı burda ışte yapacan yapacan takì pozitif sonucu alana kadar insallah.hem 8. Gün hem idrar testi kuzum

ne bileyim kuzum ya herkes 8.gun ıdrar da sılık gormus..benım de bı sılık var ama cok silik ben testı yapınca bekledım ıkı uc dk göremeyınce gıttım yattım..sabah fark ettım dıkkatlı ısıkta bakınca...gölgesı mı kendı mı bılemedım yaww..yarın bı daha yaparım bu sefer eşime de gösterırım bakalım hayırlısı olsun ya aa...umarım pozitif alırız hepımız

Aminn inş öyledir cemremmm allhım yardımcımz olsun işte naprsın korkuyız :18:hemşire de öyle dedi inş öyledir
öyledir cnm inşlh öyle çıkacak korkulmaz mı ya her an endişe korku hesini yaşıyorsundur sen şuan ...
inşaalahh cnm benım ya dediğin gbi olur:18::18:..ben 13.gun gıdecem teste offf..cok var daha
olsun 13.cü gün gelsin güzel haber

kuzumm bende senınle aynı durumdayım..hep belırtı arıom ama tık yok bende(...dilerim güzel sonuclar alırızz...Allahım bu guzel ayda yollar belkı mucızelerımızı bize...kan testi yapmadan olumsuz düşünmeyelım..daha var gunumuzee..yerleşme kanamasıdır senın kı buuyuk ıhtımalle..

insallah canmm ınsallahhh benmde öyle cıkmıstı ya bekledıkten sonra daha bellı olmustu

insallah canmm ınsallahhh benmde öyle cıkmıstı ya bekledıkten sonra daha bellı olmustu

seherim rengi o kadar acık kı kör olcam görmek içinama saklıom yarın da yapıcam ama bu sfer sabah saatlerınde yapıcam yedı sekız saat wc ye gtmeden yanı..hayurlısı artık ya varsa zaten en gec salı idrar da bellı olur...yoksa neyleyim boyunumu bukuk kaderıme razı olcam..su an ümitsizliğe girmek istemıom..daha 8.gun bugun..

kızlar sıze bırsey soracam dusuk yaptıgımdan bu yana adet olmadım bende sogan kuru yaptm sogan kurunn7.gununde lekelendım hergun kılot kırelencek sekılde sonra kesıldı sonra yıne geldı derken kur bıttı ama doktora gıttım kanama kescı ılac verdı ben hem ılacı hem kuru yaptmmve neyse kur bıttı kanamada bıttı sonra tekrar lekelndm 2 gun az az kesıldı adetı bekledım gelmeyınce sokturucu ıctım sokturucu 2gun once bıttı ve 1 gun sonra yanı dun gece ıftardan sonra kıloda baktımmkannn ayy ne sevndm adetm bır hafta daha beklemedı sogan ıse yarams dedm normalde 1 hafta sonra söker ama dunden berı leke leke kırmızı sımdı ben adetmıyımm

bugun 8.gununmu canm blastmıydı transfern bende 8.gun ıdrarda sonra kanda görmustum ama sabahkı ılk ıdrarınla yap

Canim insallah tutunmustur yavrun.biliyorum dile kolay ama cok fazla dusunmemeye calis bebisin rahat etsin icindeyse dua et bol bol.biliyorum dile kolay.kafani dagitacak seyler yap yanliz oturma

öyledir cnm inşlh öyle çıkacak korkulmaz mı ya her an endişe korku hesini yaşıyorsundur sen şuan ...

olsun 13.cü gün gelsin güzel haber
İnş canım rabbim yardımcımz olsun şuan bişey yok çok şükür dinleniyorum hemde geçmş biz evhMlı anneler olcaz sanırım olup doğsalar bile amn vah tüh ödümz kopck

Cnm bnde bugun idrar testi yaptım ama kanma ozmn oldu iki cizgi çıktı sonra silindi bktım hayalet çizgi görüyom tabiki kanda çıkan bişey bu onun için üzlmedim o yönden knama olunca korktum çok şükr korktuğum gbi olmdı inş iyi haberler alırz ikimzde bol dua et cnm

bugun 8.gununmu canm blastmıydı transfern bende 8.gun ıdrarda sonra kanda görmustum ama sabahkı ılk ıdrarınla yap

evt 8.gunum cnm..benım 4.gun embrıyosuydu cnm..blast olmasına bı gun vardı..blasta da gıder demıstı dr ve embrıyolog..ama bana daha once 3 tane blast transfer ettıler bı taze ıkı donmus tutmadı dıye 4.gun vermeye karar verdıler...cnm yarın ılk ıdrarla yenıden yapıcam bakalım varsa silik milik bişe cıkar illa kii...yoksa neyleyım mevla vermedi demek ki dıycem

Canim insallah tutunmustur yavrun.biliyorum dile kolay ama cok fazla dusunmemeye calis bebisin rahat etsin icindeyse dua et bol bol.biliyorum dile kolay.kafani dagitacak seyler yap yanliz oturma
ahh be kuzumm oyle ınsan kafayı yıyo kı bu surecte bı mılyon ınsan da olsa kafandan atmadıktan sonra kımsenın faydası olmyo maalesef..iim ama çok şükür rahatım yanı..kasmıom salıya kadar sidik testlerıne devammm

aynen cnm benım bol bol dua edelım..benım tesbıhlerım var gunluk..onları yetiştiricem diye kafam bayagı dagılıyor...zaten tam oturup bastan sona bı anda okusam ıkı bucuk saatten fazla suruyor..bende gun içine yaydıgım için bayagı oylayıcı ve rahatlatıcı oluyor......dılerım Rabbim bize kanda süper değerler gösterır bu gariban kullarını sevindirir

Kızlar biz çok iyiyiz bebişim fındık kadar olmuş :) kalp atışları şahane...Herkese sevgiler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…