aa bilmiyordum cnm bende teşekkür ederim yazdığın için
ne güzel yazmışsın çoğumuz bu anları kaçç kez yaşadık burdaki arkadaşlık daha samimi bence de.. bizde seni sevdik şeker
başınız sağolsun eşine ve ailesine sabırlar dilerim....
balımmm erken kız dur belki geç döllendi yerleşti lütfen sıkma canını 12.ci güne kadar bekle umutla
cnm bak herkesin dediği gibi yerleşem kanamasıdır o inşlh gönlünü ferah tutumaya bak..
amin cnm inşlh iyileşecek...
inşaalahh cnm benım ya dediğin gbi olur:18::18:..ben 13.gun gıdecem teste offf..cok var dahaaa bilmiyordum cnm bende teşekkür ederim yazdığın için
ne güzel yazmışsın çoğumuz bu anları kaçç kez yaşadık burdaki arkadaşlık daha samimi bence de.. bizde seni sevdik şeker
başınız sağolsun eşine ve ailesine sabırlar dilerim....
balımmm erken kız dur belki geç döllendi yerleşti lütfen sıkma canını 12.ci güne kadar bekle umutla
cnm bak herkesin dediği gibi yerleşem kanamasıdır o inşlh gönlünü ferah tutumaya bak..
amin cnm inşlh iyileşecek...
seherim canim iki gündür yazıyorsun ama ben sana bi türlü yazamadim,hoşgeldin çok sukur iyi olduğuna sevindim.....
Ne canını sikiyorsun canim bu işin zevki heyacanı burda ışte yapacan yapacan takì pozitif sonucu alana kadar insallah.hem 8. Gün hem idrar testi kuzum
öyledir cnm inşlh öyle çıkacakAminn inş öyledir cemremmm allhım yardımcımz olsun işte naprsın korkuyız :18:hemşire de öyle dedi inş öyledir
olsun 13.cü gün gelsin güzel haberinşaalahh cnm benım ya dediğin gbi olur:18::18:..ben 13.gun gıdecem teste offf..cok var daha
Aminn inş öyledir cemremmm allhım yardımcımz olsun işte naprsın korkuyız :18:hemşire de öyle dedi inş öyledir
öyledir cnm inşlh öyle çıkacakkorkulmaz mı ya her an endişe korku hesini yaşıyorsundur sen şuan ...
olsun 13.cü gün gelsin güzel haber
ne bileyim kuzum ya herkes 8.gun ıdrar da sılık gormus..benım de bı sılık var ama cok silik ben testı yapınca bekledım ıkı uc dk göremeyınce gıttım yattım..sabah fark ettım dıkkatlı ısıkta bakınca...gölgesı mı kendı mı bılemedım yaww..yarın bı daha yaparım bu sefer eşime de gösterırım bakalım hayırlısı olsun ya aa...umarım pozitif alırız hepımız
amiiin canım, şuan gözümde hiç birşey yok ne çocuk ne başka birşey o iyi olsun yeter
insallah canmm ınsallahhh benmde öyle cıkmıstı ya bekledıkten sonra daha bellı olmustu
seherim rengi o kadar acık kı kör olcam görmek içinama saklıom yarın da yapıcam ama bu sfer sabah saatlerınde yapıcam yedı sekız saat wc ye gtmeden yanı ..hayurlısı artık ya varsa zaten en gec salı idrar da bellı olur...yoksa neyleyim boyunumu bukuk kaderıme razı olcam..su an ümitsizliğe girmek istemıom..daha 8.gun bugun..
seherim rengi o kadar acık kı kör olcam görmek içinama saklıom yarın da yapıcam ama bu sfer sabah saatlerınde yapıcam yedı sekız saat wc ye gtmeden yanı ..hayurlısı artık ya varsa zaten en gec salı idrar da bellı olur...yoksa neyleyim boyunumu bukuk kaderıme razı olcam..su an ümitsizliğe girmek istemıom..daha 8.gun bugun..
Özelde canım 9.gun adet olunabilir mi adet sürecine göre daha erken ama
Yaptırdın mı canım .. Ama erken biraz sanki ...
İnş canım rabbim yardımcımz olsun şuan bişey yok çok şükür dinleniyorum hemde geçmş biz evhMlı anneler olcazöyledir cnm inşlh öyle çıkacakkorkulmaz mı ya her an endişe korku hesini yaşıyorsundur sen şuan ...
olsun 13.cü gün gelsin güzel haber
kuzumm bende senınle aynı durumdayım..hep belırtı arıom ama tık yok bende(...dilerim güzel sonuclar alırızz...Allahım bu guzel ayda yollar belkı mucızelerımızı bize...kan testi yapmadan olumsuz düşünmeyelım..daha var gunumuzee..yerleşme kanamasıdır senın kı buuyuk ıhtımalle..
bugun 8.gununmu canm blastmıydı transfern bende 8.gun ıdrarda sonra kanda görmustum ama sabahkı ılk ıdrarınla yap
ahh be kuzumm oyle ınsan kafayı yıyo kı bu surecte bı mılyon ınsan da olsa kafandan atmadıktan sonra kımsenın faydası olmyo maalesef..iim ama çok şükür rahatım yanı..kasmıom salıya kadar sidik testlerıne devammmCanim insallah tutunmustur yavrun.biliyorum dile kolay ama cok fazla dusunmemeye calis bebisin rahat etsin icindeyse dua et bol bol.biliyorum dile kolay.kafani dagitacak seyler yap yanliz oturma
İnş canım rabbim yardımcımz olsun şuan bişey yok çok şükür dinleniyorum hemde geçmş biz evhMlı anneler olcazsanırım olup doğsalar bile amn vah tüh ödümz kopck
Cnm bnde bugun idrar testi yaptım ama kanma ozmn oldu iki cizgi çıktı sonra silindi bktım hayalet çizgigörüyom tabiki kanda çıkan bişey bu onun için üzlmedim o yönden knama olunca korktum çok şükr korktuğum gbi olmdı inş iyi haberler alırz ikimzde bol dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?